BAHRAIN MATKAOPAS

Raha ja ostokset Bahrainissa

Bahrainissa on sekä moderneja ostoskeskuksia että perinteisiä soukkeja, mikä varmistaa, että saari pystyy tyydyttämään kaikki ostostoiveet. Bahrainissa shoppailu on paljon muutakin kuin harrastus; se on elämäntapa. Perjantaisin ja lauantaisin, jotka muodostavat Persianlahden viikonlopun, kaupalliset alueet ovat täynnä turisteja kaikista maista, jotka etsivät tarjouksia, ravintoloita ja sosiaalisia kokoontumisia.

Jos haute couture ja designbrändit houkuttelevat, näyttää siltä, että uusi ostoskeskus avautuu joka kuukausi. Asettelun, aiheen ja tunnelman suhteen jokainen hotelli on ainutlaatuinen. Al Seef on yksi saaren suurimmista ostoskeskuksista, mutta Al A'ali ei ole kooltaan paljon jäljessä. Bahrain Mall, Dana Mall ja Sitra Mall sijaitsevat kaikki Sanabisissa, kun taas Sitra Mall on hieman kauempana pääklusterista. Laaja Bahrainin keskusta on myös täysin varusteltu virkistyskeskus, jossa on kaksi hotellia, vesipuisto ja multiplex-teatteri.

Asteikon vastakkaisessa päässä perinteiset soukit ovat yhtä nautinnollisia ja tarjoavat vertailukelpoisen valikoiman tavaroita. Rento ja vieraanvarainen, ne tarjoavat matkailijoille elämyksiä tarjousten lisäksi. Manama Souk on suurin ja suosituin, kun taas Muharraq Souk tarjoaa aidon kyläympäristön kaupungissa. Isa Townissa sijaitseva Iranian Souk sisältää laajan valikoiman käytettyjä tuotteita, rihkamaa ja jopa kiehtovan lintutorin. Adilyassa on paljon mattokauppiaita ja käsityölaitoksia, jotka myyvät Bahrainin käsityötä.

Rahaa Bahrainissa

Bahrainin dinaari (BD) on Bahrainin valuutta, ja se on jaettu 1000 filiin. Dinaari on lähes kolmen dollarin arvoinen (2,66 dollaria, täsmälleen, koska valuuttakurssi on asetettu), joten se on yksi maailman tehokkaimmista valuutoista (toiseksi vain Kuwaitin jälkeen), ja tähän voi olla vaikea sopeutua. Ilmeisesti edullinen 10 dinaarin taksimatka on todella melkein 27 dollaria ja siksi kiristysjärjestelmä!

Dinaari on vapaasti vaihdettava valuutta, jolla ei ole tällä hetkellä tuonti- tai vientirajoituksia. 5 fils, 10 fils, 25 fils, 50 fils ja 100 fils ovat kolikoiden nimellisarvot (näet harvoin 500 fils kolikoita, mutta ne ovat voimassa). Seteleitä on 500 fils (BD 1/2), BD 1, BD 5, BD 10 ja BD 20.

Dinaari on sidottu Saudi-Arabian rialiin 1:10, ja riaalit hyväksytään lähes kaikkialla tällä kurssilla. Saat kuitenkin lähes varmasti vaihtorahasi dinaareissa, ja hotellit saattavat yrittää huijata sinulta pienen osan rahoistasi. Jos tulet Saudi-Arabiasta, sinun ei tarvitse vaihtaa rahojasi, mutta sinun tulee yrittää päästä eroon ylimääräisistä dinaareista ennen maasta lähtöä, koska niitä on vaikea vaihtaa missään, jopa Saudi-Arabiassa.

Hinnat Bahrainissa

Bahrain, kuten muut Persianlahden maat, ei ole halpa. Hyvä ateria voi maksaa noin 4,0 BD:tä ja auton vuokraus 10-20 dl/vrk on hyväksyttävää, mutta hotellihinnat voivat vaikuttaa budjettiisi: täysin keskimääräinen hotellihuone Voit laittaa siihen 50 BD:tä. Jos haluat saada hyvän tarjouksen, vältä matkustamista Bahrainiin vuotuiseen Formula 1 -tapahtumaan huhtikuussa. Hotellikustannukset kolminkertaistuvat. Kilpailun aikana Gulf-hotellin huone voi maksaa yli 300 BD per yö.

Ostokset Bahrainissa

Bahrainissa on monia suuria ostoskeskuksia maailmanlaajuisilla nimillä ja luksusliikkeitä, apteekkeja, supermarketteja, ruokakenttiä, perinteisiä ja moderneja kahviloita, leikkialueita ja pelihalleja, teattereita (3D ja 2D) ja jopa sisäänkäynti vesipuistoon.

Matka paikalliseen soukiin on pakollinen. Siellä voit tinkiä "roleksien", korujen ja monien muiden tavaroiden hinnoista. Soukista löytyy monia erinomaisia räätäliä. Jos viivyt tarpeeksi kauan (esimerkiksi viikon), voit käyttää suosikkiasua ja "kloonata" sen tarkasti mihin tahansa materiaaliin laajasta valikoimasta.

Bahrain on erittäin kallis valtio. Monet ihmiset haluavat kuitenkin tuoda kotiin matkamuistoja tästä upeasta paikasta. Kuuluisan perinteisen arabialaisen basaarin pitäisi olla ensimmäinen pysäkki. Sieltä voit ostaa suurimman osan matkamuistoista. Värikkäät kauppahallit vangitsevat huomiosi välittömästi. Lisäksi arabimyyjät ovat poikkeuksellisen vakuuttavia. He varmasti pystyvät suostuttelemaan sinut ostamaan kaikkein hyödyttömimmänkin esineen.

Arabimarkkinoiden etu on kyky tinkiä. On elintärkeää tehdä niin, koska useimmat jälleenmyyjät asettavat hintansa neuvottelumahdollisuutta ajatellen. Jos jatkat, voit ostaa tuotteen kaksi kertaa tai jopa kolme kertaa alkuperäistä hintaa pienemmällä hinnalla. Neuvottelu on todellinen spektaakkeli. Ostaja lähtee ja palaa kaupan aikana. Myyjä puristaa nyrkkinsä ja säätää hintaa. Lisäksi voit tinkiä pienissä yksityisissä liikkeissä. Sen tekeminen suuressa kauppakeskuksessa tai -keskuksessa voidaan kuitenkin pitää epämiellyttävänä ja harkitsemattomana.

Bab Al Bahrain on Bahrainin tunnetuin markkinapaikka. Sijainti on Manamassa. Nämä ovat mutkaisia, rajattuja katuja. Niiden läpi käveleminen on kuin astuisi aitoon arabialaiseen satuun. Täältä voit ostaa ainutlaatuisimpia matkamuistoja, tuoretuotteita, perinteisiä tuotteita ja mausteita. Sinun on pidettävä mielessä, että tietyt tuotteet tuodaan Kiinasta. Ne ovat paljon halvempia kuin muut. Siksi, jos haluat tuoda jotain alkuperäistä arabiaa muistoksi, on parasta valita esine huolellisesti ja viettää hieman enemmän arvokkaaseen matkamuistoon.

Gold Souq (Golden Market) sijaitsee Manaman eloisan kaupunkikuvan keskustassa. Täältä löydät laajimman valikoiman kultakoruja sekä muita jalometalleja ja helmiä. Voit ostaa sormuksia, rannekoruja ja muita tuotteita. Lisäksi markkinoilla on ainutlaatuisia ja erikoistuotteita. Vaikka budjettisi olisi rajallinen, saatat löytää markkinoilta sopivan version kullatuista koruista edulliseen hintaan. Gold Souq on paikka, jossa voi kokea unohtumattomia elämyksiä ja upeita tunteita. Voit kokeilla mitä tahansa korua, vaikka päättäisit olla ostamatta sitä.

City Center Mall on suosittu kohde sekä paikallisten että matkailijoiden keskuudessa. Tyylikkäiden liikkeiden selaamisen ja ostosten tekemisen lisäksi voit myös nauttia välipalasta upeassa ravintolassa ja pitää hauskaa vesipuistossa. Capital Mall -ostoskeskus hämmästyttää sinua paitsi ainutlaatuisilla tuotteillaan, myös mahdollisuudella nähdä Bahrainin käsityöläisten ja käsityöläisten töitä.

Jos matkustat Bahrainiin ostoksille, sinun tulee olla tietoinen myös myymälän aukioloajoista ja kolmen tunnin tauoista. Myyjät aloittavat työnsä klo 9. Kaupat sulkeutuvat noin klo 21. Työviikko kestää lauantaista torstaihin. Perjantai on tyypillisesti hidas päivä jälleenmyyjille. Liikkeet sulkeutuvat tänään klo 16.

Al Muharraq on tunnettu ostospaikka matkailijoille, jotka haluavat ostaa erilaisia matkamuistoja. Täältä löydät laajan valikoiman mausteita, halvaa, kahvia, karkkeja ja muita herkullisia arabialaisia herkkuja edullisimpaan hintaan. On kuitenkin suositeltavaa, että vierailet tässä paikassa paikallisen oppaan kanssa. Muuten on olemassa mahdollisuus eksyä. Asia Carpet & Antiques on kiehtova kauppa. Tarjolla on erilaisia mattoja ja epätavallisia antiikkiesineitä.

Kun olet päättänyt, missä tehdä ostoksia, sinun tulee miettiä, mitä haluaisit tuoda matkaltasi muistoksi. Suosituimmat asiat ovat korkealaatuisia arabialaistyylisiä esineitä. Tämä voi olla itämaisen tanssin asu, taivutettu kenkäpari tai muu kirkkaanvärinen asu. Idässä kangasta on tarjolla laaja valikoima. Näin voit valita optimaalisen vaihtoehdon jokaiselle käsityötyypille. Helmet ovat myös melko suosittuja, koska ne on luotu Bahrainissa, toisin kuin monet muut asiat, joita tuodaan usein maahan. Suosittuja matkamuistoja, jotka ilmaisevat Bahrainin kaltaisen maan kulttuuria ja tunnelmaa, ovat maalaukset, lamput, vesipiiput ja keramiikka.

Al Aali Shopping Complex

Rd No 2819, Seef, Bahrain

Seefin toimialalla sijaitseva Al Aali -ostoskeskus tarjoaa ainutlaatuisen ja hienostuneen ostokokemuksen. Tämä upea ympäristö täyttää lupauksensa glamourista, muodista ja ajattomasta ylellisyydestä muhkealla ympäristöllään, hienostuneella tunnelmallaan ja lukuisilla ylellisillä nimillä.

52 000 neliömetrin kompleksi vihittiin käyttöön vuonna 1996 huippuluokan ostoskohteeksi, jonka arkkitehtoninen muotoilu yhdistää elegantisti nykyaikaisen arkkitehtuurin perinteiseen arabialaiseen tyyliin. Uusi laajennus korostaa kompleksin nykyaikaisempaa osaa yhdistäen nykyaikaisuuden historialliseen.

Keskusatriumissa on upea lasikatos, joka suodattaa valoa liiketiloihin ja luo ulkoilmatunnelman, joka ulottuu moderniin Saraya-siipeen. Al A'ali -ostoskeskuksessa on kodinsisustusyrityksiä, tasokkaita lahjatavaraliikkeitä, helmikauppiaita ja kylpylä.

Bab Al Bahrain

Address: 304 Bab Al Bahrain Ave

Bab Al Bahrain sijaitsee Manama Souqin sisäänkäynnin luona Bahrainin pääkaupungissa Manamassa. Se rakennettiin vuonna 1949, ja siellä oli aiemmin valtion virastoja. Historiallinen Manama Souk sijaitsee Bab Al Bahrainin takana.

Tämä on vilkas kokoelma kauppoja, jotka myyvät erilaisia tavaroita ympäri maailmaa, mukaan lukien kankaita, mausteita, suitsukkeita, tuoksuja, käsitöitä ja matkamuistoja sekä nykyaikaisempia esineitä. Manama Souq sisältää myös erilaisia klassisia kahviloita. Souq on Bahrainin symboli; vierailijat viihtyvät siellä varmasti.

Bahrain Dragon City Mall

Address: Diyar Al-Muharraq

Dragon City on Bahrainin kuningaskunnan suurin tukku- ja vähittäiskaupan keskus, jossa on yli 787 kaupallista yksikköä.

Dragon City sijaitsee Diyar Al Muharraqin lounaispuolella, lähellä Bahrainin kansainvälistä lentokenttää, huippumodernia Khalifa Bin Salmanin satamaa ja Manamaa, Bahrainin kuningaskunnan pääkaupunkia. Dragon City on täynnä kiinalaisia arkkitehtonisia ja kulttuurisia elementtejä ja tarjoaa laadukkaimpia kiinalaisia tuotteita paikallisille, kauppa-asiakkaille ja turisteille.

Bahrain Mall

Avenue 28, Sanabis, Bahrain

Bahrain Mall on suuri perheostoskohde Bahrainin vähittäiskaupan alueen sydämessä. Bahrain Mall on tärkeä ostoskohde perheille ja turisteille Bahrainista, Saudi-Arabiasta, Kuwaitista ja Qatarista. Siellä on yli 120 kansainvälistä tuotemerkkiä ja maan ensimmäinen hypermarket.

Punatiilinen julkisivu, joka muistuttaa etnistä linnoitusta, ilmentää Bahrainin tunnettua kulttuuria. Koe maailmanluokan ostosten jännitys perinteisessä ympäristössä. Center Courtin aavikkopalmut, vesielementit, kynttilät ja telttarakenteet edustavat Arabian historiaa.

Block 338

Rd No 3831, Manama

Block 338 on Manaman sydämessä sijaitseva ihastuttava jalankulkualue, joka on täynnä kansainvälisiä ravintoloita, taidegallerioita ja putiikkeja.

Block 338, joka tunnetaan Bahrainin kuumimpana ruokailualueena, sisältää erilaisia ravintoloita, jotka palvelevat kaikenikäisiä ja -tyylejä ruokailijoita. Valikoima vaihtelee fine dining -ruokailusta perinteiseen bahrainilaiseen ruokaan ja rentouttavaan juomaan. Tämän poikkeuksellisen ruokailukokemuksen lisäksi Block 338:ssa on paljon erinomaisia myyntivaihtoehtoja sivukaduilla, ja se on kehittynyt kukoistavaksi alueeksi taiteen harrastajille vuosien varrella.

Block 338 tunnetaan Bahrainin kuumimpana ruokailualueena, jossa on erilaisia ruokapaikkoja, jotka houkuttelevat kaikenikäisiä ja -tasoisia ruokailijoita.

City Center Bahrain

AlSeef

Bahrainin keskusta on Bahrainin suosituin vähittäiskaupan, vapaa-ajan ja viihteen kohde, jossa vierailee vuosittain yli 13,5 miljoonaa.

Bahrainin keskusta kattaa yli 158 000 neliömetriä liiketilaa, ja siellä on yli 340 eksklusiivista brändiä ja 60 ravintolaa sekä merkittäviä yrityksiä, kuten kuningaskunnan suurin Carrefour-hypermarket, Saks Fifth Avenue, Debenhams, Centrepoint, Pottery Barn ja Home Center. .

Ostoskeskuksen integroituja koko perheen viihdevaihtoehtoja ovat 20 salin Cineco Cinema ja Magic Planet. Lisäksi kauppakeskuksen vieressä on kaksi viiden tähden hotellia, Westin Hotel City Centre Bahrain ja Le Meridien Hotel City Centre Bahrain.

Gold City

Government Ave, Manama

Gold City, loistava esimerkki erikoistuneesta vähittäiskaupasta, kuljettaa jokaisen vierailijan nykyaikaiseen kultakauppaan. Ainutlaatuisia jalometalleille ja erilaisille kiville omistettuja gallerioita on tarjolla vaativille asiakkaille. Modernit kalusteet, ystävällinen henkilökunta ja ilmaiset valet-palvelut asettavat Gold Cityn omaan sarjaansa. Täällä asiakkaat voivat luottavaisesti astua sisään ja tehdä ostoksia.

Maana, jolla on pitkä kauppahistoria, Bahrainin kuningaskunta jatkaa kultasektorin edistämistä. Gold Cityn yritysystävälliset käytännöt ja helppo pääsy Saudi-Arabian kuningaskuntaan ja muihin GCC-maihin tekevät siitä parhaan paikan merkkikoruyrityksille, jotka haluavat päästä alueelle.

Mall of Dilmunia

Dilmunia Island

Mall of Dilmunia on vähittäiskaupan, trendikkäiden ravintoloiden, energisen viihteen ja seikkailunhaluisen leikin keskus, jolla on selkeä identiteetti.

Mall of Dilmania, joka sisältää sekä muodon että toiminnallisuuden, on tarkoitettu parantamaan tyypillisiä ostoskokemuksiasi! Tyylikkäästä ja hienostuneesta suunnittelusta, vehreästä maisemasta, valtavasta kanavasta ja tanssivista suihkulähteistä kuningaskunnan ensimmäiseen uskottavaan akvaarioon.

Valtava yli seitsemäntoista metrin korkuinen sylinterisäiliö, johon mahtuu yli kaksituhattaviisisataa erilaista merikalaa ja korallia, upea visuaalinen lahja ja upea koulutusmahdollisuus.

MODA Mall

Bahrain World Trade Center, West Tower, 2nd Floor، Manama, Bahrain

MODA Mall on jokapäiväinen vähittäiskaupan ja ruokailun kohde. Suurin kokoelma kansainvälisiä luksusbrändejä.

MODA Mall on vähittäismyynti- ja ruokailupaikka kaikkiin tilaisuuksiin, ja se sijaitsee historiallisessa Bahrain World Trade Centerissä. MODA Mall tarjoaa maailman suurimman premium-brändivalikoiman, jossa on yli 80 muotibrändiä, saman katon alla Bahrainin kuningaskunnassa, jolloin jokainen voi tuntea olonsa erityiseksi. MODA Mall on alkunsa velkaa edelliselle Sheraton Complexille, jolla on 30 vuoden perintö luksusta.

Muharraq Souq

Muharraq

Muharraq Souqissa, joka on pienempi kuin Manama Souq, on laaja valikoima tuotteita ja tunnettuja makeiskauppoja. Al Qaisariya, souqin vanhin alue, tarjoaa ihastuttavan ostokokemuksen. Souq al Qaisariya on keskeinen osa "Pearl, todiste saaretaloudesta" (UNESCOn maailmanperintökohde).

Seef-ostoskeskus

Seef District, Manama

Seef Mall, Bahrainin ensimmäinen aito ostoskeskus, on nyt yksi kuningaskunnan perheystävällisimmistä ostos- ja viihdekohteista. Sen erottuva arkkitehtuuri ja valo, avoimet tilat kutsuvat ostajia tutkimaan ja rentoutumaan tutkiessaan.

Ostoskeskus sijaitsee ihanteellisella paikalla Seefin alueella, ja se houkuttelee viikoittain suuren määrän kävijöitä, jotka houkuttelevat erilaisia maailmanluokan elämäntapa-, vähittäiskauppa-, muoti- ja korumerkkejä sekä saatavilla olevia perheystävällisiä viihdevaihtoehtoja. Seef Mall sisältää 370 myymälää, joiden kokonaispinta-ala on 135 000 neliöjalkaa. M. Lähes 72 000 neliömetriä Ft. Vuokrattavasta bruttoalueesta M., mukaan lukien M&S, BHS, H&M, Mango, Zara ja Sun & Sand Sport.

Kahdessa viehättävässä ja ilmavassa ruokasalissa 55 ravintolaa, ruokakojua ja kahvilaa tarjoavat herkullisia erilaisia ruokavaihtoehtoja jokaiseen makuun. Seef Mallin sisäteemapuisto, Magic Island, on suuri nähtävyys perheille, joka tarjoaa jännittävän kokemuksen nuorille ja vanhoille. Se viihdyttää lapsia tuntikausia, kun heidän vanhempansa tekevät ostoksia, joten se on täydellinen paikka perheen retkille. Lisäksi Seef Mallissa on yksi Lähi-idän suurimmista elokuvateattereista, jossa on kuuden salin elokuvateatteri ja kymmenen salin megapleksi; kätevästi ruokakenttien vieressä, ne ovat elokuva-unelma.

Seef Mall Muharraq

Avenue 29, Arad

Seef Mall on tunnettu sen tarjoamista viihdepalveluista, erityisesti lapsille, jotka ovat tuottavasti mukana vanhempiensa ostoksilla, joten se on ihanteellinen kohde perheen retkille. Siellä on hyvin varustettu lasten leikkipaikka, lastenhoitohuoneita ja sisäteemapuisto Magic Island.

Siinä on myös kuuden salin Seef-cineplex ja kymmenen salin Seef-megaplex, mikä tekee siitä yhden Lähi-idän suurimmista elokuvateattereista.

Souq Al Qaisariya

Avenue 29, Arad

Souq Al Qaisariya on historiallisesti merkittävän Muharraq Souqin vanhin osa. Tämä Souq ja sen ympäristö on toinen UNESCO:n listaama kulttuuriperintökohde Bahrainissa. Souq Al Qaisariya tarjoaa ostoskokemuksen, joka on viehättävän viehättävä. Täältä voit ostaa erilaisia alkuperäiskansojen tuotteita, mukaan lukien luonnonhelmiä ja mausteita. Souq Al Qaisariya, joka on osa "Pearling, Testimony of an Island Economy" -projektia, toimii aikakapselina, joka tarjoaa välähdyksen Bahrainin menneisyyteen.

Vietä iltapäivä kävelemällä Soukin läpi ja alas kahden mailin pituista helmipolkua. Voit päättää kiertueesi Helmipolulla hankkimalla syötävää Saffron by Jenasta Souq Al Qaisariyassa kuultuasi mielenkiintoisia tarinoita ja kokemuksia vanhasta Bahrainin helmiteollisuudesta. Tämän perinteisen bahrainilaisen ruokapaikan lattiassa on madbasa, väline, jota käytetään taateleiden puristamiseen melassia varten. Madbasa, joka löydettiin rakentamisen alkaessa, on säilynyt historiallisena esineenä.

The Avenues Bahrain

Bahrain Bay, Manama

Avenues – Bahrain on ensimmäinen ostos- ja vapaa-ajankohde Bahrainin kuningaskunnassa, ja sen ainutlaatuinen sijainti merenrannalla on 1,5 kilometriä. Kehitys esittelee kuningaskunnalle uuden konseptin, jonka suunnittelu on saanut inspiraationsa The Avenues Of Kuwaitista ja joka antaa vieraille vaikutelman ulkona olemisesta ja sisällä olemisesta auringon valaiseman katon suojassa lämmöltä.

Hankkeen vuokrapinta-ala on noin 40 000 neliömetriä ja siihen kuuluu 130 toimipistettä, joista 50 prosenttia on ravintoloita ja kahviloita, joista on näkymät Bahrainin lahdelle. Siinä on myös suuri perheviihdealue, jossa on leikkihalli, 10 elokuvateatteria, yleisiä puistoja, kävelyteitä ja pysäköintipaikkoja.

Hankkeen II vaiheen rakentamiselle on myönnetty virallinen lupa. Tähän tulee lisää 30 000 neliömetriä vuokratilaa sekä uusia asuinalueita ja 210 huoneen hotelli. Tämä tekee The Avenues - Bahrainista houkuttelevan paikan Bahrainisille sekä GCC-maille ja kansainvälisille turisteille, jotka tulevat ostoksille, virkistäytymään ja miellyttävään oleskeluun.