BAHRAIN REJSEGUIDE

Adgangskrav for Bahrain

Visa og pas til Bahrain

Et 14-dages visum er tilgængeligt for borgere fra 66 lande, mens et 14-dages onlinevisum er tilgængeligt for borgere fra 113 lande, inklusive alle dem, der er kvalificeret til et ankomstvisum. Gå til Indenrigsministeriets hjemmeside for at få de mest opdaterede oplysninger. Hvis ingen af disse gælder for dig, eller hvis du kommer af andre årsager end turisme eller forretning, skal du have en sponsor i Bahrain for at indsende din visumansøgning på dine vegne.

Bahrain er et af de få Golflande, der anerkender israelske pas (selvom der kræves visum) og pas med bevis for rejser til Israel.

Indrejsevisum for GCC-statsborgere

Kravene for at få et visum for at komme ind i Bahrain varierer efter nationalitet, så det tilrådes at kontrollere kravene inden rejsen. I øjeblikket kræver alle nationaliteter et indrejsevisum for at komme ind i Kongeriget Bahrain. Undtagelserne fra denne begrænsning omfatter statsborgere fra Gulf Cooperation Council (GCC) lande (Kuwait, Oman, Qatar, De Forenede Arabiske Emirater og Saudi-Arabien) og indbyggere i GCC-lande, som har boet i dette land i mere end seks måneder og har en gyldig returvisum til deres hjemland.

I Bahrains lufthavn kan borgere fra EU, USA, Canada, New Zealand, Japan, Hong Kong, Brunei, Malaysia, Singapore og Sydkorea få et indrejsevisum.

Der er en omkostning for alle indrejsevisa, inklusive nye visa og visumforlængelser (i tilfælde hvor visumforlængelse er tilladt).