BAHRAIN MATKAOPAS

Yöelämä Bahrainissa

Bahrain’s nightlife is quite well developed, which is surprising. This is primarily owing to the government’s tolerance and the large number of foreigners living in the country. Bahrain is often referred to as the “Hawaii of the Middle East.” Everyone will find amusement after sunset. Nationwide, there are discos, karaoke bars, and live music clubs.

Adliya on erityisen tunnettu yöelämästään. Tämä on Manaman böömiläinen kaupunginosa. Luksushotellit tarjoavat useita mahdollisuuksia iltaviihteeseen. Alkoholi on sallittu kaikkialla maassa, jopa klubeissa. Tämä houkuttelee turisteja naapurimaiden, konservatiivisemmista arabimaista.

Baarit ja klubit Bahrainissa

Koska käytännössä kaikkien toimiluvan saaneiden laitosten on oltava sidoksissa neljän ja viiden tähden hotelleihin, Manamassa ei ole erillistä yöelämän aluetta. sen sijaan tapahtumapaikat jakautuvat ruudukkomaisesti ympäri kaupunkia. Kun baari on toiminut jonkin aikaa, se saavuttaa mainetta paikallisten keskuudessa, ja monista niistä tulee tunnettuja yrityksiä kaikkialla Persianlahden valtioissa. Yksi tällainen laitos on Sherlock Holmes (Gulf Hotel, Manama), teemabaari, jolla on arvokas historia. Vaikka se on melko mukava, se ei ole pystynyt luopumaan perinteisestä Lontoon pubi-ilmeestä, ja siinä on elävää musiikkia useimpina arki-iltoina, jotka ovat tyypillisesti täynnä vakituisia asiakkaita; Viikonloput Bahrainissa voivat kuitenkin olla myös erittäin ruuhkaisia.

Trader Vic's (Le Meridien, Manama) sijaitsee lähellä yhtä Manaman rannoista ja tarjoaa laajan näköalan Persianlahdelle mukavasti ilmastoidusta sisustuksestaan. Se on tunnettu etelämeren inspiroimista cocktaileistaan, jotka tarjoillaan kauniissa ruukuissa, joten se on yksi kaupungin suurimmista auringonlaskupaikoista. Warbler Club (Baisan Hotel, Manama) on toinen laitos, joka tarjoaa säännöllistä elävää musiikkia, houkuttelevaa yleisöä ja herkullista baariruokaa. Tämä on yksi Bahrainin parhaista paikoista urheilun ystäville drinkin nauttimiseen, sillä siellä on paljon suuria televisioita, jotka on viritetty kaikkiin peleihin.

Downtown Bar

Osoite: 1507 King Faisal Highway, Manama - Aukioloajat: Päivittäin: 16.00-02.00

"Downtown Bar", osa Intercontinental Regency -hotellia, on paikallisten ja turistien suosikki, ja se houkuttelee suuria väkeä erityisesti elävän musiikin iltoina. He esittelevät paikallisia bändejä, avoimia mikrofoniiltoja ja jam-sessioita, ja keskiviikkona on Ladies’ Night.

JJ:n irlantilainen pubi

Osoite: Block 326, Al Qudaibiya, Manama

JJ's Bar on suuri yritys, jossa on viihtyisä ympäristö ja laaja valikoima hanaoluita. Tarjolla on lukuisia viikoittaisia aktiviteetteja, kuten karaokea, pubikilpailuja, naisten iltaa ja The Noise -yhtyeen elävää musiikkia.

Bushido Lounge

Osoite: Road 38, Block 428, Seef, Manama - Aukioloajat: Päivittäin klo 12-03

Bushido-ravintolan toisessa kerroksessa on yksi tyylikkäimmistä ja tyylikkäimmistä lounge-/baariosista koko Bahrainissa. Tyylikkäät kalusteet ja romanttinen valaistus kutsuvat sinut viipymään ja maistelemaan yhtä lukuisista erikoissake-lajikkeista. Älä jätä käyttämättä tilaisuutta nauttia drinkistäsi patiolla.

The Warbler

Osoite: Block 320, Manama - Aukioloajat: Päivittäin: 12-02

The Warbler, näkyvä brittiläinen urheilupubi, joka isännöi lähes iltaisin tapahtumia, sijaitsee Baisan International -hotellissa. Siellä on tanssia, elävää musiikkia, merkittävien urheilutapahtumien lähetyksiä, Ladies' Night tiistaisin ja täysin varustettu keittiö, jossa tarjoillaan erilaisia ruokia.

Syöminen ja keittiö Bahrainissa

Bahrainissa ruoan hinta ja laatu vaihtelevat suuresti. Jos et halua maksaa paljon rahaa, voit valita useista hotelleista, jotka kuuluvat laajaan hintaluokkaan. Ulkomailla asumiseen liittyy paljon ulkona syömistä, joten voit vapaasti kysyä ajankohtaisia ideoita keneltä tahansa; he yleensä auttavat mielellään. Manamassa suusta suuhun puhumisella on suuri vaikutus.

Adilya, Mezzaluna (3808 Road, Manama) on aarre ravintolaalueen keskustassa ja yksi Manaman suosituimmista ravintoloista, joten muista varata varaukset hyvissä ajoin. Mezzalunan ranskalainen kokki valmistaa laajan valikoiman kansainvälisiä aterioita, ja rib-eye-pihvit ovat erittäin suositeltavia. Ravintola sijaitsee vanhassa bahrainilaisessa kartanossa, jossa on vastaava sisustus.

Samaan aikaan Jim's (Osama bin Zaid Avenue, Manama) on muuttunut ulkomailla toimivaksi laitokseksi, joka tunnetaan yhtä hyvin käsintehdyistä suklaavodoistaan kuin täyteläisistä irlantilaisista aamiaisistaan, jotka tarjoillaan viehättävässä mökkiympäristössä. Jimin lämmöstä ja huumorintajusta johtuen tästä Bahrainin ravintolasta tulee todennäköisesti erittäin tungosta, joten tee varaukset etukäteen.

Trendikäs, arabialaistyylinen Casa Blu (Sheikh Isa Avenue, Manama) on sisustettu vintage-kirjoituskoneilla, vaurioituneilla vanhoilla kassakoneilla, ylellisillä divaaneilla ja live-hip-hopilla, jotka kaikki lisäävät ravintolan tunnelmaa. Keittiö on yhtä erinomaista kuin tunnelma.

Missä syödä ja juoda Bahrainissa

Kuten sen maineeseen kuuluu ainoana Persianlahden osavaltiona, jossa alkoholia voi ostaa laillisesti, Bahrainin ruokailu- ja yöelämä on suosittu paikallisten ulkomaalaisten ja Saudi-Arabialaisten matkailijoiden keskuudessa.

Manamassa urheilubaarit ovat yleisiä, ja JJ's Irish Restaurant on yksi suurimmista. Le Méridienin Bizarre Lounge ja Mercure Grand Seefin Casa Bar & Terrace ovat kaksi hienoimpia baareja ja yökerhoja alueen tasokkaiden hotellien joukossa. Ramee Grand -hotellin Ibrida ja Ramee Rose -hotellin Club XS ovat suosittuja yökerhoja. Useimmissa tunnetuissa yökerhoissa happy hour -juomatarjouksia ja naisten iltoja järjestetään arki-iltaisin.

Brunssi

Aloita päiväsi suositulla paikannusperinteellä, koska toiminta alkaa vasta myöhemmin. Ylellisiä "kaikki mitä voi syödä" brunsseja tarjoillaan lukemattomissa Manaman ravintoloissa, erityisesti korkeatasoisissa hotelleissa, kuten Le Méridien & Ritz Carlton. Perjantai ja lauantai ovat suosituimpia päiviä. Maksat kiinteän summan (yleensä 20-40 BHD / $50-100 USD) kaikesta ruoasta ja juomasta, jonka voit käsitellä 3-4 tunnissa. Jos saavut aikaisin ensi vuoden kilpailuun, monet ravintolat juhlivat Pyhän Patrickin päivää 17. maaliskuuta erityisillä teematapahtumilla.

Noutopöytä

In addition to brunch, several of the city’s finest hotels and restaurants provide “all you can eat” buffets during the week, particularly from Wednesday to Friday evenings. Popular buffets include theme evenings at the Crowne Plaza, Indian cuisine on Thursdays and Fridays at Lanterns Restaurant, and seafood on Thursday nights at the Le Méridien.

Adliya

Monet Manaman hienoimmista ravintoloista sijaitsevat Adliyan naapurustossa. Suosittuja kahviloita ovat Coco's, jossa tarjoillaan perinteisiä amerikkalaisia ruokia, ja Café Lilou, jossa on pariisilaista tunnelmaa. Rasoi by Vineet tarjoilee Manaman parhaita intialaisia ruokia. Lähellä Palace Boutique -hotellissa sijaitseva Polo Gastropub tarjoaa maukkaita hampurilaisia ja elävää musiikkia, ja The Meat Company tarjoilee ensiluokkaisia pihvejä.

Bahrainin keittiö

Älä lähde Manamasta syömättä herkullista alkuperäisruokaa. Suosittuja reseptejä ovat machboot (lihalla maustettu tuoksuva riisi), grillattu liha khubusilla (pehmeä leipä), nasheef (peruna- ja lihapata) ja luqaimat (makeat nyytit). Haji Gahwa on Manama Soukin kadunvarrella sijaitseva kahvila, joka tarjoilee herkullisia ja edullisia kotitekoisia aterioita, kun taas Riyadat Mall -ostoskeskuksen Basta 23 tarjoaa nykyaikaista otetta perinteiseen paikalliseen keittiöön.