Tutustu Bahrainin parhaisiin paikkoihin

Löydä parhaat vinkit eri puolilta maata kumppaneiltamme ja ystäviltämme.

Bahrain on hienostunut, nykyaikainen ja kosmopoliittinen kuningaskunta, jossa on 33 saarta Arabianlahdella. Se houkuttelee yhä enemmän kansainvälisiä turisteja, jotka haluavat kokea maan mielenkiintoisen yhdistelmän itä- ja länsimaisista kulttuureista.

Bahrain on pieni arabien kuningaskunta Persianlahdella, joka tunnetaan virallisesti Bahrainin kuningaskuntana. Bahrain on kokoelma saaria, jotka sijaitsevat Qatarin niemimaan ja Saudi-Arabian luoteisrannikon välissä. Se on saarivaltio Lähi-idässä, Persianlahden länsirajoilla. Se on pieni saaristo, jonka keskus on Bahrainin saari, jolla on eniten maamassaa.

Se on vain 23 kilometriä (14 mailia) itään Saudi-Arabiasta ja on yhdistetty siihen King Fahd Causewayn kautta. Qatarin niemimaa on myös lähellä, noin 50 kilometriä (31 mailia) kaakkoon Bahrain Bayn kautta. Iran sijaitsee 200 kilometriä (124 mailia) Persianlahdelta pohjoiseen. Vuonna 2010 väkiluku oli 1 234 567 henkilöä, joista 666 172 oli ei-kansalaisia. Sen pinta-ala on 780 km2, joten se on Aasian kolmanneksi suurin valtio Malediivien ja Singaporen jälkeen.

Bahrain on muinaisen Dilmun-sivilisaation syntymäpaikka. Se on ollut muinaisista ajoista lähtien tunnettu helmityöstään, jota pidettiin maailman hienoimpana 1800-luvulla. Bahrain oli yksi ensimmäisistä paikoista maailmassa, joka kääntyi islamiin. Arabul-aikakauden jälkeen Portugali valloitti Bahrainin vuonna 1521, ja Persian kuningaskunnan Safavid-dynastian Shah Abbas I syrjäytti heidät vuonna 1602. Bani Utban heimo valloitti Bahrainin Nasr al-Madkurandalta vuonna 1783, ja siitä lähtien hän on hallinnut Al-Khalifan kuninkaallista dynastiaa Ahmed al-Fatehas Bahrainin ensimmäisen hakimin kanssa. Bahrainista tuli Yhdistyneen kuningaskunnan protektoraatti 1800-luvun lopulla useiden brittien kanssa tehtyjen sopimusten jälkeen. Bahrain julistautui itsenäiseksi vuonna 1971. Aiemmin Bahrainin kuningaskunta julisti Bahrainin osavaltion vuonna 2002. Protestit puhkesivat maassa vuonna 2011 arabikevään käynnistämänä alueella.

Bahrainilla on ensimmäinen öljyn jälkeinen talous Persianlahdella. Bahrain alkoi investoida pankki- ja matkailusektoreihin 1900-luvun lopulla. Monet suuret rahoituslaitokset sijaitsevat Manamassa, maan pääkaupungissa. Bahrainilla on korkea inhimillisen kehityksen indeksi, ja Maailmanpankki on nimennyt sen korkean tulotason taloudeksi.

Manamassa, pääsaaren pääkaupungissa, on erinomaisia hotelleja, ravintoloita, kauppakeskuksia, jännittävä (basaari) ja kaikki muut mukavuudet, joita asiakkaat tarvitsevat ikimuistoiseen lomaan. Lisäksi siellä on hyvät rannat, ympäri vuoden kuuma ja aurinkoinen sää, englantia puhutaan ja ymmärretään kaikkialla, ja valtakunta sisältää yli 5000 vuoden sivilisaation jäänteitä tutkittavaksi.

Bahrain on yhdistetty Arabian niemimaalle 16 mailia (25 kilometriä) pitkällä pengertiellä. Saarten arkeologinen merkitys paljastui rakentamisen aikana, kun löydettiin satoja 3000-luvulta eKr. peräisin olevia hautakumpuja, jotka ovat osa hyvin järjestettyä muinaista Dilmunin metropolia, joka kukoisti siellä, missä pilvenpiirtäjien metsä nyt kiipeää taivaalle.

Bahrain on ollut vauras läpi historiansa, ensinnäkin sen strategisen sijainnin vuoksi kaupan ja kalastuksen kannalta sekä sen vesiltä löytyneiden helmien määrän ja laadun vuoksi, ja viime aikoina sen öljyvaroista johtuen.

Huolimatta siitä, että hallitus on vähemmän vakaa kuin aikaisemmin, Bahrain on edelleen suosittu matkailukohde Lähi-idässä. Liike- tai huvimatka Bahrainiin on kiehtova, miellyttävä ja palkitseva kokemus.

Bahrain - Info

44,169 miljardia dollaria

BKT

Bahrainin dinaari (BHD)

Valuutta

+973

Soittokoodi

1,463,265

Väestö

786,5 km2 (303,7 mi2)

Pinta-ala neliökilometreinä (mailia)

arabialainen

Virallinen kieli

14 elokuuta 1971

Itsenäisyys julistettu

UTC+3 (AST)

Aikavyöhyke

Bahrain - Matkaopas

Tutustu & Tutustu

Kaikki mitä sinun tulee tietää Bahrainista ennen matkaa

Bahrainin kuningaskunnasta on nopeasti tulossa tunnettu matkailukohde. Tämä muinainen valtakunta perustettiin noin 5000 vuotta sitten. Arabiasta käännettynä sana "Bahrain" tarkoittaa kirjaimellisesti "kaksi merta". Yksi maan suurimmista ja ikonisimmista nähtävyyksistä on vain 10 minuutin ajomatkan päässä maan pääkaupungista Manamasta. Tämä on Bahrainin linnoitus tai Qala'at al-Bahrain. Majesteettinen vanha linnoitus on rakennettu kokonaan uudelleen, joten vierailijat voivat nyt nähdä sen käytännössä kokonaisuudessaan. Valitettavasti sisätilat ovat kalustamattomia, mutta linnoitukseen on täysin ilmainen sisäänpääsy. Sen vieressä on Bahrainin linnoitukselle omistettu museo. Museon rakennustyöt valmistuivat vuonna 2008. Tässä paikassa vierailijat voivat katsella useita linnoituksesta löydettyjä arvokkaita muinaisjäännöksiä, mukaan lukien muinaisen Dilmun-kauden esineet.

Elämänpuu on yksi Bahrainin tunnetuimmista turistinähtävyyksistä. Vaikka puun tarkkaa ikää ei tunneta, jotkut asiantuntijat uskovat sen olevan yli 400 vuotta vanha. Puu näyttää upealta autiomaassa, ja on ihme, että se selvisi niin kovissa olosuhteissa. Auringonlaskua pidetään yleensä hienoimpana ajankohtana vierailla puussa, sillä elämänpuu on poikkeuksellisen ihana ja voit ottaa upeita ja mieleenpainuvia valokuvia.

Manamassa on myös useita merkittäviä maamerkkejä. Al-Fatehin moskeija on yksi maailman suurimmista moskeijoista, ja siihen mahtuu 7 000 vierasta kerrallaan. Moskeijan kupoli ansaitsee erityistä huomiota; 60 tonnia painava kupoli on myös maailman suurin lasikuitukupoli. Manama Souq, joka sijaitsee suoraan Bab Al Bahrain -rakennuksen takana, on markkina, josta voit ostaa kirjaimellisesti kaikkea matkamuistoista ja vaatteista sähkötarvikkeisiin ja perinteisiin koruihin.

Museoista tunnetuin saattaa olla Museum of Pearl Diving. Museo sijaitsee vanhassa historiallisessa rakenteessa, joka toimi Bahrainin ensimmäisenä virallisena tuomioistuimena ennen kuin se muutettiin perinteiseksi kulttuuriperintökeskukseksi. Vietettyäsi koko päivän nähtävyyksien katselun, suuntaa Corniche al-Fatehille, ihastuttavalle kävelykadulle, josta on upeat näkymät kaupungin pilvenpiirtäjiin ja lentokentälle laskeutuviin lentokoneisiin.

Koska Bahrain on kuuma maa, vesiaktiviteetit ovat melko suosittuja. Persianlahdella purjehdus ja laitesukellus ovat saatavilla ympäri vuoden. Lopulta huhtikuussa Bahrain isännöi Grand Prix F1 -kilpailua, johon osallistuu runsaasti sekä paikallisia että ulkomaalaisia.

Paras aika vierailla Bahrainissa

Bahrain voi olla melko kuuma ja kostea kesällä, koska se sijaitsee Arabianlahdella. Lokakuusta huhtikuun alkuun sää on kuitenkin lähes aina aurinkoinen ja lämmin, mikä tekee siitä erinomaisen pakopaikan kylmemmiltä alueilta.

Vierailijoiden, jotka haluavat nähdä Bahrainin Formula 1 -kilpailun, tulisi mennä huhtikuun ensimmäisellä viikolla, mutta niiden, jotka eivät ole kiinnostuneita tapahtumasta, tulisi mennä eri aikaan; Grand Prix -viikko on vuoden kiireisintä aikaa.

Riippumatta siitä, kuinka matkatoimistot pyörittävät sitä, Bahrain on Persianlahden maa, jossa on poikkeuksellisen kuuma sää kesäkuukausina, ja lämpömittari saavuttaa usein 90 °F, jopa yöllä. Ilmasto on ehdottomasti välimerellinen ainakin kahdeksan kuukauden ajan vuodessa, ja 1980-luvun ihanat kirkkaat päivät väistyvät leutoille iltoille, jotka sopivat erinomaisesti ulkona istumiseen. Maailmassa ei ole hienompaa paikkaa olla näinä aikoina, varsinkin kun on taatusti lähes aina sadetta. Joka vuosi sadepäiviä on vain noin kymmenen.

Kuumien jaksojen aikana julkiset tilat, kuten kaupat, hotellien aulat, toimistot ja ostoskeskukset, yleensä nostavat ilmastoinnin lähes pakkasen puolelle, minkä vuoksi ulkomaalaisia vaeltelee huiveissa, neuletakeissa ja peitteissä. 110°F sää. Keskimääräiset lämpötilat vaihtelevat 65 °F:sta tammikuussa 100 °F:iin elokuussa, ja vuodenaikoja on vähän.

Vierailijat arvostavat kaikkia kuukausia, jotka eivät ole kesäisiä, kun otetaan huomioon auringon lämpö. Tämä tarkoittaa, että lokakuusta toukokuuhun ovat kaikki erittäin miellyttäviä kuukausia, ja myöhäiset ja alkuvuodet ovat erityisen miellyttäviä.

Huippusesonki on joulukuun ja maaliskuun välisenä aikana, mutta muista, että tämä voi olla päällekkäistä Bahrainin Formula 1 Grand Prix:n kanssa, joten majoitusta rajoitetaan sesongin lopulla. Kesä voi olla nautinnollinen yksilöille, jotka ovat joko rohkeita tai eivät vaikuta auringosta. Rauhallisemmissa olosuhteissa on mahdollista nauttia Bahrainin historiallisista elementeistä ja saada käsitys siitä, kuinka Bahrainit ovat eläneet sukupolvien ajan auringon ja kosteuden keskellä. Ramadan- ja Eid-lomat voivat olla haastavia, koska tulevaisuuteen ajattelevat saudit suunnittelevat usein majoituksensa hyvissä ajoin, mikä johtaa huonepulaan.

Pukeutumiskoodi Bahrainissa

Bahrain on pukeutumiskoodin suhteen yksi alueen lempeimmistä maista. Todellisuudessa ei ole olemassa virallista "pukukoodia". Koska Bahrain on muslimimaa, ainoa asia, joka sinun on pidettävä mielessä, on pukeutua vaatimattomasti julkisesti.

Yleensä Bahrainin kansalaiset pukeutuvat konservatiivisesti. Naiset käyttävät tavan mukaan Abayaa (pituinen mekko) ja Hijab (huivi), kun taas miehet käyttävät Thobea (mekkomainen asu) ja Ghitraa (huivi) (huivi). Sijainnista riippuen ei-muslimit saavat käyttää mitä tahansa vaatimatonta ja mukavaa asua.

Moskeijat

  • Miesten on käytettävä pitkiä housuja; shortsit eivät ole sallittuja.
  • Naisten tulee käyttää vaatteita, jotka peittävät olkapäät ja polvet, sekä huivia. Hihattomat topit ovat kiellettyjä.
  • Miesten ja naisten on riisuttava jalkineet ennen moskeijaan menemistä.

Perinteiset alueet

Näillä alueilla käy Bahrainisissa, ja niihin kuuluu souqeja, keskustoreja ja kyliä. Tässä on ohjeet näissä paikoissa vierailemiseen:

  • Miesten tulisi käyttää pitkiä housuja shortsien sijaan.
  • Naisten tulee käyttää polven alle ulottuvia housuja ja hameita.
  • Spagettinauhalla varustetut puserot eivät ole sallittuja.

Ostoskeskukset ja ravintolat

  • Pukukoodi on rento; tavanomainen asu on tarpeeton.
  • Jos naiset päättävät käyttää hameita, niiden on oltava polven alapuolella.

Rannat

  • Yksityisillä rannoilla uimapuvut ovat sallittuja (shortsit, uimapuvut).
  • Yleisillä rannoilla vapaa-ajan pukeutuminen on suositeltavaa, mutta uima-asu on kielletty.

Kunnioittaminen

Bahrain on yleisesti ottaen vieraanvarainen isäntämaa, mutta on tärkeää aina osoittaa kunnioitusta ja kohteliaisuutta niiden erillisten kulttuuristen normien ja uskonnon suhteen. Alueilla, joilla paikalliset arabit suosivat, on parempi käyttää pitkiä housuja shortsien sijaan (shortsit estävät pääsyn eri hallintorakennuksiin ja museoihin), ja naisten tulisi välttää läpinäkyvien mekkojen käyttöä. Rantaklubeissa ja hotelleissa uimapuvut, bikinit ja shortsit ovat kuitenkin hyväksyttäviä asusteita. Älä osoita kiintymystä vastakkaista sukupuolta kohtaan julkisesti. Julkinen suuteleminen on johtanut pidätuksiin, ja se on sosiaalisesti mahdotonta hyväksyä. Vältä vastakkainasettelua hinnalla millä hyvänsä äläkä koskaan aloita keskustelua etenkään paikallisen kanssa.

Vaikka maan sananvapaus on usein parempi kuin sen naapureiden, tämä ei tarkoita, että sinulla on vapaus tehdä merkityksettömiä huomautuksia. kuninkaan kunnianloukkaus on vakava rikos, ja paikalliset sanomalehdet ovat suurelta osin hallitusta kannattavia.

Ramadanin aikana syöminen, juominen ja tupakointi julkisilla paikoilla on ehdottomasti kiellettyä, ja rikkojia uhkaa sakkoja tai jopa vankeutta. Ravintolat ovat kiinni koko päiväsaikaan; vaikka ne näyttäisivät olevan auki lounaan jälkeen, he valmistautuvat Iftariin, etkä voi tehdä tilausta ennen sitä.

Tietoja Bahrainista - Bahrainin matkaopas - Travel S Helper

Tietoja Bahrainista

Bahrain on Persianlahden suvereeneista valtioista pienin, ja se on usein joutunut kävelemään diplomaattista köyttä isompien naapuriensa yli. Vaikka maalla on vähän öljyvaroja, se on kehittynyt jalostamokeskukseksi ja pankkikeskukseksi sekä perustanut sosiaaliliberaalin monarkian.

Bahrain, naapurimaiden Saudi-Arabiasta tulevien vierailijoiden suosittu viikonloppukohde, on kulttuurinen kohde. Unescon maailmanperintökohteilla on edelleen vilkasta basaaria ja mattoliikkeitä, kun taas moskeijareissussa on korkeatasoisia hotelleja.

Tämä Arabianlahden vanha satamakaupunki on äskettäin pyrkinyt kilpailemaan paikasta maailman luksusmatkailun näyttämöllä, ja se isännöi nyt suuria tapahtumia – kuten Formula 1:n Bahrain Grand Prix – ainutlaatuisia kokemuksia ja hienostuneita museoita, joiden vuoksi kannattaa osallistua matkasuunnitelmasi.

Bahrainin pääsyvaatimukset - Bahrainin matkaopas - Travel S Helper

Bahrainin maahanpääsyvaatimukset

14 päivän viisumi on saatavilla 66 maan kansalaisille, kun taas 14 päivän online-viisumi on saatavilla 113 maan kansalaisille, mukaan lukien kaikki tuloviisumin vaatimukset. Ajantasaisimmat tiedot löydät sisäministeriön verkkosivustolta. Jos mikään näistä ei koske sinua tai jos tulet muusta syystä kuin matkailusta tai liiketoiminnasta, tarvitset Bahrainissa sponsorin lähettämään viisumihakemuksesi puolestasi.

Bahrain on yksi harvoista Persianlahden maista, joka tunnustaa Israelin passit (vaikka viisumi vaaditaan) ja passit, joissa on todiste Israelin matkoista.

Bahrainin lentokentällä Euroopan unionin, Amerikan yhdysvaltojen, Kanadan, Uuden-Seelannin, Japanin, Hongkongin, Brunein, Malesian, Singaporen ja Etelä-Korean kansalaiset voivat saada viisumin.

Miten matkustaa Bahrainiin - Bahrainin matkaopas - Travel S Helper

Kuinka matkustaa Bahrainiin

Bahrainin kansainvälinen lentokenttä (IATA: BAH) on Gulf Airin ensisijainen keskus, ja se sijaitsee Muharraqissa Manaman itäpuolella. Se tarjoaa hyvät yhteydet ympäri aluetta sekä Lontooseen. Lentokenttä tarjoaa erinomaiset tax-free-ostosmahdollisuudet; Transhotel, joka tarjoaa sängyt ja suihkut (maksua vastaan) lentoja odottaville matkustajille, on parhaillaan remontissa.

Monet itäisen Saudi-Arabian asukkaat matkustavat mieluummin Bahrainin kautta, ja Gulf Air tarjoaa lentoja Khobariin ja Dammamiin vastatakseen tähän kysyntään. tiedustele varausta tehdessäsi.

Air Arabia, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa sijaitseva halpalentoyhtiö, lentää päivittäin Dubain pohjoispuolella sijaitsevalta Sharjahin lentokentältä (IATA: SHJ).

Toisin kuin useimmat lentokentät, tämä on melko pieni, mikä on edullista, koska lähtö ja saapuminen ovat molemmat nopeita (ja yksinkertaisia).

Bahrainissa liikkuminen - Bahrainin matkaopas - Travel S Helper

Kuinka liikkua Bahrainissa

Bahrainiin pääsee vain kahdella tavalla: lentäen tai autolla Saudi-Arabiasta tulevaa pengertietä pitkin.

Bahrainin kansainväliseltä lentokentältä on lentoja kohteisiin kaikkialle maailmaan, ja parhaillaan käynnissä on valtava projekti sen tilojen päivittämiseksi ja laajentamiseksi.

Lisäksi saaren ympäri kiertää 28 bussilinjaa. Bussit ovat edullisia, ilmastoituja ja tarjoavat ilmaisen Wi-Fi:n. Siitä huolimatta niitä käyttävät ensisijaisesti paikalliset eivätkä vierailijat.

Lentokentällä, ravintoloissa ja hotelleissa taksit ovat laajalti saatavilla, ja Uber on myös suosittu kulkuväline. Lisäksi lukuisilla autovuokraamoilla on toimipisteitä Bahrainissa, ja useilla on kioskeja lentokentällä.

Kohteet Bahrainissa - Bahrainin matkaopas - Travel S Helper

Kohteet Bahrainissa

Manama, maan pääkaupunki, on koti maan merkittävimmille nähtävyyksille. Täällä turistit voivat lähteä retkelle vanhaan portugalilaiseen linnoitukseen, jonka aluetta käytetään nykyään arkeologisiin kaivauksiin. Al Khamis -moskeija, yksi vanhimmista islamilaisista rakenteista, sijaitsee samalla alueella.

Beit Al Qur’an -kompleksi on erityisen vierailun arvoinen, koska se sisältää historiallisen moskeijan, laajoja kirjastosaleja ja paikallisen museon.

Pääkaupungissa on lukuisia arkkitehtonisesti upeita rakenteita, jotka on suunniteltu klassiseen arabialaiseen tyyliin. Merkittävimmät ovat Aradin linnoitus, St. Christopherin kirkko ja tärkein messukeskus.

Kun olet lopettanut nähtävyyksien katselun, on aika rentoutua yhdellä laajoista hiekkarannoista tai vierailla perinteisillä markkinoilla, jotka kiinnostavat kaikkia turisteja. Gold Soukin kaupunginosa on yksi suosituimmista. 

Nähtävää Bahrainissa - Bahrainin matkaopas - Travel S Helper

Nähtävää Bahrainissa

Bahrain on saarivaltio, jolla on rikas historia, joka ulottuu tuhansia vuosia, ja se tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen kulttuuriretkiä, viihdettä ja virkistystä. Alueella ensimmäinen valtio oli olemassa jo kolmannella vuosituhannella eaa. Eri aikoina historiassa maa kuului Sassanidien valtakunnalle, arabikalifaatille, Portugalille ja Iranille. Kansakunta oli jonkin aikaa Britannian protektoraatin alla. Kaikki nämä historialliset vaiheet ovat jättäneet jälkensä maan maisemaan. 

Lukuisten arkeologien mukaan saarilla sijaitsi aikoinaan Dilmunin osavaltio. Sumerit luulivat tämän olevan sivilisaation alkuperä. Qal'at al-Bahrain on paikka, jossa tämän muinaisen kulttuurin jäännökset sijaitsevat. Tutkijat ovat löytäneet lähes 4000 vuotta vanhoja katuja, temppeleitä, kauppoja ja palatseja haudattuina lukuisten kulttuurikerrosten, mukaan lukien portugalilaisen linnan, alle. Tänään kaivaukset jatkuvat. Nykyään noin neljäsosa alueesta on saavutettavissa. Kukkulan päällä seisoo portugalilainen linna nimeltä Qal'at al-Burtughal.

Tekemistä Bahrainissa - Bahrainin matkaopas - Travel S Helper

Toiminta Bahrainissa

Bahrain Grand Prix Formula 1 -kilpailu, joka järjestetään huhtikuussa Bahrain International Circuitilla, on Bahrainin merkittävin vuosittainen tapahtuma. Suunnittele etukäteen, koska liput ovat loppuunmyyty ja hotellikustannukset ovat nousseet pilviin. Tyypillisesti ensimmäiset varaukset ovat oikeutettuja 10-20 prosentin alennuksiin. Katsomosta riippuen liput maksavat 150–60 BD:n välillä.

Sukellus on kasvava suosio Bahrainissa. Täällä on lukuisia sukelluskeskuksia. Lämpimät rannikkovedet ovat täynnä vesieliöitä. Täällä on noin 400 kalalajia.

On myös useita satoja korallilajeja, jotka tukevat meren elämää. Pohjoiset vedet tukevat suurempaa biologista monimuotoisuutta.

Uudelleensukellus, joka on johdettu ilmauksesta "laivan haaksirikko", on myös yleistä. Rannoilla on lukuisia haaksirikkoja eri aikakausilta. Lisäksi pohjoisessa suosittu on drift-sukellus. 

Raha ja ostokset Bahrainissa - Bahrainin matkaopas - Travel S Helper

Raha ja ostokset Bahrainissa

Bahrainissa on monia suuria ostoskeskuksia maailmanlaajuisilla nimillä ja luksusliikkeitä, apteekkeja, supermarketteja, ruokakenttiä, perinteisiä ja moderneja kahviloita, leikkialueita ja pelihalleja, teattereita (3D ja 2D) ja jopa sisäänkäynti vesipuistoon.

Matka paikalliseen soukiin on pakollinen. Siellä voit tinkiä "roleksien", korujen ja monien muiden tavaroiden hinnoista. Soukista löytyy monia erinomaisia räätäliä. Jos viivyt tarpeeksi kauan (esimerkiksi viikon), voit käyttää suosikkiasua ja "kloonata" sen tarkasti mihin tahansa materiaaliin laajasta valikoimasta.

Bahrain on erittäin kallis valtio. Monet ihmiset haluavat kuitenkin tuoda kotiin matkamuistoja tästä upeasta paikasta. Kuuluisan perinteisen arabialaisen basaarin pitäisi olla ensimmäinen pysäkki. 

Arabimarkkinoiden etu on kyky tinkiä.

Ruoka ja juomat Bahrainissa - Bahrainin matkaopas - Travel S Helper

Ruoka ja juomat Bahrainissa

Bahrainin ruokakulttuurin ravintolavalikoima on erinomainen. Pääruokasali on Adliya. Adliyassa on lukuisia kahviloita, joista valita, kuten Coco's (hyvää ruokaa kohtuulliseen hintaan) ja Lilou's (erittäin suosittu asukkaiden keskuudessa, jotka haluavat nähdä ja tulla nähdyksi). 

Bahrainin ravintolat vaihtelevat vaatimattomista kotiruokaa tarjoilevista myyntikojuista viiden tähden hotellien tasoisiin ravintoloihin. Ostoskeskuksista ja kaupungin keskustasta löytyy korkeahintaisia länsimaisia aterioita ja (enimmäkseen amerikkalaisia) franchising-tuotteita, joissa tarjoillaan tasokasta ruokaa.

Juffairilla on kuuluisa kaista, joka tunnetaan nimellä "American's Alley", koska lähistöllä on suuri määrä amerikkalaisia ruokapaikkoja.

Bahrainissa on suhteellisen salliva alkoholimääräys, ja se on pitkään ollut suosittu matkakohde Saudi-Arabiasta ja muista naapurimaiden "kuivista" maista.

Nightlife In Manama - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Yöelämä Bahrainissa

Bahrainin yöelämä on melko hyvin kehittynyt, mikä on yllättävää. Tämä johtuu ennen kaikkea hallituksen suvaitsevaisuudesta ja maassa asuvien ulkomaalaisten suuresta määrästä.

Bahrainia kutsutaan usein "Lähi-idän Havaijiksi". Jokainen löytää huvia auringonlaskun jälkeen. Valtakunnallisesti on diskoja, karaokebaareja ja elävän musiikin klubeja.

Adliya on erityisen tunnettu yöelämästään. Tämä on Manaman böömiläinen kaupunginosa. Luksushotellit tarjoavat useita mahdollisuuksia iltaviihteeseen. Alkoholi on sallittu kaikkialla maassa, jopa klubeissa. Tämä houkuttelee turisteja naapurimaiden, konservatiivisemmista arabimaista.

Koska käytännössä kaikkien toimiluvan saaneiden laitosten on oltava sidoksissa neljän ja viiden tähden hotelleihin, Manamassa ei ole erillistä yöelämän aluetta. sen sijaan tapahtumapaikat jakautuvat ruudukkomaisesti ympäri kaupunkia.

Festivaalit ja juhlapyhät Bahrainissa - Bahrainin matkaopas - Travel S Helper

Festivaalit ja lomat Bahrainissa

Bahrain on muslimimaa. Siksi suurin osa paikallisista juhlapäivistä on uskonnollisia.

Lisäksi täällä järjestetään useita festivaaleja. Muslimikansaissa uutta vuotta ei juhlita tammikuun 1. päivänä. Muslimit viettävät uutta vuotta eri päivänä.

Joissakin maissa uudenvuoden viettäminen tammikuun 1. päivänä on ehdottomasti kielletty. Bahrain ei ole näiden kansojen joukossa. Itsenäistymisen jälkeen 1970-luvulla kansantalous jatkoi merkittävää kasvuaan. Bahrainiin alkoi saapua lukuisia ulkomaalaisia.

Nykyään he muodostavat lähes puolet maan väestöstä. Tämän seurauksena lukuisat näkyvät hotellit ja yökerhot juhlivat uutta vuotta esityksillä, juhlilla ja ilotulituksella.

Bahrainin perinteet ja tavat - Bahrainin matkaopas - Travel S Helper

Bahrainin perinteet ja tavat

Bahrain on vieraanvarainen isäntämaa, mutta sinun tulee aina osoittaa kunnioitusta ja kohteliaisuutta kulttuuriperinteitäsi ja uskontoasi kohtaan.

Kun vierailet paikallisten arabien suosimilla alueilla, on parempi käyttää pitkiä housuja shortsien sijaan, ja naisten tulee välttää läpinäkyvien mekkojen käyttöä.

Uimapuvut, bikinit ja shortsit ovat hyväksyttäviä asusteita rantakerhoissa ja hotelleissa. Älä näytä julkisesti merkkejä rakkaudesta vastakkaista sukupuolta kohtaan. Vastakkaista sukupuolta olevia ihmisiä on pidätetty suutelemisesta julkisesti, eivätkä he ole sosiaalisesti hyväksyttäviä. Vältä aina tappelua äläkä koskaan aloita keskustelua etenkään paikallisen kanssa.

Valtakunnan virallinen uskonto on islam. Sitä seuraa yli 70 % väestöstä. Kristityt, buddhalaiset ja hindut muodostavat jäljellä olevan osan.

Bahrainin kulttuuri - Bahrainin matkaopas - Travel S Helper

Bahrainin kulttuuri

Vallitseva uskonto on islam, ja bahrainist ovat tunnettuja suvaitsevaisuudestaan erilaisia uskonnollisia käytäntöjä kohtaan.

Avioliitot Bahrainin ja ulkomaalaisten välillä ovat melko harvinaisia; lukuisat filippiiniläis-bahrainit, kuten näyttelijä, ovat esimerkkejä. lapsi Filippiineiltä Al-Alawi Mona Marbella.

Naisten perinteisiin vaatteisiin kuuluu tyypillisesti hijab tai abaya, ja naisten vaatteita koskevat määräykset ovat suhteellisen lieviä alueellisiin naapureihin verrattuna. Vaikka thobe, joka sisältää perinteiset päähineet, kuten keffiyeh, ghutra ja agal, on perinteinen miesten puku, länsimaisia vaatteita käytetään laajalti maassa.

Huolimatta siitä, että homoseksuaalisuus sallittiin Bahrainissa vuonna 1976, lukuisia homoja on vangittu sen jälkeen.

Pysy turvassa ja terveenä Bahrainissa - Bahrainin matkaopas - Travel S Helper

Pysy turvassa ja terveenä Bahrainissa

Bahrainissa käytiin lähes sisällissota vuonna 2011, jolloin satoja kuolonuhreja, satoja loukkaantumisia ja huomattava määrä aktivisteja ja lääketieteen ammattilaisia vangittiin ja kidutettiin. Vaikka valtavat mielenosoitukset tukahdutettiin armottomasti, ympäristö on edelleen epävakaa, ja mielenosoituksia, mellakoita ja poliisimurhia voi tapahtua milloin tahansa.

Matkustajien tulisi välttää maan luoteisia maaseutualueita ja -yhteisöjä. Suuria mielenosoituksia voi tapahtua milloin tahansa, ja vaikka ne voivat toisinaan tulla väkivaltaisiksi, ne ovat harvoin länsimaisia. Vältä paikkoja, joissa suuret ryhmät näyttävät kokoontuvan.

Bahrainissa sosiaalisten rikosten keskimääräinen ilmaantuvuus on alhainen, kun taas väkivaltarikollisuus on harvinaista. Ryöstöjä, varkauksia ja varkauksia kuitenkin tapahtuu. Pieniä rikoksia, kuten portfoliovarkauksia ja salkkuvarkauksia, on havaittu erityisesti vanhoilla souksina tunnetuilla markkina-alueilla. 

FAQ Bahrainista

Onko Bahrain avoin matkailulle?

Matka Bahrainiin on mahdollista samoilla ehdoilla kuin ennen COVID-19:ää.

Voinko käyttää shortseja Bahrainissa?

Vaikka Bahrainissa ei ole erityistä pukeutumiskoodia, yleinen normi on käyttää vaatimattomia vaatteita julkisilla paikoilla. Tämä tarkoittaa tyypillisesti vaatimattomia hameita ja peitettyjä olkapäitä naisille julkisesti. Julkisella paikalla miesten tulee peittää polvensa vaatteilla.

Mitä ostaa Bahrainista?

Bahrain tunnetaan kullasta ja luonnonhelmistä, mutta Manaman ja Muharraqin historiallisissa souksissa vaeltelemalla voit havaita niinkin monimuotoisten sivilisaatioiden kuin tekstiilit, tuoksut ja gastronomia. Siellä voin viettää tunteja. Tyypillisesti käyn paikallisten hajustevalmistajien luona ja luon oman tuoksuni.

Tarvitsenko Covid-testin päästäkseni Bahrainiin?

Helmikuun 20. päivänä 2022 saapuvilta ei vaadita PCR-testausta tai karanteenia rokotustilasta riippumatta, mukaan lukien Causewayn poikki matkustavat.

Onko Bahrain ystävällinen maa ulkomaalaisille?

On helppoa tavata bahrainilaisia, jotka ovat usein ystävällisiä ja erittäin isänmaallisia kansaansa ja kulttuuriaan kohtaan. Lukuisilla ulkomaalaisilla on läheisiä Bahrain-ystävyyssuhteita. Melkein kaikki osaavat englantia, joten ellei sinulla ole vahvaa halua tehdä niin, sinun ei tarvitse opetella arabiaa.

Onko tippien antaminen epäkohteliasta Bahrainissa?

Valtakunnan 5 %:n maksun lisäksi useimmissa ravintoloissa on 15 %:n palvelumaksu. Vaikka on tapana, ei ole pakko jättää ylimääräistä 10 % juomarahaa odotushenkilökunnalle.

Mistä ruoasta Bahrain tunnetaan?

Bahrainin keittiöön kuuluu muun muassa biryani, jänis, khabeesa, machboos, mahyawa, maglooba, quzi ja zalabia. Arabialainen kahvi on kansallinen juoma (qahwah).

Voiko Bahrainissa juoda vesijohtovettä?

The tap water in Bahrain is unsafe to drink unless it has been treated or heated. Additionally, bottled water is generally accessible.

Voitko juoda alkoholia Bahrainissa?

Alkoholi on laillista Bahrainissa, jossa on useita baareja, lisensoituja ravintoloita ja lisenssin ulkopuolisia ravintoloita; Rattijuopumus julkisella paikalla tai ajaminen alkoholin vaikutuksen alaisena on kuitenkin laitonta, jolloin rikoksentekijälle voidaan tuomita sakko, vankeusrangaistus ja/tai karkottaminen sekä ajokorttien poisto.

Onko Bahrain hyvä ostoksille?

Vilkkaiden Souq- ja markkinakatujensa ansiosta Bahrain on ehkä suosituin ostoskohde. Kun tutkit kaupunkeja, huomaat Bahrainin parhaat ostoskeskukset, jotka eivät vain määrittele ylellisyyttä, vaan tarjoavat myös maailmanlaajuisen ostokokemuksen.

Mikä on paras kuukausi vierailla Bahrainissa?

Joulu-maaliskuu. Näinä kuukausina saaristossa lämpötilat pysyvät kohtuullisina. Kevyellä tuulella ja satunnaisilla sadekuuroilla paras aika vierailla Bahrainissa on joulukuun ja maaliskuun välillä.

Kuinka paljon rahaa tarvitsen vieraillakseni Bahrainissa?

Kuinka paljon maksaa lomasi Bahrainiin? Sinun tulisi budjetoida noin 48 BHD (128 dollaria) joka päivä matkallesi Bahrainissa, mikä on keskimääräinen päiväkohtainen hinta muiden matkailijoiden kulutuksen perusteella. Aiemmat matkustajat ovat käyttäneet keskimäärin 17 BHD (45 dollaria) päivässä ruokaan ja 9 BHD päivässä majoitukseen.