Tutustu Isa Townin parhaisiin paikkoihin

Löydä parhaat vinkit eri puolilta maata kumppaneiltamme ja ystäviltämme.

Isa Town koostuu suurelta osin vauraista hiljattain rakennetuista huviloista, ja siellä asuu monia Bahrainin koulutetun keskiluokan jäseniä.

Isa Town on yksi Bahrainin uusimmista ja ylellisimmistä kaupungeista. Isa Townin tunnusmerkki on nyt ylelliset huvilat, jotka ovat rakentaneet varakkaat ihmiset eri puolilta kansakuntaa. Upeat ostoskeskukset ovat edelleen kaupungin näkyvimmät maamerkit. Olisi myös virhe jättää huomioimatta tänne rakennettuja kauniita stadioneja.

Monet matkailijat haluavat vierailla Sultan Centerissä saapuessaan. Tässä laajassa ostoskeskuksessa on nykyaikaisia korkeita rakennuksia. Sisällä on satoja yrityksiä, jotka myyvät erilaisia ​​tuotteita. Se on loistava paikka ostaa nykyaikaisia vaatteita, koruja ja lukuisia ainutlaatuisia matkamuistoja. Ostoskeskuksen edessä on pieni alue lisäkojuineen. Täällä asiakkaat voivat ostaa lukuisten lahjojen lisäksi suosittuja kansallisruokia.

Al Enma Mall on ostoskeskus, josta on tullut tunnusmerkki kaikille ostosharrastajille. Ostoskeskus on avoinna Isa Townin lähiöissä. Elokuussa 2012 avatun kauppakeskuksen pinta-ala on 55 000 neliömetriä. Tällä hetkellä on vaikea kuvitella asiaa, jota ei voisi hankkia tältä markkinapaikalta. Al Enma Mall -ostoskeskuksessa on kymmeniä yrityksiä kansainvälisesti tunnetuilta brändeiltä, tasokkaita koruputiikkeja, sähköliikkeitä ja lastentarvikkeita myyviä liikkeitä, joten tuotteita löytyy jokaiseen makuun ja budjettiin. On myös huomattava, että tällä kaupallisella alueella on tyylikäs ulkonäkö. Kun shoppailusta tulee tylsää, vierailijat voivat vain rentoutua ja syödä upeita aterioita yhdessä ostoskeskuksen useista viehättävistä kahviloista tai ravintoloista.

Isa Town ilahduttaa urheilun harrastajia miellyttävästi Bahrainin kansallisstadionilla, maan johtavalla jalkapallostadionilla. Se sijaitsee Riffan kaupungissa, mutta Isa Towniin pääsee helposti. Tämä stadion, jolle nykyään mahtuu yli 30 000 katsojaa, rakennettiin vuonna 1982. Se rakennettiin uudelleen vuonna 2021 ennen suurta mestaruutta. Huolimatta siitä, että urheilukeskuksessa järjestetään pääasiassa urheilutapahtumia, Bahrainin kansallisstadionilla järjestetään usein muita tapahtumia, kuten musiikkikonsertteja.

Khalifa Sports City Stadium (tunnetaan myös nimellä Isa Town Stadium turisteille) on todellinen kaupungin historiallinen muistomerkki. Tämä stadion avattiin vuonna 1968. Siihen mahtuu yli 20 000 vierasta. Valtavissa ostoskeskuksissa ja urheilutapahtumissa käymisen lisäksi Isa Townin vierailijat voivat vain vaeltaa kaupungin halki ja arvostaa sen upeita asuntoja.

Isa Town - Info

Bahrainin dinaari (BHD)

Valuutta

+973

Soittokoodi

36 833

Väestö

1968

Perustettu kaupungiksi

arabialainen

Virallinen kieli

UTC+3 (AST)

Aikavyöhyke

Isa Townin matkaopas

Tutustu & Tutustu

Kaikki mitä sinun tulee tietää Isa Townista ennen matkaa

Isa Town on keskiluokan yhteisö, joka sijaitsee Bahrainin pohjoisella keskialueella.

Isa Townia hallitsevat ylelliset, hiljattain rakennetut talot, ja siellä asuu huomattava määrä Bahrainin koulutettuja keskiluokkaa. Abdnabi Salman entiseen kommunistiseen demokraattiseen blokkiin voitti paikan vuoden 2002 vaaleissa, joten se on yksi harvoista Bahrainin alueista, jota ei edusta kokonaan islamistinen tai oikeistolainen kansanedustaja. Ex-Harvardin professori Dr. Munira Fakhro Waadista hävisi vuoden 2006 vaalit kyseenalaisissa olosuhteissa sunni-islamistille tohtori Salah Alille Al-Menbar Islamic Societysta.

Se oli yksi Bahrainin kahdestatoista kunnasta ennen kuin se erotettiin al Mintaqah al Wustasta vuonna 1988 ja on nyt osa keskuskuvernööriä.

Isa Town on tunnettu perinteisistä markkinoistaan.

Isa Townissa on suurin osa Bahrainin yksityisistä kouluista, mukaan lukien Indian School, The New Indian School, Pakistan Urdu School, Sacred Heart School, Ibn Khuldoon National School, Pakistan School, Bahrain Bayan School, Naseem International School ja St. Christopherin koulu. Bahrainin yliopiston Isa Townin kampus sijaitsee myös tällä alueella.

Kansallisen autokoulun ja tieliikenneviraston pääkonttori sijaitsevat Isa Townissa. Isa Townissa lisätoimistoja ovat opetusministeriö ja tiedotusministeriö, jossa on Bahrainin radio- ja televisiolähetysasema. Markkinoiden lisäksi Bahrainin kansallinen stadion on näkyvin maamerkki. Lisäksi uusi Bahrainin ammattikorkeakoulu on avattu entisen Bahrainin yliopiston paikalle.

Nähtävää Isa Townissa

Isa Town toivottaa vierailijat tervetulleiksi esittelemällä loistoaan kaupungin portin lähellä. Se on upea arkkitehtoninen ihme, jonka on rakentanut irakilainen arkkitehti Mohamed Saleh Makiya. Portit koostuvat viidestä käytävästä, joista kaksi kummallakin puolella. Monumentista on tullut Isa Townin käyntikortti. Portit näyttävät osoittavan, että kaupunki, johon vierailijat tulevat, ansaitsee heidän täyden huomionsa. Ne innostavat turisteja pysähtymään ja ottamaan useita unohtumattomia kuvia. Tämä arkkitehtoninen piirre on riittävä todiste siitä, että tämä kaupunki on suunnitellut jotain merkittävää vierailijoilleen.

Isa Town on täynnä upeita historiallisia maamerkkejä ja veistoksia. Älä unohda vierailla Pottery Roundaboutissa, joka on keramiikkalipun muotoinen monumentti. Tämä rakenne liittyy Isa Townin historiaan. Alue on perinteisesti ollut tunnettu keramiikkastaan, joten yksi kaupungin merkittävimmistä monumenteista kunnioittaa tätä ammattia. Ihmiset, jotka eivät ole koskaan pitäneet keramiikasta ja keramiikasta, muuttavat usein mielensä Isa Townissa, koska paikalliset taiteilijat ovat todellisia velhoja, jotka luovat kaunista keramiikkaa.

Aalin hautausmaat ovat turistien ulottuvilla lähellä kaupunkia. Tämä on arkeologinen kaivauspaikka, josta arkeologit etsivät pronssikauden esineitä. Tietysti turistit eivät saa mennä kaivauspaikalle suoraan, koska ne häiritsisivät tutkijoiden työtä, mutta he saavat tarkkailla sitä kaukaa. Bahrain on maa, jolla on rikas menneisyys, joten arkeologisten kaivausten läsnäolo täällä ei ole yllättävää. Tiedemiehet löysivät Isa Townin lähellä sijaitsevasta paikasta saviastioita, koreja, norsunluusta valmistettuja esineitä ja pronssia. Tänne sanotaan myös haudatun muinaisia hallitsijoita.

On selvää, että Bahrainin kansallisstadionin jättäminen pois olisi sopimatonta. Tämä areena isännöi rutiininomaisesti parhaita alueellisia ja kansallisia jalkapallokilpailuja. Bahrainin kansallisstadionilla on kapasiteettia 30 000 ihmistä, ja se houkuttelee sekä urheilun että musiikin harrastajia. Suuren kapasiteetin vuoksi tapahtumapaikalla järjestetään usein musiikkiesityksiä. Lisäksi tapahtumapaikka on usein festivaalien paikka; Siksi kannattaa tiedustella etukäteen, onko festivaali tai muu huomionarvoinen tapahtuma.

Khalifa Sports City Stadium on jälleen yksi Isa Townin maamerkki. Se on monien urheilun ystävien pyhiinvaelluskohde. Stadionille mahtuu 20 000 henkilöä. Se rakennettiin vuonna 1968, ja se tarjosi kansakunnalle areenan, joka pystyy isännöimään kansainvälisiä tapahtumia. Jotkut matkustajat saattavat tunnistaa stadionin sen aiemmasta nimestä, Isa Town Stadium. Paikalliset kuitenkin ymmärtävät heti, mistä stadionin vierailijat keskustelevat. Isa Town Stadium isännöi usein kiehtovia urheilutapahtumia, mutta ne ovat yleensä vähemmän näkyvät ja kooltaan suurempia kuin Bahrainin kansallisstadionilla. Se on myös kuuluisa paikka festivaaleille ja musiikkiesityksille.

Barbar-temppeli, yksi maan tunnetuimmista kohteista, sijaitsee lähellä kaupunkia. Se on todella kaunis rakennelma. Barbar-temppeli on noin 3000-2000 vuotta vanha. Rakennuksen hämmästyttävä ikä ja ainutlaatuinen tunnelma houkuttelevat aina suuren määrän turisteja. Kompleksi koostuu kolmesta rakennuksesta, jotka näyttävät olevan rakennettu päällekkäin. Lisäksi on mahdollista nähdä vanhojen alttarien rauniot ja pyhäkkö.

Al Khamis -moskeija, yksi Bahrainin kauneimmista moskeijoista, sijaitsee lyhyen matkan päässä kaupungista pohjoiseen. Vaikuttava rakennelma on muistutus siitä, että kansalla on paljon syytä olla ylpeä, sillä tämä on yksi Bahrainin ja ympäröivän alueen vanhimmista moskeijoista. Uskonnollinen rakennelma rakennettiin noin vuonna 692. Lisäksi moskeijaa kunnostettiin useita kertoja. Siellä on puupylväiden tukema rukoussali ja huone, jossa on tasakatto, jota tukevat kauniit kivipylväät.

Aktiviteetit Isa Townissa

Turistit, jotka nauttivat ostoksista ja kulttuurinähtävyyksistä, nauttivat Isa Townista. Tästä huolimatta kaupungissa on useita aktiviteetteja kaikenikäisille matkailijoille. Koska Isa Town sijaitsee lähellä rannikkoa, lomailijat eivät jää ilman vesiaktiviteetteja ja viihdettä. Tässä paikassa on helppoa viettää laatuaikaa, ihailla henkeäsalpaavia näkymiä rantaviivasta tai vuokrata laitteita vesiaktiviteetteihin.

Isa Town tarjoaa matkailijoille seuraavia aktiviteetteja: laitesukellusta, snorklausta, surffausta ja erilaisia risteilyjä. Rannikon lähellä on useita vähittäismyyntialueita, joista lomailijat voivat hankkia tarvittavat tarvikkeet. Tämä varuste sopii sekä kokeneille urheilijoille että aloittelijoille, jotka haluavat kokeilla uusia aktiviteetteja. Kiehtova risteily upealla veneellä – eikö tämä ole kenenkään arabialaisia satuja lukeneen toive? Lisäksi tämä satu on niin lähellä, että voit ojentaa kätesi ja koskettaa sitä kädelläsi.

Isa Town tarjoaa matkailijoille seuraavia aktiviteetteja: laitesukellusta, snorklausta, surffausta ja erilaisia risteilyjä. Rannikon lähellä on useita vähittäismyyntialueita, joista lomailijat voivat hankkia tarvittavat tarvikkeet. Tämä varuste sopii sekä kokeneille urheilijoille että aloittelijoille, jotka haluavat kokeilla uusia aktiviteetteja. Kiehtova risteily upealla veneellä – eikö tämä ole kenenkään arabialaisia satuja lukeneen toive? Lisäksi tämä satu on niin lähellä, että voit ojentaa kätesi ja koskettaa sitä kädelläsi.

Lisäksi kaupungissa on ratsastukseen tarvittava infrastruktuuri. Tämä on yksi alueen suosituimmista maatoiminnasta. Se ei ole outoa, koska ratsastus on äärimmäisen romanttista ajanvietettä. Se voi olla paljon jännittävämpää, jos päätät ratsastaa kauniilla arabihevosella – tämä rotu on erittäin arvokas ja arvostettu maailmanlaajuisesti. Täällä turistit voivat kokea, millaista on ratsastaa upealla hevosella hiekkadyynien keskellä ja katsella kaupungin hitaasti katoavan ja ilmestyvän takaisin horisonttiin. Se on ihanan jännittävä tunne, joka pysyy kanssasi vuosia.

Hevosta ei kuitenkaan tarvita identtisten tunteiden hankkimiseen. On myös mahdollista vuokrata maastoajoneuvo, joka on kiistatta mukavampi kuin hevonen ja jota suositellaan niille, jotka eivät pidä ratsastuksesta. Maastoauto on myös huomattavasti nopeampi. Harkitse vierailemista Royal Golf Clubilla läheisessä Riffan kaupungissa, jos haluat korvata hiekkadyynit kasvillisuudella. Se on erottuva maila, jonka on suunnitellut kuuluisa golfkenttäarkkitehti Karl Litton. Golfmaila muistuttaa miragea autiomaassa; se on todellinen kasviston keidas ja poikkeuksellisen upea sijainti. Jokaisella uinnista nauttivalla on pääsy Faran-uima-altaaseen aina.

Isa Town lenkkeilyrata on erinomainen kohde perheille lomalla. Se sopii erityisesti 3-6-vuotiaille lapsille. Al Hoor Landscape on todella nautinnollinen kaikille, jotka haluavat vaeltaa kauniissa puutarhassa. Se on upea paikka mielenrauhan palauttamiseen ja vaikeuksien näyttämiseen merkityksettömiltä. Sama pätee A'ali Pottery Workshopiin. Tässä paikassa vieraat voivat oppia tekemään keramiikkaa. Kurssille osallistuvat kaikki turistit, jotka haluavat oppia lisää paikallisesta kulttuurista. Perinteisen paikallisen taidon, kuten keramiikka, hallitseminen on upea ja uskomattoman jännittävä tapa saavuttaa tämä.

Paikallisilla markkinoilla vieraileminen on kiistatta jälleen yksi fantastinen harrastus. Itse asiassa tämä on loistava tapa kokea paikallisia perinteitä ja kulttuuria, tavata paikallisia ja tulla lähemmäksi heitä. Isa Townissa on useita markkinoita, jotka ansaitsevat vierailun. Esimerkiksi käytettyjen tavaroiden markkinat ovat loistava paikka niille, jotka haluavat hankkia ainutlaatuista ja harvinaista tavaraa. Ramez Hyper saattaa löytyä lähistöltä. Tämä kauppapaikka on ihanteellinen matkamuistojen ostamiseen. Alestqlal-tori on kaupungin vetovoiman lisämarkkinat, jotka ovat samankaltaisia kuin Flawless Flower, joka on erikoistunut kaikenlaisiin kukkoihin.

Isa Townin perinne

Bahrain on monikulttuurinen kansakunta, joten siellä asuu monia yksilöitä monista maista. Suurin osa maahanmuuttajista tulee kuitenkin Intiasta, Pakistanista ja Filippiineiltä. Maan säännökset kannustavat sekä pieniä että suuria yrityksiä, mikä on houkutellut paljon uusia tulokkaita. Tyypillisesti näitä yrityksiä ovat ravintolat, pankit, kampaamot, matkatoimistot ja taksipalvelut. Isa Town ei ole erilainen. Alkuperäiskansat kohtelevat kaikkia kohteliaasti, joten turistit voivat aina luottaa heiltä apua ja pyytää heidän apuaan.

Tämä kansainvälisten maahanmuuttajien suuri määrä on myös syy siihen, miksi Isa Townilla ei ole kielellisiä ongelmia. Jotkut ihmiset ovat niin taitavia englannin kielessä, että he saattavat kilpailla brittien kanssa. Siitä huolimatta jokainen syntyperäinen olisi imarreltu, jos turisti osaisi puhua muutaman lauseen arabiaksi. On mahdollista tehdä paikalliset onnelliseksi yksinkertaisesti tervehtimällä heitä sanalla "Marhaba". Hyvästit sanomalla "Salam" tai "Ma al-salmah". On parempi oppia nämä yksinkertaiset lauseet (yhdessä useiden muiden, kuten "anteeksi" ja "en ymmärrä" kanssa).

Koko maassa vallitsee jäykkä hierarkia. Bahrainin hallitsevan perheen, Al Khalifan, jäsenet ovat maan arvostetuimpia. Bahrainissa liittolaisheimot ovat toiseksi arvostetuin ryhmä. Ihmiset, jotka ovat asuneet maassa alle vuosisadan, ovat yhteiskuntajärjestyksen "yksi askelta alaspäin". Iranilaisilla maahanmuuttajilla ja shiiamuslimeilla on suunnilleen sama sosiaalinen asema. Intialaiset, filippiiniläiset, thaimaalaiset, pakistanilaiset ja malesialaiset siirtolaiset ovat yhteiskuntajärjestyksen pohjalla. Nämä henkilöt tekevät suurimman osan ammattitaidottomasta työstä.

Bahrainissa naisiin suhtaudutaan eri tavalla kuin muissa alueen maissa. Esimerkiksi naiset saavat ajaa autoa. Myös naisten vaatteille on vähän rajoituksia. Tytöt voidaan jopa nähdä farkkuhousuissa; paikalliset naiset ovat tunnettuja vapaudestaan ja itsenäisyydestään. Hijab on kuitenkin jotain, jota he käyttävät ylpeänä. Paikalliset naiset uskovat, että hijabin käyttäminen ei rajoita heidän vapauttaan. Koska kukaan ei pakota heitä käyttämään hijabia, naiset pitävät tätä vaateelementtiä kunnioituksella.

Kuten missä tahansa muussa muslimimaassa, perhe ja sukulaiset ovat tärkeimpiä tämän alueen ihmisille. Muista, että et ehkä saa tulla tiettyihin paikkoihin ilman puolisoasi – paikalliset ottavat perheen erittäin vakavasti. Heidän mukaansa perheaktiviteetit ovat ainoa hyväksyttävä tapa pitää hauskaa. Suuri perhe on paikallisille suurin aarre. Yksi lapsi taloudessa on melko harvinainen, joten useimmissa perheissä on useita lapsia. Jos perheenjäsen tarvitsee apua, koko perhe kokoontuu keskustelemaan, kuinka he voisivat auttaa ja ratkaista toistensa vaikeuksia.

Koska Isa Town on matkailukohde, se houkuttelee suuren määrän kävijöitä paitsi kulttuuristen maamerkkien lisäksi myös usein järjestettävillä festivaaleilla. Koska urheilu on suosittua Bahrainissa ja lähes jokaisella on suosikkilajinsa, maassa järjestetään usein erilaisia urheilutapahtumia. Esimerkiksi marraskuun puolivälissä Khalifa Sports City Stadiumilla järjestetään sekakamppailulajikilpailu nimeltä Brave 9. Se on todellinen ihmemaa kaikille mahtavista tapahtumista nauttiville ja suosikkipelaajilleen. Turnaukseen osallistuu noin 20 000 katsojaa.

Isa Townissa toukokuun puolivälissä vierailijat voivat seurata yhtä kiehtovaa Bahrainin krikettifestivaaleja. Tapahtuma järjestetään Bahrainin kansallisstadionilla. Tämä on epäilemättä loistava tilaisuus koko perheelle. Kilpailijoiden joukossa on urheilijoita eri puolilta maailmaa. Lisäksi festivaalin ohjelma on täynnä erilaisia viihdyttäviä tapahtumia, kuten katuesityksiä, interaktiivisia pelejä, musiikkikonsertteja, muotiesityksiä, kilpailuja ja ainutlaatuinen lasten leikkipaikka. Siksi jokainen perheenjäsen pitää tästä lomasta jännittävänä. Festivaali on vain kaksipäiväinen, joten on parasta varmistaa päivämäärät etukäteen ja suunnitella loma asianmukaisesti, jotta näin upea tapahtuma ei jää paitsi.

Koska Bahrain on muslimikansakunta, kaikki islamilaiset juhlat ovat erittäin merkittäviä ja laajalti huomioituja. Merkittävimmät juhlapäivät ovat Ramadanin pyhä kuukausi, Eid al-Adha tai uhrijuhla, Hijri New Year (islamilainen uusi vuosi), Ashurin päivä, Mawlid al-Nabi al-Sharif (islamilaisen profeetan syntymäpäivä). Muhammad) ja Eid al-Fitr, joka merkitsee ramadanin päättymistä. Myös turisteille järjestetään juhlia 1. tammikuuta. Itsenäisyyspäivä on yhtä merkittävä ja sitä muistetaan innokkaasti kuin islamilaiset juhlapyhät. Se järjestetään aina Isa Townissa, jossa vierailijat voivat katsella sotilasparaatia ja öistä ilotulitusta. Lomakausi alkaa 16. joulukuuta.

Pysy turvassa ja terveenä Isa Townissa

Juo paljon vettä. Huhtikuusta elokuuhun se voi olla ajoittain melko kuuma (jopa 50 °C) ja kostea (joskus 70 °C). Käytä sateenvarjoa suojataksesi itsesi auringonsäteiltä. Nesteytys on tärkeää, varsinkin jos olet ulkona päivän aikana. Melkein kaikkialla kaupungissa "kylmäkaupat" ja pienet ravintolat myyvät pullotettua vettä suhteellisen edullisilla hinnoilla. Soukissa jalkamyyjät myyvät pieniä jäähdytettyjä pulloja, vaikka saatat kuluttaa enemmän kuin pullo maksaa. Jos asut Bahrainissa pitkään, voit järjestää paikallisen kylmävaraston toimittamaan pullotettua vettä asuntoosi, tai voit tilata veden toimituksen useiden saaren yritysten kautta. Monet kylmäliikkeet (ja tietyt hotellit) tarjoavat myös ilmaisen toimituksen hotelliisi tai huoneistoosi.