BAHRAIN REISEVEILEDNING

Inngangskrav for Bahrain

Visum og pass for Bahrain

Et 14-dagers visum er tilgjengelig for borgere fra 66 land, mens et 14-dagers nettvisum er tilgjengelig for borgere fra 113 land, inkludert alle de som er kvalifisert for et ankomstvisum. For den mest oppdaterte informasjonen, gå til innenriksdepartementets nettsted. Hvis ingen av disse gjelder deg, eller hvis du kommer av andre grunner enn turisme eller forretninger, trenger du en sponsor i Bahrain for å sende inn visumsøknaden din på dine vegne.

Bahrain er et av få Gulf-land som anerkjenner israelske pass (selv om visum kreves) og pass med bevis på reiser til Israel.

Innreisevisum for GCC-borgere

Kravene for å få visum for å reise inn i Bahrain varierer etter nasjonalitet, så det anbefales å kontrollere kravene før reisen. For øyeblikket krever alle nasjonaliteter et innreisevisum for å komme inn i kongeriket Bahrain. Unntakene fra denne begrensningen inkluderer statsborgere fra Gulf Cooperation Council (GCC)-land (Kuwait, Oman, Qatar, De forente arabiske emirater og Saudi-Arabia) og innbyggere i GCC-land som har bodd i det landet i mer enn seks måneder og har en gyldig returvisum til hjemlandet.

På Bahrains flyplass kan borgere fra EU, USA, Canada, New Zealand, Japan, Hong Kong, Brunei, Malaysia, Singapore og Sør-Korea få et innreisevisum.

Det er en kostnad for alle innreisevisum, inkludert nye visum og visumforlengelser (i tilfeller hvor visumforlengelse er tillatt).