BAHRAIN MATKAOPAS

Kuinka matkustaa Bahrainiin

Kuinka matkustaa Bahrainiin lentokoneella

Bahrainin kansainvälinen lentoasema (IATA: BAH) on Gulf Airin ensisijainen keskus, ja se sijaitsee Muharraqissa Manaman itäpuolella. Se tarjoaa hyvät yhteydet ympäri aluetta sekä Lontooseen. Lentokenttä tarjoaa erinomaiset tax-free-ostosmahdollisuudet; Transhotel, joka tarjoaa sängyt ja suihkut (maksua vastaan) lentoja odottaville matkustajille, on parhaillaan remontissa. Monet itäisen Saudi-Arabian asukkaat matkustavat mieluummin Bahrainin kautta, ja Gulf Air tarjoaa lentoja Khobariin ja Dammamiin vastatakseen tähän kysyntään. tiedustele varausta tehdessäsi.

Air Arabia, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa sijaitseva halpalentoyhtiö, lentää päivittäin Dubain pohjoispuolella sijaitsevalta Sharjahin lentokentältä (IATA: SHJ).

Toisin kuin useimmat lentokentät, tämä on melko pieni, mikä on edullista, koska lähtö ja saapuminen ovat molemmat nopeita (ja yksinkertaisia).

Kuinka matkustaa Bahrainiin bussilla

Saudi Arabia Transportation Company (SABTCO), puh. + 973-17252959, liikennöi kahdeksan linja-autoa päivittäin Saudi Public Transport Companyn (SAPTCO) linja-autoasemalta Dammamista Lulu-keskuksen vieressä olevalle linja-autoterminaalille Manamassa Khobarin kautta Saudi-Arabiassa ylittäen King Fahd Causewayn.

Palvelussa käytetään mukavia minibusseja, joissa on ilmastointi ja matkatavaraperävaunu. Liput ovat SR60 / BD6 ja ne voidaan ostaa ennakkoon, mutta jos tilaa on, ne jättävät sinut ilman varausta. Calzadan ylittäminen edellyttää kaksi passintarkastusta ja kaksi tullitarkastusta; varaa matkaan 2 tuntia sekä liikenneviivästykset kiireisinä aikoina, kuten keskiviikkoiltaisin. Bussit voivat olla ruuhka-alueilla nopeampia kuin yksityisajoneuvot, koska ne voivat hyödyntää erillisiä maahanmuutto- ja tullikaistoja.

Kuinka matkustaa autolla Bahrainiin

Bahrain ja Saudi-Arabia yhdistää 26 kilometriä pitkä King Fahd Causeway. Yleensä vuokra-autot eivät ole sallittuja, mutta SABTCO BahrainLimo taksit, joihin mahtuu enintään neljä matkustajaa, voivat kuljettaa sinut hintaan BD30 / SR300. Epäviralliset taksit, joita löytyy linja-autoterminaalin molemmilta puolilta, voivat tarjota huomattavasti halvempia hintoja.