ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΠΑΧΡΕΙΝ

Δραστηριότητες στο Μπαχρέιν

Ο αγώνας Grand Prix Formula 1 του Μπαχρέιν, που διεξήχθη τον Απρίλιο στη διεθνή πίστα του Μπαχρέιν, είναι το πιο σημαντικό ετήσιο γεγονός στο Μπαχρέιν. Προγραμματίστε εκ των προτέρων γιατί τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και το κόστος του ξενοδοχείου έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Συνήθως, οι πρώτες κρατήσεις είναι επιλέξιμες για εκπτώσεις που κυμαίνονται από 10 έως 20 τοις εκατό. Ανάλογα με την κερκίδα, τα εισιτήρια κοστίζουν μεταξύ 150 BD και 60 BD.

Οι καταδύσεις γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στο Μπαχρέιν. Εδώ, υπάρχουν πολλά καταδυτικά κέντρα. Τα ζεστά παράκτια νερά βρίθουν από υδρόβια ζωή. Υπάρχουν περίπου 400 είδη ψαριών εδώ. Υπάρχουν επίσης αρκετές εκατοντάδες είδη κοραλλιών που υποστηρίζουν τη θαλάσσια ζωή. Τα βόρεια νερά υποστηρίζουν μεγαλύτερη βιοποικιλότητα. Ωστόσο, οι μανάτες είναι παρόντες στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες. Το Rec-diving, που προέρχεται από τη φράση «ναυάγιο», είναι επίσης συνηθισμένο. Υπάρχουν πολλά ναυάγια από διάφορες χρονικές περιόδους έξω από την ακτή. Επιπλέον δημοφιλής στο βορρά είναι η κατάδυση drift. Αυτό είναι ένα παράδειγμα τρέχουσας κατάδυσης. Επίσης διαδεδομένο είναι το ψάρεμα μαργαριταριών και η συλλογή σφουγγαριών.

Τα μαργαριτάρια που παράγονται στο Μπαχρέιν είναι τα καλύτερα στον κόσμο. Η πιθανότητα να ανακαλύψετε ένα στρείδι που περιέχει ένα μαργαριτάρι είναι πολύ μεγάλη. Περίπου 1 στα 100. Μπορείτε να κρατήσετε ολόκληρο το λάφυρο. Ακόμη και το χειμώνα, η υψηλή θερμοκρασία του νερού (20 °C) καθιστά δυνατή την κατάδυση όλο το χρόνο. Ωστόσο, ο Ιούνιος έως τον Σεπτέμβριο είναι η βέλτιστη περίοδος για αυτή τη δραστηριότητα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σημαντικά ρεύματα. Στο Μπαχρέιν, υπάρχουν σχολές σερφ. Η ακτή και οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για αυτή τη δραστηριότητα. Οι ωραιότερες τοποθεσίες είναι στα βόρεια, κοντά στην πρωτεύουσα. Το kitesurfing είναι ένα άλλο δημοφιλές άθλημα.

Το Μπαχρέιν ήταν το επίκεντρο της Μέσης Ανατολής εδώ και αιώνες. Είναι μάταιο να επισκεφτείτε τη χώρα αν δεν επιθυμείτε να δείτε τουλάχιστον ένα από τα πολιτιστικά πλούτη του Βασιλείου. Το υπέροχο Εθνικό Μουσείο του Μπαχρέιν είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για τους τυχοδιώκτες. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την κληρονομιά των μαργαριταριών του Muharraq. Περιλαμβάνει πολλά πρώην βασιλικά μέγαρα και εμπορικές εγκαταστάσεις.

Το Μπαχρέιν προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία για ιππασία καθαρόαιμων αραβικών αλόγων. Αυτή είναι μια από τις παλαιότερες ράτσες αλόγων που εκτράφηκαν στην Αραβική Χερσόνησο μεταξύ του τέταρτου και του έκτου αιώνα. Έχουν μέτριο ρυθμό ανάπτυξης, αλλά είναι απίστευτα χαριτωμένα και όμορφα. Κατά μήκος της ακτής και στην έρημο, πολλοί στάβλοι και εγκαταστάσεις ιππασίας παρέχουν ιππασία. Η έρημος μπορεί να διασχιστεί με τζιπ για τους λάτρεις της ταχύτητας. Αυτό είναι δυνατό και ως επιβάτης και ως οδηγός. Ένα ταξίδι σε οποιοδήποτε αραβικό έθνος είναι ατελές χωρίς βόλτα με καμήλα. Στο Μπαχρέιν, είναι επίσης μια δημοφιλής μορφή ψυχαγωγίας. Για παράδειγμα, μπορείτε να οδηγήσετε μια καμήλα στο διάσημο Δέντρο της Ζωής.

Το glamping στην έρημο είναι μια πολύ ασυνήθιστη τοπική δραστηριότητα. Η λέξη αποτελείται από δύο φαινομενικά αντιφατικές έννοιες: «κάμπινγκ» και «λαμπερό». Σε μια όμορφη σκηνή με Wi-Fi, βελούδινα έπιπλα και στρώματα, ο καθένας μπορεί να αισθάνεται σαν τον Λόρενς της Αραβίας. Πολλές επιχειρήσεις προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες σε διάφορους τομείς. Υπάρχουν μπάνια, παιδικές χαρές και τηλεόραση για τους τουρίστες. Αυτή η υπηρεσία είναι πολύ αγαπητή. Επομένως, οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται εκ των προτέρων. Ο Νοέμβριος έως τον Μάρτιο είναι η ιδανική εποχή για glamping.

Στο Μπαχρέιν, η πεζοπορία και η πεζοπορία είναι ασυνήθιστες δραστηριότητες. Τα νησιά είναι σχεδόν οριζόντια. Η κορυφή βρίσκεται μόλις 122 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ωστόσο, το μήκος της ακτογραμμής είναι 160 χιλιόμετρα. Ως εκ τούτου, η πεζοπορία αποτελείται από παράκτιες πεζοπορίες. Επιπλέον, υπάρχουν διαδρομές στα βόρεια, κοντά στο Al Qurayyah. Διαφέρουν ως προς τα επίπεδα πολυπλοκότητάς τους. Υπάρχουν περισσότερα μονοπάτια γύρω από το Madnat Isa. Στο Βασίλειο, δεν υπάρχουν αληθινά βουνά ή λόφοι. Ωστόσο, η ορεινή ποδηλασία παραμένει δημοφιλής. Η Μανάμα είναι προσβάσιμη με ποδήλατο βουνού για ημερήσιες εκδρομές. Η πρωτεύουσα προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης εξοπλισμού.

Τα ζεστά, ρηχά παράκτια νερά είναι γεμάτα ψάρια. Υπάρχουν περίπου 300 είδη ψαριών εκεί. Το ψάρεμα είναι δημοφιλές μεταξύ των ιθαγενών και των αλλοδαπών του Μπαχρέιν. Εδώ θα βρείτε παπαγαλόψαρο, αγγελόψαρο, σφυρίδα, Barracuda, ψάρι κλόουν και άλλα πλάσματα των τροπικών υφάλων. Ξενοδοχεία και τουριστικές εταιρείες προγραμματίζουν εκδρομές για ψάρεμα. Λίγες είναι οι παραλίες όπου μπορεί κανείς να ασχοληθεί με υπαίθριες δραστηριότητες. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά: φαρδιά, ευρύχωρα, με ψιλή άμμο και την απαιτούμενη υποδομή. Δεν πρέπει να κάνετε κατάχρηση της επιείκειας των ντόπιων του Μπαχρέιν προς τους τουρίστες. Σε δημόσιες παραλίες που δεν ανήκουν σε ξενοδοχεία, δεν πρέπει να φοράτε μαγιό με υπερβολικά χαμηλή πλάτη. Δεν προτείνεται στα αρσενικά να φορούν κοντά μαγιό. Τα μαγιό πρέπει να φοριούνται με σορτς.

Το Bahrain Al Beach είναι δημοφιλείς οικογενειακές διακοπές, ειδικά για μικρά παιδιά. Η παραλία Amwaj στο Μπαχρέιν είναι ένα ωραίο μέρος για kitesurfing. Είναι επίσης αγαπητό στους τζετ σκιέρ. Άλλοι ταξιδιώτες μπορεί να βρουν αυτή την περιοχή κάπως ταραχώδη. Το Bahrain Arad Fort είναι μια μικρή παραλία που βρίσκεται κοντά σε ένα αρχαίο φρούριο. Οι δημοφιλείς δραστηριότητες περιλαμβάνουν πικνίκ, πεζοπορία και παιχνίδια στην παραλία. Κατά το ηλιοβασίλεμα, η παραλία Μπαχρέιν Hidd προσφέρει μια εντυπωσιακή προοπτική της Μανάμα. Επιπλέον, τα πικνίκ στην παραλία είναι πιο συνηθισμένα από το κολύμπι. Το Bahrain Jazair είναι μια διάσημη παραλία μήκους ενός χιλιομέτρου μεταξύ των ντόπιων. Εδώ, υπάρχει μεγάλη διασκέδαση για τα παιδιά. Στην παραλία, διατίθενται πολλές ενοικιάσεις εξοπλισμού. Μπαχρέιν Το Karbabad είναι μια όμορφη τοποθεσία κοντά στο Φρούριο του Μπαχρέιν.

Η απάντηση του Βασιλείου του Μπαχρέιν στη διατήρηση της άγριας ζωής στη Μέση Ανατολή ήταν η ίδρυση του Πάρκου Άγριας Ζωής Al Areen. Ελπιζόταν ότι η δημιουργία ενός τέτοιου αποθεματικού θα βοηθούσε την εκτέλεση παρόμοιων πρωτοβουλιών σε άλλα έθνη της περιοχής. Το καταφύγιο άγριας ζωής κατασκευάστηκε για να προστατεύει σπάνια αραβικά ζώα, όπως το Oryx, το Adax και το Reem Gazelle. Είναι εξαιρετικό για φιλόζωους και οικογένειες. Μπορείτε να το εξερευνήσετε και να παρατηρήσετε πλάσματα στο φυσικό τους περιβάλλον. Εδώ, οι τουρίστες θα μπορούν να απολαμβάνουν διδακτικό ελεύθερο χρόνο και να ιππεύουν εξαιρετικά άλογα.

Το Ramee Rose Hotel στεγάζει ένα από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα στο Μπαχρέιν. Η πίστα είναι συνήθως γεμάτη τα Σαββατοκύριακα. Προσελκύουν το κοινό τα δωρεάν ποτά για τις γυναίκες και οι εκτεταμένες «χαρούμενες ώρες» για τους επισκέπτες. Οι τουρίστες μπορούν να διασκεδάσουν σε ντίσκο με φωτεινή σήμανση νέον. Το Ramee Grand club είναι το επίκεντρο της νυχτερινής ζωής στο Μπαχρέιν. Γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής προορισμός για ξεκούραση τη νύχτα.

Η νυχτερινή ζωή στη χώρα προσφέρει κάτι για όλους. Το νησί βρίσκεται στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής της Σαουδικής Αραβίας. Αυτό το καθιστά ένα hotspot για ταξιδιώτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Οι πόλεις της Σαουδικής Αραβίας, συμπεριλαμβανομένων των Νταχράν και Αλ Χομπάρ, βρίσκονται κοντά στο διοικητήριο του βασιλιά Φαχντ, που συνδέει τη Σαουδική Αραβία με το Μπαχρέιν. Αυτό διευκολύνει την πρόσβαση στο νησί. Το κράτος συνδυάζει κλαμπ και παμπ που αντικατοπτρίζουν τις διαφορετικές εθνικότητες της περιοχής. Επιπλέον, το νησί είναι δημοφιλές στους τουρίστες αφού εδώ επιτρέπεται το αλκοόλ.

Η Άνοιξη του Πολιτισμού είναι μια εκδήλωση με πολύ καλές επισκέψεις. Οι επισκέπτες από το εξωτερικό θα μπορούν να συμμετέχουν στην εθνική μουσική. Το νησί έχει πανηγύρια χορού όλο αυτό το διάστημα. Το βράδυ, οι επισκέπτες μπορούν να διαγωνιστούν για να είναι ο καλύτερος τραγουδιστής ή ερμηνευτής λατινοαμερικανικών χορών. Αυτή είναι η πιο ζωντανή πολιτιστική γιορτή στην περιοχή του Περσικού Κόλπου. Καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα, καλλιτέχνες, καλλιτέχνες και συγγραφείς από όλο τον κόσμο γιορτάζουν μαζί όλες τις πολιτιστικές γιορτές. Παραδοσιακά, το πρόγραμμα είναι τόσο γεμάτο που οι συμμετέχοντες πρέπει να κάνουν κράτηση θέσεων μήνες νωρίτερα.

Πάρκο Adhari

Ain Adhari Road Block 388 Building 111 Kingdom of Bahrain

Το Adhari Park είναι ένα λούνα παρκ στο Βασίλειο του Μπαχρέιν με κέντρο την αρχαία πηγή γλυκού νερού Ain Adari.

Το Adhari Park είναι ένας ολοκαίνουργιος τουριστικός προορισμός στο Μπαχρέιν που βρίσκεται κοντά στο Εθνικό Πάρκο Adhari. Στόχος του είναι να είναι το νούμερο ένα οικογενειακό αξιοθέατο στο GCC, με 38 συναρπαστικές διαδρομές σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους για άτομα όλων των ηλικιών, ένα οικογενειακό κέντρο ψυχαγωγίας, 10 καταστήματα φαγητού στο Food Court, δείπνο σε εστιατόριο, καφετέριες και πολλά άλλα .

Πάρκο και καταφύγιο Άγριας Ζωής Al Areen

P.O. Box 28690,Kingdom of Bahrain

Στο καταφύγιο άγριας ζωής Al Areen του Μπαχρέιν, φυτικά και ζωικά είδη διατηρούνται και καλλιεργούνται για πάνω από τρεις δεκαετίες. Παρατηρήστε διάφορα ζώα, πουλιά και φυτά της ερήμου στο φυσικό τους περιβάλλον. Κάντε μια βόλτα στο πάρκο και πλησιάστε τα ελεύθερα ιθαγενή πουλιά. Ή, κάντε ένα ταξίδι με λεωφορείο για να μάθετε για όλα τα είδη που εμφανίζονται, συμπεριλαμβανομένης της αραβικής λεοπάρδαλης, της στρουθοκάμηλου, της αραβικής γαζέλας, του όρυγα και πολλών άλλων!

Διεθνής πίστα Μπαχρέιν

Gate 255,Gulf of Bahrain Avenue,Umm Jidar 1062, Sakhir, Bahrain

Το Bahrain International Circuit (BIC) είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος για μηχανοκίνητα αθλήματα που βρίσκεται στην καρδιά της ερήμου Sakhir. Το μάθημα σχεδιάστηκε από τον διάσημο Γερμανό μηχανικό Hermann Tilke και ενσωματώνει πολλά τοπικά πολιτιστικά στοιχεία.

Χρειάστηκαν λιγότεροι από 18 μήνες για να κατασκευαστεί η πλήρης εγκατάσταση, η οποία κόστισε περίπου 150 εκατομμύρια δολάρια και απαιτούσε σημαντική πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της περιοχής.

Η BIC έχει περισσότερες διατάξεις πίστας πιστοποιημένες από τη FIA από οποιαδήποτε άλλη εγκατάσταση στον κόσμο. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην πίστα να φιλοξενήσει μια ποικιλία αγώνων αγώνων αυτοκινήτου. Η πίστα Grand Prix των 5.412 μέτρων διοργανώνει συχνά διεθνείς αγώνες, όπως το Grand Prix της Formula 1 Gulf Air Bahrain, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA Six Hours of Bahrain, αγώνες της σειράς GP2 και το Supercup Porsche Mobil 1.

Βαρύτητα

Building 234, Avenue 62, Zallaq 1058 Bahrain

Το πρώτο skydiving σε εσωτερικό χώρο στο Μπαχρέιν.

Είναι αδύνατο να αντισταθεί κανείς στην αίσθηση της ελεύθερης πτώσης σε μια από τις ψηλότερες αεροσήραγγα, που δημιουργήθηκε με σκληρυμένο γυαλί και έχει ύψος 12 μέτρα.

Μπείτε σαν να πηδούσατε από αεροπλάνο, αλλά χωρίς αλεξίπτωτο και χωρίς καν να επιβιβαστείτε σε αεροπλάνο! Όλοι μπορούν να απολαύσουν αυτήν την εμπειρία πτήσης με σώμα, εκτός από όσους δεν είναι πρόθυμοι να ξεκινήσουν ένα ταξίδι που θα αλλάξει τη ζωή.

Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε μια εκπληκτική και εξαιρετική εμπειρία.

Νησιά Νταρ

1005 Sitra Fisherman Port, Sitra, Kingdom of Bahrain

Το παραλιακό θέρετρο του Al Dar Island προσφέρει τακτικές εκδρομές για καταδύσεις με μαργαριτάρια και κρουαζιέρες στο νησί Jarada, όπου μπορεί να βρεθείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία μόνοι σας σε μια σούβλα λευκής άμμου και να βουτήξετε στα παρθένα νερά του. Εκτός από τα μαργαριτάρια, είναι δυνατό να παρατηρηθούν έως και 30 είδη κοραλλιών και πάνω από 200 είδη ψαριών. Η παρατήρηση δελφινιών ανάμεσα στους διάφορους κοντινούς κοραλλιογενείς υφάλους είναι μια άλλη αγαπημένη δραστηριότητα και οι καλύτερες στιγμές για να τα εντοπίσετε είναι την ανατολή ή τη δύση του ηλίου.

Μια ημερήσια εκδρομή στους μαργαριταρένιους υφάλους είναι αρκετά απολαυστική. Κάντε ένα ταξίδι σε ένα dhow για μια πιο αυθεντική εμπειρία. Μπορείτε να παραγγείλετε αραβική κουζίνα και οι δύτες με μαργαριτάρια θα σας μαγέψουν με θαλασσινές ιστορίες.

Οι λάτρεις της άγριας ζωής πρέπει να κάνουν το ταξίδι 45 λεπτών με το φέρι από την προβλήτα Al Dur προς το νησί Hawar. Τα νησιά Hawar θεωρούνται ως ένα διεθνώς σημαντικό φυσικό καταφύγιο και προσφέρουν μια καθαρή παραλία και την ευκαιρία να παρατηρήσετε δελφίνια και ασυνήθιστα πουλιά λόγω της θέσης τους στο κέντρο της διαδρομής μετανάστευσης.

Νησιά Hawar

Νησιά Hawar

Το Μπαχρέιν ελέγχει τα νησιά Hawar, ένα αρχιπέλαγος ερήμων νησιών στον Κόλπο του Μπαχρέιν του Αραβικού Κόλπου. Οι λάτρεις της άγριας ζωής πρέπει να κάνουν το ταξίδι 45 λεπτών με το φέρι από την προβλήτα Al Dar προς το νησί Hawar.

Τα νησιά Hawar θεωρούνται ως ένα διεθνώς σημαντικό φυσικό καταφύγιο, δίνοντας παρθένες παραλίες και την ευκαιρία να παρατηρήσετε δελφίνια και ασυνήθιστα είδη στη μέση της μεταναστευτικής τους διαδρομής.

Karting (BIKC)

Gate 255,Gulf of Bahrain Avenue,Umm Jidar 1062

Το Bahrain International Karting Circuit (BIKC) είναι μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση παγκόσμιας κλάσης που εξυπηρετεί το επίπεδο βάσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στο BIKC, οι αυριανοί δρομείς παίρνουν την πρώτη τους γεύση αληθινής αγωνιστικής έκστασης. Το BIKC συμμορφώνεται με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές. Είναι σε θέση να φιλοξενήσει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Επιτροπής Internationale de Karting-Fédération Internationale de l'Automobile (CIK-FIA). Το 2012, το BIKC έγινε η πρώτη πίστα καρτ στον κόσμο που φιλοξένησε μια διοργάνωση σε επίπεδο παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Η πίστα CIK έχει μήκος 1.414 χιλιόμετρα και έχει 14 στροφές. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών και το τρόπαιο της Ακαδημίας CIK-FIA, που πραγματοποιήθηκε στο Μπαχρέιν για πρώτη φορά το 2012, και το πιο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα CIK-FIA ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν εκεί. Η BIKC προσφέρει μια ποικιλία από δραστηριότητες οικοδόμησης και εταιρικής ομαδικής οικοδόμησης για ενθουσιώδεις καρτέρ και εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων εμπειριών Grand Prix και Endurance εμπνευσμένες από τη Formula 1. Η πίστα είναι εξοπλισμένη με προβολείς 200 lux, επιτρέποντάς της να φιλοξενεί και νυχτερινούς αγώνες.

Ο χαμένος παράδεισος του Dilmun

Gate 255,Gulf of Bahrain Avenue,Umm Jidar 1062

Το Lost Paradise of Dilmun είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στο Μπαχρέιν, με συνολική έκταση περίπου 77.000 τετραγωνικών μέτρων, δομημένη έκταση περίπου 45.000 τετραγωνικών μέτρων και περίπου 20.000 τετραγωνικά μέτρα. Κάθε στοιχείο του πάρκου επικεντρώνεται στην ιστορία της περιόδου Dilmun, όπως φαίνεται από τα χαρακτηριστικά πέτρινα γλυπτά και την αρχιτεκτονική του πάρκου. Πάνω από 18 τσουλήθρες και αξιοθέατα είναι άψογα ενσωματωμένα για να δημιουργήσουν μια όαση στην έρημο και έναν ονειρεμένο κήπο για τους επισκέπτες.

Παραλία Μαράσι

Diyar Al Muharraq

Δύο χιλιόμετρα παραλιών με λευκή άμμο αποτελούν την παραλία Μαράσι, ένα υπαίθριο αξιοθέατο του τρόπου ζωής. Είναι το πρώτο food truck court στο Μπαχρέιν, το οποίο σερβίρει διεθνείς και τοπικές γεύσεις από ανεξάρτητους επιχειρηματίες. Εκτός από έναν παιδότοπο και ένα παραθαλάσσιο μονοπάτι για τζόκερ, η παραλία Marassi διαθέτει παιδική χαρά.

Ανακοινώνονται συχνά πολυάριθμες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου, όπως αναδυόμενες αγορές, ταινίες σε εξωτερικούς χώρους και παιδικά παιχνίδια. Όλες οι υπηρεσίες και οι ανέσεις στην παραλία Marassi είναι άριστης ποιότητας και καθαριότητας και το ημερήσιο κόστος εισόδου ενηλίκων είναι BD2. Αυτή η πληρωμή μπορεί να εξαργυρωθεί εν μέρει για ξαπλώστρες, ομπρέλες και πετσέτες.

Royal Golf Club

Al Muaskar Highway Riffa, Bahrain

Δύο χιλιόμετρα παραλιών με λευκή άμμο αποτελούν την παραλία Μαράσι, ένα υπαίθριο αξιοθέατο του τρόπου ζωής. Είναι το πρώτο food truck court στο Μπαχρέιν, το οποίο σερβίρει διεθνείς και τοπικές γεύσεις από ανεξάρτητους επιχειρηματίες. Εκτός από έναν παιδότοπο και ένα παραθαλάσσιο μονοπάτι για τζόκερ, η παραλία Marassi διαθέτει παιδική χαρά.

Ανακοινώνονται συχνά πολυάριθμες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου, όπως αναδυόμενες αγορές, ταινίες σε εξωτερικούς χώρους και παιδικά παιχνίδια. Όλες οι υπηρεσίες και οι ανέσεις στην παραλία Marassi είναι άριστης ποιότητας και καθαριότητας και το ημερήσιο κόστος εισόδου ενηλίκων είναι BD2. Αυτή η πληρωμή μπορεί να εξαργυρωθεί εν μέρει για ξαπλώστρες, ομπρέλες και πετσέτες.