Manama reseguide

Boende i Manama

Vissa hotell i Manama är så utmärkande att de är välkända inte bara i staden utan även i andra länder. En av dem är Westin Bahrain City Centre, som delar byggnad med det största köpcentret i Bahrain. Detta förstklassiga hotell är populärt bland entusiaster av shopping och aktiv rekreation, eftersom besökare kan besöka Bahrains centrum eller Wahooo! vattenpark när som helst. Hotellet ligger i samma byggnad som det berömda nöjeskomplexet Magic Planet, som är känt för sitt breda utbud av spelautomater och en av stadens största teatrar med 20 salar. Westin Bahrain City Centre kvalificerar knappast som ett traditionellt hotell i konventionell mening, eftersom dess gäster har tillgång till ett överflöd av underhållningsalternativ och rekreationsställen.

The K Hotel

Manama är känt för sitt överflöd av trendiga, moderna hotell, bland vilka The K Hotel har en distinkt plats. Dess interiör är unik eftersom den speglar de finaste nationella traditionerna. Rummen har bekväma madrasser med höga träben, och alla möbler är gjorda av naturligt mörkt trä. Genomskinliga glasskärmar, skimrande kristallkronor och inbyggda belysningsarmaturer ger en unik touch till inredningen. Förutom intressanta publikationer innehåller hotellets bibliotek en omfattande samling konstverk.

Bahrain Wellness Resort

Många moderna hotell i Manama döljer interiörer i historisk stil bakom sina väggar. Bahrain Wellness Resort är en bra illustration av det tidigare nämnda. Dess fängslande interiör består av antika möbler och en mängd olika konstverk. Alla rum har fina trämöbler och dekorationer i vintagestil, som läslampor, trähantverk och antika vaser. Hotellet är ett enda komplex med ett välkänt spa; Fastigheten är omgiven av en vacker anlagd park med dammar och kanaler.

Gulf Hotel

Manama är stolta över sina lyxhotell, som vart och ett har distinkta egenskaper. Fans av överdådiga resorter lockas till Gulf Hotel. Denna lodge är omgiven av en vacker tropisk trädgård där en lagunliknande pool är dold av tät vegetation. Det finns femton restauranger och barer, där den italienska restaurangen La Pergola är den mest unika. Restaurangens hall är prydd med utsökta fresker i romersk stil. För rika gäster erbjuder hotellet 100 kvadratmeter stora sviter som kostar mer än 1 000 USD per natt.

The Ritz-Carlton Bahrain Hotel & Spa

Ett annat lyxigt läge är The Ritz-Carlton Bahrain Hotel & Spa, som är anmärkningsvärt för sin samtida arkitektur. Den enorma stenbyggnaden med en inglasad front är konstnärligt belyst. Hotellets interiör innehåller också andra spännande egenskaper. Dess breda foajé är dekorerad med krämfärgade väggar och ett tak prydt med väggmålningar och stensniderier. Gästerna kommer att kunna bredda sin fritid med riktigt aristokratisk underhållning, eftersom hotellets privata Burlington Club erbjuder de finaste årgångsviner, konjak och tobak.

The Sea Loft Boutique Chalets

Sea Loft Boutique Chalets visas tydligt på kartan för resenärer som föredrar unikt och autentiskt boende. Denna resort ligger på Amwaj-öarna, så den är helt omgiven av Arabiska havet. Lodgen har överdådiga stugor byggda nära kusten. Vissa av dem har en elegant sittgrupp med egen terrass och ett rymligt bubbelbad utomhus. Området har en stor pool. Denna autentiska resort är idealisk för långa vistelser och är extremt populär bland familjer.

Dragon Hotel And Resort

Dragon Hotel And Resort är ett av stadens mest framstående arkitektoniska emblem. Dess tak är prydt med drakryggar av sten som är synnerligen magnifika; på en klar dag sträcker sig dessa ornament bokstavligen till den blå himlen. På kvällen, när hotellet är upplyst med flerfärgad belysning, är strukturen särskilt vacker. Denna resort erbjuder en mängd olika rum, sviter och villor. Nästan varje dag uppträder kända DJ:s i klubbens lounge, och en gång i veckan uppträder kända jazzensembler i klubbens lounge.

Moon Plaza Hotel

Moon Plaza Hotel framställs som ett sant uttryck för nationell identitet och traditioner. Den sistnämnda bor i en magnifik stenstruktur med en magnifik exteriör och ett täckt trädäck. Som ett resultat av ett överflöd av designeraccessoarer är atmosfären både okomplicerad och lockande. Receptionsdäcket pryds av tre vackra akvarier, stilfulla möbler i traditionell stil och målningar av Bahrains mest framstående konstnärer. Detta pittoreska hotell har eleganta parkettgolv, målade väggar och tak och ett överflöd av glänsande lampor och ljuskronor ger det ett utmärkt läge för att utforska de nationella traditionerna.

Sofitel Bahrain Zallaq Thalassa Sea & Spa

Sofitel Bahrain Zallaq Thalassa Sea & Spa är designad i enlighet med de finaste traditionerna från det förflutna. Alla ytor är färdiga med naturligt trä och marmor, och golven i rummen och allmänna utrymmen är täckta med överdådiga handgjorda mattor. Vissa sviter har en king size-säng i kolonialstil, medan andra har panoramafönster med draperade portier. Hotellet har ett sortiment av antika möbler och ljuskronor.

Sheraton Bahrain Hotel

Sheraton Bahrain Hotel är ett populärt boendealternativ för stadens rikaste och mest inflytelserika besökare. Hotellet har ett lyxigt spa med en mängd olika massage- och kosmetiska behandlingar, samt separata fitnesscenter för män och kvinnor. Golestan, hotellets exklusiva iranska restaurang, lagar sina rätter i en vedeldad spis. Gäster som bor i en av klubbsviterna har gratis tillgång till Club Lounge och en mängd extra exklusiva tjänster.

InterContinental Regency Bahrain

InterContinental Regency Bahrain ligger i en av de mest imponerande samtida strukturerna. Lägsta pris per natt för ett vanligt rum är cirka 300 USD, och för 800 USD kan kunderna få en av de enorma sviterna. Var och en av de fem restaurangerna är beredda att erbjuda turister en unik meny; köttälskare kommer att älska restaurangen Legendz. Under sommaren erbjuder hotellet flera ytterligare faciliteter för familjer, inklusive en barnklubb.

Crowne Plaza Bahrain

Det femstjärniga hotellet Crowne Plaza Bahrain ligger i stadens affärsdistrikt. Denna plats är extremt populär bland affärsresenärer. Hotellet har en lyxig bankettsal som rymmer upp till 1 700 gäster; Erfaren personal hjälper till med planeringen av alla evenemang. Hotellet har en elegant VIP-lounge med ett stort urval av förstklassig alkohol och delikatesser för avkoppling.