ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΠΑΧΡΕΙΝ

Απαιτήσεις εισόδου για το Μπαχρέιν

Βίζα και διαβατήριο για το Μπαχρέιν

Μια βίζα 14 ημερών είναι διαθέσιμη σε πολίτες 66 χωρών, ενώ μια διαδικτυακή βίζα 14 ημερών είναι διαθέσιμη σε πολίτες 113 χωρών, συμπεριλαμβανομένων όλων εκείνων που πληρούν τις προϋποθέσεις για βίζα άφιξης. Για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες, μεταβείτε στον ιστότοπο του Υπουργείου Εσωτερικών. Εάν κανένα από αυτά δεν ισχύει για εσάς ή εάν έρχεστε για άλλους λόγους εκτός από τον τουρισμό ή την επιχείρηση, θα χρειαστείτε έναν χορηγό στο Μπαχρέιν για να υποβάλετε την αίτησή σας για βίζα εκ μέρους σας.

Το Μπαχρέιν είναι μια από τις λίγες χώρες του Κόλπου που αναγνωρίζει ισραηλινά διαβατήρια (αν και απαιτούνται βίζα) και διαβατήρια με απόδειξη ταξιδιών στο Ισραήλ.

Βίζα εισόδου για υπηκόους του ΣΣΚ

Οι απαιτήσεις για την απόκτηση θεώρησης εισόδου στο Μπαχρέιν διαφέρουν ανάλογα με την εθνικότητα, επομένως συνιστάται να επαληθεύσετε τις απαιτήσεις πριν από το ταξίδι. Επί του παρόντος, όλες οι εθνικότητες απαιτούν βίζα εισόδου για να εισέλθουν στο Βασίλειο του Μπαχρέιν. Οι εξαιρέσεις σε αυτόν τον περιορισμό περιλαμβάνουν τους υπηκόους των χωρών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (GCC) (Κουβέιτ, Ομάν, Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Σαουδική Αραβία) και κατοίκους χωρών του ΣΣΚ που έχουν ζήσει στη χώρα αυτή για περισσότερους από έξι μήνες και έχουν έγκυρο βίζα επιστροφής στη χώρα καταγωγής τους.

Στο αεροδρόμιο του Μπαχρέιν, οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καναδά, της Νέας Ζηλανδίας, της Ιαπωνίας, του Χονγκ Κονγκ, του Μπρουνέι, της Μαλαισίας, της Σιγκαπούρης και της Νότιας Κορέας μπορούν να λάβουν βίζα εισόδου.

Υπάρχει κόστος για όλες τις βίζες εισόδου, συμπεριλαμβανομένων των νέων θεωρήσεων και των επεκτάσεων βίζας (σε περιπτώσεις όπου επιτρέπονται οι επεκτάσεις βίζας).