BAHRAIN REJSEGUIDE

Destinationer i Bahrain

Manama

Manama Travel Guide - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Manama, landets hovedstad, er hjemsted for landets mest bemærkelsesværdige attraktioner. Her kan turister tage på udflugt til det gamle portugisiske fort, hvis grunde nu bruges til arkæologiske udgravninger. Al Khamis-moskeen, en af de ældste islamiske strukturer, ligger i samme region. Komplekset Beit Al Qur’an er især et besøg værd, fordi det indeholder en historisk moske, store bibliotekssale og et lokalt museum.

Hovedstaden er hjemsted for adskillige arkitektonisk fantastiske strukturer designet i klassisk arabisk stil. De mest bemærkelsesværdige er Arad Fort, St. Christophers Kirke og det vigtigste udstillingscenter.

Når du er færdig med sightseeing, er det tid til at slappe af på en af de vidstrakte sandstrande eller besøge de traditionelle markeder, der appellerer til alle turister. Gold Souk-kvarteret er et af de mest populære, fordi det tilbyder et stort udvalg af smykker. Besøg Clos Souk-markedet, hvis du leder efter tekstiler af højeste kvalitet. Selvom dette land er lille, er mangfoldigheden af attraktioner og vandrestier ret omfattende.

Sitra øen

Sitra Island - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Øen ligger i Den Persiske Golf lige øst for Bahrain Island. Det ligger syd for Bahrain og Nabih Saleh. Den vestlige kant af øen definerer grænsen til Tubli Bay. Øen var engang dækket af dadelpalmelunde og landbrugsjord næret af en række ferskvandskilder. Engang udbredt langs den vestlige kyst, er mangrover næsten forsvundet på grund af urbanisering.

Historisk set var øens økonomi bygget på landbrug og fiskeri. Øens nordlige region er blevet omdannet til en industrizone. Southern Bapco olielagerreservoirer er placeret. Den 42 kilometer lange Dhahran-Sitra naturgasrørledning forbinder Sitra med Dahran, Saudi-Arabien.

Riffa - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Riffa er den næststørste by målt i landareal i Kongeriget Bahrain. Riffa er adskilt i East Riffa, West Riffa og North Riffa. Byen ligger helt inde i det sydlige Governorate.

I folketællingen 2001 blev byens befolkning forudsagt til at være 79.550; i 2008 blev det anslået til at være 111.000.

I løbet af det 19. århundrede overhalede havnen i Manama Riffa som den primære bosættelse på Bahrain Island.

En af de mange attraktioner i East Riffa er Riffa Fort, også kendt som Sheikh Salman Bin Ahmad Al Fateh Fort. Der er forskellige indkøbscentre og to store shoppinggader i byen: Riffa Market (, Souk ar-Rifa) og Bukuwara Street Market.

Muharraq

Muharraq - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Muharraq er Bahrains tredjestørste by og var landets hovedstad, indtil Manama afløste den i 1932. I 2012 var befolkningen i Muharraq 176.583.

Byen ligger på øen Muharraq.

Derudover ligger Bahrain International Airport på øen. De menneskeskabte Amwaj-øer, der er berømt for deres enorme strukturer, hoteller og strande, ligger ved siden af Muharraq. Muharraq er hjemsted for den mest succesrige fodboldklub i Bahrain, Muharraq Club. Det indeholder det berømte Siyadi-hus. Muharraq er også kendt for sin souq (traditionelle marked) og som et center for traditionel kunst og musik; Den fremtrædende og succesrige bahrainske musiker Ali Bahar kommer fra byen.

Hawar-øerne

Hawar Islands - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Hawar-øerne er en øgruppe af øde øer, hvoraf alle på nær én ejes af Bahrain. Qatar administrerer den lille, ubeboede Jinan-ø som en del af sin "Al-Shahaniya"-kommune. Øgruppen ligger ud for Qatars vestkyst i den Persiske Bugts Bahrain-bugt.

Øerne var engang beboet af den bahrainske gren af Dawasir, som slog sig ned der i begyndelsen af det nittende århundrede.

I 1820, da de blev kendt som Warden's Islands, blev øerne oprindeligt kortlagt, og to samfund blev noteret.

De er i øjeblikket forladt, med undtagelse af en politikaserne og et hotel på hovedøen; adgang til alle øer undtagen Hawar-øen er strengt begrænset. 

Hamad

Hamad Town - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Madinat Hamad, ofte kendt som Hamad Town, er en pendlerby i det nordlige Bahrain. Det var en kommune i Bahrain i landets centrale region. Dens jord, som blev adskilt fra kommunen Ar Rifa' wa al Mintaqah al Janubiyah i 1991, er nu en del af det nordlige guvernement. Dens navn relaterer til Bahrains nuværende konge, Hamad Bin Isa Al Khalifa.

Byen er kulturelt mangfoldig med en shia-sunni-befolkning af forholdsmæssigt blandet socioøkonomisk oprindelse. I dag er Hamad Town et eksempel på pluralismen i Bahrain, hvor ingen enkelt etnisk eller religiøs gruppe udgør størstedelen af dens indbyggere.

Isa Town

Isa Town - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Isa Town er en af Bahrains nyeste og mest overdådige byer. Isa Towns signatur er nu de overdådige villaer bygget af velhavende personer fra hele landet. Fantastiske indkøbscentre er stadig byens mest fremtrædende vartegn. Det ville også være en fejl ikke at bemærke de smukke stadioner, der er bygget her.

Mange rejsende kan godt lide at besøge The Sultan Center ved ankomsten. Dette ekspansive indkøbscenter har moderne højhuse. Indenfor er der hundredvis af virksomheder, der sælger en række ting. Det er et fantastisk sted at købe for moderne tøj, smykker og adskillige enestående souvenirs.