BAHRAIN UTAZÁSI ÚTMUTATÓ

Belépési követelmények Bahreinbe

Vízum és útlevél Bahreinbe

A 14 napos vízum 66 ország állampolgára számára, míg a 14 napos online vízum 113 ország állampolgárai számára érhető el, beleértve mindazokat, akik rendelkeznek érkezési vízumra. A legfrissebb információkért keresse fel a Belügyminisztérium webhelyét. Ha ezek közül egyik sem vonatkozik Önre, vagy ha nem turisztikai vagy üzleti okokból érkezik, szüksége lesz egy szponzorra Bahreinben, aki benyújtja vízumkérelmét az Ön nevében.

Bahrein azon kevés öbölbeli országok egyike, amely elismeri az izraeli útleveleket (bár vízum szükséges) és az izraeli utazást igazoló útleveleket.

Beutazási vízum ÖET-állampolgárok számára

A Bahreinbe való beutazáshoz szükséges vízum megszerzéséhez szükséges követelmények állampolgárságonként változnak, ezért ajánlatos az utazás előtt ellenőrizni a követelményeket. Jelenleg minden állampolgárnak beutazási vízumra van szüksége a Bahreini Királyságba való belépéshez. Ez alól a korlátozás alól kivételt képeznek az Öböl-menti Együttműködési Tanács (GCC) országainak (Kuwait, Omán, Katar, Egyesült Arab Emírségek és Szaúd-Arábia) állampolgárai, valamint az Öböl-menti Együttműködési Tanács (GCC) országainak azon lakosai, akik hat hónapnál tovább éltek az adott országban, és érvényes oklevéllel rendelkeznek. visszatérő vízumot hazájukba.

Bahrein repülőterén az Európai Unió, az Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Új-Zéland, Japán, Hongkong, Brunei, Malajzia, Szingapúr és Dél-Korea állampolgárai kaphatnak beutazási vízumot.

Minden beutazási vízum költséggel jár, beleértve az új vízumot és a vízumhosszabbítást is (olyan esetekben, amikor a vízumhosszabbítás megengedett).