BAHRAIN UTAZÁSI ÚTMUTATÓ

Tevékenységek Bahreinben

Az áprilisban a Bahreini Nemzetközi Körversenyen megrendezett Bahreini Nagydíj Forma-1-es verseny a legjelentősebb éves esemény Bahreinben. Tervezz előre, mert a jegyek elkeltek, a szállodai költségek pedig az egekbe szöktek. Általában az első foglalások 10-20 százalékos kedvezményre jogosultak. A lelátótól függően a jegyek ára 150 és 60 BD közé esik.

A búvárkodás egyre népszerűbb Bahreinben. Itt számos búvárközpont található. A meleg tengerparti vizek hemzsegnek a vízi élőlényektől. Körülbelül 400 halfaj él itt. Több száz korallfaj is létezik, amelyek támogatják a tengeri életet. Az északi vizek támogatják a nagyobb biológiai sokféleséget. A lamantin azonban jelen van az Egyesült Államok déli részén. A „hajótörés” kifejezésből származó visszamerülés is gyakori. A part közelében számos hajóroncs található különböző időszakokból. Ezenkívül északon népszerű a drift-búvárkodás. Ez egy példa a jelenlegi búvárkodásra. Szintén elterjedt a gyöngyhalászat és a szivacsgyűjtés.

A Bahreinben előállított gyöngy a világ legfinomabb gyöngye. Nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy felfedeznek egy gyöngyöt tartalmazó osztrigát. Körülbelül 1 a 100-ból. A teljes zsákmányt megtarthatod. A magas vízhőmérséklet (20 °C) még télen is egész évben lehetővé teszi a búvárkodást. Azonban júniustól szeptemberig az optimális idő erre a tevékenységre. Jelenleg nincsenek jelentős áramlatok. Bahreinben szörfiskolák állnak rendelkezésre. A tengerpart és az időjárási viszonyok ideálisak ehhez a tevékenységhez. A legszebb helyek északon, a fővároshoz közel vannak. A kitesurf egy másik népszerű sport.

Bahrein eónok óta a Közel-Kelet fókuszpontja. Hiábavaló felkeresni az országot, ha nem vágyik a Királyság kulturális gazdagságának legalább egyikére. A csodálatos Bahreini Nemzeti Múzeum kiváló kiindulópont a kalandorok számára. Meglátogathatja Muharraq gyöngyhagyatékát is. Számos egykori királyi kúriát és kereskedő létesítményt tartalmaz.

Bahrein ritka lehetőséget kínál fajtiszta arab lovak lovaglására. Ez az egyik legrégebbi lófajta, amelyet az Arab-félszigeten tenyésztettek a negyedik és a hatodik század között. Mérsékelt növekedési ütemük van, mégis hihetetlenül kecsesek és gyönyörűek. A parton és a sivatagban istállók és lovaglási létesítmények sokasága biztosítja a lovaglást. A sivatagot dzsipekkel átszelhetik a sebesség szerelmesei. Ez utasként és sofőrként is lehetséges. Egy arab nemzethez való utazás nem teljes tevelovaglás nélkül. Bahreinben ez is népszerű szórakozási forma. Például tevén lovagolhat a híres Élet Fájához.

A sivatagi glamping nagyon szokatlan helyi tevékenység. A szó két látszólag egymásnak ellentmondó fogalomból áll: „kempingezés” és „elbűvölő”. Egy gyönyörű sátorban Wi-Fi-vel, plüss bútorokkal és matracokkal bárki úgy érezheti magát, mint Arábiai Lőrinc. Számos vállalkozás kínálja ezeket a szolgáltatásokat különböző területeken. Fürdőszobák, játszóterek, televízió áll a turisták rendelkezésére. Ez a szolgáltatás kedvelt. Ezért érdemes előre lefoglalni. Novembertől márciusig az optimális idő a glampingra.

Bahreinben a túrázás és a túrázás nem mindennapi tevékenység. A szigetek szinte vízszintesek. A csúcs mindössze 122 méterrel a tengerszint felett van. A partvonal hossza azonban 160 kilométer. Ezért a trekking tengerparti túrákból áll. Ezen kívül vannak útvonalak északon, Al Qurayyah közelében. A bonyolultsági szintjükben különböznek egymástól. Több ösvény is van Madnat Isa körül. A Királyságban nincsenek igazi hegyek vagy dombok. A hegyi kerékpározás azonban továbbra is népszerű. Manama hegyi kerékpárral közelíthető meg egynapos kirándulásokhoz. A főváros eszközkölcsönzési szolgáltatásokat nyújt.

A meleg, sekély tengerparti vizek hemzsegnek a halaktól. Körülbelül 300 halfaj él itt. A horgászat népszerű Bahrein bennszülöttek és külföldiek körében. Itt található papagájhal, angyalhal, sügér, barracuda, bohóchal és a trópusi zátonyok egyéb lényei. Szállodák és turisztikai cégek terveznek horgász kirándulásokat. Kevés strandon lehet szabadtéri tevékenységeket végezni. Azonban kiválóak: szélesek, tágasak, finom homokkal és a szükséges infrastruktúrával. Nem szabad visszaélni a bahreini helyiek engedékenységét a turistákkal szemben. A nem szállodai tulajdonú nyilvános strandokon ne viseljen túlzottan alacsony hátú fürdőruhát. A férfiaknak nem javasolt rövid úszónadrág viselése. Az úszónadrágot rövidnadrággal kell viselni.

A Bahrain Al Beach népszerű családi nyaralás, különösen a kisgyermekek számára. Az Amwaj Beach Bahreinben remek hely a kiteszörfözéshez. A jet-sízők is kedvelik. Más utazók ezt a területet kissé nyüzsgőnek találhatják. A Bahrain Arad erőd egy kis strand egy ősi erőd közelében. A népszerű tevékenységek közé tartozik a piknik, a túrázás és a tengerparti játékok. Naplementekor a Bahrein Hidd strand látványos kilátást nyújt Manamára. Ezenkívül a tengerparti piknik gyakoribb, mint az úszás. A Bahrain Jazair egy híres, egy kilométer hosszú strand a helyiek körében. Itt nagyon sok szórakozás várja a gyerekeket. A strandon többféle felszerelés bérelhető. Bahrain Karbabad egy gyönyörű hely a Bahreini erőd közelében.

A Bahreini Királyság válasza a közel-keleti vadon élő állatok védelmére az Al Areen Vadaspark létrehozása volt. Azt remélték, hogy egy ilyen tartalék létrehozása segíti majd a hasonló kezdeményezések megvalósítását a régió más nemzeteiben is. A vadrezervátumot a ritka arab állatok, például az Oryx, az Adax és a Reem Gazelle védelmére építették. Állatbarátoknak és családoknak kiváló. Felfedezheti és megfigyelheti a lényeket természetes élőhelyükön. Itt a turisták tanulságos szabadidőt tölthetnek el, és kiváló lovakon lovagolhatnak.

A Ramee Rose Hotel ad otthont Bahrein egyik legjobb éjszakai klubjának. A táncparkett hétvégén általában zsúfolásig megtelt. A közönséget a nők számára ingyenes italok, a vendégek számára pedig meghosszabbított „boldogóra” vonzza. A turisták a fényes neontáblákkal díszített diszkókban szórakozhatnak. A Ramee Grand klub az éjszakai élet epicentruma Bahreinben. Egyre népszerűbb úti cél az expatok számára az éjszakai kikapcsolódásra.

Az ország éjszakai élete mindenki számára kínál valamit. A sziget Szaúd-Arábia keleti partjainál található. Ez hotspottá teszi az Egyesült Államokból, Európából és a Közel-Keletről érkező utazók számára. A szaúdi városok, köztük Dhahran és al-Khobar, a Szaúd-Arábiát Bahreinnel összekötő Fahd király parancsnokságának közelében találhatók. Ez megkönnyíti a sziget megközelíthetőségét. Az állam egyesíti a klubokat és a kocsmákat, amelyek tükrözik a régió különböző nemzetiségeit. Ezenkívül a sziget népszerű a turisták körében, mivel itt megengedett az alkohol.

A Kultúra Tavasza nagyon látogatott esemény. Külföldi vendégek is részt vehetnek a nemzeti zenében. A szigeten ez idő alatt táncfesztiválokat tartanak. Este a vendégek versenyezhetnek, hogy ki legyen a legjobb latin-amerikai táncok énekese vagy előadója. Ez a legélénkebb kulturális ünnepség a Perzsa-öböl térségében. A hónap folyamán a világ minden tájáról érkező előadók, művészek és szerzők együtt ünneplik az összes kulturális ünnepet. Hagyományosan a menetrend annyira zsúfolt, hogy a résztvevőknek hónapokkal korábban le kell foglalniuk a helyeket.

Adhari Park

Ain Adhari Road Block 388 Building 111 Kingdom of Bahrain

Az Adhari Park egy vidámpark a Bahreini Királyságban, amelynek középpontjában az ősi Ain Adari édesvízi forrás áll.

Az Adhari Park egy vadonatúj turisztikai célpont Bahreinben, az Adhari Nemzeti Park közelében. Célja, hogy a GCC első számú családi attrakciója legyen, 38 izgalmas szabadtéri és beltéri túrával minden korosztály számára, családi szórakoztató központtal, 10 élelmiszerbolttal a Food Courtban, vacsorázzon étteremben, kávézókkal és még sok mással. .

Al Areen Vadaspark és Reserve

P.O. Box 28690,Kingdom of Bahrain

A bahreini Al Areen Wildlife Reserve-ben a növény- és állatfajokat több mint három évtizede őrzik és termesztik. Figyeljen meg különféle állatokat, madarakat és sivatagi növényeket természetes környezetükben. Tegyen egy sétát a parkban, és közelítsen a szabadon barangoló őshonos madarakhoz. Vagy induljon buszos kiránduláson, hogy megismerje az összes bemutatott fajt, beleértve az arab leopárdot, a struccot, az arab gazellát, az oryxot és még sok mást!

Bahreini Nemzetközi Körverseny

Gate 255,Gulf of Bahrain Avenue,Umm Jidar 1062, Sakhir, Bahrain

A Bahrain International Circuit (BIC) egy korszerű motorsport helyszín a Szakhir sivatag szívében. A pályát a neves német mérnök, Hermann Tilke tervezte, és számos helyi kulturális elemet tartalmaz.

Kevesebb, mint 18 hónapba telt a teljes létesítmény megépítése, amely körülbelül 150 millió dollárba került, és jelentős kezdeményezésre volt szükség a terület fejlesztéséhez.

A BIC több FIA-tanúsítvánnyal rendelkező pályaelrendezéssel rendelkezik, mint bármely más létesítmény a világon. Ez lehetővé teszi a pályán, hogy különféle autóversenyeket rendezzenek. Az 5412 méteres Grand Prix pályán gyakran rendeznek nemzetközi versenyeket, mint például a Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix-t, az FIA Endurance Világbajnokság Six Hours of Bahreini versenyét, a GP2 sorozat versenyeit és a Porsche Mobil 1 Supercup-ot.

Gravitáció

Building 234, Avenue 62, Zallaq 1058 Bahrain

Az első beltéri ejtőernyős ugrás Bahreinben.

Az egyik legmagasabb, edzett üveggel létrehozott, 12 méter magas szélcsatornában a szabadesés érzésének lehetetlen ellenállni.

Ugorj be úgy, mintha repülőgépről ugranál, de ejtőernyő nélkül, és anélkül, hogy repülőre szállnál! Mindenki élvezheti ezt a testrepülés élményét, kivéve azokat, akik nem hajlandók életüket megváltoztató utazásra.

Biztosíthatjuk, hogy csodálatos és rendkívüli élményben lesz része.

Dar-szigetek

1005 Sitra Fisherman Port, Sitra, Kingdom of Bahrain

Az Al Dar-sziget tengerparti üdülőhelye rendszeres gyöngybúvár kirándulásokat és sétahajózást kínál Jarada szigetére, ahol előfordulhat, hogy egyedül napozik a fehér homokköpenyen, és bóbiskol az érintetlen vizében. A gyöngyökön kívül akár 30 korallfajt és több mint 200 halfajt is megfigyelhetünk. Egy másik kedvenc tevékenység a delfinek megfigyelése a különböző közeli korallzátonyok között, és a legjobb idő a napkelte vagy napnyugta megfigyelésére.

Egy napos kirándulás a gyöngyzátonyokhoz nagyon élvezetes. Tegyen egy kirándulást egy dhow-ra, hogy hitelesebb élményben legyen része. Rendelhet arab konyhát, és a gyöngybúvárok tengerjáró mesékkel kedveskednek.

A vadon élő állatok kedvelőinek 45 perces kompútra kell utazniuk az Al Dur mólótól a Hawar-szigetig. A Hawar-szigetek nemzetközileg is jelentős természetvédelmi területnek számítanak, tiszta strandot, valamint delfinek és nem mindennapi madarak megfigyelésének lehetőségét kínálják, mivel vonulási útvonaluk középpontjában helyezkednek el.

Hawar-szigetek

Hawar-szigetek

Bahrein ellenőrzi a Hawar-szigeteket, a sivatagi szigetek szigetcsoportját az Arab-öböl Bahreini-öbölében. A vadon élő állatok kedvelőinek 45 perces kompútra kell utazniuk az Al Dar mólótól a Hawar-szigetig.

A Hawar-szigetek nemzetközileg is jelentős természeti menedékként tartják számon, érintetlen strandokat és lehetőséget biztosítanak delfinek és nem mindennapi fajok megfigyelésére vonulási útvonaluk közepén.

Gokart (BIKC)

Gate 255,Gulf of Bahrain Avenue,Umm Jidar 1062

A Bahreini Nemzetközi Gokartpálya (BIKC) egy korszerű, világszínvonalú létesítmény, amely a motorsport alulról építkező szintjét szolgálja ki. A BIKC-n a holnap versenyzői először ízlelhetik meg az igazi versenyek eksztázisát. A BIKC megfelel a legmagasabb nemzetközi előírásoknak. Alkalmas a Commission Internationale de Karting-Fédération Internationale de l’Automobile világbajnokság (CIK-FIA) megrendezésére. 2012-ben a BIKC lett a világ első gokartpályája, amely világbajnokság szintű eseménynek adott otthont.

A CIK pálya 1414 kilométer hosszú és 14 kanyarral rendelkezik. A tervek szerint 2012-ben Bahreinben rendezték meg először a CIK-FIA U18-as világbajnokságot és Academy Trophy-t, valamint a legutóbbi CIK-FIA világbajnokságot. A BIKC különféle bejárási és vállalati csapatépítő tevékenységeket kínál lelkes gokartosok és nagyvállalatok számára, beleértve a Forma-1 által ihletett Grand Prix és Endurance élményeket. A pálya 200 lux-os reflektorokkal van felszerelve, így éjszakai versenyek is megrendezhetők.

Dilmun elveszett paradicsoma

Gate 255,Gulf of Bahrain Avenue,Umm Jidar 1062

A Lost Paradise of Dilmun jelenleg Bahrein legnagyobb víziparkja, amelynek összterülete körülbelül 77 000 négyzetméter, beépített területe körülbelül 45 000 négyzetméter, és körülbelül 20 000 négyzetméter. A park minden egyes alkotóeleme a Dilmun-korszak történelmére összpontosít, amint azt a park jellegzetes kőszobrai és építészete is mutatja. Több mint 18 csúszda és látnivaló hibátlanul integrálva sivatagi oázist és álomkertet alkot a vendégek számára.

Marassi strand

Diyar Al Muharraq

Két kilométernyi fehér homokos strand alkotja a Marassi strandot, amely egy szabadtéri életmód-attrakció. Ez az első food truck bíróság Bahreinben, amely független vállalkozóktól származó nemzetközi és helyi ízeket szolgál fel. A játszótéren és a kocogós vízparti ösvényen kívül a Marassi strandon játszótér is található.

Számos hétvégi eseményt, például pop-up piacokat, szabadtéri filmeket és gyermekjátékokat gyakran hirdetnek meg. A Marassi strandon minden szolgáltatás és kényelem a legjobb minőségű és tisztaságú, a napi felnőtt belépődíj pedig 2 BD. Ez a befizetés részben beváltható napozóágyakra, napernyőkre és törölközőkre.

Royal Golf Club

Al Muaskar Highway Riffa, Bahrain

Két kilométernyi fehér homokos strand alkotja a Marassi strandot, amely egy szabadtéri életmód-attrakció. Ez az első food truck bíróság Bahreinben, amely független vállalkozóktól származó nemzetközi és helyi ízeket szolgál fel. A játszótéren és a kocogós vízparti ösvényen kívül a Marassi strandon játszótér is található.

Számos hétvégi eseményt, például pop-up piacokat, szabadtéri filmeket és gyermekjátékokat gyakran hirdetnek meg. A Marassi strandon minden szolgáltatás és kényelem a legjobb minőségű és tisztaságú, a napi felnőtt belépődíj pedig 2 BD. Ez a befizetés részben beváltható napozóágyakra, napernyőkre és törölközőkre.