BAHRAIN REJSEGUIDE

Sådan rejser du til Bahrain

Sådan rejser du til Bahrain med fly

Bahrain International Airport (IATA: BAH) er Gulf Airs primære knudepunkt og ligger i Muharraq øst for Manama. Det tilbyder gode forbindelser på tværs af regionen såvel som til London. Lufthavnen tilbyder fremragende tax-free shopping; et Transhotel, der tilbyder senge og brusere (mod betaling) til passagerer, der venter på fly, er i øjeblikket ved at blive renoveret. Mange indbyggere i det østlige Saudi-Arabien foretrækker at rejse via Bahrain, og Gulf Air leverer service til Khobar og Dammam for at imødekomme denne efterspørgsel; forhør dig, når du foretager din reservation.

Air Arabia, et lavprisflyselskab baseret i De Forenede Arabiske Emirater, flyver dagligt fra Sharjah lufthavn (IATA: SHJ), der ligger nord for Dubai.

I modsætning til de fleste lufthavne er denne ret lille, hvilket er fordelagtigt, da afgang og ankomst både er hurtig (og enkel).

Sådan rejser du til Bahrain med bus

The Saudi Arabia Transportation Company (SABTCO), tlf. + 973-17252959, kører otte busser dagligt fra busstationen Saudi Public Transport Company (SAPTCO) i Dammam til busterminalen, der støder op til Lulu Center i Manama, gennem Khobar i Saudi-Arabien, og krydser King Fahd Causeway.

Komfortable minibusser med aircondition og en bagagetrailer bruges til servicen. Billetter koster SR60 / BD6 og kan købes på forhånd, men hvis der er plads, forlader de dig uden reservation. To pasinspektioner og to toldkontroller er påkrævet for at krydse Calzada; tillade 2 timer til rejsen, plus trafikforsinkelser i travle perioder som onsdag aftener. Busser kan være hurtigere end private køretøjer i overbelastede områder, fordi de kan bruge separate immigrations- og toldbaner.

Sådan rejser du til Bahrain i bil

Bahrain og Saudi-Arabien er forbundet af den 26 kilometer lange King Fahd Causeway. Generelt er lejebiler ikke tilladt, men SABTCO BahrainLimo-taxier med en kapacitet på op til fire passagerer kan transportere dig for BD30 / SR300. Uofficielle taxaer, som kan findes på begge sider af busterminalen, kan give væsentligt billigere priser.