Manama Matkaopas

Majoitus Manamassa

Jotkut Manaman hotellit ovat niin ainutlaatuisia, että ne ovat tunnettuja paitsi kaupungissa, myös muissa maissa. Yksi niistä on Westin Bahrain City Centre, joka jakaa rakennuksen Bahrainin suurimman ostoskeskuksen kanssa. Tämä premium-hotelli on suosittu ostosten ja aktiivisen virkistyksen harrastajien keskuudessa, sillä vierailijat voivat vierailla Bahrainin keskustassa tai Wahooossa! vesipuisto milloin tahansa. Hotelli sijaitsee samassa rakennuksessa kuuluisan Magic Planetin viihdekompleksin kanssa, joka on tunnettu laajasta peliautomaattivalikoimastaan ja yhdestä kaupungin suurimmista teattereistaan 20 salilla. Westin Bahrain City Center tuskin on perinteinen hotelli tavanomaisessa merkityksessä, sillä sen vierailla on tarjolla runsaasti viihdevaihtoehtoja ja virkistyspaikkoja.

The K Hotel

Manama on tunnettu trendikkäiden ja nykyaikaisten hotellien runsaudesta, joiden joukossa The K Hotel on erillinen paikka. Sen sisustus on ainutlaatuinen, koska se heijastaa hienoimpia kansallisia perinteitä. Huoneissa on mukavat patjat, joissa on korkeat puujalat, ja kaikki kalusteet on valmistettu luonnollisesta tummasta puusta. Läpinäkyvät lasinäytöt, hohtavat kristallikruunut ja sisäänrakennetut valaisimet tuovat sisustukseen ainutlaatuisen ilmeen. Mielenkiintoisten julkaisujen lisäksi hotellin kirjastossa on laaja kokoelma taideteoksia.

Bahrain Wellness Resort

Monet Manaman nykyaikaiset hotellit kätkevät seinien taakse historialliset sisätilat. Bahrain Wellness Resort on hyvä esimerkki edellä mainitusta. Sen kiehtova sisustus koostuu antiikkihuonekaluista ja erilaisista taideteoksista. Kaikissa huoneissa on hienot puukalusteet ja vintage-tyylisiä koristeita, kuten lukuvalot, puiset käsityöt ja antiikkimaljakot. Hotelli on yksi kompleksi, jossa on tunnettu kylpylä; kiinteistöä ympäröi kaunis maisemoitu puisto, jossa on lampia ja kanavia.

Gulf Hotel

Manama on ylpeä luksushotelleistaan, joista jokaisella on omat erityispiirteensä. Gulf Hotel houkuttelee ylellisten lomakeskusten faneja. Tätä majataloa ympäröi kaunis trooppinen puutarha, jossa laguunityylinen uima-allas on peitetty tiheän kasvillisuuden peitossa. Siellä on viisitoista ravintolaa ja baaria, joista italialainen La Pergola on ainutlaatuisin. Ravintolan aula on koristeltu hienoilla roomalaistyylisillä freskoilla. Varakkaille vieraille hotelli tarjoaa 100 neliömetrin sviittejä, jotka maksavat yli 1 000 dollaria per yö.

The Ritz-Carlton Bahrain Hotel & Spa

Toinen ylellinen sijainti on Ritz-Carlton Bahrain Hotel & Spa, joka on huomionarvoinen nykyaikaisesta arkkitehtuuristaan. Valtava kivirakennus, jossa on lasitettu etuosa, on valaistu taiteellisesti. Hotellin sisustus sisältää myös muita kiehtovia piirteitä. Sen leveä aula on koristeltu kermanvärisillä seinillä ja seinämaalauksilla ja kivikaiverruksilla koristeltu katto. Vieraat voivat laajentaa vapaa-aikaansa todella aristokraattisella viihteellä, sillä hotellin yksityinen Burlington Club tarjoaa hienoimpia vuosikertaviinejä, konjakkia ja tupakkaa.

The Sea Loft Boutique Chalets

Sea Loft Boutique Chalets on näkyvästi kartalla matkailijoille, jotka suosivat ainutlaatuista ja aitoa majoitusta. Tämä lomakeskus sijaitsee Amwaj-saarilla, joten se on täysin Arabianmeren ympäröimä. Lodgessa on ylellisiä mökkejä, jotka on rakennettu lähelle rannikkoa. Joissakin niistä on tyylikäs oleskelutila, jossa on oma terassi ja tilava ulkoporeamme. Naapurustossa on suuri uima-allas. Tämä aito lomakeskus on ihanteellinen pitkäaikaiseen oleskeluun ja on erittäin suosittu perheiden keskuudessa.

Dragon Hotel And Resort

Dragon Hotel And Resort on yksi kaupungin merkittävimmistä arkkitehtonisista tunnusmerkeistä. Sen kattoa koristavat kivilohikäärmeen piikit, jotka ovat tavattoman upeita; kirkkaana päivänä nämä koristeet ulottuvat kirjaimellisesti sinistä taivasta kohti. Illalla, kun hotelli on valaistu monivärisellä valaistuksella, rakenne on erityisen kaunis. Tämä lomakeskus tarjoaa erilaisia huoneita, sviittejä ja huviloita. Melkein joka päivä tunnetut DJ:t esiintyvät klubin loungessa, ja kerran viikossa tunnetut jazzyhtyeet esiintyvät klubin loungessa.

Moon Plaza Hotel

Moon Plaza Hotel on kuvattu kansallisen identiteetin ja perinteiden todellisena ilmaisuna. Jälkimmäinen sijaitsee upeassa kivirakenteessa, jossa on upea ulkopuoli ja katettu puinen kansi. Suunnittelijan lisävarusteiden runsauden ansiosta tunnelma on sekä mutkaton että houkutteleva. Vastaanottotasanne koristavat kolme kaunista akvaariota, tyylikkäitä perinteisen tyylisiä huonekaluja ja Bahrainin arvostetuimpien taiteilijoiden maalauksia. Tämän viehättävän hotellin tyylikäs parkettilattia, maalatut seinät ja katot sekä lukuisat hohtavat lamput ja kattokruunut tarjoavat erinomaisen sijainnin kansallisiin perinteisiin tutustumiseen.

Sofitel Bahrain Zallaq Thalassa Sea & Spa

Sofitel Bahrain Zallaq Thalassa Sea & Spa on suunniteltu menneisyyden hienoimpien perinteiden mukaisesti. Kaikki pinnat on viimeistelty luonnonpuulla ja marmorilla, ja huoneiden ja yleisten tilojen lattiat on päällystetty ylellisillä käsintehdyillä matoilla. Joissakin sviiteissä on siirtomaatyylinen king-size-vuode, kun taas toisissa on panoraamaikkunat, joissa on verhoiltu portieeri. Hotellissa on valikoima antiikkihuonekaluja ja kattokruunuja.

Sheraton Bahrain Hotel

Sheraton Bahrain Hotel on suosittu majoitusvaihtoehto kaupungin rikkaimpien ja vaikutusvaltaisimpien vierailijoiden keskuudessa. Hotellissa on ylellinen kylpylä, jossa on tarjolla erilaisia hierontoja ja kosmeettisia hoitoja, sekä erilliset kuntokeskukset miehille ja naisille. Golestan, hotellin tasokas iranilainen ravintola, valmistaa ruokia puulämmitteisessä uunissa. Yhdessä Club-sviiteissä majoittuvat asiakkaat pääsevät ilmaiseksi Club Loungeen ja monia muita eksklusiivisia palveluita.

InterContinental Regency Bahrain

InterContinental Regency Bahrain sijaitsee yhdessä vaikuttavimmista nykyaikaisista rakenteista. Normaalin huoneen vähimmäisyöhinta on noin 300 dollaria, ja 800 dollarilla asiakkaat voivat saada yhden valtavista sviiteistä. Jokainen viidestä ravintolasta on valmis tarjoamaan turisteille ainutlaatuisen menun; lihan ystävät rakastavat Legendz-ravintolaa. Kesäisin hotelli tarjoaa useita lisäpalveluita perheille, kuten lastenkerhon.

Crowne Plaza Bahrain

Viiden tähden Crowne Plaza Bahrain -hotelli sijaitsee kaupungin bisnesalueella. Tämä paikka on erittäin suosittu liikematkailijoiden keskuudessa. Hotellissa on ylellinen juhlasali, johon mahtuu jopa 1700 vierasta; kokenut henkilökunta auttaa minkä tahansa tapahtuman suunnittelussa. Hotellissa on tyylikäs VIP-lounge, jossa on laaja valikoima korkealaatuisia alkoholijuomia ja herkkuja rentoutumiseen.