BAHRAIN REISEVEILEDNING

Aktiviteter i Bahrain

Bahrain Grand Prix Formel 1-løpet, holdt i april på Bahrain International Circuit, er den viktigste årlige begivenheten i Bahrain. Planlegg på forhånd fordi billettene er utsolgt og hotellkostnadene har skutt i været. Vanligvis er første bestillinger kvalifisert for rabatter fra 10 til 20 prosent. Avhengig av tribunen koster billetter alt mellom BD 150 og BD 60.

Dykking er økende popularitet i Bahrain. Her er det mange dykkesentre. Varmt kystvann myldrer av vannlevende liv. Det er rundt 400 fiskearter her. Det er også flere hundre korallarter som støtter livet i havet. De nordlige farvannene støtter et større biologisk mangfold. Imidlertid er sjøkuer til stede i det sørlige USA. Rec-diving, avledet fra uttrykket "forlis", er også vanlig. Det er mange skipsvrak fra forskjellige tidsperioder utenfor kysten. I tillegg er drivdykking populær i nord. Dette er et eksempel på nåværende dykking. Også utbredt er perlefiske og svampsamling.

Perlene som produseres i Bahrain er de fineste i verden. Sannsynligheten for å oppdage en østers som inneholder en perle er svært høy. Omtrent 1 av 100. Du kan beholde hele byttet. Selv om vinteren gjør den høye vanntemperaturen (20 °C) dykking mulig året rundt. Imidlertid er juni til september den optimale tiden for denne aktiviteten. Det er foreløpig ingen strømmer av betydning. I Bahrain er surfeskoler tilgjengelig. Kysten og værforholdene er ideelle for denne aktiviteten. De fineste stedene er i nord, nær hovedstaden. Kitesurfing er en annen populær sport.

Bahrain har vært midtpunktet i Midtøsten i evigheter. Det er nytteløst å besøke landet hvis du ikke har noe ønske om å se minst en av kongerikets kulturelle rikdommer. Det fantastiske nasjonalmuseet i Bahrain er et utmerket utgangspunkt for eventyrere. Du kan også besøke Muharraqs perlearv. Den inneholder flere tidligere kongelige herskapshus og handelsbedrifter.

Bahrain tilbyr en sjelden mulighet til å ri på renrasede arabiske hester. Dette er en av de eldste hesterasene avlet på den arabiske halvøy mellom det fjerde og sjette århundre. De har en moderat veksthastighet, men er likevel utrolig grasiøse og vakre. Langs kysten og i ørkenen tilbyr en mengde staller og rideanlegg ridning. Ørkenen kan krysses med jeep for fartsentusiaster. Dette er mulig både som passasjer og som sjåfør. En reise til enhver arabisk nasjon er ufullstendig uten en kameltur. I Bahrain er det også en populær form for underholdning. Du kan for eksempel ri en kamel til det berømte Livets Tre.

Glamping i ørkenen er en veldig uvanlig lokal aktivitet. Ordet er sammensatt av to tilsynelatende motstridende begreper: "camping" og "glamorøst." I et vakkert telt med Wi-Fi, plysjmøbler og madrasser kan hvem som helst føle seg som Lawrence of Arabia. Flere virksomheter tilbyr disse tjenestene på ulike områder. Det er bad, lekeplasser og en TV tilgjengelig for turister. Denne tjenesten er godt likt. Derfor bør reservasjoner gjøres på forhånd. November til mars er den optimale tiden for glamping.

I Bahrain er fotturer og fotturer uvanlige aktiviteter. Øyene er nesten jevne. Toppen er bare 122 meter over havet. Lengden på strandlinjen er imidlertid 160 kilometer. Derfor består trekking av kystturer. I tillegg er det ruter i nord, nær Al Qurayyah. De er forskjellige i deres nivåer av forviklinger. Det er flere stier rundt Madnat Isa. I Riket er det ingen sanne fjell eller åser. Terrengsykling er imidlertid fortsatt populært. Manama er tilgjengelig med terrengsykkel for dagsturer. Hovedstaden tilbyr utstyrsutleie.

Varmt, grunt kystvann myldrer av fisk. Det er rundt 300 fiskearter der. Fiske er populært blant Bahrains innfødte og utlendinger. Her finner du papegøyefisk, angelfish, grouper, Barracuda, klovnefisk og andre skapninger av tropiske rev. Hoteller og reiselivsbedrifter planlegger fisketurer. Det er få strender hvor man kan drive med utendørsaktiviteter. Imidlertid er de utmerket: brede, romslige, med fin sand og den nødvendige infrastrukturen. Du bør ikke misbruke godheten til Bahraini-lokalbefolkningen overfor turister. På offentlige strender som ikke er hotelleide, bør du ikke bruke badedrakt med for lav rygg. Det er ikke anbefalt for menn å bruke korte badebukser. Badebukse bør brukes sammen med shorts.

Bahrain Al Beach er en populær familieferie, spesielt for små barn. Amwaj Beach i Bahrain er et fint sted for kitesurfing. Den er også godt likt av vannscooterløpere. Andre reisende kan synes dette området er noe støyende. Bahrain Arad Fort er en liten strand som ligger nær et gammelt fort. Populære aktiviteter inkluderer piknik, fotturer og strandleker. Ved solnedgang gir Bahrain Hidd-stranden et spektakulært perspektiv av Manama. I tillegg er strandpiknik mer vanlig enn svømming. Bahrain Jazair er en kjent én kilometer lang strand blant lokalbefolkningen. Her er det mye moro for barn. På stranden kan du leie flere utstyr. Bahrain Karbabad er en vakker beliggenhet nær Bahrain Fort.

Kingdom of Bahrains svar på bevaring av dyreliv i Midtøsten var etableringen av Al Areen Wildlife Park. Man håpet at etableringen av et slikt reservat ville hjelpe til med gjennomføringen av lignende initiativer i andre nasjoner i regionen. Dyrereservatet ble bygget for å beskytte sjeldne arabiske dyr, som Oryx, Adax og Reem Gazelle. Det er flott for dyreelskere og familier. Du kan utforske den og observere skapninger i deres naturlige habitat. Her vil turister kunne nyte lærerik fritid og ri på utmerkede hester.

Ramee Rose Hotel huser en av de fineste nattklubbene i Bahrain. Dansegulvet er vanligvis stappfullt i helgene. Tiltrekning av publikum er gratis drikke for kvinner og utvidede "happy hours" for gjester. Turister kan kose seg på diskoteker med lys neonskilt. Ramee Grand-klubben er episenteret for nattelivet i Bahrain. Det blir et stadig mer populært reisemål for expats å slappe av om natten.

Nattelivet i landet byr på noe for enhver smak. Øya ligger utenfor Saudi-Arabias østkyst. Dette gjør det til et hotspot for reisende fra USA, Europa og Midtøsten. Saudi-byer inkludert Dhahran og al-Khobar ligger i nærheten av kommandantkontoret til kong Fahd, som forbinder Saudi-Arabia med Bahrain. Dette letter tilgjengeligheten til øya. Staten kombinerer klubber og puber som gjenspeiler de ulike nasjonalitetene i regionen. I tillegg er øya populær blant turister siden alkohol er tillatt her.

Kulturvåren er et svært godt besøkt arrangement. Gjester fra utlandet vil få delta i den nasjonale musikken. Øya har dansefestivaler hele denne tiden. Om kvelden kan gjestene konkurrere om å bli den beste sangeren eller utøveren av latinamerikanske danser. Dette er den mest levende kulturelle feiringen i Persiabukta-området. Gjennom hele måneden feirer artister, artister og forfattere fra hele verden alle kulturelle høytider sammen. Tradisjonelt er timeplanen så tettpakket at deltakerne må reservere plasser måneder i forveien.

Adhari Park

Ain Adhari Road Block 388 Building 111 Kingdom of Bahrain

Adhari Park er en fornøyelsespark i kongeriket Bahrain sentrert om den gamle ferskvannskilden Ain Adari.

Adhari Park er et helt nytt turistmål i Bahrain som ligger i nærheten av Adhari nasjonalpark. Det har som mål å være den fremste familieattraksjonen i GCC, med 38 spennende utendørs- og innendørsturer for folk i alle aldre, et familieunderholdningssenter, 10 matsteder på Food Court, spise på en restaurant, kaffebarer og mye mer .

Al Areen Wildlife Park & Reserve

P.O. Box 28690,Kingdom of Bahrain

I Bahrains Al Areen Wildlife Reserve har plante- og dyrearter blitt bevart og dyrket i over tre tiår. Observer forskjellige dyr, fugler og ørkenplanter i deres naturlige omgivelser. Ta en spasertur gjennom parken og kom tett på de frittgående innfødte fuglene. Eller ta en busstur for å lære om alle artene som vises, inkludert den arabiske leoparden, strutsen, den arabiske gasellen, oryxen og mange andre!

Bahrain internasjonale krets

Gate 255,Gulf of Bahrain Avenue,Umm Jidar 1062, Sakhir, Bahrain

Bahrain International Circuit (BIC) er et toppmoderne sted for motorsport som ligger i hjertet av Sakhir-ørkenen. Banen er designet av den anerkjente tyske ingeniøren Hermann Tilke og inneholder mange lokale kulturelle elementer.

Det tok mindre enn 18 måneder å bygge hele anlegget, som kostet rundt 150 millioner dollar og krevde et betydelig initiativ for å utvikle området.

BIC har flere FIA-sertifiserte baneoppsett enn noe annet anlegg i verden. Dette gjør at banen kan romme en rekke autoracing-arrangementer. Den 5412 meter lange Grand Prix-banen holder ofte internasjonale konkurranser, som Formula One Gulf Air Bahrain Grand Prix, FIA World Endurance Championship Six Hours of Bahrain, GP2 Series-løp og Porsche Mobil 1 Supercup.

Tyngdekraften

Building 234, Avenue 62, Zallaq 1058 Bahrain

Den første innendørs fallskjermhopping i Bahrain.

Følelsen av fritt fall i en av de høyeste vindtunnelene, laget med herdet glass og måler 12 meter i høyden, er umulig å motstå.

Hopp inn som om du hoppet fra et fly, men uten fallskjerm og uten å gå ombord på et fly! Alle kan nyte denne kroppsreiseopplevelsen, bortsett fra de som ikke er villige til å legge ut på en livsendrende reise.

Vi kan sikre at du får en fantastisk og ekstraordinær opplevelse.

Dar-øyene

1005 Sitra Fisherman Port, Sitra, Kingdom of Bahrain

Al Dar Islands strandferiested tilbyr regelmessige perledykkerutflukter og cruise til Jarada Island, hvor du kan finne deg selv i å sole deg alene på en hvit sandspiss og duppe i det uberørte vannet. I tillegg til perler er det mulig å observere opptil 30 arter av koraller og over 200 arter av fisk. Å observere delfiner blant de forskjellige korallrevene i nærheten er en annen favorittaktivitet, og de beste tidene å oppdage dem er ved soloppgang eller solnedgang.

En dagstur til perlerevene er ganske hyggelig. Ta en tur på en dhow for en mer autentisk opplevelse. Du kan bestille arabisk mat, og perledykkere vil fornøye deg med sjøfartshistorier.

Dyrelivsentusiaster må ta den 45 minutter lange fergeturen fra Al Dur Jetty til Hawar Island. Hawar-øyene regnes som et internasjonalt betydningsfullt naturreservat og tilbyr en ren strand og muligheten til å observere delfiner og uvanlige fugler på grunn av deres beliggenhet i sentrum av trekkveien.

Hawar-øyene

Hawar-øyene

Bahrain kontrollerer Hawar-øyene, en øygruppe av øde øyer i Arabiabuktens Bahrainbukta. Dyrelivsentusiaster må ta den 45 minutter lange fergeturen fra Al Dar Jetty til Hawar Island.

Hawar-øyene blir sett på som et internasjonalt betydningsfullt naturreservat, som gir uberørte strender og muligheten til å observere delfiner og uvanlige arter midt i deres trekkrute.

Karting (BIKC)

Gate 255,Gulf of Bahrain Avenue,Umm Jidar 1062

Bahrain International Karting Circuit (BIKC) er et toppmoderne anlegg i verdensklasse som henvender seg til motorsportens grasrotnivå. På BIKC får morgendagens syklister sin første smak av ekte racing-ekstase. BIKC er i samsvar med de høyeste internasjonale spesifikasjonene. Det er i stand til å være vertskap for Commission Internationale de Karting-Fédération Internationale de l'Automobile verdensmesterskap (CIK-FIA). I 2012 ble BIKC den første kartingbanen i verden som var vertskap for et arrangement på nivå med et verdensmesterskap.

CIK-banen måler 1414 kilometer i lengde og har 14 svinger. CIK-FIA verdensmesterskap under 18 år og Academy Trophy, som ble plassert i Bahrain for første gang i 2012, og det siste verdensmesterskapet i CIK-FIA var planlagt å finne sted der. BIKC tilbyr en rekke walk-in- og teambyggingsaktiviteter for ivrige kartere og selskaper, inkludert Grand Prix og Endurance-opplevelser inspirert av Formel 1. Banen er utstyrt med 200-lux flomlys, slik at den også kan arrangere nattløp.

Lost Paradise of Dilmun

Gate 255,Gulf of Bahrain Avenue,Umm Jidar 1062

Lost Paradise of Dilmun er for tiden den største vannparken i Bahrain, med et totalt areal på rundt 77 000 kvadratmeter, et bebygd område på omtrent 45 000 kvadratmeter og omtrent 20 000 kvadratmeter. Hver komponent i parken er sentrert om historien til Dilmun-perioden, som vist av parkens karakteristiske steinskulpturer og arkitektur. Over 18 sklier og attraksjoner er feilfritt integrert for å skape en ørkenoase og drømmehage som gjestene kan nyte.

Marassi strand

Diyar Al Muharraq

To kilometer med hvite sandstrender omfatter Marassi Beach, en utendørs livsstilsattraksjon. Det er den første food truck-banen i Bahrain, som serverer internasjonale og lokale smaker fra uavhengige gründere. I tillegg til et lekeområde for barn og en joggersti ved vannet, har Marassi-stranden en lekeplass.

Tallrike helgearrangementer, som popup-markeder, utendørsfilmer og barnespill, blir ofte annonsert. Alle tjenester og fasiliteter på Marassi-stranden er av beste kvalitet og renslighet, og den daglige inngangsprisen for voksne er BD2. Denne betalingen kan delvis løses inn for solsenger, parasoller og håndklær.

Royal Golf Club

Al Muaskar Highway Riffa, Bahrain

To kilometer med hvite sandstrender omfatter Marassi Beach, en utendørs livsstilsattraksjon. Det er den første food truck-banen i Bahrain, som serverer internasjonale og lokale smaker fra uavhengige gründere. I tillegg til et lekeområde for barn og en joggersti ved vannet, har Marassi-stranden en lekeplass.

Tallrike helgearrangementer, som popup-markeder, utendørsfilmer og barnespill, blir ofte annonsert. Alle tjenester og fasiliteter på Marassi-stranden er av beste kvalitet og renslighet, og den daglige inngangsprisen for voksne er BD2. Denne betalingen kan delvis løses inn for solsenger, parasoller og håndklær.