BAHRAIN UTAZÁSI ÚTMUTATÓ

Bahreini nemzetközi repülőtér

Bahrein nemzetközi repülőtere (IATA: BAH, ICAO: OBBI) Bahrein elsődleges nemzetközi repülőtere. A Muharraq-szigeten található, a főváros, Manama mellett, és a Gulf Air fő csomópontjaként szolgál. A Bahrain Airport Company felelős a repülőtér adminisztrációjáért. 1927-ben alapították, ez a Perzsa-öböl legrégebbi nemzetközi repülőtere.

Légitársaságok és célállomások

 • Air Arabia: Sharjah
 • Air Arabia Abu Dhabi: Abu Dhabi
 • Air Arabia Egypt: Cairo
 • Air India: Delhi
 • Air India Express: Kannur,  Kochi, Kozhikode, Mangalore, Thiruvananthapuram
 • AnadoluJet: Istanbul–Sabiha Gökçen
 • Azerbaijan Airlines: Seasonal: Baku
 • British Airways: London–Heathrow
 • Buta Airways: Baku
 • Cham Wings Airlines: Damascus
 • EgyptAir: Cairo
 • Emirates: Dubai–International
 • Ethiopian Airlines: Addis Ababa
 • Etihad Airways: Abu Dhabi
 • Fly Baghdad: Najaf
 • Flydubai: Dubai–International
 • Gulf Air: Abu Dhabi, Amman–Queen Alia, Athens, Baghdad, Baku, Bangalore, Bangkok–Suvarnabhumi, Beirut, Cairo, Casablanca, Chennai, Colombo–Bandaranaike, Dammam, Delhi, Dhaka, Dubai–International, Faisalabad,Frankfurt, Gassim, Hyderabad, Islamabad, Istanbul, Jeddah, Karachi, Khartoum, Kochi, Kozhikode, Kuwait City, Lahore, Larnaca, London–Heathrow, Malé, Manchester, Manila, Medina, Milan–Malpensa, Moscow–Domodedovo, Multan, Mumbai, Muscat, Najaf, Paris–Charles de Gaulle, Peshawar, Ras Al Khaimah, Riyadh, Rome–Fiumicino, Sialkot, Singapore, Tbilisi, Tel Aviv, Thiruvananthapuram. Seasonal: Alexandria, Malaga, Mykonos, Nice, Salalah, Santorini, Sharm El Sheikh. Seasonal charter: Sarajevo, Tirana
 • IndiGo: Mumbai
 • Iraqi Airways: Baghdad, Najaf
 • Israir: Tel Aviv
 • Jazeera Airways: Kuwait City
 • KLM: Amsterdam, Kuwait City
 • Kuwait Airways: Kuwait City
 • Lufthansa: Frankfurt
 • Oman Air: Muscat
 • Pakistan International Airlines: Lahore
 • Pegasus Airlines: Istanbul–Sabiha Gökçen Seasonal: Antalya
 • SalamAir: Muscat
 • Saudia: Jeddah, Riyadh
 • SkyUp: Seasonal charter: Kyiv–Boryspil, Lviv
 • SunExpress: Charter: Antalya, Bursa, Istanbul–Sabiha Gökçen, Trabzon
 • Turkish Airlines: Istanbul, Trabzon
 • Ural Airlines: Moscow–Domodedovo
 • Wizz Air: Abu Dhabi

Biztonság és vám

A csapat tagjai a legkorszerűbb technológiával a hatékonyság növelése érdekében igyekeznek a szükséges biztonsági és vámellenőrzéseket a lehető legegyszerűbbé és célszerűbbé tenni. A bejelentkezés előtt még tovább gyorsíthatja a folyamatot, ha követi az alábbi biztonsági tippeket:

 

 • Megkérjük, hogy vegye le az övét, cipőjét és esetleg kabátját, mielőtt átmenne a biztonsági ellenőrzésen. Viseljen könnyen eltávolítható cipőt.
 • A babakocsikat és a járást segítő eszközöket röntgenvizsgálattal látják el.
 • A kerekes székeket alaposan átkutatják.
 • Ha vényköteles gyógyszereket vagy fecskendőket visz magával, minden tételnek az eredeti tartályában kell lennie, és a recepteket magával kell vinnie.

Szolgáltatások

Imaszobák

Az indulási és érkezési területeken, a 14-es és 19-es kapu közelében muzulmán imaszobák és mosdó létesítmények találhatók.

ATM-ek

Az utasok ATM-eket találhatnak a terminál egész területén.

Orvosi és sürgősségi esetek

Az Airport Clinic-en szakorvosokból álló csapat áll rendelkezésre éjjel-nappal, hogy a lehető legjobb orvosi ellátást nyújtsák. A létesítmény a keleti móló keleti mólójának mindhárom szintjén található.

 

A fő orvosi segélyhívó számok:

 

 • Repülőtéri Egészségügyi Klinika: +973 17138777
 • Mentő- és tűzoltószolgálati incidensirányító: +973 17138888

Autókölcsönzés

A Bahreini Nemzetközi Repülőtéren a látogatók a legmagasabb árakat kaphatják prémium, gazdaságos és családi autók bérlésére tizenegy neves cégtől. A poggyászfelvételt követően a kölcsönzőjármű-pultok kényelmesen az érkezési területen helyezkednek el.

Dohányzó szobák

A terminál nemdohányzózóna, dohányozni csak stratégiailag elhelyezett helyeken lehet. Az érkezési csarnok 00-as szintjén dohányzóhelyek találhatók az építmény keleti és nyugati oldalán. A fő üzleti területen az Indulási csarnok 2. szintjén, a 14-es és 15-ös, valamint a 18-as és 19-es kapuk között dohányzóhelyek is találhatók.

Áfa-visszatérítés

Az Indulási területen az információs pultoknál elhelyezett repülőtéri információs pultoknál a bejelentkezés előtt és azt követően a látogatók gond nélkül visszaigényelhetik vásárlásaik utáni ÁFA-t.

Ápolási szobák

Babával utazol? Az ápolószobák lehetővé teszik, hogy gyermekei kényelmében és magányában gondoskodjanak.

Valutaváltó

Az utasok pénzváltó pultot találhatnak a terminál egész területén.

Távközlés

A Királyság vezető távközlési vállalatai termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálják, hogy a nemzetközi látogatók kapcsolatban maradjanak személyes és szakmai életükkel Bahreinben. Keresse meg Batelco, stc és Zaint az érkezési területen.

Szórakoztató zóna

Visit the Entertainment Zone while waiting for your flight to keep your youngsters happy and occupied. There are interactive toys, gaming consoles, domes for climbing, and comfortable seating options. It is appropriate for toddlers, adolescents, and parents!

Internetkapcsolat

Nyilvános Wifi

Maradjon kapcsolatban a bahreini nemzetközi repülőtér beszállásáig.

A Bahreini Nemzetközi Repülőtér ingyenes wifit kínál az utasok számára az egész létesítményben, regisztráció nélkül! Egyszerűen keresse meg a „Bahrein repülőtér” kifejezést mobileszközén, táblagépén vagy asztali számítógépén, és jelentkezzen be.

Hálózati hozzáférés

Akár üzleti, akár szabadidős céllal utaznak, a bahreini nemzetközi repülőtér utasai hozzáférhetnek az internethez a repülőtér hálózatához csatlakoztatott speciális eszközökön keresztül. A Pearl Lounge (indulások), a Gulf Air Falcon Gold Lounge és a BIA információs pultja hálózati kapcsolatot kínál.

Telefonos szolgáltatások

A bahreini nemzetközi repülőtér információs pultjai telefonos szolgáltatásokat kínálnak, ahol az utasok ingyenes helyi és nemzetközi hívásokat kezdeményezhetnek.

Poggyászcsomagolás

A Hala Bahrain Hospitality által nyújtott poggyászcsomagolási szolgáltatás megóvja holmiját utazása során. A bejelentkezés előtt tartós műanyag fóliába csomagoljuk, lezárjuk és/vagy csomagoljuk poggyászát, hogy megakadályozzuk a véletlen felnyitást vagy manipulálást. A poggyászcsomagoló gépeket közvetlenül a bejelentkezés előtt helyezik el az indulási területen, a szolgáltatás díja 2 BHD.

Kocsik

Ingyenes kocsik állnak rendelkezésre a repülőtér egész területén található kényelmes helyeken. Megtalálhatja őket az Indulások belső és külső szegélyein, valamint az Arrivals poggyász-visszavételi fészek pontjain.

Túlméretes tételek

Két speciális „Túlméretes tételek” pult áll rendelkezésre mind az induló, mind az érkező utasok számára. Az indulási pult a gazdaságos bejelentkezési területen, míg az érkezési állomás a poggyászfelvételi területen található. Segítőkész munkatársaink elviszik Önt a „Túlméretes tételek” pultjához.

Különleges segítségnyújtás

A Bahreini Nemzetközi Repülőtér szolgáltatások és kényelmi szolgáltatások széles skáláját kínálja a mozgássérült utasok számára. Annak érdekében, hogy minden utas kényelmes és stresszmentes utazást éljen meg érkezése pillanatától kezdve, udvarias és hozzáértő személyzetünk örömmel segít Önnek megtalálni a terminál számos létesítményét és szolgáltatását.

Kerekesszék elérhetősége és kérései

Kérjük, előzetesen tájékoztassa légitársaságát, ha Ön vagy bármely családtagja különleges segítségre van szüksége, beleértve a kerekesszékes hozzáférést is, amikor Bahreinben leszáll. Amikor a repülőgépe leszáll, a személyzet várja, hogy kiszolgálja Önt.

Különleges szolgáltatások telefonszáma: 00973 17138226

Információs pultok

A mozgáskorlátozott utazók számára külön információs pultok állnak rendelkezésre, ahol a személyzet szívesen válaszol minden kérdésre.

e-Gates

Mind az érkezési, mind az indulási területen elérhető dedikált e-kapuk a mozgássérült utazók számára gyorsabb és kevésbé munkaigényes áthaladást tesznek lehetővé a bevándorlási ellenőrzéseken, miközben megőrzik a biztonságot.

Bevándorlási számlálók

Mind az érkezési, mind az indulási területen akadálymentesített bevándorlási pult található a mozgásukban korlátozott utasok számára.

Check-in pultok

A bahreini nemzetközi repülőtér külön check-in pultokat kínál a mozgáskorlátozott utasok számára.

Parkolók

Az érkezési terület bejáratánál kijelölt járdaszegélyes parkolóhelyek vannak, a B parkolóban pedig szintenként két parkolóhely a liftek mellett. A B parkolóba való behajtás előtt kérjük, kattintson a sorompó kapuján található telefon ikonra, és tájékoztassa az üzemeltetőt állapotáról. hogy különleges segítséget kapjon. A mozgásukban korlátozott utasok számára parkolóhelyek is rendelkezésre állnak az érkezési és indulási területek belső járdamenti bejáratánál.

Mosdók

A Bahreini Nemzetközi Repülőtéren minden mosdóban van legalább egy fülke mozgáskorlátozott utasok számára. A legközelebbi mosdók megtalálásához kérjük, kövesse a táblákat, vagy kérdezze meg barátságos személyzetünket.

Szállítás

Parkoló

Függetlenül attól, hogy külföldre utazik, vagy szeretteit feladja/összehozza, a Bahreini nemzetközi repülőtér kényelmes és költséghatékony parkolási lehetőségek széles skáláját kínálja az Ön igényeinek megfelelően.

Hosszú távú parkoló

A Multi-Storey Car Park B egy korszerű prémium parkoló létesítmény, amely megfelel az Ön igényeinek. Az utasterminál épülete mellett található autója percekre parkol a bejelentkezéstől vagy a találkozótól. Élvezze a problémamentes fizetést automata gépekkel. A magasságkorlátozás 2,1 m.

Csökkent mozgásképességű parkolókkal rendelkező utasok

A mozgáskorlátozott utasok most ingyenesen élvezhetik az első három órát, amikor a B parkolóban (többszintes parkoló) a mozgáskorlátozottak számára kijelölt parkolókban parkolnak. A Bahreini Nemzetközi Repülőtér többszintes parkolójában 14 mozgáskorlátozottak számára dedikált parkolóhely áll rendelkezésre az 1. szinten, és 14 dedikált mozgáskorlátozottak parkolóhelye a 2. szinten.

Hosszú távú parkoló

A D Car Park ideális parkoló a hosszú távú utasok számára a D Car Park stratégiai elhelyezkedése miatt, amely rövid buszútra van a termináltól. Ingyenes 24/7 transzferjárataink poggyászmegőrzővel vannak felszerelve, és a D parkoló árnyékos váróterébe érkeznek, ahol a transzferjáratok gyakorisága 15 percenként.

Autókölcsönző és limuzin szolgáltatások

A Királyságba érkező utasok megtalálhatják a legjobb luxus-, gazdaságos és családi autóbérlési ajánlatokat a vezető autókölcsönzőktől a Bahreini nemzetközi repülőtéren. Kényelmesen találhatók a nyilvános érkezési területen a terminál földszintjén, szemben az 1-es és 2-es kapuval.

Taxi

A bahreini nemzetközi repülőtéren a hét minden napján, 24 órában három taxi üzemeltetője áll sorban a rövid és hosszú távú parkolóban (B parkolóban), hogy kiszolgálják az utasokat. A taxisok közé tartozik a Bahreini Nemzetközi Repülőtér helyi Bahrain Taxi Group, a Speedy Motors és az Arabian Taxi.

A taxiállomás eléréséhez az utasok követhetik az irányító táblákat, miközben elhagyják a poggyászátvételi területet, és továbbhaladhatnak a rövid és hosszú távú parkolókba (B parkoló), amelyek az Utasterminál épületéhez közel, a B kapuval szemben találhatók.

A Bahreini Nemzetközi Repülőtéren a bahreini Közlekedési és Távközlési Minisztérium szerint a taxik mérőóra alapúak, ahol kezdetben 2 BHD díjat kell fizetni, és további 2 BHD díjat kell fizetni a felvételi szolgáltatásokért.

Busz

A Bahreini Nemzetközi Repülőtérről való busszal való eljutás gyors és kényelmes a Bahreini Tömegközlekedési Vállalat (BPTC) segítségével. Az érkező utasok az érkezési szinten a 4-es kijárathoz tudnak eljutni, ahol jelenleg a buszok a 4A zónából indulnak a terminál épületéhez legközelebb eső úton.

A Bahrein nemzetközi repülőteret kiszolgáló útvonalak a következők:

A1 – Repülőtér – Muharraq buszpályaudvar – Manama buszpályaudvara – American Mission Hospital – Salmaniya – Khamis – Isa Town buszpályaudvara

A2 – Repülőtér – Manama buszpályaudvara – Városközpont – Seef – Souq Waqif – Hamad Town – Bahreini Egyetem (leggyorsabb útvonal a repülőtérről Manamába)*

10 – Repülőtér – Arad – Hidd – Mina Salman – Kuvait sugárút – Manama buszpályaudvara – Muharraq buszpályaudvara – Repülőtér (óramutató járásával megegyező irányba)

11 – Repülőtér – Muharraq buszpályaudvara – Manama buszpályaudvara – Kuwait Avenue – Mina Salman – Hidd – Arad – Repülőtér (az óramutató járásával ellentétes)

A piros buszon való utazáshoz a legjobb megoldás egy GO Card vásárlása a sofőrtől, ami 1 BHD-ba kerül (első vásárláskor 0,500 BHD magára a kártyára). Minden út 0,275 BHD-ba kerül, a maximális napi díj pedig 0,700 BHD. Alternatív megoldásként a készpénzes egyszeri 0,300 BHD.

GO Red a Bahrain Busszal, és élvezze a biztonságos utazásokat és az ingyenes Wi-Fi-t a buszok fedélzetén.

Étkezés és éttermek

Akár egy gyors harapnivalót, akár egy kiadós étkezést, vagy a helyi bahreini konyha ízeit keresi, a Bahreini nemzetközi repülőtér mindenki számára tartogat valamit. Mind az érkezési, mind az indulási területen számos vendéglátó- és italüzlet található.

McDonald’s

Érkezés - Munkaidő: 24/7 - Fizetési módok: Készpénz, Kártya, Apple Pay & Benefit Pay

A McDonald's egy vezető Quick Service Restaurant márka, amely minden korosztály számára nagyszerű, kellemes ételeket kínál. A McDonald's Bahrain 1994 óta elkötelezett az egyes éttermeiben felszolgált termékek minősége mellett, és aktív társadalmi felelősségvállalást is fenntart. Ez a kaland felvilágosító volt, és lehetővé tette számunkra, hogy mély kapcsolatokat alakítsunk ki a közösséggel. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy továbbra is egyszerű, egyértelmű és élvezetes módot kínáljunk fogyasztóinknak az általuk szeretett ételek elfogyasztására, miközben erősítjük pozíciónkat a Királyság társadalmi szövetében.

Starbucks

Érkezés, távozás (bejelentkezés előtt) - Munkaidő: 24/7 - Fizetési módok: Készpénz, Kártya és Apple Pay

A Starbucks Experience több, mint egy csésze kávé. A Starbucks kezdettől fogva egy másfajta társaságot tűzött ki maga elé. Olyat, amely nemcsak a kávézás gazdag hagyományait ünnepelte, hanem a közösség érzését is hozta, egy kényelmes harmadik helyet a munka és az otthon követelményeitől távol. És minden csészével arra törekszünk, hogy életre keltsük örökségünket és egy kivételes élményt. A Starbucks érkezéskor és induláskor (bejelentkezés előtt) található.

Crêpafe

Indulás (bejelentkezés előtt) - Munkaidő: 24/7 - Fizetési módok: készpénz, kártya és juttatás

A Crêpafe egy kellemes crêperie Café, egész napos étkezési hely édességek és sós palacsinta, palacsinta, gofri és omlett ellenállhatatlan választékát kínálja a kávé és a különleges italok sajátos keverékeként, mindezt egy kényelmes kávézói környezetben, mégis modern kávézói légkörben. Az indulási területen található, és a nyilvánosság számára hozzáférhető.

Jamie's Deli & Pizzeria

Indulás - Munkaidő: 24/7 - Fizetési módok: Készpénz, Kártya, Apple Pay, Samsung Pay, Max Wallet & Benefit Pay.

Bahreinben először a híres séf finom ételeit lehet elfogyasztani a Bahreini nemzetközi repülőtéren! Akár egy gyors és egyszerű ebédre vágyik, hol pihenni szeretne, akár egészséges, becsületesen elkészített, bio alapanyagokból készült ételeket szeretne, itt a helye! A Jamie's Deli and Pizzeria az indulási körzetben található.

Illy Caffè

Indulás - Munkaidő: 24/7 - Fizetési módok: Készpénz, Kártya, Apple Pay, Samsung Pay, Max Wallet & Benefit Pay.

Az Illy Caffè egy élettér a felfedezésre, a kikapcsolódásra, a társasági életre és a barátokkal való találkozásra. Az itteni kávé a főszerep, és találkozik a nagy olasz kávéházi hagyományokkal, meleg és innovatív környezetben, az íz, a stílus és a kiválóság élményét idézve. Az Illy Caffé olasz péksütemények és harapnivalók, ínyenc szendvicsek és frissen sült cukrászsütemények széles választékát is kínálja.

Jaipur Indo Asian

Indulás - Munkaidő: 24/7 - Fizetési módok: Készpénz, Kártya, Apple Pay, Samsung Pay, Max Wallet & Benefit Pay.

A hagyományos indiai konyha friss, globális felfogásával Jaipur olyan autentikus varázsával lepi meg az utazókat, amely csak India utcáin és a korábbi generációk receptkönyveiben volt megtalálható. Az indiai konyha hagyományokkal átitatott, különböző etnikai hatások ötvözete, amelyek ennek a koncepciónak az ételkínálatában is megragadnak.

TGI Friday’s

Indulás - Munkaidő: 24/7 - Fizetési módok: Készpénz, Kártya, Apple Pay, Samsung Pay, Max Wallet & Benefit Pay.

A TGI Fridays™ eredeti, hétköznapi étkező- és grillbárként autentikus amerikai ételeket és legendás italokat kínál. Valódi személyes kiszolgálással és a „Friday” felszabadító és felszabadító szellemiségének ünneplése volt az étterem alaptétele, amelyből az „In Here, It's Always Friday®” márkaígéret született. 

Lumee

A Lumee elkötelezett a közel-keleti utcai ételek esszenciájának megragadásával egy modern kávézó/deli környezetben. Bahrein és az Öböl, valamint a régió (Levante/Egyiptom/Törökország/Irán) izgalmas ízeit kreatívan gyűjtik össze olyan klasszikusokkal, mint a „hommos” és a „bahraini tikka lumee”, valamint az olyan jellegzetes ételekkel, mint a „Spicy Mattai saláta”, „Quinoa” Kubbe” és „Pita Toasties”.

Lumee a Souq Al Qaisariya indulási körzetében található.

Társalgó és szálloda

Szüksége van egy kis szünetre egy hosszú repülés előtt vagy után? Nyugodtan vonuljon vissza az exkluzív indulási vagy érkezési lounge egyikébe vagy a Bahrain Airport Hotelbe, hogy lazítson, dolgozzon, vagy különféle ételeket és italokat kóstoljon meg.

A Pearl Lounge induláskor

Fizetési mód: Betéti és hitelkártyák, Benefit Pay, Max Wallet, Apple Pay és Samsung Pay

A Pearl Lounge ideális búvóhely magánszemélyek, bulik, üzleti utazók és családok számára, mivel a hagyományos bahreini vendégszeretet legjavát példázza egy teljesen modern környezetben. A legmodernebb Departures lounge 10 egyedi tervezésű részleggel rendelkezik, amelyek mindegyike saját hangulatú, ahol az utasok pihenhetnek, feltöltődhetnek vagy dolgozhatnak az ideális környezetben.

Mindegyik zóna jellegzetes konyhát kínál, és a turistákat elkényezteti a különféle ételek és italok választéka. Az élő, nyitott konyhától a nemzetközi konyhát felvonultató hideg és meleg svédasztalig a The Pearl lounge biztosítja, hogy minden ízlést kielégítsen.

A csendes környéken kívül a Pearl lounge tíz szépen berendezett szobával rendelkezik, amelyek mindegyike sajátos karakterrel rendelkezik. A különféle étkezési és italozási lehetőségek, imaszobák, zuhanyzók és mellékhelyiségek mellett a társalgóban van egy kijelölt üzleti terület is. Ezenkívül a Pearl lounge egy családi területet, egy játékszalont, valamint közvetlen hozzáférést biztosít a tranzitszállodához és a gyógyfürdőhöz.

A Hala Bahrain Hospitality, a Bahreini Nemzetközi Repülőtér vezető vendéglátó-szolgáltatója kezeli és üzemelteti a Pearl Lounge-t.

Gulf Air Lounge: Falcon Gold Lounge

Bemutatjuk a Gulf Air legmodernebb új terminálját a bahreini nemzetközi repülőtéren!

A Gulf Air új Falcon Gold Lounge-jában, a Bahreini Nemzetközi Repülőtér új termináljában dőlhet hátra, lazíthat, és megtapasztalhatja a luxust és az arab vendégszeretetet a legkiválóbb minőségben, függetlenül attól, hogy átutazik vagy megkezdi az utazást.

A Gulf Air egyedülálló társalgói szolgáltatásai mellett, amelyek magukban foglalják a zuhanyzókat, imaszobákat és a csendes zónát, különféle pihenési, étkezési és szórakozási lehetőségeket kínálnak.

Kényeztesse magát a társalgóban kínált számos étkezési lehetőség egyikével, miközben figyeli a kifutópályát, vagy étkezhet másokkal.

A Pearl Lounge érkezéskor

Akár egyedül, akár üzleti partnerrel, akár családdal és barátokkal utazik, a bahreini nemzetközi repülőtéren található társalgóink luxus és nyugodt menedéket biztosítanak. Elektronikus vízumszolgáltatással segítünk elkerülni az utolsó pillanatban bekövetkező meglepetéseket, és enyhíteni a repüléssel kapcsolatos stresszt és kellemetlenségeket.

Egy hosszú repülés után felfrissülhet és felfrissülhet az Arrivals Lounge-ban, amely luxuszuhannyal rendelkezik. Az ételek és italok jól összeválogatott választéka minden ízlést kielégít.

Bahrein Airport Hotel

Amíg repülőjáratukra vár, a Bahrain Airport Hotel különféle szállodai stílusokat kínál, ahol a tranzit utasok pihenhetnek és felfrissülhetnek.

A szálloda 17 kompakt szobája, 24 standard szoba, 17 családi szoba és 1 mozgássérült utasok számára felszerelt szoba mindegyike egy ággyal, műholdas LED TV-vel, zuhanyzóval, valamint kávé- és teafőzővel rendelkezik. Ezenkívül 24 modern hálófülke integrált TV-vel és rádióval, fejhallgatóval, széffel és digitális zárral rendelkezik. A padokon kívül a vendégek szekrényeket és központilag elhelyezkedő fürdőszobát/zuhanyzót is használhatnak.

A szálloda bejárata, amely a 15-ös indulási kapu fő folyosója mellett található, egy szép előcsarnokot és külön férfi és női gyógyfürdőket tartalmaz, amelyek mindegyike különféle masszázsszolgáltatásokat, kezeléseket és zuhanyzót kínál. Ezen kívül a szálloda vendégei ébresztő szolgáltatást, ingyenes Wi-Fi-t, valamint 24 órás támogatási és információs szolgáltatásokat vehetnek igénybe. Kétórás vagy annál hosszabb tartózkodás esetén rendelkezésre állnak majd szobák és házak.

A kísérő nélküli kiskorúak társalgója

A 2 és 14 év közötti gyermekek, akik egyedül utaznak a Bahreini nemzetközi repülőtéren, biztonságos, kényelmes és pozitív utazási élményben részesülnek a kísérő nélküli kiskorú programmal. A külön kísérő nélküli kiskorúak társalgója interaktív játékokkal, játékkonzolokkal, olvasósarokkal és kényelmes ülőgarnitúrákkal rendelkezik. A kijelölt légitársaságon keresztül történő foglalás után egy dedikált ügynök is készen áll, hogy személyesebb élményt nyújtson. A teremből a csarnokra nyílik kilátás, így a kicsik láthatják a gépek fel- és leszállását.