Manama Matkaopas

Ostokset Manamassa

Maailmankuulu Gold Souq -tori Manamassa on monien ensimmäinen assosiaatio ostosten tekemiseen. Tämä paikka on tunnettu hienoista koruistaan, jalokivistä ja helmistä. Tavarat tuodaan useista maista. Täältä voit hankkia turmeltumattomimpia ja hienoimpia Bahrainin helmiä parhaaseen hintaan. Paikalliset hinnat tyydyttävät säästäväisimpiäkin turisteja, koska ne ovat alhaisemmat kuin monissa Euroopan maissa. Varakkaille kuluttajille, joilla on korkeat odotukset, on myös mahdollista löytää sopivia koruja. Hintaneuvottelujen arvo on houkutteleva lisämahdollisuus.

Seef Mall, yksi Bahrainin suurimmista kauppakeskuksista, sijaitsee Manamassa. Tässä ostos- ja viihdekeskuksessa on yli kaksisataa myymälää, joista voit ostaa sekä arki- että juhlavaatteita. Kaupungissa kävelyä on helppo yhdistää ruokapaikoissa ja kahviloissa käymiseen. Lasten kanssa matkustavat asiakkaat haluavat viettää useita tunteja Magic Island -huvipuistossa.

Bab al-Bahrain on Manaman kiinnostavin vähittäiskaupan alue. Sen alueella on tunnetut samannimiset markkinat. Tämä on todellinen itämainen veto eurooppalaisille turisteille, jossa he voivat saada upeita kansallistyylisiä vaatteita, koruja ja monia ihania muistoesineitä. Matkailijat pitävät erityisesti käsinmaalatuista savilevyistä, ja naiset lumoavat halpojen korujen ja pukukorujen valikoimasta. Täältä löydät suosittuja mausteita, perinteisiä nenäliinoja ja lahjoja.

Bahrainin kaupungin sydän on yksi kaupungin suosituimmista vähittäiskaupan alueista. Sen muotoilu on huomattavan samanlainen kuin eurooppalaisten ostoskeskusten. Sen seinien sisällä on tunnettuja merkkiliikkeitä, joten design-asujen ja -jalkineiden ystävät nauttivat kävelystä siellä. Viehättävä ruokapaikka, jota reunustavat hohtavat julkisivut, on paikan houkutteleva lisä.

Moda Mall - Bahrain World Trade Center on yksi Manaman trendikkäimmistä ostoskeskuksista. Se sijaitsee kahden rakennuksen pilvenpiirtäjien kompleksissa. Tämä ostoskeskus on uskomaton. Päivässä ei ole tarpeeksi aikaa nähdä kaikki sen kaupat. Perinteisiä vaatteita ja jalkineita myyvien putiikien lisäksi siellä on myös ruokakojuja, joissa myydään suosittuja mausteita ja paikallisia erikoisuuksia. Suuret luonnontuotteisiin erikoistuneet kosmetiikkaliikkeet tyydyttävät varmasti houkuttelevia naisia.

Gold Cityn myymälä on erikoistunut korujen myyntiin. Kuten Gold Souq -basaari, he myyvät hienoja helmikoruja. Budjettiasiakkaat voivat löytää upeita sormuksia, kun taas varakkaammat vierailijat voivat valita useista trendikkäistä kaulakoruista ja kelloista, jotka on valmistettu jalometalleista.

Kaupungissa on useita hienoja antiikkiliikkeitä. Asia Carpet & Antiques on yksi tunnetuimmista. Monet asiakkaat käyvät tässä liiketoiminnassa. Harvinaisten esineiden etsimisessä, kun taas toiset ovat kiinnostuneita käsinsolmittujen mattojen runsaudesta. Huolimatta siitä, että tämän kaupan hinnat ovat melko kohtuuttomia, se on aina täynnä asiakkaita. Se houkuttelee lukuisia turisteja museona.

Al Raya Mall -ostoskeskus on muiden ostoskohteiden joukossa, jotka houkuttelevat gourmet-ostoksia. Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on suosittu päivittäistavarakauppa, jossa myydään kansallisia tuotteita ja paikallisten leipurien ihanaa leipää. On myös useita ruokapaikkoja, joissa tarjoillaan bahrainilaisia ruokia.

Ostoskeskukset Bahrainissa

Al A'Ali -ostoskeskus

Shaikh Khalifa bin Salman Highway, Seef District, +973 1758 1000. Sa-F 10AM-10PM. 

Ilmastoiduissa rajoissaan sijaitseva A'ali Mall näyttää tyypilliseltä ulkoilmabasaarilta. Lasikatto, putiikit vanhanaikaisilla arabialaisilla puuovilla ja matkamuistokärryt lisäävät tunnelmaa. Top Designer -myymälät löytyvät outlet-ostoskeskuksista.

Bahrain City Centre

Shaikh Khalifa bin Salman Highway, Seef District, +973 1717 7771, e-mail: [email protected]. Su-W 10AM-10PM.

Bahrain City Center on Bahrainin ensimmäinen ja suurin sekakäyttöinen kompleksi, joka tarjoaa asiakkailleen parhaat vähittäiskaupan, vapaa-ajan ja viihdekokemukset saman katon alla. Bahrain City Center on toimittanut Britanniaan maailmanluokan vähittäiskaupan ympäristön sekä satoja muita "ensimmäisiä", mukaan lukien 150 sen noin 350 kansainvälisesti tunnetusta brändistä ensi-iltansa. Keskuksen erinomaiseen viihdetarjontaan kuuluu alueen ensimmäinen sisä-/ulkolämpötilaohjattu 15 000 neliömetrin Wahooo! Waterpark, Bahrainin suurin elokuvateatteri Cineco 20, ja Magic Planet, lasten ja nuorten perheviihdekeskus. Yli 50 ruokapaikkaa on perustettu tarjoamaan suosituimpia ja ainutlaatuisia ruoka- ja juomavaihtoehtoja kaikkialta maailmasta.

Bahrain Mall

+973 1755 8100, fax: +973 17555569, e-mail:[email protected]. F-Th 10AM-10PM. 

Bahrain Mall sijaitsee keskeisellä paikalla Bahrainin uudella ostosalueella. Tämä upea sijainti on helposti saavutettavissa päätieltä ja kaikkialta kaupungissa. Se sisältää yli 120 monikansallista brändiä ja erikoisliikettä, ja se kattaa 750 000 neliöjalkaa.

Danan ostoskeskus

Shaikh Khalifa bin Salman Highway, Seef District, +973 17 558500, fax: +973-17 552581, e-mail: [email protected]. F-Th 10AM-10PM. 

Löydä lukuisia putiikkeja vaatteillesi, hemmoteltuun elämäntyyliisi ja ainutlaatuisiin trendeihin.

Modan ostoskeskus

Moda Mall sijaitsee ikonisen Bahrain World Trade Centerin (BWTC) pohjakerroksessa diplomaattialueella. la-pe: 10.00-22.00 Moda Mall, historiallisen Bahrain Industry Trade Centerin (BWTC) alimmassa kerroksessa sijaitseva erittäin eksklusiivinen ostoskeskus, jonka vuokralaiset ovat kuin muotimaailman kuka on kuka. Kauppakeskuksessa on 160 ainutlaatuista tuotemerkkimyymälää, joista monet eivät olleet aiemmin saatavilla Bahrainin kuningaskunnassa, sekä useita tunnettuja maailmanlaajuisesti.

Seef-ostoskeskus

Shaikh Khalifa bin Salman Highway / Seef District,  17 58 11 11, fax: 17581888, e-mail: [email protected]. M-F 10AM-10PM, Sa Su 10AM-midnight. 

Seef Mall, Bahrainin ensimmäinen todellinen ostoskeskus, hallitsee edelleen vähittäiskauppaa ja on Seefin alueen sydän ja sielu, ja sen ainutlaatuisella arkkitehtuurilla ja ympäristöllä koko perhe voi nauttia. Magic Island, Lähi-idän suurin sisähuvipuisto, sijaitsee kätevästi ensimmäisessä kerroksessa.

Yateemin ostoskeskus

Manama Downtown, Diplomatice Area (päästäksesi Yateem-keskukseen, lähesty Suqia Government Avenuelta Zamil Towerin alta ja seuraa tietä sisään. Kulmassa oleva Air Arabia ilmoittaa, että olet saapunut Yateem-keskukseen.),  +973 1721 5615, faksi: +973 1721 2969, sähköposti:[email protected]. Mgt Off. su-to 9.00-13.00/14.00-17.30. 

Yateem Center Se käynnisti konseptin täysin ilmastoidusta ostoskeskuksesta Bahrainissa vuonna 1981.

Mitä ostaa Bahrainista

Manaman Bab Al Bahrain Streetillä on yli sata myymälää, jotka myyvät kulta- ja hopeakoruja ja koristeita. Pieniä ruusuvesipulloja ja kuparikuppeja löytyy saman kadun antiikkiliikkeistä. Siellä on myös kiinalaista keramiikkaa ja intialaisia tekstiilejä. Hajuvedet, kudotut korit ja paikalliset kankaat ovat kaikki saatavilla Keskustorilta. Jos päätät tuoda takaisin Bahrainin helmen, joka on yksi maailman arvokkaimmista, muista pyytää todennustodistus.

Hinnat Manamassa, Bahrainissa

Bahrain ei suinkaan ole halpa matkakohde, mutta sen ei tarvitse rikkoa pankkia. Vaikka hostelleja ei ole, edullisista hotelleista on saatavilla kahden hengen huoneita. Nukuin Monroe Hotel and Suitesissa alle 30 puntaa per yö upeassa huoneessa, jossa oli upea wifi. Halvin löytämäsi majoitus alkaa 15 punnasta hyvin perushuoneessa. Minulla ei ollut aikaa käyttää hotellin uima-allasta, kuntokeskusta tai ravintolaa. Suosittelen yöpymistä Al Hooran alueella, koska ympärillä on lukuisia edullisia ruokapaikkoja ja se sijaitsee keskeisellä paikalla monissa kohteissa, joissa haluat käydä. Muut alueet voivat olla hieman halvempia, mutta kuljetuskustannukset haluamaasi paikkaan ovat korkeammat.

Päivittäistavarat ovat halpoja, ja niitä voi ostaa ostoskeskusten pienistä supermarketeista tai lukuisista pikkukaupoista, jotka reunustavat joka kadulla. Kallein lounaani oli 8 BD mukavassa ravintolassa, mutta minulla oli myös hampurilainen ja perunoita hintaan 3 BD ja takeaway shawarma hintaan 0,3 BD, jotka kaikki olivat ihania ja täyttäviä.