BAHREINSKI VODIČ

Međunarodna zračna luka Bahrein

Međunarodna zračna luka Bahrein (IATA: BAH, ICAO: OBBI) glavna je međunarodna zračna luka u Bahreinu. Nalazi se na otoku Muharraq, pored glavnog grada Maname, i služi kao glavno čvorište Gulf Aira. Bahrain Airport Company je zadužena za administraciju zračne luke. Osnovana 1927. godine, to je najstarija međunarodna zračna luka u Perzijskom zaljevu.

Zrakoplovne tvrtke i odredišta

 • Air Arabia: Sharjah
 • Air Arabia Abu Dhabi: Abu Dhabi
 • Air Arabia Egypt: Cairo
 • Air India: Delhi
 • Air India Express: Kannur,  Kochi, Kozhikode, Mangalore, Thiruvananthapuram
 • AnadoluJet: Istanbul–Sabiha Gökçen
 • Azerbaijan Airlines: Seasonal: Baku
 • British Airways: London–Heathrow
 • Buta Airways: Baku
 • Cham Wings Airlines: Damascus
 • EgyptAir: Cairo
 • Emirates: Dubai–International
 • Ethiopian Airlines: Addis Ababa
 • Etihad Airways: Abu Dhabi
 • Fly Baghdad: Najaf
 • Flydubai: Dubai–International
 • Gulf Air: Abu Dhabi, Amman–Queen Alia, Athens, Baghdad, Baku, Bangalore, Bangkok–Suvarnabhumi, Beirut, Cairo, Casablanca, Chennai, Colombo–Bandaranaike, Dammam, Delhi, Dhaka, Dubai–International, Faisalabad,Frankfurt, Gassim, Hyderabad, Islamabad, Istanbul, Jeddah, Karachi, Khartoum, Kochi, Kozhikode, Kuwait City, Lahore, Larnaca, London–Heathrow, Malé, Manchester, Manila, Medina, Milan–Malpensa, Moscow–Domodedovo, Multan, Mumbai, Muscat, Najaf, Paris–Charles de Gaulle, Peshawar, Ras Al Khaimah, Riyadh, Rome–Fiumicino, Sialkot, Singapore, Tbilisi, Tel Aviv, Thiruvananthapuram. Seasonal: Alexandria, Malaga, Mykonos, Nice, Salalah, Santorini, Sharm El Sheikh. Seasonal charter: Sarajevo, Tirana
 • IndiGo: Mumbai
 • Iraqi Airways: Baghdad, Najaf
 • Israir: Tel Aviv
 • Jazeera Airways: Kuwait City
 • KLM: Amsterdam, Kuwait City
 • Kuwait Airways: Kuwait City
 • Lufthansa: Frankfurt
 • Oman Air: Muscat
 • Pakistan International Airlines: Lahore
 • Pegasus Airlines: Istanbul–Sabiha Gökçen Seasonal: Antalya
 • SalamAir: Muscat
 • Saudia: Jeddah, Riyadh
 • SkyUp: Seasonal charter: Kyiv–Boryspil, Lviv
 • SunExpress: Charter: Antalya, Bursa, Istanbul–Sabiha Gökçen, Trabzon
 • Turkish Airlines: Istanbul, Trabzon
 • Ural Airlines: Moscow–Domodedovo
 • Wizz Air: Abu Dhabi

Sigurnost i carina

Članovi tima pokušavaju potrebne sigurnosne i carinske provjere učiniti što jednostavnijima i svrsishodnijima korištenjem najsuvremenije tehnologije za povećanje učinkovitosti. Možete dodatno ubrzati proces prije prijave slijedeći sigurnosne savjete u nastavku:

 

 • Od vas će se tražiti da skinete pojas, skinete cipele i možda jaknu prije prolaska kroz osiguranje. Nosite cipele koje se lako skidaju.
 • Dječja kolica i pomagala za hodanje proći će rendgenski pregled.
 • Invalidska kolica će biti temeljito pretražena.
 • Ako sa sobom nosite lijekove na recept ili šprice, svaki predmet treba biti u svom originalnom spremniku i sa sobom trebate nositi recepte.

Usluge

Molitvene sobe

U područjima odlazaka i dolazaka, u blizini izlaza 14 i 19, nalaze se muslimanske molitvene sobe i prostorije za abdest.

Bankomati

Putnici mogu pronaći bankomate raspoređene po cijelom terminalu.

Medicinska i hitna pomoć

U Zračnoj klinici specijalizirani tim medicinskih stručnjaka dostupan je 24 sata dnevno kako bi pružio najbolju moguću medicinsku skrb. Objekt se nalazi na sve tri razine istočnog gata istočnog gata.

 

Glavni kontakt brojevi hitne pomoći:

 

 • Zdravstvena klinika u zračnoj luci: +973 17138777
 • Kontrolor incidenata spasilačkih i vatrogasnih službi: +973 17138888

Iznajmljivanje automobila

U međunarodnoj zračnoj luci Bahrein posjetitelji mogu dobiti najbolje cijene za premium, ekonomične i obiteljske automobile za iznajmljivanje od jedanaest renomiranih kompanija. Nakon preuzimanja prtljage, pultovi za iznajmljivanje vozila su prikladno smješteni u zoni za dolaske.

Sobe za pušače

Terminal je zona zabrane pušenja, a pušenje je dopušteno samo na strateški postavljenim mjestima. Na razini 00 dvorane za dolaske, prostori za pušače nalaze se na istočnoj i zapadnoj strani objekta. Na razini 2 dvorane za odlaske u glavnom poslovnom području, između izlaza 14 i 15, te između izlaza 18 i 19, također postoje namjenska mjesta za pušenje.

Povrat PDV-a

Na šalterima za informacije u zračnoj luci koji se nalaze na šalterima za informacije u području odlazaka prije i nakon prijave, posjetitelji mogu bez problema podići povrat PDV-a na svoje kupnje.

Sobe za njegu

Putujete s bebom? Sobe za njegu omogućit će vam da brinete o svojoj djeci u udobnosti i samoći.

Razmjena valute

Putnici mogu pronaći šaltere mjenjačnice diljem terminala.

Telekomunikacija

Vodeće telekomunikacijske tvrtke u Kraljevstvu nude niz proizvoda i usluga kako bi međunarodne posjetitelje držale povezane s njihovim osobnim i profesionalnim životom dok su u Bahreinu. Pronađite Batelco, stc i Zain u području dolazaka.

Zona zabave

Visit the Entertainment Zone while waiting for your flight to keep your youngsters happy and occupied. There are interactive toys, gaming consoles, domes for climbing, and comfortable seating options. It is appropriate for toddlers, adolescents, and parents!

Internetska povezanost

Javni Wi-Fi

Ostanite povezani do ukrcaja u međunarodnoj zračnoj luci Bahrein.

Međunarodna zračna luka Bahrein nudi besplatan WiFi putnicima u cijelom objektu, bez potrebe za registracijom! Jednostavno potražite "Bahrain Airport" na svom mobilnom uređaju, tabletu ili stolnom računalu i prijavite se.

Pristup mreži

Putuju li poslovno ili radi zadovoljstva, putnici u međunarodnoj zračnoj luci Bahrein imaju pristup internetu putem specijaliziranih uređaja povezanih s mrežom zračne luke. Pearl Lounge (odlasci), Falcon Gold Lounge Gulf Aira i informacijski pultovi BIA-e nude mrežnu vezu.

Telefonske usluge

Informacijski pultovi u međunarodnoj zračnoj luci Bahrein nude telefonske usluge putem kojih putnici mogu obavljati besplatne lokalne i međunarodne pozive.

Zamatanje prtljage

Usluga zamatanja prtljage koju pruža Hala Bahrain Hospitality čuva vaše stvari tijekom vašeg putovanja. Prije prijave umotavamo, zatvaramo i/ili pakiramo vašu prtljagu u izdržljivu plastičnu foliju kako bismo spriječili slučajno otvaranje ili diranje. Strojevi za umatanje prtljage postavljaju se neposredno prije prijave u zoni za odlazak, a cijena usluge je 2 BHD.

Kolica

Besplatna kolica dostupna su na prikladnim mjestima diljem zračne luke. Možete ih pronaći na unutarnjim i vanjskim rubovima odlazaka i na mjestima za preuzimanje prtljage u dolascima.

Predimenzionirani predmeti

Postoje dva specijalizirana šaltera za "velike predmete" za putnike koji odlaze i dolaze. Šalter za odlaske nalazi se u prostoru za prijavu u ekonomskoj kategoriji, dok je dolazna stanica u prostoru za preuzimanje prtljage. Naše uslužno osoblje može vas odvesti do šaltera za "velike artikle".

Posebna pomoć

Međunarodna zračna luka Bahrein pruža sveobuhvatan niz usluga i pogodnosti za putnike sa smanjenom pokretljivošću. Kako bismo osigurali da svi putnici dožive ugodno putovanje bez stresa od trenutka kada stignu, naše ljubazno i kompetentno osoblje rado će vam pomoći u lociranju brojnih objekata i usluga terminala.

Dostupnost i zahtjevi za invalidska kolica

Obavijestite svoju zrakoplovnu tvrtku unaprijed ako je vama ili bilo kojem članu vaše obitelji potrebna posebna pomoć, uključujući pristup invalidskim kolicima, nakon slijetanja u Bahrein. Kada vaš zrakoplov sleti, osoblje će vas čekati da vam posluži.

Broj telefona za posebne usluge: 00973 17138226

Informacijski pultovi

Postoje odvojeni informacijski pultovi za putnike s ograničenom pokretljivošću, gdje će osoblje rado odgovoriti na sva pitanja.

e-vrata

Dostupni u područjima dolazaka i odlazaka, namjenski e-Gates za putnike sa smanjenom pokretljivošću omogućuju brži i manje radno intenzivan prolazak kroz useljeničke provjere, uz održavanje istog stupnja sigurnosti.

Imigracijski šalteri

I u područjima dolazaka i odlazaka postoje dostupni imigracijski šalteri za putnike s ograničenom pokretljivošću.

Šalteri za prijavu

Međunarodna zračna luka Bahrein nudi namjenske šaltere za prijavu na let za putnike smanjene pokretljivosti.

Parkirališta

Postoje označena parkirna mjesta uz rubnike na ulazu u područje za dolaske i dva mjesta po razini uz dizala na parkiralištu B. Prije ulaska na parkiralište B, kliknite ikonu telefona na vratima barijere i obavijestite operatera o svom stanju dobiti posebnu pomoć. Parkirna mjesta za putnike s ograničenom pokretljivošću također su dostupna na unutarnjem ulazu uz rubnik u zonama dolazaka i odlazaka.

Umivaonice

U cijeloj međunarodnoj zračnoj luci u Bahreinu svi zahodi sadrže najmanje jednu kabinu za putnike smanjene pokretljivosti. Kako biste pronašli najbliže toalete, molimo slijedite putokaze ili pitajte nekoga od našeg ljubaznog osoblja.

Prijevoz

Parkiralište

Bilo da putujete u inozemstvo ili ostavljate/pokupite svoje najmilije, Međunarodna zračna luka Bahrein nudi niz praktičnih i isplativih parkirališta koja odgovaraju vašim zahtjevima.

Dugoročno parkiralište

Multi-Storey Car Park B vrhunsko je premium parkiralište koje zadovoljava vaše potrebe. Smješten uz zgradu putničkog terminala, vaš je automobil parkiran nekoliko minuta od mjesta za prijavu ili susreta. Uživajte u plaćanju bez muke pomoću automatiziranih strojeva. Ograničenje visine je 2,1 m.

Parkirališta za putnike smanjene pokretljivosti

Putnici sa smanjenom pokretljivošću sada mogu besplatno uživati u prva tri sata parkiranja na parkiralištima označenim za PRM na parkiralištu B (višekatno parkiralište). Višekatno parkiralište međunarodne zračne luke Bahrain ima 14 namjenskih PRM parkirnih mjesta dostupnih na razini 1 i 14 namjenskih PRM parkirnih mjesta na razini 2.

Dugotrajno parkiralište

Parkiralište D je idealno parkiralište za dugotrajne putnike zbog strateškog položaja Parkirališta D, što je kratka vožnja autobusom do terminala. Naše besplatne usluge prijevoza 24/7 opremljene su prostorom za pohranu prtljage i stižu u zasjenjenu čekaonicu na parkiralištu D gdje je prijevoz svakih 15 minuta.

Usluge iznajmljivanja automobila i limuzina

Putnici koji dolaze u Kraljevstvo mogu pronaći najbolje ponude luksuznih, ekonomskih i obiteljskih automobila od vodećih pružatelja usluga najma automobila u međunarodnoj zračnoj luci Bahrein. Prikladno su smješteni u javnom prostoru za dolaske u prizemlju terminala, nasuprot izlaza 1 i 2.

Taksi

Međunarodnu zračnu luku Bahrein opslužuju 24/7 tri taksi operatera koji čekaju u redu na kratkotrajnom i dugotrajnom parkiralištu (parkiralište B)  kako bi poslužili putnicima. Taksi prijevoznici uključuju lokalnu Bahrain Taxi Group Međunarodne zračne luke Bahrain, Speedy Motors i Arabian Taxi.

Da bi došli do taksi stanice, putnici mogu slijediti znakove smjera dok napuštaju područje za preuzimanje prtljage kako bi nastavili do kratkoročnih i dugoročnih parkirališta (parkiralište B), smještenih u blizini zgrade putničkog terminala nasuprot izlaza B.

Taksiji koji se pružaju u međunarodnoj zračnoj luci Bahrein temelje se na brojilima, prema Ministarstvu prometa i telekomunikacija Bahreina, gdje će se naplatiti početna 2 BHD i dodatna 2 BHD za usluge preuzimanja.

Autobus

Dolazak autobusom do i od Međunarodne zračne luke Bahrein brz je i praktičan uz Bahrain Public Transport Company (BPTC). Putnici koji dolaze mogu se probiti do izlaza 4 ‎na razini dolaska, gdje autobusi trenutno polaze iz zone 4A na cesti najbližoj zgradi terminala.

Rute koje opslužuju Međunarodnu zračnu luku Bahrein su:

A1 ‎– Zračna luka – Autobusni kolodvor Muharraq – Autobusni kolodvor Manama – Bolnica američke misije – Salmaniya – Khamis – Autobusni kolodvor grada Isa

A2 – Zračna luka – Autobusni kolodvor Manama – Centar grada – Seef – Souq Waqif – Grad Hamad – Sveučilište u Bahreinu (najbrža ruta od zračne luke do Maname)*

10 – Zračna luka – Arad – Hidd – Mina Salman – Avenija Kuwait – Autobusni kolodvor Manama – Autobusni terminal Muharraq – Zračna luka (u smjeru kazaljke na satu)

11 – Zračna luka – Autobusni kolodvor Muharraq – Autobusni kolodvor Manama – Kuvajtska avenija – Mina Salman – Hidd – Arad – Zračna luka (obrnuto od kazaljke na satu)

Za putovanje crvenim autobusima najbolja je opcija kupiti GO karticu od vozača koja će koštati 1 BHD (0,500 BHD za samu karticu pri prvoj kupnji). Svako putovanje košta 0,275 BHD, s maksimalnom dnevnom naplatom/kapacijom od 0,700 BHD. Alternativno, pojedinačna gotovina iznosi 0,300 BHD.

GO Red s Bahrain Busom i uživajte u sigurnim putovanjima i besplatnom Wi-Fiju u autobusima.

Prehrana i restorani

Bilo da tražite brzi međuobrok, obilan obrok ili okus lokalne bahreinske kuhinje, Bahrain International Airport ima za svakoga ponešto. Na pogodnoj lokaciji u područjima za dolaske i za odlaske nalaze se razni restorani s hranom i pićem.

McDonald’s

Dolasci - Radno vrijeme: 24/7 - Načini plaćanja: Gotovina, kartica, Apple Pay & Benefit Pay

McDonald’s je vodeći brend restorana brze usluge koji kupcima svih dobnih skupina pruža izvrsne, ugodne obroke. Od 1994. McDonald’s Bahrain je predan kvaliteti artikala koji se poslužuju u svakom od njegovih restorana i također održava aktivnu agendu društvene odgovornosti. Ova je avantura bila prosvjetljujuća i omogućila nam je da stvorimo duboke veze sa zajednicom. Predani smo tome da našim potrošačima nastavimo nuditi jednostavan, jasan i ugodan način da jedu hranu koju vole, dok istovremeno jačamo svoju poziciju unutar društvenog tkiva Kraljevine.

Starbucks

Dolasci, Odlasci (Prije prijave) - Radno vrijeme: 24/7 - Načini plaćanja: Gotovina, kartica i Apple Pay

Starbucks iskustvo je više od šalice kave. Starbucks je od samog početka želio biti drugačija vrsta tvrtke. Onaj koji ne samo da je slavio bogatu tradiciju kave, već je donio i osjećaj zajedništva, udobno treće mjesto daleko od zahtjeva posla i doma. Sa svakom šalicom nastojimo oživjeti naše nasljeđe i iznimno iskustvo. Starbucks možete pronaći na dolascima i odlascima (prije prijave).

Crêpafe

Polasci (prije prijave) - Radno vrijeme: 24/7 - Načini plaćanja: Gotovina, kartica i benefit Pay

Crêpafe je ležerna palačinkarnica, cjelodnevno odredište za objedovanje koje poslužuje neodoljivu ponudu slatkiša i slanih palačinki, palačinki, vafla i omleta kao vlastitu posebnu mješavinu kave i specijalnih pića, a sve to u ugodnom okruženju kafića, a opet u modernom ambijentu kafića. Nalazi se u prostoru za odlaske i dostupan je javnosti.

Jamie's Deli & Pizzeria

Polasci - Radno vrijeme: 24/7 - Načini plaćanja: Gotovina, Kartica, Apple Pay, Samsung Pay, Max Wallet & Benefit Pay.

Po prvi put u Bahreinu, u slasnim jelima slavnog kuhara može se uživati u međunarodnoj zračnoj luci Bahrein! Bilo da tražite brz i jednostavan ručak, mjesto za opuštanje ili uživanje u zdravim, pošteno pripremljenim jelima pripremljenim od organskih namirnica, ovo je mjesto za vas! Jamie's Deli and Pizzeria nalazi se u zoni za odlaske.

Illy Caffè

Polasci - Radno vrijeme: 24/7 - Načini plaćanja: Gotovina, Kartica, Apple Pay, Samsung Pay, Max Wallet & Benefit Pay.

Illy Caffè životni je prostor za otkrivanje, opuštanje, druženje i upoznavanje prijatelja. Kava je ovdje protagonist i susreće se s velikom talijanskom tradicijom kavana, u toplom i inovativnom okruženju, evocirajući iskustvo okusa, stila i izvrsnosti. Ily Caffé također nudi niz talijanskih peciva i grickalica, gurmanskih sendviča i svježe pečenih slastica.

Jaipur Indo Asian

Polasci - Radno vrijeme: 24/7 - Načini plaćanja: Gotovina, Kartica, Apple Pay, Samsung Pay, Max Wallet & Benefit Pay.

Sa svježim, globalnim pogledom na tradicionalnu indijsku kuhinju, Jaipur iznenađuje putnike svojim autentičnim šarmom koji se može naći samo na ulicama Indije iu knjigama recepata prošlih generacija. Indijska kuhinja prožeta je tradicijom, amalgamom različitih etničkih utjecaja koji su zarobljeni u ponudi hrane ovog koncepta.

TGI Friday’s

Polasci - Radno vrijeme: 24/7 - Načini plaćanja: Gotovina, Kartica, Apple Pay, Samsung Pay, Max Wallet & Benefit Pay.

Kao izvorni ležerni bar i roštilj TGI Fridays™ nudi autentičnu američku hranu i legendarna pića. Posluženje uz istinsku osobnu uslugu i slavljenje oslobađajućeg i oslobađajućeg duha "petka" bila je premisa osnivanja restorana iz koje je rođeno obećanje robne marke "In Here, It's Always Friday®". 

Lumee

Lumee je posvećen uhvatiti bit bliskoistočne ulične hrane u suvremenom okruženju kafića\deli. Uzbudljivi okusi iz Bahreina i Zaljeva, kao i regije (Levant/Egipat/Turska/Iran) kreativno su okupljeni s klasicima kao što su 'hommos' i 'Bahraini tikka lumee' i prepoznatljivim jelima kao što su 'Spicy Mattai Salad', 'Quinoa Kubbe' i 'Pita Toasties'.

Lumee se nalazi u zoni za odlaske na Souq Al Qaisariya.

Saloni & Hotel

Trebate odmor prije ili nakon dugog leta? Povucite se u jedan od ekskluzivnih salona za odlaske ili dolaske ili u hotel Bahrain Airport da se opustite, radite ili uživate u izboru hrane i pića.

Pearl Lounge na polascima

Način plaćanja: Debitne i kreditne kartice, Benefit Pay, Max Wallet, Apple Pay i Samsung Pay

Pearl Lounge idealno je skrovište za pojedince, zabave, poslovne putnike i obitelji, budući da predstavlja najbolje od tradicionalnog bahreinskog gostoprimstva u potpuno suvremenom okruženju. Najsuvremeniji salon za odlaske ima 10 jedinstveno dizajniranih odjeljaka, svaki s vlastitim ambijentom, gdje se putnici mogu opustiti, obnoviti energiju ili raditi u idealnom okruženju za svoje raspoloženje.

Svaka zona nudi karakterističnu kuhinju, a turisti su razmaženi raznolikošću dostupnih opcija hrane i pića. Od otvorene kuhinje uživo do toplih i hladnih bifea s internacionalnom kuhinjom, salon Pearl osigurava da postoji nešto za svačiji ukus.

Osim mirnog prostora, Pearl lounge ima deset lijepo uređenih soba, svaka sa svojim posebnim karakterom. Uz raznovrsnu ponudu hrane i pića, molitvene prostorije, tuševe i zahode, salon ima i određeni poslovni prostor. Osim toga, salon Pearl ima obiteljski prostor, salon za igre i izravan pristup tranzitnom hotelu i toplicama.

Hala Bahrain Hospitality, vrhunski pružatelj ugostiteljskih usluga u međunarodnoj zračnoj luci Bahrein, upravlja salonom Pearl Lounge.

Gulf Air Lounge: Falcon Gold Lounge

Predstavljamo vrhunski novi salon terminala Gulf Aira u međunarodnoj zračnoj luci Bahrein!

U novom Falcon Gold salonu Gulf Aira na novom terminalu međunarodne zračne luke Bahrein možete se opustiti, opustiti i iskusiti luksuz i arapsko gostoprimstvo u svom najboljem izdanju, bez obzira na to jeste li u tranzitu ili na početku putovanja.

Osim jedinstvenih pogodnosti u salonu Gulf Aira, koje uključuju tuševe, sobe za molitvu i tihu zonu, možete uživati u raznim opcijama za odmaranje, objedovanje i zabavu.

Prepustite se jednoj od brojnih mogućnosti objedovanja u salonu dok promatrate pistu ili objedujte sa suputnicima.

Salon Pearl pri dolasku

Bilo da putujete sami, s poslovnim partnerom ili s obitelji i prijateljima, naši saloni u međunarodnoj zračnoj luci Bahrein pružaju luksuzno i mirno utočište. Pružamo usluge elektroničke vize kako bismo vam pomogli izbjeći iznenađenja u zadnji tren i ublažiti stres i neugodnosti povezane s letenjem.

Nakon dugog leta, možete se osvježiti i okrijepiti u našem salonu za dolaske, koji ima luksuzan tuš. Dostupan je i dobro odabran asortiman hrane i pića koji će zadovoljiti sve ukuse.

Bahrein Airport Hotel

Dok čekaju svoje letove, Bahrain Airport Hotel nudi izbor hotelskih stilova u kojima se putnici u tranzitu mogu opustiti i obnoviti.

Svaka od 17 kompaktnih hotelskih soba, 24 standardne sobe, 17 obiteljskih soba i 1 soba sa sadržajima za putnike sa smanjenom pokretljivošću ima krevet, LED televiziju sa satelitskim kanalima, tuš i pribor za pripremu kave/čaja. Također sadrži 24 moderna ležaja za spavanje s integriranim TV-om i radiom, slušalicama, sefom i digitalnim zaključavanjem. Osim kapsula, gosti će imati pristup ormarićima na zaključavanje i središnje smještenoj kupaonici/tušu.

Ulaz u hotel, smješten izvan glavne dvorane na izlazu za polazak 15, sadrži lijepo predvorje i odvojene toplice za muškarce i žene, od kojih svaka nudi izbor usluga masaže, tretmana i tuševa. Uz to, hotelski gosti imaju pristup usluzi buđenja, besplatnom Wi-Fiju te 24-satnoj podršci i uslugama informacija. Bit će dostupne sobe i kapsule za boravak od dva sata ili više.

Salon za maloljetnike bez pratnje

Djeci u dobi od 2 do 14 godina koja putuju sama u međunarodnu zračnu luku Bahrein osigurano je sigurno, udobno i pozitivno iskustvo putovanja s programom maloljetnika bez pratnje. Namjenski salon za maloljetnike bez pratnje opremljen je interaktivnim igračkama, igraćim konzolama, prostorom za čitanje i udobnim rasporedom sjedećih mjesta. Nakon rezerviranja putem određenog zračnog prijevoznika, posvećeni agent također je na raspolaganju za pružanje osobnijeg iskustva. Soba ima pogled na dvoranu tako da mališani mogu gledati kako avioni polijeću i slijeću.