BAHRAIN MATKAOPAS

Bahrainin kansainvälinen lentokenttä

Bahrainin kansainvälinen lentokenttä (IATA: BAH, ICAO: OBBI) on Bahrainin tärkein kansainvälinen lentokenttä. Se sijaitsee Muharraq-saarella pääkaupungin Manaman vieressä ja toimii Gulf Airin pääkeskuksena. Bahrain Airport Company vastaa lentokentän hallinnosta. Se perustettiin vuonna 1927, ja se on Persianlahden vanhin kansainvälinen lentokenttä.

Lentoyhtiöt ja kohteet

 • Air Arabia: Sharjah
 • Air Arabia Abu Dhabi: Abu Dhabi
 • Air Arabia Egypt: Cairo
 • Air India: Delhi
 • Air India Express: Kannur,  Kochi, Kozhikode, Mangalore, Thiruvananthapuram
 • AnadoluJet: Istanbul–Sabiha Gökçen
 • Azerbaijan Airlines: Seasonal: Baku
 • British Airways: London–Heathrow
 • Buta Airways: Baku
 • Cham Wings Airlines: Damascus
 • EgyptAir: Cairo
 • Emirates: Dubai–International
 • Ethiopian Airlines: Addis Ababa
 • Etihad Airways: Abu Dhabi
 • Fly Baghdad: Najaf
 • Flydubai: Dubai–International
 • Gulf Air: Abu Dhabi, Amman–Queen Alia, Athens, Baghdad, Baku, Bangalore, Bangkok–Suvarnabhumi, Beirut, Cairo, Casablanca, Chennai, Colombo–Bandaranaike, Dammam, Delhi, Dhaka, Dubai–International, Faisalabad,Frankfurt, Gassim, Hyderabad, Islamabad, Istanbul, Jeddah, Karachi, Khartoum, Kochi, Kozhikode, Kuwait City, Lahore, Larnaca, London–Heathrow, Malé, Manchester, Manila, Medina, Milan–Malpensa, Moscow–Domodedovo, Multan, Mumbai, Muscat, Najaf, Paris–Charles de Gaulle, Peshawar, Ras Al Khaimah, Riyadh, Rome–Fiumicino, Sialkot, Singapore, Tbilisi, Tel Aviv, Thiruvananthapuram. Seasonal: Alexandria, Malaga, Mykonos, Nice, Salalah, Santorini, Sharm El Sheikh. Seasonal charter: Sarajevo, Tirana
 • IndiGo: Mumbai
 • Iraqi Airways: Baghdad, Najaf
 • Israir: Tel Aviv
 • Jazeera Airways: Kuwait City
 • KLM: Amsterdam, Kuwait City
 • Kuwait Airways: Kuwait City
 • Lufthansa: Frankfurt
 • Oman Air: Muscat
 • Pakistan International Airlines: Lahore
 • Pegasus Airlines: Istanbul–Sabiha Gökçen Seasonal: Antalya
 • SalamAir: Muscat
 • Saudia: Jeddah, Riyadh
 • SkyUp: Seasonal charter: Kyiv–Boryspil, Lviv
 • SunExpress: Charter: Antalya, Bursa, Istanbul–Sabiha Gökçen, Trabzon
 • Turkish Airlines: Istanbul, Trabzon
 • Ural Airlines: Moscow–Domodedovo
 • Wizz Air: Abu Dhabi

Turvallisuus ja tulli

Tiimin jäsenet pyrkivät tekemään tarvittavista turva- ja tullitarkastuksista mahdollisimman virtaviivaisia ja tarkoituksenmukaisia hyödyntämällä uusinta teknologiaa tehokkuuden lisäämiseksi. Voit nopeuttaa prosessia entisestään ennen sisäänkirjautumista noudattamalla alla olevia turvallisuusvinkkejä:

 

 • Sinua pyydetään riisumaan vyö, kengät ja mahdollisesti takki ennen turvatarkastuksen suorittamista. Käytä helposti irrotettavia kenkiä.
 • Lastenrattaat ja kävelyapuvälineet tutkitaan röntgenkuvauksella.
 • Pyörätuolit tutkitaan perusteellisesti.
 • Jos otat reseptilääkkeitä tai ruiskuja mukaasi, jokaisen tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessaan ja reseptejä tulee kuljettaa mukanasi.

Palvelut

Rukoushuoneet

Lähtö- ja saapumisalueilla, lähellä portteja 14 ja 19, on muslimien rukoushuoneita ja pesutilat.

pankkiautomaatit

Matkustajat voivat löytää pankkiautomaatteja kaikkialla terminaalissa.

Lääketieteellinen ja hätätilanne

Airport Clinicillä erikoistunut lääkäreiden tiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden antamaan parasta mahdollista lääketieteellistä hoitoa. Laitos sijaitsee itälaiturin itälaiturin kaikilla kolmella tasolla.

 

Tärkeimmät lääketieteelliset hätänumerot:

 

 • Airport Health Clinic: +973 17138777
 • Pelastus- ja palokunnan onnettomuusjohtaja: +973 17138888

Autonvuokraus

Bahrainin kansainvälisellä lentoasemalla vierailijat voivat saada parhaat hinnat premium-, economy- ja perhevuokra-autoista yhdeltätoista tunnetulta yritykseltä. Matkatavaroiden noudon jälkeen vuokra-ajoneuvon pöydät sijaitsevat kätevästi saapumisalueella.

Tupakointihuoneet

Terminaali on savuton vyöhyke, jossa tupakointi on sallittu vain strategisesti sijoitetuissa paikoissa. Tuloaulan tasolla 00 tupakointitilat sijaitsevat rakennuksen itä- ja länsipuolella. Päätoimialueen Lähtöaulan 2. tasolla, porttien 14 ja 15 välissä sekä porttien 18 ja 19 välissä, on myös omistettuja tupakointipaikkoja.

ALV:n palautus

Lähtöselvitysalueen infopisteisiin ennen lähtöselvitystä ja sen jälkeen sijoitetuilla lentoasematietopisteillä vierailijat voivat ilman ongelmia periä ALV-palautuksia ostoksistaan.

Hoitohuoneet

Oletko matkustamassa vauvan kanssa? Hoitohuoneiden avulla voit hoitaa lapsiasi mukavasti ja yksinäisyydessä.

Valuutanvaihto

Matkustajat voivat löytää valuutanvaihtopisteitä koko terminaalista.

Tietoliikenne

Kuningaskunnan johtavat televiestintäyritykset tarjoavat valikoiman tuotteita ja palveluita pitääkseen kansainväliset vierailijat yhteydessä henkilökohtaiseen ja työelämään Bahrainissa ollessaan. Etsi Batelco, stc ja Zain saapumisalueelta.

Entertainment Zone

Visit the Entertainment Zone while waiting for your flight to keep your youngsters happy and occupied. There are interactive toys, gaming consoles, domes for climbing, and comfortable seating options. It is appropriate for toddlers, adolescents, and parents!

Internet-yhteys

Julkinen wifi

Pysy yhteydessä Bahrainin kansainvälisellä lentoasemalla nousemiseen asti.

Bahrainin kansainvälinen lentoasema tarjoaa ilmaisen WiFi-yhteyden matkustajille koko toimipisteessään ilman rekisteröitymistä! Etsi vain "Bahrainin lentokenttä" mobiililaitteellasi, tabletillasi tai työpöydälläsi ja kirjaudu sisään.

Verkkoyhteys

Olivatpa matkustajat liike- tai lomamatkalla, Bahrainin kansainvälisen lentokentän matkustajilla on pääsy Internetiin lentoaseman verkkoon kytkettyjen erikoislaitteiden kautta. Pearl Lounge (lähdöt), Gulf Airin Falcon Gold Lounge ja BIA:n infopisteet tarjoavat verkkoyhteyden.

Puhelinpalvelut

Bahrainin kansainvälisen lentokentän neuvontapisteet tarjoavat puhelinpalveluita, joissa matkustajat voivat soittaa ilmaisia paikallis- ja ulkomaanpuheluita.

Matkatavaroiden kääriminen

Hala Bahrain Hospitalityn tarjoama matkatavaroiden käärimispalvelu suojaa tavarasi koko matkasi ajan. Ennen lähtöselvitystä käärimme, sinetöimme ja/tai pakkaamme matkatavarasi kestävään muovikalvoon, jotta niitä ei avaudu tai peukaloi vahingossa. Matkatavaroiden käärimiskoneet sijoitetaan lähtöalueelle välittömästi ennen lähtöselvitystä, ja palvelun hinta on 2 BHD.

Kärryt

Ilmaisia kärryjä on saatavilla kätevistä paikoista lentoasemalla. Voit paikantaa ne lähtöjen sisä- ja ulkoreunoilla sekä saapuvien matkatavaroiden palautuspisteissä.

Ylisuuret tuotteet

Sekä lähteville että saapuville matkustajille on kaksi erikoistunutta "Ylisuuret tavarat" -tiskiä. Lähtöpiste on Economy-lähtöselvitysalueella, kun taas saapuvien asema on matkatavaroiden noutoalueella. Avulias henkilökuntamme voi viedä sinut ylisuurten tuotteiden tiskille.

Erityisapua

Bahrainin kansainvälinen lentoasema tarjoaa kattavan valikoiman palveluita ja mukavuuksia liikuntarajoitteisille matkustajille. Varmistaaksemme, että kaikki matkustajat kokevat mukavan ja stressittömän matkan saapumishetkestä lähtien, kohtelias ja osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään terminaalin monien tilojen ja palveluiden löytämisessä.

Pyörätuolin saatavuus ja pyynnöt

Ilmoita lentoyhtiöllesi etukäteen, jos sinä tai joku perheenjäsenistäsi tarvitsee erityisapua, mukaan lukien pääsy pyörätuolilla, Bahrainiin laskeutuessaan. Kun lentokoneesi laskeutuu, henkilökunta odottaa sinua palvelemassa.

Erikoispalveluiden puhelinnumero: 00973 17138226

Infopöydät

Liikuntarajoitteisille matkailijoille on erilliset infopisteet, joiden henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin.

e-Gates

Sekä saapumis- että lähtöalueilla saatavilla olevat e-Gates-portit liikuntarajoitteisille matkustajille mahdollistavat nopeamman ja vähemmän työvoimavaltaisen maahanmuuttotarkastusten läpikulun säilyttäen samalla saman turvallisuustason.

Maahanmuuttolaskurit

Sekä saapumis- että lähtöalueilla on esteettömiä maahanmuuttopisteitä liikuntarajoitteisille matkustajille.

Lähtöselvitystiskit

Bahrainin kansainvälisellä lentokentällä on omat lähtöselvitystiskit liikuntarajoitteisille matkustajille.

Parkkipaikat

Pysäköintialueen B sisäänkäynnin luona on nimetyt parkkipaikat jalkakäytävässä ja kaksi paikkaa tasoa kohden hissien vieressä Parkkihallissa B. Ennen kuin astut parkkipaikalle B, napsauta puhelinkuvaketta puomiporteissa ja ilmoita tilasi operaattorille. saada erityistä apua. Pysäköintipaikkoja liikuntarajoitteisille matkustajille on saatavilla myös tulo- ja lähtöalueiden sisäoven reunassa.

Pesutilat

Kaikkialla Bahrainin kansainvälisellä lentoasemalla kaikissa pesuhuoneissa on vähintään yksi liikuntarajoitteisille matkustajille tarkoitettu koppi. Löydät lähimmät pesutilat seuraamalla kylttejä tai kysy ystävälliseltä henkilökunnaltamme.

Kuljetus

Parkkipaikka

Olitpa sitten matkoilla ulkomailla tai jättämässä/hautamassa läheisiäsi, Bahrainin kansainvälinen lentoasema tarjoaa valikoiman käteviä ja kustannustehokkaita pysäköintitiloja tarpeidesi mukaan.

Pitkäaikainen parkkipaikka

Multi-Storey Car Park B on huippuluokan parkkipaikka, joka vastaa tarpeisiisi. Matkustajaterminaalirakennuksen vieressä sijaitseva autosi on pysäköity minuuttien päässä lähtöselvitys- tai tapaamisalueelta. Nauti vaivattomasta maksamisesta automaattisilla koneilla. Korkeusrajoitus on 2,1 m.

Matkustajat, joilla on liikuntarajoitteisia pysäköintialueita

Liikuntarajoitteiset matkustajat voivat nyt nauttia ensimmäisistä kolmesta tunnista ilmaiseksi pysäköidessään liikuntarajoitteisille henkilöille osoitetuille pysäköintialueille Car Park B:ssä (Monikerroksinen pysäköintialue). Bahrainin kansainvälisen lentokentän monikerroksisessa pysäköintihallissa on 14 liikuntarajoitteisille henkilöille tarkoitettua pysäköintipaikkaa tasolla 1 ja 14 liikuntarajoitteisille henkilöille tarkoitettua pysäköintipaikkaa tasolla 2.

Pitkäaikainen parkkipaikka

Parkkipaikka D on ihanteellinen parkkipaikka pitkäaikaisille matkustajille johtuen Car Park D:n strategisesta sijainnista, josta on lyhyt bussimatka terminaaliin. Ilmaiset 24/7-bussikuljetuspalvelumme on varustettu matkatavarasäilytystilalla, ja ne saapuvat varjoisalle odotusalueelle Parkkihallissa D, jossa kuljetusväli on 15 minuutin välein.

Autonvuokraus ja limusiinipalvelut

Kuningaskuntaan saapuvat matkustajat voivat löytää parhaat tarjoukset luksus-, taloudellisista ja perhevuokra-autoista Bahrainin kansainvälisen lentokentän johtavilta autonvuokrauksen tarjoajilta. Ne sijaitsevat kätevästi yleisellä saapumisalueella terminaalin pohjakerroksessa, portteja 1 ja 2 vastapäätä.

Taksi

Bahrainin kansainvälisellä lentokentällä palvelee 24/7 kolme taksioperaattoria, jotka jonottavat lyhyt- ja pitkäaikaispysäköintiin (Car Park B) palvelemaan matkustajia. Taksioperaattoreita ovat Bahrainin kansainvälisen lentokentän paikallinen Bahrain Taxi Group, Speedy Motors ja Arabian Taxi.

Päästäkseen taksipysäkille matkustajat voivat seurata suuntakylttejä poistuessaan matkatavaroiden palautusalueelta siirtyäkseen lyhyt- ja pitkäaikaisille pysäköintialueille (Parkkihalli B), jotka sijaitsevat lähellä matkustajaterminaalirakennusta porttia B vastapäätä.

Bahrainin kansainvälisellä lentokentällä toimitetut taksit ovat metripohjaisia Bahrainin liikenne- ja televiestintäministeriön mukaan, josta veloitetaan ensimmäinen BHD 2 ja noutopalveluista toinen BHD 2.

Bussi

Bahrainin kansainväliselle lentokentälle ja sieltä pääsee bussilla nopeasti ja kätevästi Bahrain Public Transport Companyn (BPTC) avulla. Saapuvat matkustajat voivat mennä tulotason liittymälle 4, jossa bussit lähtevät tällä hetkellä vyöhykkeeltä 4A terminaalirakennusta lähimmältä tieltä.

Bahrainin kansainväliselle lentokentälle liikennöivät reitit ovat:

A1 ‎ – Lentokenttä – Muharraqin linja-autoasema – Manaman linja-autoasema – American Mission Hospital – Salmaniya – Khamis – Isa Townin linja-autoasema

A2 – Lentokenttä – Manaman bussiterminaali – Keskusta – Seef – Souq Waqif – Hamad Town – Bahrainin yliopisto (nopein reitti lentokentältä Manamaan)*

10 – Lentokenttä – Arad – Hidd – Mina Salman – Kuwait Avenue – Manaman linja-autoasema – Muharraqin linja-autoasema – Lentokenttä (myötäpäivään)

11 – Lentokenttä – Muharraqin linja-autoasema – Manaman linja-autoasema – Kuwait Avenue – Mina Salman – Hidd – Arad – Lentokenttä (vastapäivään)

Punaisilla busseilla matkustamiseen paras vaihtoehto on ostaa kuljettajalta GO-kortti, joka maksaa 1 BHD (ensimmäistä kertaa ostettaessa itse kortti 0,500 BHD). Jokainen matka maksaa 0,275 BHD, ja päivittäinen enimmäisveloitus on 0,700 BHD. Vaihtoehtoisesti käteissingle on 0,300 BHD.

GO Red kanssa Bahrain Bus ja nauti turvallisista matkoista ja ilmaisesta Wi-Fi:stä busseissa.

Ruokailu & Ravintolat

Etsitpä sitten nopeaa välipalaa, runsasta ateriaa tai paikallista bahrainlaista ruokaa, Bahrainin kansainväliseltä lentoasemalta löytyy jokaiselle jotakin. Kätevästi sekä saapumis- että lähtöalueilla on erilaisia ruoka- ja juomapaikkoja.

McDonald’s

Saapuminen - Aukioloajat: 24/7 - Maksutavat: Käteinen, kortti, Apple Pay & Benefit Pay

McDonald's on johtava Quick Service Restaurant -brändi, joka tarjoaa kaiken ikäisille asiakkaille mahtavia, maukkaita aterioita. Vuodesta 1994 lähtien McDonald’s Bahrain on sitoutunut ravintoloissaan tarjottavien tuotteiden laatuun ja on myös ylläpitänyt aktiivista sosiaalista vastuuta. Tämä seikkailu on ollut valaiseva ja antanut meille mahdollisuuden luoda syvät siteet yhteisöön. Olemme sitoutuneet tarjoamaan jatkossakin kuluttajillemme yksinkertaisen, suoraviivaisen ja nautinnollisen tavan syödä heidän rakastamaansa ruokaa ja samalla vahvistaa asemaamme Valtakunnan yhteiskunnassa.

Starbucks

Saapuminen, lähdöt (ennen sisäänkirjautumista) - Aukioloajat: 24/7 - Maksutavat: Käteinen, kortti ja Apple Pay

Starbucks Experience on enemmän kuin kuppi kahvia. Starbucks halusi alusta asti olla toisenlainen yritys. Sellainen, joka ei vain juhli rikasta kahvin perinnettä, vaan toi myös yhteisöllisyyden tunteen, mukavan kolmannen paikan kaukana työn ja kodin vaatimuksista. Ja jokaisen kupin kanssa pyrimme herättämään henkiin sekä perintömme että poikkeuksellisen kokemuksen. Löydät Starbucksin saapumis- ja lähtökohdista (ennen sisäänkirjautumista).

Crêpafe

Lähdöt (ennen sisäänkirjautumista) - Aukioloajat: 24/7 - Maksutavat: Käteinen, kortti ja etumaksu

Crêpafe on rento crêperie Café, jossa koko päivän ruokaileva kohde tarjoilee vastustamattoman valikoiman makeisia ja suolaisia ohukaisia, pannukakkuja, vohveleita ja munakkaita omana kahvin ja erikoisjuomien sekoituksenaan, kaikki viihtyisässä kahvilaympäristössä mutta modernissa kahvilatunnelmassa. Sijaitsee lähtöalueella ja on yleisön saatavilla.

Jamie's Deli & Pizzeria

Lähdöt - Aukioloajat: 24/7 - Maksutavat: Käteinen, kortti, Apple Pay, Samsung Pay, Max Wallet & Benefit Pay.

Ensimmäistä kertaa Bahrainissa julkkiskokin herkullisia aterioita voi nauttia Bahrainin kansainvälisellä lentokentällä! Etsitpä nopeaa ja helppoa lounasta, rentoutumispaikkaa tai terveellisiä, rehellisesti valmistettuja ruokia, jotka on valmistettu luomuainesosista, tämä on paikka sinulle! Jamie's Deli and Pizzeria sijaitsee lähtöalueella.

Illy Caffè

Lähdöt - Aukioloajat: 24/7 - Maksutavat: Käteinen, kortti, Apple Pay, Samsung Pay, Max Wallet & Benefit Pay.

Illy Caffè on elintila, jossa voit löytää, rentoutua, seurustella ja tavata ystäviä. Täällä oleva kahvi on päähenkilö ja kohtaa suuren italialaisen kahvilatradition lämpimässä ja innovatiivisessa ympäristössä, joka herättää makuelämyksen, tyylin ja erinomaisuuden. Illy Caffé tarjoaa myös valikoiman italialaisia leivonnaisia ja välipaloja, gourmetvoileipiä ja vastaleivottuja leivonnaisia.

Jaipur Indo Asian

Lähdöt - Aukioloajat: 24/7 - Maksutavat: Käteinen, kortti, Apple Pay, Samsung Pay, Max Wallet & Benefit Pay.

Jaipurissa on tuore, globaali ote perinteiseen intialaiseen keittiöön, ja se yllättää matkailijat autenttisella viehätysvoimallaan, jota löytyy vain Intian kaduilta ja menneiden sukupolvien reseptikirjoista. Intialainen keittiö on täynnä perinteitä, erilaisten etnisten vaikutteiden yhdistelmää, jotka on vangittu tämän konseptin ruokatarjontaan.

TGI Friday’s

Lähdöt - Aukioloajat: 24/7 - Maksutavat: Käteinen, kortti, Apple Pay, Samsung Pay, Max Wallet & Benefit Pay.

Alkuperäisenä rennon ruokailubaarina ja -grillinä TGI Fridays™ tarjoaa aitoa amerikkalaista ruokaa ja legendaarisia juomia. Tarjoilu aidolla henkilökohtaisella palvelulla ja vapauttavan ja vapauttavan “Friday”-hengen juhliminen oli ravintolan perusta, josta syntyi brändilupaus “In Here, It’s Always Friday®”. 

Lumee

Lumee on omistautunut vangitsemaan Lähi-idän katuruokaa nykyaikaisessa kahvilassa/deli-ympäristössä. Bahrainin ja Persianlahden sekä alueen (Levantti/Egypti/Turkki/Iran) jännittävät maut on koottu luovasti klassikoihin, kuten "hommos" ja "bahraini tikka lumee" sekä tunnusruokiin, kuten "Spicy Mattai Salad", "Quinoa" Kubbe" ja "Pita Toasties".

Lumee sijaitsee Souq Al Qaisariyan lähtöalueella.

Lounget ja hotelli

Tarvitsetko tauon ennen pitkää lentoa tai sen jälkeen? Voit vetäytyä johonkin eksklusiivisista lähtö- tai saapumisloungeista tai Bahrain Airport -hotellista rentoutuaksesi, työskennelläksesi tai nauttiaksesi valikoimasta ruokia ja juomia.

Pearl Lounge lähdöissä

Maksutapa: Pankki- ja luottokortit, Benefit Pay, Max Wallet, Apple Pay ja Samsung Pay

Pearl Lounge on ihanteellinen pakopaikka yksityishenkilöille, juhliin, liikematkailijoille ja perheille, sillä se on esimerkki perinteisestä bahrainilaisesta vieraanvaraisuudesta täysin nykyaikaisessa ympäristössä. Huippumodernissa Departures-loungessa on 10 yksilöllisesti suunniteltua osiota, joissa jokaisessa on oma tunnelma, jossa matkustajat voivat rentoutua, virkistäytyä tai työskennellä ihanteellisissa olosuhteissa.

Jokainen vyöhyke tarjoaa omanlaisensa keittiötä, ja turistit hemmottelevat erilaisia ruoka- ja juomavaihtoehtoja. The Pearl lounge varmistaa, että jokaiseen makuun löytyy jotain avokeittiöstä aina lämpimiin ja kylmiin buffetruokiin, joissa on kansainvälisiä ruokia.

Hiljaisen alueen lisäksi Pearl loungessa on kymmenen kauniisti sisustettua huonetta, joista jokaisella on oma luonteensa. Erilaisten ruoka- ja juomavaihtoehtojen, rukoushuoneiden, suihkujen ja wc-tilojen lisäksi loungessa on varattu bisnesalue. Lisäksi Pearl-loungessa on perhealue, pelilounge ja suora pääsy transit-hotelliin ja kylpylään.

Hala Bahrain Hospitality, Bahrainin kansainvälisen lentokentän johtava vieraanvaraisuuspalvelujen tarjoaja, hallinnoi ja ylläpitää Pearl Loungea.

Gulf Air Lounge: Falcon Gold Lounge

Esittelyssä Gulf Airin huippumoderni New Terminal Lounge Bahrainin kansainvälisellä lentokentällä!

Gulf Airin uudessa Falcon Gold Loungessa Bahrainin kansainvälisen lentokentän uudessa terminaalissa voit levätä, rentoutua ja kokea ylellisyyttä ja arabialaista vieraanvaraisuutta parhaimmillaan riippumatta siitä, oletko matkallasi vai oletko aloittamassa.

Gulf Airin ainutlaatuisten lounge-mukavuuksien, joihin kuuluvat suihkut, rukoushuoneet ja hiljainen vyöhyke, lisäksi voit nauttia erilaisista oleskelu-, ruokailu- ja viihdealueen vaihtoehdoista.

Nauti loungen lukuisista ruokailumahdollisuuksista samalla kun tarkkailet kiitorataa tai ruokaile muiden matkailijoiden kanssa.

Pearl Lounge saapuessa

Matkustitpa sitten yksin, liikekumppanin tai perheen ja ystävien kanssa, Bahrainin kansainvälisen lentokentän lounge-tilat tarjoavat ylellisen ja rauhallisen pakopaikan. Tarjoamme sähköisiä viisumipalveluita, jotka auttavat sinua välttämään viime hetken yllätyksiä ja lievittämään lentämiseen liittyvää stressiä ja vaivaa.

Pitkän lennon jälkeen voit virkistäytyä ja virkistäytyä Arrivals Loungessamme, jossa on ylellinen suihku. Tarjolla on myös hyvin kuratoitu valikoima ruokia ja juomia jokaiseen makuun.

Bahrainin lentokenttähotelli

Lentojaan odottaessaan Bahrain Airport Hotel tarjoaa valikoiman hotellityylejä, joissa kauttakulkumatkustajat voivat rentoutua ja virkistäytyä.

Jokaisessa hotellin 17 kompaktissa huoneessa, 24 standard-huoneessa, 17 perhehuoneessa ja 1 liikuntarajoitteisille matkustajille varustetussa huoneessa on sänky, LED-televisio satelliittikanavilla, suihku sekä kahvin/teen valmistusvälineet. Siinä on myös 24 modernia makuualusta, joissa on integroitu TV ja radio, kuulokkeet, tallelokero ja digitaalinen lukitus. Palojen lisäksi asiakkaiden käytettävissä on kaapit ja keskeisellä paikalla sijaitseva kylpyhuone/suihkutila.

Hotellin sisäänkäynti, joka sijaitsee pääaulan ulkopuolella lähtöportilla 15, sisältää mukavan aulan ja erilliset kylpylät miehille ja naisille, joista jokainen tarjoaa valikoiman hierontapalveluita, hoitoja ja suihkutiloja. Lisäksi hotellin asiakkailla on käytettävissään herätyspalvelu, ilmainen Wi-Fi sekä 24 tunnin tuki- ja tietopalvelut. Huoneita ja koteloita on saatavilla vähintään kahden tunnin oleskeluun.

Ilman huoltajaa saapuvien alaikäisten lounge

Yksin Bahrainin kansainvälisellä lentokentällä matkustaville 2–14-vuotiaille lapsille taataan turvallinen, mukava ja positiivinen matkakokemus Unaccompanied Minor -ohjelman avulla. Unaccompanied Minors’ Loungessa on interaktiivisia leluja, pelikonsoleita, lukualue ja mukavat istuinjärjestelyt. Kun varaus on tehty nimetyn lentoyhtiön kautta, omistettu edustaja on myös valmiina tarjoamaan henkilökohtaisemman kokemuksen. Huoneesta on näkymä salille, joten pienet voivat katsella lentokoneiden nousua ja laskeutumista.