BAHRAIN MATKAOPAS

Bahrainin maahanpääsyvaatimukset

Visa ja passi Bahrainiin

14 päivän viisumi on saatavilla 66 maan kansalaisille, kun taas 14 päivän online-viisumi on saatavilla 113 maan kansalaisille, mukaan lukien kaikki tuloviisumin vaatimukset. Ajantasaisimmat tiedot löydät sisäministeriön verkkosivustolta. Jos mikään näistä ei koske sinua tai jos tulet muusta syystä kuin matkailusta tai liiketoiminnasta, tarvitset Bahrainissa sponsorin lähettämään viisumihakemuksesi puolestasi.

Bahrain on yksi harvoista Persianlahden maista, joka tunnustaa Israelin passit (vaikka viisumi vaaditaan) ja passit, joissa on todiste Israelin matkoista.

Maahantuloviisumi GCC:n kansalaisille

Bahrainin viisumin saamisen vaatimukset vaihtelevat kansalaisuuden mukaan, joten on suositeltavaa tarkistaa vaatimukset ennen matkaa. Tällä hetkellä kaikki kansallisuudet tarvitsevat viisumin päästäkseen Bahrainin kuningaskuntaan. Poikkeuksia tähän rajoitukseen ovat Persianlahden yhteistyöneuvoston (GCC) maiden (Kuwait, Oman, Qatar, Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja Saudi-Arabia) kansalaiset ja Persianlahden yhteistyöneuvoston maiden asukkaat, jotka ovat asuneet kyseisessä maassa yli kuusi kuukautta ja joilla on voimassa oleva palauttaa viisumin kotimaahansa.

Bahrainin lentokentällä Euroopan unionin, Amerikan yhdysvaltojen, Kanadan, Uuden-Seelannin, Japanin, Hongkongin, Brunein, Malesian, Singaporen ja Etelä-Korean kansalaiset voivat saada viisumin.

Kaikista maahantuloviisumeista, mukaan lukien uusista viisumeista ja viisumin pidennyksistä (tapauksissa, joissa viisumin pidentäminen on sallittu), peritään maksu.