BAHRAIN MATKAOPAS

Kohteet Bahrainissa

Manama

Manama Travel Guide - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Manama, maan pääkaupunki, on koti maan merkittävimmille nähtävyyksille. Täällä turistit voivat lähteä retkelle vanhaan portugalilaiseen linnoitukseen, jonka aluetta käytetään nykyään arkeologisiin kaivauksiin. Al Khamis -moskeija, yksi vanhimmista islamilaisista rakenteista, sijaitsee samalla alueella. Beit Al Qur’an -kompleksi on erityisen vierailun arvoinen, koska se sisältää historiallisen moskeijan, laajoja kirjastosaleja ja paikallisen museon.

Pääkaupungissa on lukuisia arkkitehtonisesti upeita rakenteita, jotka on suunniteltu klassiseen arabialaiseen tyyliin. Merkittävimmät ovat Aradin linnoitus, St. Christopherin kirkko ja tärkein messukeskus.

Kun olet lopettanut nähtävyyksien katselun, on aika rentoutua yhdellä laajoista hiekkarannoista tai vierailla perinteisillä markkinoilla, jotka kiinnostavat kaikkia turisteja. Gold Soukin kaupunginosa on yksi suosituimmista, koska se tarjoaa laajan valikoiman koruja. Vieraile Clos Soukin markkinoilla, jos etsit korkealaatuisimpia tekstiilejä. Vaikka tämä maa on pieni, on nähtävyyksien ja kävelyreittien valikoima melko laaja.

Sitran saari

Sitra Island - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Saari sijaitsee Persianlahdella Bahrainin saaren itäpuolella. Se sijaitsee Bahrainin ja Nabih Salehin eteläpuolella. Saaren länsireuna määrittelee Tublin lahden rajan. Saarella oli aikoinaan taatelipalmulehtoja ja viljelysmaata, jota ravisivat useat makean veden lähteet. Aikoinaan länsirannikolla esiintyneet mangrovepuut ovat melkein kadonneet kaupungistumisen vuoksi.

Historiallisesti saaren talous rakentui maatalouden ja kalastuksen varaan. Saaren pohjoinen alue on muutettu teollisuusalueeksi. Etelä-Bapcon öljyvarastot sijaitsevat. 42 kilometriä pitkä Dhahran-Sitra maakaasuputki yhdistää Sitran Saudi-Arabian Dahraniin.

Riffa - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Riffa on pinta-alaltaan Bahrainin kuningaskunnan toiseksi suurin kaupunki. Riffa on jaettu itäriffaan, länsiriffaan ja pohjoisriffaan. Kaupunki sijaitsee kokonaan eteläisen kuvernöörin sisällä.

Vuoden 2001 väestönlaskennassa kaupungin väkiluvun ennustettiin olevan 79 550; vuoteen 2008 mennessä sen arvioitiin olevan 111 000.

Koko 1800-luvun ajan Manaman satama ohitti Riffan Bahrainin saaren ensisijaisena asutuksena.

Yksi East Riffan monista nähtävyyksistä on Riffan linnoitus, joka tunnetaan myös nimellä Sheikh Salman Bin Ahmad Al Fatehin linnoitus. Kaupungissa on useita ostoskeskuksia ja kaksi suurta ostoskatua: Riffa Market (, Souk ar-Rifa) ja Bukuwara Street Market.

Muharraq

Muharraq - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Muharraq on Bahrainin kolmanneksi suurin kaupunki ja oli maan pääkaupunki, kunnes Manama korvasi sen vuonna 1932. Vuonna 2012 Muharraqin väkiluku oli 176 583.

Kaupunki sijaitsee Muharraqin saarella.

Lisäksi Bahrainin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee saarella. Muharraqin vieressä sijaitsevat ihmisen rakentamat Amwaj-saaret, jotka ovat kuuluisia valtavista rakenteistaan, hotelleistaan ja rannoistaan. Muharraqissa toimii Bahrainin menestynein jalkapalloseura, Muharraq Club. Se sisältää kuuluisan Siyadi-talon. Muharraq tunnetaan myös souqistaan (perinteisistä markkinoistaan) ja perinteisen taiteen ja musiikin keskuksena; tunnettu ja menestynyt bahrainilainen muusikko Ali Bahar on kotoisin kaupungista.

Hawar saaret

Hawar Islands - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Hawarin saaret ovat autiosaarten saaristo, joista kaikki yhtä lukuun ottamatta ovat Bahrainin hallussa. Qatar hallinnoi pientä, asumatonta Jinanin saarta osana "Al-Shahaniya" -kuntaansa. Saaristo sijaitsee Qatarin länsirannikolla Persianlahden Bahraininlahdella.

Saarilla asui aikoinaan Bahrainin Dawasirin haara, joka asettui sinne 1800-luvun alussa.

Vuonna 1820, jolloin saaret tunnettiin Wardenin saarina, saaret kartoitettiin alun perin ja kaksi yhteisöä havaittiin.

Ne ovat tällä hetkellä hylättyjä, lukuun ottamatta pääsaarella sijaitsevaa poliisikasarmia ja hotellia; pääsy kaikille saarille Hawarin saaria lukuun ottamatta on tiukasti rajoitettu. 

Hamadin kaupunki

Hamad Town - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Madinat Hamad, joka tunnetaan usein nimellä Hamad Town, on työmatkakaupunki Bahrainin pohjoisosassa. Se oli Bahrainin kunta maan keskialueella. Sen maa, joka erotettiin Ar Rifa’ wa al Mintaqah al Janubiyahin kunnasta vuonna 1991, on nyt osa pohjoista kuvernööriä. Sen nimi liittyy Bahrainin nykyiseen kuninkaaseen Hamad Bin Isa Al Khalifaan.

Kaupunki on kulttuurisesti monimuotoinen, ja sen shiia-sunniväestö on suhteellisesti sekalaista sosioekonomista alkuperää. Nykyään Hamad Town on esimerkki Bahrainin moniarvoisuudesta, eikä yksikään etninen tai uskonnollinen ryhmä muodostaisi suurinta osaa sen asukkaista.

Isa Town

Isa Town - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Isa Town on yksi Bahrainin uusimmista ja ylellisimmistä kaupungeista. Isa Townin tunnusmerkki on nyt ylelliset huvilat, jotka ovat rakentaneet varakkaat ihmiset eri puolilta kansakuntaa. Upeat ostoskeskukset ovat edelleen kaupungin näkyvimmät maamerkit. Olisi myös virhe jättää huomioimatta tänne rakennettuja kauniita stadioneja.

Monet matkailijat haluavat vierailla Sultan Centerissä saapuessaan. Tässä laajassa ostoskeskuksessa on nykyaikaisia korkeita rakennuksia. Sisällä on satoja yrityksiä, jotka myyvät erilaisia ​​tuotteita. Se on loistava paikka ostaa nykyaikaisia vaatteita, koruja ja lukuisia ainutlaatuisia matkamuistoja.