Utforsk de beste stedene i Isa Town

Finn noen av de beste tipsene fra hele landet fra våre partnere og venner.

Isa Town består i stor grad av velstående nybygde villaer, og er hjemsted for mange medlemmer av Bahrains utdannede middelklasse.

Isa Town er en av Bahrains nyeste og mest overdådige byer. Isa Towns signatur er nå de overdådige villaene bygget av velstående enkeltpersoner fra hele landet. Fantastiske kjøpesentre er fortsatt byens mest fremtredende landemerker. Det ville også være en feil å ikke legge merke til de vakre stadionene som er bygget her.

Mange reisende liker å besøke The Sultan Center ved ankomst. Dette ekspansive kjøpesenteret har moderne høyhus. Inne er det hundrevis av virksomheter som selger en rekke ting. Det er et fantastisk sted å kjøpe for moderne klær, smykker og mange unike suvenirer. Foran kjøpesenteret er et lite område med ekstra boder. Her, i tillegg til en rekke gaver, kan gjestene kjøpe populær nasjonal mat.

Al Enma Mall er et kjøpesenter som har blitt et kjennetegn for alle shoppingentusiaster. Kjøpesenteret er åpent i Isa Towns umiddelbare forsteder. Handelskomplekset, som åpnet i august 2012, omfatter et område på 55 000 kvadratmeter. Det er for øyeblikket vanskelig å forestille seg noe som ikke kan kjøpes på denne markedsplassen. Al Enma Mall har dusinvis av virksomheter fra internasjonalt anerkjente merkevarer, eksklusive smykkebutikker, elektroniske butikker og butikker som selger barnevarer, så det er varer for enhver smak og budsjett. Det bør også bemerkes at dette kommersielle området har et elegant utseende. Når shopping blir kjedelig, kan besøkende bare slappe av og spise fantastiske måltider på en av kjøpesenterets flere attraktive kafeer eller restauranter.

Isa Town vil glede sportsentusiaster med Bahrain National Stadium, landets fremste fotballstadion. Det ligger i byen Riffa, men Isa Town er lett tilgjengelig. Dette stadionet, som i dag har over 30 000 tilskuere, ble bygget i 1982. Det ble gjenoppbygd i 2021 før et stort mesterskap. Til tross for at sportskomplekset primært holder sportsbegivenheter, rommer Bahrain National Stadium ofte andre arrangementer, for eksempel musikkkonserter.

Khalifa Sports City Stadium (også kjent som Isa Town Stadium for turister) er et sant historisk monument i byen. Dette stadionets åpning fant sted i 1968. Det har plass til mer enn 20 000 gjester. I tillegg til å delta på store shoppingkomplekser og sportsbegivenheter, kan besøkende til Isa Town ganske enkelt vandre gjennom byen og sette pris på dens praktfulle boliger.

Isa Town - Info

Bahrainsk dinar (BHD)

Valuta

+973

Ringekode

36 833

Befolkning

1968

Etablert som by

arabisk

Offisielt språk

UTC+3 (AST)

Tidssone

Reiseguide for Isa Town

Oppdag og utforsk

Alt du trenger å vite om Isa Town før turen

Isa Town er et middelklassesamfunn som ligger i den nordlige sentrale regionen av Bahrain.

Isa Town er dominert av overdådige, nybygde hus og er hjemsted for et betydelig antall av Bahrains utdannede middelklasse. Abdnabi Salman fra den tidligere kommunistiske demokratiske blokken vant setet i valget i 2002, noe som gjorde det til en av få regioner i Bahrain som ikke er fullstendig representert av en islamistisk eller høyreorientert parlamentsmedlem. Eks-Harvard-professor Dr. Munira Fakhro fra Waad tapte valget i 2006 under tvilsomme omstendigheter til sunni-islamisten Dr. Salah Ali fra Al-Menbar Islamic Society.

Det var en av Bahrains tolv kommuner før det ble skilt fra al Mintaqah al Wusta i 1988 og er nå en del av Central Governorate.

Isa Town er kjent for sitt tradisjonelle marked.

Isa Town er hjemsted for flertallet av Bahrains private skoler, inkludert Indian School, The New Indian School, Pakistan Urdu School, Sacred Heart School, Ibn Khuldoon National School, Pakistan School, Bahrain Bayan School, Naseem International School og St. Christophers skole. Isa Town campus ved University of Bahrain ligger også i dette området.

Hovedkvarteret til den nasjonale kjøreskolen og veitrafikkdirektoratet ligger i Isa Town. I Isa Town inkluderer ytterligere kontorer utdanningsdepartementet og informasjonsdepartementet, som huser radio- og TV-kringkastingsstasjonen i Bahrain. I tillegg til markedet er Bahrain National Stadium det mest fremtredende landemerket. I tillegg har det nye Bahrain Polytechnic åpnet på stedet til det tidligere Bahrain University.

Ting å se i Isa Town

Isa Town ønsker besøkende velkommen ved å vise sin prakt nær byporten. Det er et praktfullt arkitektonisk vidunder konstruert av den irakiske arkitekten Mohamed Saleh Makiya. Portene består av fem korridorer, med to på hver side. Monumentet har blitt Isa Towns visittkort. Portene ser ut til å indikere at byen som besøkende kommer inn fortjener deres fulle oppmerksomhet. De inspirerer turister til å ta en pause og ta en rekke uforglemmelige bilder. Denne arkitektoniske funksjonen er tilstrekkelig bevis på at denne byen har planlagt noe bemerkelsesverdig for sine besøkende.

Isa Town er fylt med fantastiske historiske landemerker og skulpturer. Ikke glem å besøke Pottery Roundabout, et monument formet som en keramikkflagg. Denne strukturen er assosiert med historien til Isa Town. Regionen har tradisjonelt vært kjent for sin keramikk, derfor hedrer en av de mest fremtredende monumentene i byen denne handelen. Folk som aldri har vært glad i keramikk og keramikk ombestemmer seg ofte i Isa Town på grunn av det faktum at lokale kunstnere er faktiske trollmenn som lager vakker keramikk.

Aali Burial Mounds er tilgjengelige for turister i nærheten av byen. Dette er et arkeologisk utgravningssted hvor arkeologer søker etter gjenstander fra bronsealderen. Det er klart at turister ikke har lov til å gå direkte inn på gravestedet siden de ville forstyrre forskernes arbeid, men de har lov til å observere det på avstand. Bahrain er et land med en rik fortid, så tilstedeværelsen av arkeologiske utgravninger her er ikke overraskende. Forskere oppdaget servise av leire, kurver, gjenstander produsert av elfenben og bronsevåpen på et sted nær Isa Town. Det sies også å være begravet her, gamle monarker.

Åpenbart ville det være upassende å utelate Bahrain nasjonalstadion. Denne arenaen arrangerer rutinemessig de beste regionale og nasjonale fotballkonkurransene. Med en kapasitet på 30 000 mennesker tiltrekker Bahrain National Stadium seg til både sports- og musikkelskere. På grunn av sin store kapasitet holder lokalet ofte musikkopptredener. Dessuten er lokalet ofte stedet for festivaler; derfor er det å foretrekke å spørre på forhånd om det er en festival eller annen bemerkelsesverdig begivenhet.

Khalifa Sports City Stadium er enda et landemerke i Isa Town. Det er et pilegrimsmål for mange sportsentusiaster. Dette stadionet har plass til 20 000 personer. Det ble bygget i 1968, og ga nasjonen en arena som er i stand til å arrangere internasjonale arrangementer. Noen reisende kan gjenkjenne stadion ved det tidligere navnet, Isa Town Stadium. Lokalbefolkningen vil imidlertid umiddelbart forstå hva stadionbesøkende diskuterer. Isa Town Stadium arrangerer ofte spennende sportsbegivenheter, men de er vanligvis mindre fremtredende og av større størrelse enn de som holdes på Bahrain National Stadium. Det er også et kjent sted for festivaler og musikalske forestillinger.

Barbar-tempelet, et av landets mest kjente steder, ligger ikke langt fra byen. Det er en virkelig vakker struktur. Barbar-tempelet er omtrent 3000 til 2000 år gammelt. Bygningens fantastiske alder og unike atmosfære svikter aldri i å trekke et stort antall turister. Komplekset består av tre bygninger som ser ut til å ha blitt bygget oppå hverandre. I tillegg er det mulig å se ruinene av gamle altere og en helligdom.

Al Khamis-moskeen, en av de vakreste moskeene i Bahrain, ligger et lite stykke nord for byen. Den imponerende strukturen er en påminnelse om at nasjonen har mye å være stolt av, siden dette er en av de eldste moskeene i Bahrain og området rundt. Den religiøse strukturen ble bygget rundt i 692. I tillegg ble moskeen renovert flere ganger. Det er en bedesal støttet av tresøyler og et rom med flatt tak støttet av vakre steinsøyler.

Aktiviteter i Isa Town

Turister som liker å shoppe og se på kulturelle attraksjoner vil glede seg over Isa Town. Til tross for dette er det flere aktiviteter for turister i alle aldre i byen. Siden Isa Town ligger nær kysten, vil feriegjester ikke bli fratatt vannbaserte aktiviteter og underholdning. Det er enkelt å tilbringe kvalitetstid på dette stedet, nyte den fantastiske utsikten fra kysten eller leie utstyr for vannaktiviteter.

Isa Town tilbyr følgende aktiviteter for turister: dykking, snorkling, surfing og en rekke cruise. Det er en rekke butikkområder nær kysten hvor ferierende kan få nødvendige forsyninger. Dette utstyret passer for både erfarne idrettsutøvere og nybegynnere som ønsker å prøve ut nye aktiviteter. Et fascinerende cruise ombord på en fantastisk båt – er ikke dette ønsket til noen som noen gang har lest arabiske eventyr? Dessuten er dette eventyret så nært at du kan strekke deg ut og ta på det med hånden.

Isa Town tilbyr følgende aktiviteter for turister: dykking, snorkling, surfing og en rekke cruise. Det er en rekke butikkområder nær kysten hvor ferierende kan få nødvendige forsyninger. Dette utstyret passer for både erfarne idrettsutøvere og nybegynnere som ønsker å prøve ut nye aktiviteter. Et fascinerende cruise ombord på en fantastisk båt – er ikke dette ønsket til noen som noen gang har lest arabiske eventyr? Dessuten er dette eventyret så nært at du kan strekke deg ut og ta på det med hånden.

I tillegg har byen den nødvendige infrastrukturen for ridning. Dette er en av de mest populære landbaserte aktivitetene i området. Det er ikke rart fordi ridning er et enormt romantisk tidsfordriv. Det kan være mye mer spennende hvis du velger å ri på en vakker arabisk hest - denne rasen er ekstremt verdifull og aktet over hele verden. Her kan turister oppleve hvordan det er å ri på en fantastisk hest blant sanddyner og se byen sakte forsvinne og dukke opp igjen i horisonten. Det er en fantastisk spennende sensasjon som vil forbli med deg i årevis.

Imidlertid trenger man ikke en hest for å tilegne seg identiske følelser. Det er også mulig å leie et terrengkjøretøy, som utvilsomt er mer komfortabelt enn en hest og foreslått for de som ikke liker ridning. Terrengkjøretøyet er også betydelig raskere. Vurder å besøke Royal Golf Club i den nærliggende byen Riffa hvis et ønske om å erstatte sanddyner med vegetasjon eksisterer. Det er en særegen klubb designet av den anerkjente golfbanearkitekten Karl Litton. Golfkøllen ligner en luftspeiling i en ørken; det er en veritabel oase av flora og en usedvanlig vakker beliggenhet. Alle som liker å svømme har tilgang til Faran svømmebasseng til enhver tid.

Isa Town Jogging Track er et utmerket reisemål for familier på ferie. Den er spesielt egnet for barn i alderen 3 til 6. Al Hoor Landscape er faktisk hyggelig for alle som vil vandre rundt i en vakker hage. Det er et fantastisk sted for å gjenopprette sjelefred og få vanskeligheter til å virke ubetydelige. Det samme gjelder for A'ali Pottery Workshop. På dette stedet kan gjestene lære å lage keramikk. Alle turister som liker å lære mer om den lokale kulturen deltar på kurset. Å mestre en tradisjonell lokal ferdighet som keramikk er en fantastisk og utrolig spennende metode for å oppnå dette.

Å besøke lokale markeder er utvilsomt nok en fantastisk aktivitet. Faktisk er dette en fantastisk måte å oppleve lokale tradisjoner og kultur, møte lokalbefolkningen og komme nærmere dem. Det er forskjellige markeder i Isa Town som fortjener et besøk. For eksempel er Bruktvaremarkedet et fantastisk sted for de som ønsker å skaffe unike og uvanlige ting. Ramez Hyper kan bli funnet i nærheten. Denne markedsplassen er ideell for å kjøpe suvenirer. Alestqlal-markedet er et ekstra attraksjonsmarked i byen, lik Flawless Flower, som spesialiserte seg på alle typer blomster.

Tradisjon i Isa Town

Bahrain er en flerkulturell nasjon, og det er derfor mange individer fra mange nasjoner som bor der. Imidlertid kommer flertallet av innvandrere fra India, Pakistan og Filippinene. Landets regelverk oppmuntrer både små og store bedrifter, som har tiltrukket seg et stort antall nykommere. Vanligvis inkluderer disse virksomhetene restauranter, banker, frisørsalonger, reisebyråer og taxitjenester. Isa Town er ikke annerledes. Urbefolkningen behandler alle med høflighet, og derfor kan turister alltid stole på dem for å få hjelp og be om deres hjelp.

Dette store antallet internasjonale innvandrere er også grunnen til at Isa Town ikke har noen språklige problemer. Noen individer er så dyktige i det engelske språket at de kan konkurrere med britene. Likevel ville enhver innfødt føle seg smigret hvis en turist kunne snakke noen setninger på arabisk. Det er mulig å gjøre lokalbefolkningen glade ved å hilse dem med "Marhaba" For å uttrykke farvel, si bare "Salam" eller "Ma al-salmah." Det er å foretrekke å lære disse enkle setningene (sammen med en rekke andre, for eksempel "beklager" og "forstår ikke").

Et rigid hierarki eksisterer over hele landet. Medlemmer av Bahrains regjerende familie, Al Khalifa, er de mest respekterte i landet. I Bahrain er allierte stammer den nest mest aktede gruppen. Mennesker som har bodd i landet i mindre enn et århundre er «ett trinn nedover» i den sosiale orden. Iranske innvandrere og sjiamuslimer har omtrent samme sosiale status. Indiske, filippinske, thailandske, pakistanske og malaysiske innvandrere er på bunnen av den sosiale orden. Disse personene utfører mesteparten av ufaglært arbeidskraft.

I Bahrain blir kvinner ansett annerledes enn i andre land i regionen. For eksempel har kvinner lov til å kjøre bil. Det er også små restriksjoner angående dameklær. Jenter kan til og med sees iført dongeribukser; lokale kvinner er kjent for sin frihet og uavhengighet. Hijab er imidlertid noe de stolt bærer. Lokale damer mener at bruk av hijab ikke begrenser deres frihet. Fordi ingen tvinger dem til å bruke hijab, vurderer damer dette kleselementet med ærbødighet.

Som i enhver annen muslimsk nasjon, er familie og slektninger det viktigste for folket i dette området. Husk at du kanskje ikke får lov til å gå inn på visse steder uten din ektefelle - lokalbefolkningen tar familien ekstremt alvorlig. Ifølge dem er familieaktiviteter den eneste akseptable måten å ha det gøy på. En stor familie er den største skatten for lokalbefolkningen. Ett barn i en husholdning er ganske uvanlig, derfor har flertallet av familier mange barn. Hvis et familiemedlem trenger hjelp, vil hele familien komme sammen for å diskutere hvordan de kan hjelpe og løse hverandres vanskeligheter.

Siden Isa Town er et turistmål, tiltrekker den et stort antall besøkende, ikke bare med kulturelle landemerker, men også med hyppige festivaler av interesse. Siden sport er populært i Bahrain og nesten alle har en favorittsport, arrangerer landet ofte en rekke sportsbegivenheter. I midten av november er det for eksempel en kampsportkonkurranse kalt Brave 9 på Khalifa Sports City Stadium. Det er et veritabelt eventyrland for alle som liker store arrangementer og ønsker å finne favorittspillerne sine. Denne turneringen blir deltatt av omtrent 20 000 tilskuere.

Besøkende til Isa Town i midten av mai vil kunne observere den like fascinerende Bahrain Cricket Festival. Arrangementet finner sted på Bahrain National Stadium. Dette er uten tvil en flott anledning for hele familien. Det er idrettsutøvere fra mange regioner i verden blant deltakerne. I tillegg er festivalplanen fullpakket med en rekke underholdende arrangementer, inkludert gateforestillinger, interaktive spill, musikkkonserter, motepresentasjoner, konkurranser og en unik lekeplass for barn. Derfor vil hvert familiemedlem nyte og finne denne ferien spennende. Festivalen er bare to dager lang, derfor er det best å bekrefte datoene på forhånd og planlegge en ferie på riktig måte for ikke å gå glipp av en så storslått begivenhet.

Siden Bahrain er en muslimsk nasjon, er alle islamske festivaler ekstremt betydningsfulle og observert bredt. De viktigste høytidene er den hellige måneden Ramadan, Eid al-Adha eller offerfesten, Hijri nyttår (det islamske nyttåret), Ashur-dagen, Mawlid al-Nabi al-Sharif (fødselsdagen til den islamske profeten). Muhammad), og Eid al-Fitr, som markerer avslutningen av Ramadan. Det er også feiring for turister 1. januar. Uavhengighetsdagen er like viktig og entusiastisk markert som islamske høytider. Det holdes alltid i Isa Town, hvor besøkende kan se en militærparade og nattfyrverkeri. Ferietiden starter 16. desember.

Hold deg trygg og sunn i Isa Town

Drikk mye vann. Fra april til august kan det til tider være ganske varmt (opptil 50°C) og fuktig (noen ganger 70°C). Bruk en paraply for å skjerme deg mot solens stråler. Å holde seg hydrert er viktig, spesielt hvis du er utendørs i løpet av dagen. Nesten overalt i byen selger "kjølebutikker" og små restauranter flaskevann til relativt rimelige kostnader. I souken selger selgere til fots små kjølte flasker, selv om du kanskje bruker mer enn flasken er verdt. Hvis du skal bo i Bahrain over lengre tid, kan du ordne med en lokal kjølebutikk for å levere flaskevann til leiligheten din, eller du kan registrere deg for vannlevering gjennom en rekke selskaper på øya. Mange kjølebutikker (og enkelte hoteller) tilbyr også gratis levering til ditt hotell eller leilighet.