ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΠΑΧΡΕΙΝ

Χρήματα και αγορές στο Μπαχρέιν

Το Μπαχρέιν φιλοξενεί τόσο σύγχρονα εμπορικά συγκροτήματα όσο και παραδοσιακά παζάρια, διασφαλίζοντας ότι το νησί μπορεί να ικανοποιήσει κάθε αγοραστική προτίμηση. Στο Μπαχρέιν, τα ψώνια είναι πολύ περισσότερα από ένα χόμπι. είναι τρόπος ζωής. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα, που συνθέτουν το Σαββατοκύριακο του Κόλπου, οι εμπορικές περιοχές γεμίζουν με τουρίστες όλων των χωρών που αναζητούν προσφορές, εστιατόρια και κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Αν οι επωνυμίες υψηλής ραπτικής και σχεδιαστών είναι δελεαστικές, φαίνεται ότι ένα νέο εμπορικό κέντρο ανοίγει κάθε μήνα. Όσον αφορά τη διάταξη, το μοτίβο και την ατμόσφαιρα, κάθε ξενοδοχείο είναι μοναδικό. Το Al Seef είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του νησιού, αλλά το Al A’ali δεν υστερεί πολύ σε μέγεθος. Το εμπορικό κέντρο Bahrain Mall, το Dana Mall και το Sitra Mall βρίσκονται όλα στο Sanabis, ενώ το Sitra Mall είναι λίγο πιο μακριά από το κύριο σύμπλεγμα. Το εκτεταμένο κέντρο της πόλης του Μπαχρέιν είναι επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο συγκρότημα αναψυχής με δύο ξενοδοχεία, ένα υδάτινο πάρκο και ένα πολυθέατρο.

Στο αντίθετο άκρο της κλίμακας, τα παραδοσιακά σουκ είναι εξίσου απολαυστικά και προσφέρουν μια παρόμοια ποικιλία αγαθών. Χαλαροί και φιλόξενοι, προσφέρουν στους τουρίστες μια εμπειρία εκτός από ευκαιρίες. Το Manama Souk είναι το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές, ενώ το Muharraq Souk δίνει ένα αυθεντικό περιβάλλον χωριού μέσα στην πόλη. Το Iranian Souk στην Isa Town περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα προϊόντα, μπιχλιμπίδια, ακόμη και μια ενδιαφέρουσα αγορά πουλιών. Στην Adilya, υπάρχουν πολλοί έμποροι χαλιών και χειροτεχνικές εγκαταστάσεις που πωλούν χειροτεχνία από το Μπαχρέιν.

Χρήματα στο Μπαχρέιν

Το Δηνάριο Μπαχρέιν (BD) είναι το νόμισμα του Μπαχρέιν και χωρίζεται σε 1000 φίλτρα. Ένα δηνάριο αξίζει σχεδόν τρία δολάρια (2,66 δολάρια ΗΠΑ, για την ακρίβεια, αφού έχει καθοριστεί η συναλλαγματική ισοτιμία), καθιστώντας το ένα από τα πιο ισχυρά νομίσματα στον κόσμο (δεύτερο μόνο μετά το Κουβέιτ) και αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να προσαρμοστεί. Προφανώς, το χαμηλού κόστους ταξίδι με ταξί των 10 δηναρίων είναι πραγματικά σχεδόν 27 $ και επομένως ένα σχέδιο εκβιασμού!

Το δηνάριο είναι ένα ελεύθερα μετατρέψιμο νόμισμα χωρίς περιορισμούς εισαγωγών ή εξαγωγών αυτή τη στιγμή. 5 fils, 10 fils, 25 fils, 50 fils και 100 fils είναι οι ονομαστικές αξίες των κερμάτων (σπάνια βλέπετε 500 fils κέρματα, αλλά είναι έγκυρα). Τα τραπεζογραμμάτια διατίθενται σε ονομαστικές αξίες των 500 fils (BD 1/2), BD 1, BD 5, BD 10 και BD 20.

Το δηνάριο είναι συνδεδεμένο με το Ριάλ Σαουδικής Αραβίας στις 1:10 και τα ριάλ γίνονται δεκτά σχεδόν παντού με αυτή την τιμή. Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα λάβετε τα ρέστα σας σε δηνάρια και τα ξενοδοχεία μπορεί να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν με ένα μικρό μέρος των χρημάτων σας. Εάν έρχεστε από τη Σαουδική Αραβία, δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα χρήματά σας, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από τυχόν επιπλέον δηνάρια πριν φύγετε από τη χώρα, καθώς είναι δύσκολο να τα ανταλλάξετε οπουδήποτε, ακόμη και στη Σαουδική Αραβία.

Τιμές στο Μπαχρέιν

Το Μπαχρέιν, όπως και άλλα κράτη του Κόλπου, δεν είναι φθηνό. Ένα καλό γεύμα μπορεί να κοστίζει περίπου 4,0 BD και η ενοικίαση οχήματος για 10-20 dls / ημέρα είναι αποδεκτή, ωστόσο οι τιμές των ξενοδοχείων μπορούν να επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σας: ένα εντελώς μέσο δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο Μπορείτε να βάλετε 50 BD σε αυτό. Αν θέλετε να πάρετε μια καλή προσφορά, αποφύγετε να πάτε στο Μπαχρέιν για την ετήσια εκδήλωση της Formula 1 τον Απρίλιο. Το κόστος του ξενοδοχείου θα τριπλασιαστεί. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ένα δωμάτιο στο Gulf Hotel μπορεί να κοστίσει περισσότερο από 300 BD ανά διανυκτέρευση.

Αγορές στο Μπαχρέιν

Στο Μπαχρέιν, υπάρχουν πολλά μεγάλα εμπορικά κέντρα με παγκόσμια επωνυμία και καταστήματα πολυτελείας, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, γήπεδα τροφίμων, παραδοσιακά και μοντέρνα καφέ, παιδότοποι και στοές, θέατρα (3D και 2D), ακόμη και μια πύλη εισόδου σε ένα υδάτινο πάρκο.

Ένα ταξίδι στο τοπικό παζάρι είναι απαραίτητο. Εκεί, μπορείτε να παζαρέψετε την τιμή των "rolexes", κοσμημάτων και μιας ποικιλίας άλλων αντικειμένων. Πολλοί εξαιρετικοί ράφτες μπορούν να βρεθούν στο παζάρι. Εάν μείνετε αρκετό καιρό (ας πούμε, μια εβδομάδα), μπορείτε να φορέσετε ένα αγαπημένο ρούχο και να το «κλωνοποιήσετε» με ακρίβεια σε οποιοδήποτε υλικό από τη μεγάλη ποικιλία που διατίθεται.

Το Μπαχρέιν είναι ένα εξαιρετικά δαπανηρό έθνος. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι θέλουν να φέρουν αναμνηστικά στο σπίτι από αυτήν την εκπληκτική τοποθεσία. Το διάσημο παραδοσιακό αραβικό παζάρι πρέπει να είναι η πρώτη σας στάση. Εκεί μπορείτε να αγοράσετε τα περισσότερα αναμνηστικά. Πολύχρωμες στοές λιανικής θα τραβήξουν αμέσως την προσοχή σας. Επιπλέον, οι Άραβες πωλητές είναι εξαιρετικά πειστικοί. Σίγουρα θα μπορέσουν να σας πείσουν να αγοράσετε ακόμα και το πιο άχρηστο αντικείμενο.

Το όφελος των αραβικών αγορών είναι η δυνατότητα παζαριών. Είναι ζωτικής σημασίας να γίνει αυτό, διότι οι περισσότεροι έμποροι ορίζουν τις τιμές τους έχοντας κατά νου τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης. Εάν επιμείνετε, θα μπορείτε να αγοράσετε ένα προϊόν δύο φορές ή και τρεις φορές λιγότερο από την αρχική τιμή. Το παζάρι είναι αληθινό θέαμα. Ο αγοραστής αναχωρεί και επιστρέφει κατά τη διάρκεια της συναλλαγής. Ο πωλητής σφίγγει τις γροθιές του και προσαρμόζει την τιμή. Επιπλέον, μπορείτε να παζαρέψετε σε μικρά ιδιωτικά μαγαζιά. Ωστόσο, αυτό σε ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο ή κέντρο μπορεί να θεωρηθεί δυσάρεστο και απρόσεκτο.

Το Bab Al Bahrain είναι η πιο φημισμένη αγορά του Μπαχρέιν. Η τοποθεσία είναι στη Μανάμα. Αυτοί είναι δρόμοι με στροφές, περιορισμένους. Το να περπατάς μέσα τους είναι σαν να μπαίνεις σε ένα αυθεντικό αραβικό παραμύθι. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε τα πιο μοναδικά αναμνηστικά, φρέσκα προϊόντα, παραδοσιακά προϊόντα και μπαχαρικά. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ορισμένα προϊόντα εισάγονται από την Κίνα. Είναι πολύ λιγότερο ακριβά από άλλα. Επομένως, εάν επιθυμείτε να φέρετε κάτι μητρικό αραβικό ως ενθύμιο, είναι καλύτερο να επιλέξετε το αντικείμενο με προσοχή και να ξοδέψετε λίγο περισσότερο σε ένα αξιόλογο αναμνηστικό.

Το Gold Souq (Golden market) βρίσκεται στο κέντρο του ζωντανού αστικού τοπίου της Μανάμα. Εδώ είναι η μεγαλύτερη ποικιλία από χρυσά κοσμήματα, καθώς και άλλα πολύτιμα μέταλλα και μαργαριτάρια. Μπορείτε να αγοράσετε δαχτυλίδια, βραχιόλια και άλλα αντικείμενα. Επιπλέον, υπάρχουν μοναδικά και ιδιαίτερα προϊόντα στην αγορά. Ακόμα κι αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, μπορείτε να ανακαλύψετε μια κατάλληλη εκδοχή επιχρυσωμένου κοσμήματος σε προσιτή τιμή στην αγορά. Το Gold Souq είναι μια τοποθεσία όπου μπορεί κανείς να αποκτήσει αξέχαστες αισθήσεις και υπέροχα συναισθήματα. Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε κόσμημα, ακόμα κι αν αποφασίσετε να μην το αγοράσετε.

Το City Center Mall είναι ένας δημοφιλής προορισμός τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες. Εκτός από την περιήγηση στα κομψά καταστήματα και τις αγορές, μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα σνακ σε ένα φανταστικό εστιατόριο και να διασκεδάσετε στο υδάτινο πάρκο. Το εμπορικό κέντρο Capital Mall θα σας καταπλήξει όχι μόνο με τα μοναδικά προϊόντα του, αλλά και με την ευκαιρία να δείτε τη δουλειά τεχνιτών και τεχνιτών από το Μπαχρέιν.

Εάν ταξιδεύετε στο Μπαχρέιν για ψώνια, πρέπει επίσης να γνωρίζετε τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος και τα τρίωρα διαλείμματα. Οι πωλητές αρχίζουν να εργάζονται στις 9 το πρωί. Τα καταστήματα κλείνουν περίπου στις 9 μ.μ. Η εργάσιμη εβδομάδα διαρκεί από Σάββατο έως Πέμπτη. Η Παρασκευή είναι συνήθως μια αργή μέρα για τους λιανοπωλητές. Τα καταστήματα κλείνουν σήμερα στις 4 μ.μ.

Το Al Muharraq είναι ένα διάσημο εμπορικό κέντρο για ταξιδιώτες που τους αρέσει να αγοράζουν μια σειρά από αναμνηστικά. Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από μπαχαρικά, χαλβά, καφέ, καραμέλες και άλλα απολαυστικά αραβικά καλούδια στις πιο προσιτές τιμές. Ωστόσο, συνιστάται να επισκεφθείτε αυτήν την τοποθεσία με έναν τοπικό οδηγό. Διαφορετικά, υπάρχει η πιθανότητα να χαθείτε. Το Asia Carpet & Antiques είναι ένα ενδιαφέρον κατάστημα. Υπάρχει μια ποικιλία από χαλιά και ασυνήθιστες αντίκες διαθέσιμα προς αγορά.

Αφού αποφασίσετε πού θα ψωνίσετε, θα πρέπει να σκεφτείτε τι θα θέλατε να φέρετε πίσω ως ενθύμιο από το ταξίδι σας. Τα πιο δημοφιλή πράγματα είναι υψηλής ποιότητας αραβικά είδη. Αυτό μπορεί να είναι ένα κοστούμι για ανατολίτικο χορό, ένα ζευγάρι παπούτσια με λυγισμένα δάχτυλα ή άλλο ένδυμα με έντονα χρώματα. Στην Ανατολή, το ύφασμα δίνεται σε ευρεία ποικιλία. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε τη βέλτιστη εναλλακτική για κάθε τύπο κεντήματος. Τα μαργαριτάρια είναι επίσης αρκετά δημοφιλή λόγω του γεγονότος ότι δημιουργούνται στο Μπαχρέιν, σε αντίθεση με πολλά άλλα πράγματα που εισάγονται συχνά. Τα δημοφιλή αναμνηστικά που εκφράζουν την κουλτούρα και την ατμόσφαιρα μιας χώρας όπως το Μπαχρέιν περιλαμβάνουν πίνακες ζωγραφικής, φωτιστικά, ναργιλέδες και κεραμικά.

Al Aali Shopping Complex

Rd No 2819, Seef, Bahrain

Το εμπορικό συγκρότημα Al Aali, που βρίσκεται στον επιχειρηματικό τομέα του Seef, προσφέρει μια ξεχωριστή και εκλεπτυσμένη εμπειρία αγορών. Αυτό το εξαιρετικό σκηνικό ανταποκρίνεται στην υπόσχεσή του για αίγλη, μόδα και διαχρονική πολυτέλεια με το βελούδινο περιβάλλον, την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και την πληθώρα ονομάτων πολυτελείας.

Το συγκρότημα των 52.000 τετραγωνικών μέτρων εγκαινιάστηκε το 1996 ως ένας πολυτελής προορισμός για ψώνια με ξεχωριστό αρχιτεκτονικό σχέδιο που ενσωματώνει κομψά τη σύγχρονη αρχιτεκτονική με το παραδοσιακό αραβικό στιλ. Η νέα επέκταση αναδεικνύει το πιο σύγχρονο στοιχείο του Συγκροτήματος, συνδυάζοντας το σύγχρονο με το ιστορικό.

Το κεντρικό αίθριο διαθέτει ένα εντυπωσιακό γυάλινο θόλο που φιλτράρει το φως στον χώρο λιανικής και δημιουργεί μια υπαίθρια ατμόσφαιρα που εκτείνεται στη σύγχρονη πτέρυγα Saraya. Το εμπορικό συγκρότημα Al A'ali περιλαμβάνει επιχειρήσεις με έπιπλα σπιτιού, πολυτελή καταστήματα δώρων, εμπόρους μαργαριταριών και ένα σπα.

Μπαμπ Αλ Μπαχρέιν

Address: 304 Bab Al Bahrain Ave

Το Bab Al Bahrain βρίσκεται στην είσοδο του Manama Souq στην πρωτεύουσα του Μπαχρέιν, τη Μανάμα. Κατασκευάστηκε το 1949 και παλαιότερα στέγαζε κυβερνητικά διοικητικά γραφεία. Το ιστορικό σουκ της Μανάμα βρίσκεται πίσω από το Μπαμπ Αλ Μπαχρέιν.

Αυτή είναι μια ζωντανή συλλογή καταστημάτων που πωλούν μια ποικιλία προϊόντων από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων υφασμάτων, μπαχαρικών, θυμιάματος, αρωμάτων, χειροτεχνιών και αναμνηστικών, καθώς και περισσότερα σύγχρονα είδη. Το Manama Souq περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία από κλασικά καφέ. Το σουκ είναι εμβληματικό του Μπαχρέιν. οι επισκέπτες είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουν το χρόνο τους εκεί.

Bahrain Dragon City Mall

Address: Diyar Al-Muharraq

Το Dragon City είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός κόμβος χονδρικής και λιανικής στο Βασίλειο του Μπαχρέιν, με περισσότερες από 787 εμπορικές μονάδες.

Το Dragon City βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του Diyar Al Muharraq, σε κοντινή απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπαχρέιν, το υπερσύγχρονο λιμάνι Khalifa Bin Salman και τη Μανάμα, την πρωτεύουσα του Βασιλείου του Μπαχρέιν. Το Dragon City είναι γεμάτο με κινεζικά αρχιτεκτονικά και πολιτιστικά στοιχεία και προσφέρει κινεζικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στους ντόπιους, στους εμπορικούς πελάτες και στους τουρίστες.

Bahrain Mall

Avenue 28, Sanabis, Bahrain

Το Bahrain Mall είναι ο κορυφαίος προορισμός για οικογενειακά ψώνια στην καρδιά της περιοχής λιανικής του Μπαχρέιν. Το Bahrain Mall είναι ο κορυφαίος προορισμός αγορών για οικογένειες και τουρίστες από το Μπαχρέιν, τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ και το Κατάρ, καθώς διαθέτει πάνω από 120 διεθνείς μάρκες και την πρώτη υπεραγορά της χώρας.

Η πρόσοψη από κόκκινο τούβλο που θυμίζει έθνικ προπύργιο ενσαρκώνει τη διάσημη κουλτούρα του Μπαχρέιν. Ζήστε τη συγκίνηση των αγορών παγκόσμιας κλάσης σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον. Οι φοίνικες της ερήμου, τα υδάτινα στοιχεία, τα κεριά και οι κατασκευές σκηνών του Centre Court αντιπροσωπεύουν την αραβική ιστορία.

Block 338

Rd No 3831, Manama

Το Block 338 είναι μια όμορφη πεζοδρομημένη περιοχή γεμάτη διεθνή εστιατόρια, γκαλερί τέχνης και μπουτίκ, που βρίσκεται στην καρδιά της Μανάμα.

Το Block 338, γνωστό ως η πιο καυτή περιοχή φαγητού του Μπαχρέιν, διαθέτει μια ποικιλία από εστιατόρια που απευθύνονται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών και προτιμήσεων, με επιλογές που κυμαίνονται από εκλεκτό φαγητό μέχρι παραδοσιακή κουζίνα του Μπαχρέιν και ένα χαλαρωτικό ποτό. Εκτός από αυτήν την εξαιρετική γευστική εμπειρία, το Block 338 διαθέτει πολλές εξαιρετικές επιλογές λιανικής που βρίσκονται στους παράδρομους του και έχει εξελιχθεί σε μια ακμάζουσα περιοχή για τους λάτρεις της τέχνης με τα χρόνια.

Το Block 338 είναι γνωστό ως η πιο καυτή γειτονιά για φαγητό στο Μπαχρέιν, με μια ποικιλία από εστιατόρια που απευθύνονται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών και προτιμήσεων.

City Center Bahrain

AlSeef

Το City Center Bahrain είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός λιανικής, αναψυχής και ψυχαγωγίας στο Μπαχρέιν, με περισσότερες από 13,5 εκατομμύρια επισκέψεις ετησίως.

Το City Centre Bahrain περιλαμβάνει περισσότερα από 158.000 τετραγωνικά μέτρα εμπορικού χώρου και διαθέτει περισσότερες από 340 αποκλειστικές μάρκες και 60 εστιατόρια, καθώς και αξιόλογες επιχειρήσεις όπως η μεγαλύτερη υπεραγορά Carrefour του βασιλείου, η Saks Fifth Avenue, η Debenhams, η Centrepoint, η Pottery Barn και το Home Center. .

Οι ενσωματωμένες επιλογές οικογενειακής ψυχαγωγίας στο εμπορικό κέντρο περιλαμβάνουν έναν κινηματογράφο Cineco με 20 οθόνες και έναν Magic Planet. Επιπλέον, το εμπορικό κέντρο βρίσκεται δίπλα σε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων, το Westin Hotel City Centre Bahrain και το Le Meridien Hotel City Centre Bahrain.

Gold City

Government Ave, Manama

Η Gold City, ένα λαμπρό παράδειγμα εξειδικευμένου λιανικού εμπορίου, μεταφέρει κάθε επισκέπτη σε ένα σύγχρονο παζάρι χρυσού. Αποκλειστικές γκαλερί αφιερωμένες σε πολύτιμα μέταλλα και διαφορετικούς λίθους είναι διαθέσιμες σε πελάτες που κάνουν διακρίσεις. Η μοντέρνα επίπλωση, το φιλικό προσωπικό και οι δωρεάν υπηρεσίες παρκαδόρου τοποθετούν το Gold City σε ένα δικό του πρωτάθλημα. Εδώ, οι πελάτες μπορούν να εισέλθουν και να ψωνίσουν με σιγουριά.

Ως χώρα με μακρά ιστορία εμπορίου, το Βασίλειο του Μπαχρέιν συνεχίζει να προωθεί τον τομέα του χρυσού. Οι φιλικές προς τις επιχειρήσεις πολιτικές της Gold City και η εύκολη πρόσβαση στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας και σε άλλες χώρες του GCC την καθιστούν την κορυφαία τοποθεσία για επώνυμες εταιρείες κοσμημάτων που επιδιώκουν να αποκτήσουν παρουσία στην περιοχή.

Mall of Dilmunia

Dilmunia Island

Το Mall of Dilmunia, ένας κόμβος λιανικής, μοντέρνα εστιατόρια, δυναμική διασκέδαση και περιπετειώδες παιχνίδι με ξεχωριστή ταυτότητα.

Ενσωματώνοντας τόσο τη μορφή όσο και τη λειτουργία, το Mall of Dilmunia έχει σκοπό να βελτιώσει τις τυπικές εμπειρίες αγορών σας! Από τον κομψό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, το καταπράσινο τοπίο, το τεράστιο κανάλι και τα χορευτικά σιντριβάνια μέχρι το πρώτο αξιόπιστο ενυδρείο του Βασιλείου.

Μια κολοσσιαία δεξαμενή κυλίνδρου με ύψος πάνω από δεκαεπτά μέτρα που θα φιλοξενήσει πάνω από δύο χιλιάδες πεντακόσια είδη θαλάσσιων ψαριών και κοραλλιών, ένα υπέροχο οπτικό δώρο και μια φανταστική εκπαιδευτική ευκαιρία.

MODA Mall

Bahrain World Trade Center, West Tower, 2nd Floor، Manama, Bahrain

Το MODA Mall είναι ένας προορισμός λιανικής και φαγητού για όλες τις περιπτώσεις. Με τη μεγαλύτερη συλλογή από διεθνείς μάρκες πολυτελείας.

Το MODA Mall είναι ένας προορισμός λιανικής και φαγητού για κάθε περίσταση, που βρίσκεται στο ιστορικό Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Μπαχρέιν. Το MODA Mall προσφέρει το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο επωνυμιών κορυφαίων σχεδιαστών σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 80 μάρκες μόδας, κάτω από μια στέγη στο Βασίλειο του Μπαχρέιν, επιτρέποντας σε όλους να αισθάνονται ξεχωριστοί. Το MODA Mall οφείλει το ξεκίνημά του στο προηγούμενο συγκρότημα Sheraton, το οποίο έχει μια τριακονταετή κληρονομιά πολυτέλειας.

Muharraq Souq

Μουχαράκ

Το Muharraq Souq, το οποίο είναι μικρότερο από το Manama Souq, έχει μεγάλη ποικιλία ειδών και φημισμένα καταστήματα γλυκών. Το Al Qaisariya, η παλαιότερη περιοχή του σουκ, προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία αγορών. Το Souq al Qaisariya είναι ένα βασικό μέρος του "Pearl, απόδειξη μιας νησιωτικής οικονομίας" (Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO).

Εμπορικό κέντρο Seef

Seef District, Manama

Το Seef Mall, το πρώτο αυθεντικό εμπορικό κέντρο στο Μπαχρέιν, είναι πλέον ένας από τους πιο φιλικούς προς την οικογένεια προορισμούς αγορών και ψυχαγωγίας του βασιλείου. Η χαρακτηριστική του αρχιτεκτονική και το φως, οι ανοιχτοί χώροι προσκαλούν τους αγοραστές να εξερευνήσουν και να χαλαρώσουν κατά την εξερεύνηση.

Το εμπορικό κέντρο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην περιοχή Seef και προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών κάθε εβδομάδα, οι οποίοι έλκονται από την ποικιλία των παγκοσμίου φήμης επωνυμίας lifestyle, λιανικής, μόδας και κοσμημάτων, καθώς και από τις διαθέσιμες επιλογές ψυχαγωγίας για οικογένειες. Το Seef Mall περιλαμβάνει 370 καταστήματα σε συνολική έκταση 135.000 τετραγωνικών ποδιών. Μ. Με Σχεδόν 72.000 Τ. Ft. Ακαθάριστης εκμισθώσιμης περιοχής M., Συμπεριλαμβανομένων, για να αναφέρουμε μερικά, M&S, BHS, H&M, Mango, Zara και Sun & Sand Sport.

Σε δύο γοητευτικά και ευάερα γήπεδα φαγητού, 55 εστιατόρια, πάγκοι με φαγητό και καφετέριες προσφέρουν μια πεντανόστιμη ποικιλία από επιλογές φαγητού για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Το Indoor Theme Park του Seef Mall, Magic Island, είναι ένα σημαντικό αξιοθέατο για οικογένειες, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Διασκεδάζει τα παιδιά για ώρες ενώ οι γονείς τους ψωνίζουν, καθιστώντας το το ιδανικό μέρος για μια οικογενειακή έξοδο. Επιπλέον, το Seef Mall φιλοξενεί έναν από τους μεγαλύτερους κινηματογράφους στη Μέση Ανατολή, με ένα cineplex έξι οθονών και ένα megaplex δέκα οθονών. Σε βολική τοποθεσία δίπλα στα γήπεδα φαγητού, αποτελούν ένα όνειρο κινηματογράφου.

Seef Mall Muharraq

Avenue 29, Arad

Το Seef Mall είναι γνωστό για τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας που παρέχει, ιδιαίτερα για παιδιά, που ασχολούνται παραγωγικά ενώ οι γονείς τους ψωνίζουν, καθιστώντας το έτσι έναν ιδανικό προορισμό για μια οικογενειακή εκδρομή. Διαθέτει άρτια εξοπλισμένο παιδότοπο, δωμάτια βρεφικής φροντίδας και το εσωτερικό θεματικό πάρκο Magic Island.

Διαθέτει επίσης έναν κινηματογράφο Seef έξι οθονών και ένα megaplex Seef δέκα οθονών, καθιστώντας τον έναν από τους μεγαλύτερους κινηματογράφους στη Μέση Ανατολή.

Souq Al Qaisariya

Avenue 29, Arad

Το Souq Al Qaisariya είναι το παλαιότερο τμήμα του ιστορικά σημαντικού Muharraq Souq. Αυτό το Souq και τα περίχωρά του είναι το δεύτερο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς που καταγράφεται από την UNESCO στο Μπαχρέιν. Το Souq Al Qaisariya προσφέρει μια εμπειρία αγορών που είναι γοητευτικά γραφική. Εδώ, μπορείτε να αγοράσετε μια σειρά από αυτόχθονα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων φυσικών μαργαριταριών και μπαχαρικών. Το Souq Al Qaisariya, ένα στοιχείο του Έργου «Pearling, Testimony of an Island Economy», χρησιμεύει ως χρονοκάψουλα, παρέχοντας μια ματιά στο παρελθόν του Μπαχρέιν.

Περάστε το απόγευμα κάνοντας βόλτα στο Souk και κατεβείτε το Pearling Path μήκους δύο μιλίων. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την περιήγησή σας στο Pearling Path παίρνοντας κάτι να φάτε στο Saffron by Jena στο Souq Al Qaisariya αφού ακούσετε ενδιαφέρουσες ιστορίες και εμπειρίες από την παλιά βιομηχανία μαργαριταριών του Μπαχρέιν. Το πάτωμα αυτού του παραδοσιακού εστιατορίου του Μπαχρέιν είναι ενσωματωμένο με ένα madbasa, ένα όργανο που χρησιμοποιείται για να στύβει χουρμάδες για μελάσα. Το madbasa, το οποίο ανακαλύφθηκε όταν ξεκίνησε η κατασκευή, έχει διατηρηθεί ως ιστορικό τεχνούργημα.

The Avenues Bahrain

Bahrain Bay, Manama

Το The Avenues – Bahrain είναι ο πρώτος προορισμός για ψώνια και αναψυχή αυτού του είδους στο Βασίλειο του Μπαχρέιν, με μια μοναδική θέση μπροστά στον ωκεανό που εκτείνεται σε 1,5 χιλιόμετρο. Η ανάπτυξη εισάγει μια νέα ιδέα στο Βασίλειο με ένα σχέδιο εμπνευσμένο από το The Avenues Of Kuwait που δίνει στους επισκέπτες την εντύπωση ότι βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους ενώ παραμένουν μέσα, προστατευμένοι από τη ζέστη με μια ηλιόλουστη οροφή.

Ο χώρος μίσθωσης του έργου είναι περίπου 40.000 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει 130 εγκαταστάσεις, εκ των οποίων το 50% θα είναι εστιατόρια και καφέ με θέα στον κόλπο του Μπαχρέιν. Διαθέτει επίσης μεγάλο χώρο οικογενειακής ψυχαγωγίας με αίθουσα παιχνιδιών, 10 κινηματογραφικές αίθουσες, δημόσια πάρκα, πεζόδρομους και θέσεις στάθμευσης.

Η κατασκευή της Φάσης ΙΙ του έργου έχει λάβει επίσημη άδεια. Αυτό θα προσφέρει επιπλέον 30.000 τετραγωνικά μέτρα μίσθωσης χώρου, καθώς και νέες γειτονιές και ένα ξενοδοχείο 210 δωματίων. Αυτό θα κάνει το The Avenues - Bahrain μια ελκυστική τοποθεσία για τους Μπαχρέιν, καθώς και για τους τουρίστες του GCC και τους διεθνείς τουρίστες που έρχονται για ψώνια, αναψυχή και ευχάριστη διαμονή.