Tutustu Manaman parhaisiin paikkoihin

Löydä parhaat vinkit eri puolilta maata kumppaneiltamme ja ystäviltämme.

Manama on pitkään ollut tärkeä kauppakaupunki Persianlahdella, ja siellä asuu vaihteleva väestö.

Manama on Bahrainin pääkaupunki ja suurin kaupunki, jossa asuu noin 157 000 ihmistä.

Bahrain perusti itsensä itsenäiseksi maana 1800-luvun brittiläisvallan aikana, vuosisatoja jatkuneen portugalilaisten ja persialaisten herruuden ja Saudi-Arabian ja Omanin hallitsevien dynastioiden hyökkäysten jälkeen.

Vaikka nykyaikaiset Manaman ja Muharraqin ystävyyskaupungit näyttävät rakennetun samaan aikaan 1800-luvulla, Muharraq nousi puolustusasemansa ansiosta tunnetuksi ja toimi Bahrainin pääkaupunkina vuoteen 1921 asti. Manamasta tuli kauppakeskus ja ensisijainen sisääntulopaikka. Bahrainin saari. Bahrainin öljyvarat vauhdittivat nopeaa kehitystä 1900-luvulla, ja 1990-luvulla määrätietoinen monipuolistamispyrkimys johti edistykseen muilla aloilla ja auttoi Manamasta tullut tärkeä rahoituskeskus Lähi-idässä.

Lähes koko rannikko on omistettu lomakohteiden kehittämiseen. Täällä hotellit ja rannat ovat hyvin varusteltuja, ja ne houkuttelevat päivittäin yhä enemmän kävijöitä.

Manama, maan pääkaupunki, on koti maan merkittävimmistä nähtävyyksistä. Täällä turistit voivat lähteä retkelle vanhaan portugalilaiseen linnoitukseen, jonka aluetta käytetään nykyään arkeologisiin kaivauksiin. Al Khamis -moskeija, yksi vanhimmista islamilaisista rakenteista, sijaitsee samalla alueella. Beit Al Qur'an -kompleksi on erityisen vierailun arvoinen, koska se sisältää historiallisen moskeijan, laajoja kirjastosaleja ja paikallisen museon.

Pääkaupungissa on lukuisia arkkitehtonisesti upeita rakenteita, jotka on suunniteltu klassiseen arabialaiseen tyyliin. Merkittävimmät ovat Aradin linnoitus, St. Christopherin kirkko ja tärkein messukeskus.

Kun olet lopettanut nähtävyyksien katselun, on aika rentoutua yhdellä laajoista hiekkarannoista tai vierailla perinteisillä markkinoilla, jotka kiinnostavat kaikkia turisteja. Gold Soukin kaupunginosa on yksi suosituimmista, koska se tarjoaa laajan valikoiman koruja. Vieraile Clos Soukin markkinoilla, jos etsit korkealaatuisimpia tekstiilejä. Vaikka tämä maa on pieni, nähtävyyksien ja kävelyreittien valikoima on melko laaja.

Kellotorni, joka sijaitsee Exhibition Avenuella, on yksi kaupungin monista moderneista nähtävyyksistä. Koristekivestä on rakennettu kaksi pyramiditornia. Tätä kellotornia pidetään yhtenä maailman epätavallisimmista ja kauneimmista, sillä se on koristeltu perinteisillä koristeilla ja täydentää ympäröivää maisemaa.

Fountain Square Al Seefin alueella on yksi kaupungin vierailijoiden suosikkikävelyalueista. Tätä aluetta pidetään yhtenä kaupungin moderneimpia ja eliittiisimpiä; siellä on lukuisia moderneja pilvenpiirtäjiä sekä ostos- ja viihdealueita. Alueen näkyvin piirre on valtava keskusaukio, jossa on lukuisia upeita suihkulähteitä, joka on ihanteellinen viilentämiseen kuumana päivänä.

Lähellä Bahrainin kansallismuseota sijaitsee veistospuisto, toinen kiehtova nähtävyys. Se on valtava tila, joka on kivetty ihanilla laatoilla, joille on sijoitettu erittäin kiehtovia veistoksia. Vieraiden avuksi ja veistoksia katselemaan on sijoitettu useita penkkejä, sillä kaikki taideteokset ovat erittäin ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia.

Delfinaario sijaitsee Marina Garden Parkissa ja on Manamassa vierailevien perheiden pakollinen nähtävyys. Joka päivä tässä viihdekompleksissa vieraita kohdellaan kiehtovilla esityksillä. Nuorilla delfinaarion vierailijoilla on mahdollisuus uida upeiden nisäkkäiden kanssa ja ottaa upeita valokuvia.

Bab al-Bahrain on yksi suosituimmista kaupunginosista kävellen tutkittavaksi. Täällä vierailijat voivat ihailla huomattavan määrän perinteisiä rakennuksia sekä vierailla sadoilla matkamuistomyymälöillä ja maan suurimmalla torilla. Täältä kokeneet matkailijat tulevat etsimään ainutlaatuisia muistoesineitä. Näillä markkinoilla myydään hienoja käsinmaalattuja keramiikkaa, paikallisen tuotannon eloisia tekstiilejä, mausteita ja upeita taideteoksia. Tällä alueella on myös yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä, Bahrain Gate, upea kaaren muotoinen arkkitehtoninen ominaisuus. Tämä epätavallinen kartano pystytettiin vuonna 1945, ja valtion virastot ja toimistot ovat nyt käytössä.

Manama - Info

muslimit 81,2 %, kristityt 9 %, muut 9,8 %

Uskonto

Bahrainin dinaari (BHD)

Valuutta

+973

Soittokoodi

689,000

Väestö (metro)

30 km2 (10 neliömailia)

Pinta-ala neliökilometreinä (mailia)

arabia, englanti, farsi

Kieli

• Miehet: 62,18 % • Naiset: 37,82 %

Sukupuolisuhde

GMT+3

Aikavyöhyke

Manaman matkaopas

Tutustu & Tutustu

Kaikki mitä sinun tulee tietää Manamasta ennen matkaa

Things To Know About Manama - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Tietoja Manamasta

Asutus sijaitsee pienellä niemimaalla Bahrainin koilliskulmassa. Topografia on pääosin tasaista (tai kohtalaisen aaltoilevaa) ja kuivaa, kuten se on koko Bahrainissa.

Manamassa on aavikkoilmasto.

Manamassa, kuten muualla Bahrainissa, vallitsee ankarat sääolosuhteet: kesän lämpötilat nousevat 48 °C:seen ja talvella jopa 7 °C:seen (45 °F) ja harvoin sataa rakeita.

Kesän ja talven keskilämpötilat vaihtelevat välillä 17 °C (63 °F) yli 45 °C (113 °F).

Syksy on Bahrainin miellyttävin vuodenaika, kun auringonvaloa on vähän ja leutoja lämpötiloja hillitsevät lempeät tuulet.

How To Travel To Manama - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Kuinka matkustaa Manamaan

Bahrainin kansainvälinen lentokenttä on Gulf Airin tärkein solmukohta, ja se sijaitsee Muharraqissa, Manaman itäpuolella. Se tarjoaa vahvat yhteydet koko alueelle sekä Lontooseen. Lentokentällä on kunnollisia verovapaita ostoksia, ja Transhotel, joka tarjoaa (hintaan) vuodepaikkoja ja suihkuja lentoja odottaville matkailijoille, on nyt kehitteillä. Monet Itä-Saudi-Arabian ihmiset lentää mieluummin Bahrainista, ja Gulf Air tarjoaa kuljetuspalveluja Khobariin ja Dammamiin vastatakseen tähän kysyntään. tiedustele varausta tehdessäsi.

Air Arabia, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa sijaitseva halpalentoyhtiö, lentää päivittäin Dubain pohjoispuolella sijaitsevalta Sharjahin lentokentältä.

Toisin kuin muut lentokentät, tämä on melko pieni, mikä on edullista, koska lähtö ja saapuminen ovat suhteellisen nopeita (ja helppoja).

How To Get Around In Manama - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Kuinka liikkua Manamassa

Monet saaren osista kulkevat myös julkisilla busseilla. Vaikka bussiliput ovat vaatimattomia, matkustajien voi olla vaikea ymmärtää järjestelmää, koska bussiaikataulujen ja karttojen saaminen on vaikeaa.

Bussilla matkustaminen kaikkialla Bahrainissa oli käytännöllisesti katsoen mahdotonta viime aikoihin asti, ja ulkomaalaiset eivät halunneet tehdä niin. Bussit suosittuihin kohteisiin ja ostoskeskuksiin olivat niukat, ja ne saapuivat usein myöhässä. Odotusalueet olivat usein epämiellyttäviä. Bussit peittivät tuskin noin 35 % maasta, ja useimmat ihmiset käyttäisivät mieluummin taksia.

Taksit tarjoavat keskimäärin kunnollista palvelua, vaikka rikollisiakin on muutama. Käytä aina valkoista punakattoista tai Lontoon tyylistä taksia matkustaessasi lentokentältä. On myös laki, että jos mittaria ei käytetä, siitä ei veloiteta.

Districts & Neighbourhoods In Manama - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Piirit ja kaupunginosat Manamassa

Manaman tärkein kaupunginosa on Adliya. Sieltä löydät parhaat ravintolat ja baarit, joten se on paras alue etsiä yöelämää.

Vaihtoehtoisesti Seef District sijaitsee lähellä Manaman rantaa. Seef Mallin ja muiden kauppakeskusten lisäksi lähistöltä löytyy useita erinomaisia ​​ruokapaikkoja.

Amwajin saari sijaitsee Persianlahdella. Se on keinotekoinen saari, jossa on vesipuisto ja useita kaupallisia kauppoja. Se on ihanteellinen naapurusto lomaileville perheille.

Prices In Manama - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Hinnat Manamassa

  • Turisti (reppumatkailija)

64 dollaria päivässä.

Arvioitu hinta per 1 päivä sisältäen: ateriat halvassa ravintolassa, julkinen liikenne, halpa hotelli.

  • Turisti (tavallinen)

208 $ per päivä.

Arvioitu hinta per 1 päivä sisältäen: keskitason ateriat ja juomat, kuljetukset, hotelli.

Accommodation in Manama - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Majoitus Manamassa

Jotkut Manaman hotellit ovat niin ainutlaatuisia, että ne ovat tunnettuja paitsi kaupungissa, myös muissa maissa.

Yksi niistä on Westin Bahrain City Centre, joka jakaa rakennuksen Bahrainin suurimman ostoskeskuksen kanssa. Tämä premium-hotelli on suosittu ostosten ja aktiivisen virkistyksen harrastajien keskuudessa, sillä vierailijat voivat vierailla Bahrainin keskustassa tai Wahooossa! vesipuisto milloin tahansa. Hotelli sijaitsee samassa rakennuksessa kuuluisan Magic Planetin viihdekompleksin kanssa, joka on tunnettu laajasta peliautomaattivalikoimastaan ​​ja yhdestä kaupungin suurimmista teattereistaan ​​20 salilla.

Westin Bahrain City Center tuskin on perinteinen hotelli tavanomaisessa mielessä, sillä sen vierailla on tarjolla runsaasti viihdevaihtoehtoja ja virkistyspaikkoja.

Sights & Landmarks In Manama - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Nähtävyydet ja maamerkit Manamassa

Bahrain on upea kansakunta, joka tunnetaan monista historiallisista, uskonnollisista ja luonnonnähtävyyksistä. Nähdäksesi kaikki tärkeät kohteet sinun tulee viettää enemmän kuin yksi päivä tässä kaupungissa.

Yleisesti ottaen kierrokset kuuluisaan Barbar-temppeliin ovat melko suosittuja turistien keskuudessa. Temppelikompleksi on kolmikerroksinen. Löydät myös useiden vanhojen alttareiden rauniot upean rakennuksen läheltä. Jotkut näistä alttareista ovat erittäin vanhoja, ja ne juontavat juurensa kolmannelle vuosituhannelle eaa.

Seyadi House, joka sijaitsee Muhharakin kaupungissa, mainitaan epäilemättä kuvattaessa Bahrainin arkkitehtonisia kohokohtia. Tämä upea palatsi, joka rakennettiin vuonna 1905, pidetään kansallisena arkkitehtonisena aarteena.

Things To Do In Manama - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Tekemistä Manamassa

Historian ystävä ei tule pettymään, sillä valikoima raunioita, kalliotaidetta ja museoita pitävät mielen harhailemassa. Tunnetuin on Zubarahin arkeologinen kohde, joka sisältää kerran kukoistavan satamakaupungin jäänteet. 1900-luvun alun linnoitus on edelleen olemassa ja todistaa menneestä aikakaudesta museon muodossa.

Koillis-Qatarin Al-Jassassiyan kalliopiirrokset ovat merkittävä paikka, jossa on 900 kalliopiirroksen uskotaan olevan peräisin muinaisista heimoista, jotka asuivat niemimaalla 1400-luvulla eaa.

Koko maassa on useita linnoituksia ja torneja; suurin osa niistä on myös entisöity museoiksi. Umm Salal Mohammedin kaupungin laitamilla on Barzan-tornit, jotka on rakennettu suojaamaan maan sadevesialtaan. Toinen puolustava vartiotorni sijaitsee Al Khorissa.

Food & Restaurants In Manama - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Ruoka ja ravintolat Manamassa

Bahrainin kansallinen keittiö on aidosti erottuva ja monipuolinen. Perinteisten arabialaisten aterioiden lisäksi, joista monet ovat todella herkkuja, vieraille tarjotaan ruokia Pakistanin, Intian ja jopa Thaimaan keittiöistä. Tyypillisesti mereneläviä pidetään paikallisen keittiön perustana. Lähiruokasektori tarjoaa monipuolisimman valikoiman elintarvikkeita paikallisille ruokapaikoille.

Hedelmät ja vihannekset eivät todellakaan ole paikallisten ravintoloiden ruokalistan runsaimmat tuotteet, mutta liharuoat eivät ole yhtä suosittuja. Kansallisruokiin erikoistuneissa ravintoloissa turistit valitsevat tyypillisesti perinteisiä ruokia, kuten couscousin ja kebabin. Lihansyöjät eivät voi vastustaa shawarman vastustamatonta tuoksua. Lisäksi riisi haudutetun naudanlihan kanssa on suosittu ruokalaji. Saatat myös olla tyytyväinen maistelemalla avotulella valmistettua lihaa ja siipikarjaa.

Shopping In Manama - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Ostokset Manamassa

Maailmankuulu Gold Souq -tori Manamassa on monien ensimmäinen assosiaatio ostosten tekemiseen. Tämä paikka on tunnettu hienoista koruistaan, jalokivistä ja helmistä. Tavarat tuodaan useista maista. Täältä voit hankkia turmeltumattomimpia ja hienoimpia Bahrainin helmiä parhaaseen hintaan. Paikalliset hinnat tyydyttävät säästäväisimpiäkin turisteja, koska ne ovat alhaisemmat kuin monissa Euroopan maissa. Varakkaille kuluttajille, joilla on korkeat odotukset, on myös mahdollista löytää sopivia koruja. Hintaneuvottelujen arvo on houkutteleva lisämahdollisuus.

Seef Mall, yksi Bahrainin suurimmista kauppakeskuksista, sijaitsee Manamassa. Tässä ostos- ja viihdekeskuksessa on yli kaksisataa myymälää, joista voit ostaa sekä arki- että juhlavaatteita. Kaupungissa kävelyä on helppo yhdistää ruokapaikoissa ja kahviloissa käymiseen. 

Traditions & Festivals In Manama - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Perinteet ja festivaalit Manamassa

Huolimatta Bahrainin maineesta kehittyneenä ja nopeasti kehittyvänä maana, asukkaat jatkavat esi-isiensä vaalittujen perinteiden noudattamista. He noudattavat perinteitään suurella kunnioituksella ja kunnioituksella. Täällä on tyypillistä omistaa paljon aikaa moraaliselle ja henkiselle kehitykselle, joka perustuu kiistatta islamilaisiin hengellisiin uskomuksiin. Nuoret arvostavat suuresti vanhuksiaan. Kaikki merkittävät päätökset tehdään yksinomaan nuoremman sukupolven luvalla. Alkuperäiskansat eivät voi syödä sianlihaa uskonnollisten tapojen vuoksi. Lisäksi alkoholijuomiin sovelletaan tiukkoja rajoituksia. Tupakointi ei myöskään ole sallittua, mutta se ei ole ehdottomasti kiellettyä.

Myös alkuperäiskansojen pukeutuminen on hyvin erilaista ja harvinaista. Naiset käyttävät asua, joka peittää heidän koko vartalonsa päästä varpaisiin. Tämä naisten kansallispuku tunnetaan nimellä "Abaya". 

Nightlife In Manama - Bahrain travel Guide - By Travel S Helper

Yöelämä Manamassa

Bahrainin pääkaupungissa yöelämä on runsasta, joten jokainen voi valita haluamansa paikan.

Manamassa on erittäin aktiivinen yöelämä. Halusitpa sitten rentoutua baarissa nähtävyyksien katselun jälkeen tai tanssia yön yli klubissa, löydät molemmat kaupungista.

Manaman suosituimmat baarit ovat ne, joissa on ulkoistuimet. Adliyan lohko 338 sisältää parhaat baarit. Jos toivot hiljaista drinkkiä, ota huomioon, että kello 23 jälkeen monet baarit lisäävät musiikkia luomaan juhlatunnelmaa.

Manamassa on runsaasti yökerhoja niille, jotka etsivät juhlatunnelmaa. Kaikille väestöryhmille löytyy jotakin, halusitpa sitten kuunnella länsimaista musiikkia, kuten tanssia, poppia ja hip hopia, tai arabialaista musiikkia.