BAHREIN VODIČ ZA PUTOVANJA

Međunarodni aerodrom u Bahreinu

Međunarodni aerodrom u Bahreinu (IATA: BAH, ICAO: OBBI) je primarni međunarodni aerodrom u Bahreinu. Nalazi se na ostrvu Muharak, pored glavnog grada Maname, i služi kao glavno čvorište Gulf Air-a. Aerodrom Bahrein kompanija je zadužena za administraciju aerodroma. Osnovan 1927. godine, najstariji je međunarodni aerodrom u Persijskom zalivu.

Aviokompanije i destinacije

 • Air Arabia: Sharjah
 • Air Arabia Abu Dhabi: Abu Dhabi
 • Air Arabia Egypt: Cairo
 • Air India: Delhi
 • Air India Express: Kannur,  Kochi, Kozhikode, Mangalore, Thiruvananthapuram
 • AnadoluJet: Istanbul–Sabiha Gökçen
 • Azerbaijan Airlines: Seasonal: Baku
 • British Airways: London–Heathrow
 • Buta Airways: Baku
 • Cham Wings Airlines: Damascus
 • EgyptAir: Cairo
 • Emirates: Dubai–International
 • Ethiopian Airlines: Addis Ababa
 • Etihad Airways: Abu Dhabi
 • Fly Baghdad: Najaf
 • Flydubai: Dubai–International
 • Gulf Air: Abu Dhabi, Amman–Queen Alia, Athens, Baghdad, Baku, Bangalore, Bangkok–Suvarnabhumi, Beirut, Cairo, Casablanca, Chennai, Colombo–Bandaranaike, Dammam, Delhi, Dhaka, Dubai–International, Faisalabad,Frankfurt, Gassim, Hyderabad, Islamabad, Istanbul, Jeddah, Karachi, Khartoum, Kochi, Kozhikode, Kuwait City, Lahore, Larnaca, London–Heathrow, Malé, Manchester, Manila, Medina, Milan–Malpensa, Moscow–Domodedovo, Multan, Mumbai, Muscat, Najaf, Paris–Charles de Gaulle, Peshawar, Ras Al Khaimah, Riyadh, Rome–Fiumicino, Sialkot, Singapore, Tbilisi, Tel Aviv, Thiruvananthapuram. Seasonal: Alexandria, Malaga, Mykonos, Nice, Salalah, Santorini, Sharm El Sheikh. Seasonal charter: Sarajevo, Tirana
 • IndiGo: Mumbai
 • Iraqi Airways: Baghdad, Najaf
 • Israir: Tel Aviv
 • Jazeera Airways: Kuwait City
 • KLM: Amsterdam, Kuwait City
 • Kuwait Airways: Kuwait City
 • Lufthansa: Frankfurt
 • Oman Air: Muscat
 • Pakistan International Airlines: Lahore
 • Pegasus Airlines: Istanbul–Sabiha Gökçen Seasonal: Antalya
 • SalamAir: Muscat
 • Saudia: Jeddah, Riyadh
 • SkyUp: Seasonal charter: Kyiv–Boryspil, Lviv
 • SunExpress: Charter: Antalya, Bursa, Istanbul–Sabiha Gökçen, Trabzon
 • Turkish Airlines: Istanbul, Trabzon
 • Ural Airlines: Moscow–Domodedovo
 • Wizz Air: Abu Dhabi

Bezbednost i carina

Članovi tima pokušavaju da učine neophodne bezbednosne i carinske provere što jednostavnijim i efikasnijim korišćenjem najsavremenije tehnologije za povećanje efikasnosti. Možete još više da ubrzate proces pre prijavljivanja prateći dole navedene bezbednosne savete:

 

 • Od vas će se tražiti da skinete kaiš, cipele i možda jaknu pre nego što prođete kroz obezbeđenje. Nosite cipele koje se lako skidaju.
 • Dječja kolica i pomagala za hodanje biće rendgenski pregledani.
 • Invalidska kolica će biti detaljno pretresena.
 • Ako sa sobom uzimate lekove ili špriceve ​​na recept, svaki predmet treba da bude u originalnoj ambalaži i treba da nosite recepte sa sobom.

Usluge

Molitvene sobe

U zonama odlazaka i dolazaka, u blizini kapije 14 i 19, nalaze se muslimanske molitvene sobe i objekti za pranje.

Bankomati

Putnici mogu pronaći bankomate postavljene širom terminala.

Medicinski i hitni slučajevi

Na aerodromskoj klinici, specijalizovani tim medicinskih specijalista je na raspolaganju 24 sata da pruži najbolju moguću medicinsku negu. Objekat se nalazi na sva tri nivoa istočnog pristaništa istočnog pristaništa.

 

Glavni kontakt telefoni hitne medicinske pomoći:

 

 • Aerodromska zdravstvena klinika: +973 17138777
 • Spasilačka i vatrogasna služba Kontrolor incidenata: +973 17138888

Iznajmljivanje automobila

Na međunarodnom aerodromu u Bahreinu posetioci mogu dobiti najbolje cene za premium, ekonomična i porodična vozila za iznajmljivanje od jedanaest renomiranih kompanija. Nakon preuzimanja prtljaga, šalteri za iznajmljivanje vozila su pogodno postavljeni u zoni dolazaka.

Sobe za pušače

Terminal je zona zabrane pušenja, a pušenje je dozvoljeno samo na strateški postavljenim lokacijama. Na nivou 00 sale za dolaske, prostori za pušenje se nalaze na istočnoj i zapadnoj strani strukture. Na nivou 2 sale za odlaske u glavnoj poslovnoj zoni, između izlaza 14 i 15, i između izlaza 18 i 19, postoje i namenska mesta za pušače.

PDV povraćaj

Na šalterima za informacije o aerodromu koji su postavljeni na šalterima za informacije u zoni odlazaka pre i nakon prijave, posetioci mogu bez problema da naplate povraćaj PDV-a na svoje kupovine.

Sobe za negu

Da li putujete sa bebom? Sobe za negu će vam omogućiti da brinete o svojoj deci u udobnosti i samoći.

Menjačnica

Putnici mogu pronaći šaltere za menjanje valuta širom terminala.

Telekomunikacije

Vodeće telekomunikacione kompanije Kraljevine nude niz proizvoda i usluga kako bi međunarodni posetioci bili povezani sa svojim ličnim i profesionalnim životima dok su u Bahreinu. Pronađite Batelco, stc i Zain u oblasti dolazaka.

Zona zabave

Visit the Entertainment Zone while waiting for your flight to keep your youngsters happy and occupied. There are interactive toys, gaming consoles, domes for climbing, and comfortable seating options. It is appropriate for toddlers, adolescents, and parents!

Povezivanje sa Internetom

Javni Wi-Fi

Ostanite povezani do ukrcavanja na međunarodnom aerodromu u Bahreinu.

Međunarodni aerodrom u Bahreinu nudi besplatan ViFi putnicima u celom svom objektu, bez registracije! Jednostavno potražite „Aerodrom Bahrein“ na svom mobilnom uređaju, tabletu ili desktopu i prijavite se.

Pristup mreži

Bilo da putuju zbog posla ili iz zadovoljstva, putnici na međunarodnom aerodromu u Bahreinu imaju pristup internetu preko specijalizovanih uređaja povezanih na mrežu aerodroma. Pearl Lounge (odlasci), Gulf Air-ov Falcon Gold Lounge i BIA-ovi informacioni desk nude mrežnu vezu.

Telefonske usluge

Informacioni pultovi na međunarodnom aerodromu u Bahreinu nude telefonske usluge na kojima putnici mogu da upućuju besplatne lokalne i međunarodne pozive.

Umotavanje prtljaga

Usluga umotavanja prtljaga koju pruža Hala Bahrain Hospitaliti čuva vaše stvari tokom vašeg putovanja. Pre čekiranja, umotavamo, zapečaćujemo i/ili pakujemo vaš prtljag u izdržljivu plastičnu foliju kako bismo sprečili da se slučajno otvori ili neovlašćeno menja. Mašine za umotavanje prtljaga postavljaju se neposredno pre prijave u zoni odlaska, a cena usluge je 2 BHD.

Kolica

Besplatna kolica su dostupna na pogodnim mestima širom aerodroma. Možete ih locirati na unutrašnjim i spoljašnjim ivičnjacima odlazaka i na mestima za preuzimanje prtljaga u dolascima.

Predimenzionirani predmeti

Postoje dva specijalizovana šaltera 'prevelikih predmeta' za putnike koji odlaze i koji dolaze. Desk za odlaske se nalazi u Economi delu za čekiranje, dok je stanica za dolaske u zoni za preuzimanje prtljaga. Naše uslužno osoblje može da vas odvede do šaltera za „prevelike predmete“.

Posebna pomoć

Međunarodni aerodrom u Bahreinu pruža sveobuhvatan niz usluga i pogodnosti za putnike sa smanjenom pokretljivošću. Kako bismo osigurali da svi putnici dožive udobno putovanje bez stresa od trenutka kada stignu, naše ljubazno i kompetentno osoblje će vam rado pomoći u lociranju mnogih objekata i usluga terminala.

Dostupnost invalidskih kolica i zahtevi

Molimo vas da unapred obavestite svoju avio-kompaniju ako vama ili nekom od članova vaše porodice treba posebna pomoć, uključujući pristup invalidskim kolicima, prilikom sletanja u Bahrein. Kada vaš avion sleti, osoblje će čekati da vas usluži.

Broj telefona za posebne usluge: 00973 17138226

Informacioni pultovi

Za putnike sa ograničenom pokretljivošću postoje odvojeni infopulti, na kojima osoblje rado odgovara na sva pitanja.

e-kapije

Dostupne iu oblastima za dolaske i odlaske, namenske e-kapije za putnike sa smanjenom mobilnošću omogućavaju brži i manje radno intenzivan prolaz kroz imigracione provere, uz održavanje istog stepena bezbednosti.

Imigracioni šalteri

I u oblastima za dolaske i odlaske postoje pristupačni šalteri za imigraciju za putnike sa ograničenom pokretljivošću.

Šalteri za prijavu

Međunarodni aerodrom u Bahreinu nudi posebne šaltere za prijavu putnika sa smanjenom pokretljivošću.

Parkinzi

Postoje određena parking mesta na ivičnjaku na ulazu u zonu dolazaka i dva mesta po nivou pored liftova na parkingu B. Pre nego što uđete na parking B, kliknite na ikonu telefona na kapiji barijere i obavestite operatera o svom stanju da dobije posebnu pomoć. Parking mesta za putnike sa ograničenom pokretljivošću takođe su dostupna na unutrašnjem ulazu na ivičnjaku zona dolazaka i odlazaka.

Toaleti

Širom međunarodnog aerodroma u Bahreinu, svi toaleti sadrže najmanje jednu kabinu za putnike sa smanjenom pokretljivošću. Da biste pronašli najbliže toalete, pratite znakove ili pitajte nekog od našeg ljubaznog osoblja.

Transport

Parkiralište

Bilo da putujete u inostranstvo ili vraćate/pokupite svoje najmilije, međunarodni aerodrom u Bahreinu nudi niz pogodnih i isplativih parking objekata koji odgovaraju vašim zahtevima.

Dugoročni parking

Višespratni parking B je vrhunski premijum parking objekat koji zadovoljava vaše potrebe. Smešten pored zgrade putničkog terminala, vaš automobil je parkiran nekoliko minuta od mesta za prijavu na let ili mesto za sastanke. Uživajte u plaćanju bez problema pomoću automatizovanih mašina. Ograničenje visine je 2,1 m.

Parkirališta za putnike sa smanjenom pokretljivošću

Putnici sa smanjenom mobilnošću sada mogu da uživaju u prva tri sata besplatno kada se parkiraju na parkiralištima za osobe sa ograničenim sposobnostima na parkingu B (Parking na više spratova). Višespratni parking na međunarodnom aerodromu u Bahreinu ima 14 namenskih parking mesta za PRM na nivou 1 i 14 namenskih parking mesta za PRM na nivou 2.

Dugoročni parking

Parking D je idealan parking za dugoročne putnike zbog strateške lokacije Parka D, koja je kratka vožnja autobusom do terminala. Naše besplatne usluge šatl autobusa 24/7 opremljene su prostorom za skladištenje prtljaga i stižu do zasjenjene čekaonice na parkingu D, gde je šatl frekvencija svakih 15 minuta.

Usluge iznajmljivanja automobila i limuzina

Putnici koji stižu u Kraljevinu mogu pronaći najbolje ponude za luksuzne, ekonomične i porodične automobile za iznajmljivanje od vodećih provajdera za iznajmljivanje automobila na međunarodnom aerodromu u Bahreinu. Nalaze se povoljno u zoni javnih dolazaka u prizemlju terminala, preko puta kapija 1 i 2.

Taksi

Međunarodni aerodrom Bahrein opslužuju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, tri taksi operatera koji čekaju u redu na kratkoročnom i dugoročnom parkingu (Park B)  da opslužuju putnike. Taksi operateri uključuju lokalnu taksi grupu Bahreina Bahrein International Airport, Speedi Motors i Arabian Taki.

Da bi došli do taksi stajališta, putnici mogu da prate putokaze dok napuštaju oblast za preuzimanje prtljaga da bi nastavili do kratkoročnih i dugoročnih parkinga (parking B), koji se nalaze u blizini zgrade putničkog terminala preko puta izlaza B.

Obezbeđeni taksiji na međunarodnom aerodromu u Bahreinu zasnovani su na brojilima, prema Ministarstvu saobraćaja i telekomunikacija Bahreina, gde će se naplaćivati početna BHD 2, a dodatna BHD 2 za usluge preuzimanja.

Autobus

Dolazak i sa međunarodnog aerodroma u Bahreinu autobusom je brz i zgodan sa kompanijom za javni prevoz Bahreina (BPTC). Putnici koji dolaze mogu da se probiju do izlaza 4 ‎na nivou dolaska, gde autobusi trenutno polaze iz zone 4A na putu najbližem zgradi terminala.

Rute koje služe za međunarodni aerodrom u Bahreinu su:

A1 ‎– Aerodrom – Autobuski terminal Muharak – Autobuski terminal Manama – Američka misijska bolnica – Salmanija – Hamis – Autobuska stanica grada Isa

A2 – Aerodrom – Autobuski terminal Manama – Centar grada – Seef – Souk Vakif – Hamad Tovn – Univerzitet u Bahreinu (najbrži put od aerodroma do Maname)*

10 – Aerodrom – Arad – Hid – Mina Salman – Avenija Kuvajt – Autobuski terminal Manama – Autobuski terminal Muharak – Aerodrom (u smeru kazaljke na satu)

11 – Aerodrom – Autobuski terminal Muharak – Autobuski terminal Manama – Avenija Kuvajt – Mina Salman – Hid – Arad – Aerodrom (u suprotnom smeru kazaljke na satu)

Da biste putovali crvenim autobusima, najbolja opcija je da kupite GO karticu od vozača koja će koštati 1 BHD (0,500 BHD za samu karticu prilikom prve kupovine). Svako putovanje košta 0,275 BHD, sa maksimalnom dnevnom naplatom od 0,700 BHD. Alternativno, singl u gotovini je 0,300 BHD.

Idite na crveno sa Bahrein autobusom i uživajte u sigurnim putovanjima i besplatnom bežičnom internetu u autobusima.

Ishrana i restorani

Bez obzira da li tražite brzu užinu, obilan obrok ili ukus lokalne bahreinske kuhinje, Međunarodni aerodrom u Bahreinu ima ponešto za svakoga. Pogodno locirani u oblastima za dolaske i odlaske nalaze se raznovrsni restorani hrane i pića.

McDonald’s

Dolasci - Radno vreme: 24/7 - Načini plaćanja: Gotovina, kartica, Apple Pai & Benefit Pai

McDonald's je vodeći brend restorana brze usluge koji kupcima svih uzrasta pruža odlične, prijatne obroke. Od 1994. godine, McDonald's Bahrein je posvećen kvalitetu artikala koji se služe u svakom od svojih restorana i takođe održava aktivnu društvenu odgovornost. Ova avantura je bila prosvetljujuća i omogućila nam je da uspostavimo duboke veze sa zajednicom. Posvećeni smo tome da nastavimo da nudimo našim potrošačima jednostavan, direktan i prijatan način da jedu hranu koju vole, dok istovremeno jačamo svoju poziciju u društvenom tkivu Kraljevstva.

Starbucks

Dolasci, odlasci (pre prijave) - Radno vreme: 24/7 - Načini plaćanja: Gotovina, kartica i Apple Pai

Starbucks Ekperience je više od šoljice kafe. Od početka, Starbucks je zacrtao da bude druga vrsta kompanije. Onaj koji ne samo da je slavio bogatu tradiciju kafe, već je doneo i osećaj zajedništva, udobno treće mesto daleko od zahteva posla i kuće. I sa svakom šoljicom nastojimo da oživimo i naše nasleđe i izuzetno iskustvo. Starbucks možete pronaći u dolasku i odlasku (pre prijave).

Crêpafe

Odlasci (pre prijave) - Radno vreme: 24/7 - Načini plaćanja: gotovina, kartica i beneficija

Crepafe je ležerni kafe creperie, celodnevna destinacija za ručavanje nudi neodoljivu paletu slatkiša i slanih palačinki, palačinki, vafla i omleta kao sopstvenu posebnu mešavinu kafe i specijalnih pića, sve u udobnom ambijentu kafića, ali u modernom ambijentu kafića. Smešten u zoni odlaska i dostupan javnosti.

Jamie's Deli & Pizzeria

Polasci - Radno vreme: 24/7 - Načini plaćanja: Gotovina, kartica, Apple Pai, Samsung Pai, Mak Vallet & Benefit Pai.

Po prvi put u Bahreinu, u ukusnim obrocima slavnog kuvara možete uživati na međunarodnom aerodromu u Bahreinu! Bilo da tražite brz i lak ručak, mesto za opuštanje ili uživanje u zdravim, pošteno pripremljenim jelima pripremljenim od organskih sastojaka, ovo je mesto za vas! Jamie's Deli and Picerija se nalazi u zoni odlaska.

Illy Caffè

Polasci - Radno vreme: 24/7 - Načini plaćanja: Gotovina, kartica, Apple Pai, Samsung Pai, Mak Vallet & Benefit Pai.

Illi Caffe je životni prostor za otkrivanje, opuštanje, druženje i upoznavanje prijatelja. Kafa je glavni junak i susreće se sa velikom tradicijom italijanskog kafea, u toplom i inovativnom okruženju, izazivajući doživljaj ukusa, stila i izvrsnosti. Illi Caffe takođe nudi niz italijanskih peciva i grickalica, gurmanskih sendviča i sveže pečenih poslastica.

Jaipur Indo Asian

Polasci - Radno vreme: 24/7 - Načini plaćanja: Gotovina, kartica, Apple Pai, Samsung Pai, Mak Vallet & Benefit Pai.

Sa svežim, globalnim pogledom na tradicionalnu indijsku kuhinju, Džajpur iznenađuje putnike svojim autentičnim šarmom koji se može naći samo na indijskim ulicama i u knjigama recepata generacija prošlih ranije. Indijska kuhinja je prožeta tradicijom, amalgamom različitih etničkih uticaja, koji su uhvaćeni u ponudi hrane ovog koncepta.

TGI Friday’s

Polasci - Radno vreme: 24/7 - Načini plaćanja: Gotovina, kartica, Apple Pai, Samsung Pai, Mak Vallet & Benefit Pai.

Kao originalni ležerni bar i roštilj TGI Fridais™ nudi autentičnu američku hranu i legendarna pića. Poslužen uz istinsku ličnu uslugu i proslavljanje oslobađajućeg i oslobađajućeg duha „petka“ bila je premisa osnivanja restorana, iz koje je rođeno obećanje brenda „Ovde je uvek petak®“. 

Lumee

Lumee je posvećen da uhvati suštinu bliskoistočne ulične hrane u savremenom ambijentu kafića/deli. Uzbudljivi ukusi iz Bahreina i Zaliva, kao i iz regiona (Levant/Egipat/Turska/Iran) kreativno su okupljeni uz klasike kao što su 'hommos' i 'Bahraini tikka lumee' i prepoznatljiva jela kao što su 'Začinjena mattai salata', 'kuinoa Kubbe" i "Pita Toasties".

Lumee se nalazi u zoni odlazaka u Souk Al Kaisaria.

Salon i Hotel

Treba vam pauza pre ili posle dugog leta? Povucite se u jedan od ekskluzivnih salona za odlaske ili dolaske ili u hotel Bahrein Airport da biste se opustili, radili ili uživali u izboru hrane i pića.

The Pearl Lounge na polascima

Način plaćanja: Debitne i kreditne kartice, Benefit Pai, Mak Vallet, Apple Pai i Samsung Pai

Pearl Lounge je idealno skrovište za pojedince, zabave, poslovne putnike i porodice, jer predstavlja najbolje od tradicionalnog bahreinskog gostoprimstva u potpuno savremenom okruženju. Najsavremeniji salon Departures ima 10 jedinstveno dizajniranih delova, svaki sa sopstvenim ambijentom, gde se putnici mogu opustiti, obnoviti energijom ili raditi u idealnom okruženju za svoje raspoloženje.

Svaka zona nudi prepoznatljive kuhinje, a turisti su razmaženi raznovrsnošću dostupnih opcija za hranu i piće. Od žive otvorene kuhinje do toplih i hladnih bifea sa internacionalnim kuhinjama, The Pearl lounge osigurava da postoji nešto što će zadovoljiti sve ukuse.

Pored mirnog dela, salon Pearl ima deset lepo uređenih soba, od kojih svaka ima svoj poseban karakter. Pored raznovrsnih opcija za hranu i piće, sobe za molitvu, tuševe i toalete, salon ima određeni poslovni prostor. Pored toga, salon Pearl ima porodični deo, salon za igre i direktan pristup tranzitnom hotelu i spa centru.

Hala Bahrain Hospitaliti, vodeći pružalac ugostiteljskih usluga na međunarodnom aerodromu u Bahreinu, upravlja i upravlja Pearl Lounge-om.

Gulf Air Lounge: Falcon Gold Lounge

Predstavljamo Gulf Air-ov najsavremeniji novi terminalni salon na međunarodnom aerodromu u Bahreinu!

U novom Gulf Air-ovom Falcon Gold salonu na novom terminalu međunarodnog aerodroma Bahrein, možete da se opustite, opustite i doživite luksuz i arapsko gostoprimstvo u svom najboljem izdanju, bez obzira da li ste u tranzitu ili počinjete svoje putovanje.

Pored jedinstvenih dnevnih sadržaja kompanije Gulf Air, koji uključuju tuševe, sobe za molitvu i mirnu zonu, možete uživati u raznim opcijama za odmor, trpezariju i zabavu.

Prepustite se jednoj od brojnih opcija za ručavanje u salonu dok posmatrate pistu ili večerate sa saputnicima.

The Pearl Lounge na dolasku

Bilo da putujete sami, sa poslovnim partnerom ili sa porodicom i prijateljima, naši saloni na međunarodnom aerodromu u Bahreinu pružaju luksuzno i mirno utočište. Pružamo usluge elektronske vize kako bismo vam pomogli da izbegnete iznenađenja u poslednjem trenutku i ublažite stres i neprijatnosti povezane sa letenjem.

Posle dugog leta, možete se osvežiti i okrepiti u našem salonu za dolaske, koji ima luksuzni tuš. Dostupan je i dobro kuriran asortiman hrane i pića koji će zadovoljiti sve ukuse.

Hotel na aerodromu Bahrein

Dok čekaju svoje letove, hotel Bahrein Airport nudi izbor hotelskih stilova u kojima se putnici u tranzitu mogu opustiti i podmladiti.

Svaka od 17 hotelskih kompaktnih soba, 24 standardne sobe, 17 porodičnih soba i 1 soba sa sadržajima za putnike sa smanjenom pokretljivošću ima krevet, LED televizor sa satelitskim kanalima, tuš i pribor za pripremu kafe/čaja. Takođe sadrži 24 moderne čaure za spavanje sa integrisanim TV-om i radiom, slušalicama, sefom i digitalnim zaključavanjem. Pored kapsula, gosti će imati pristup ormarićima i centralno lociranom kupatilu/tuš prostoru.

Ulaz u hotel, koji se nalazi pored glavnog ulaza na izlazu 15, sadrži lep lobi i odvojene banje za muškarce i žene, od kojih svaka nudi izbor usluga masaže, tretmana i tuševa. Pored toga, gosti hotela imaju pristup usluzi buđenja, besplatnom bežičnom internetu i 24-satnoj podršci i informativnim uslugama. Biće dostupne sobe i kapsule za boravak od dva sata ili više.

Lounge za maloletne osobe bez pratnje

Deca uzrasta od 2 do 14 godina koja putuju sama na međunarodni aerodrom u Bahreinu imaju sigurno, udobno i pozitivno iskustvo putovanja uz program za maloletne osobe bez pratnje. Namenski salon za maloletnike bez pratnje opremljen je interaktivnim igračkama, igraćim konzolama, prostorom za čitanje i udobnim sedištima. Kada se rezerviše preko određene avio-kompanije, posvećeni agent je takođe pri ruci da pruži ličnije iskustvo. Soba ima pogled na dvoranu tako da mališani mogu da gledaju kako avioni poleću i sleću.