Manama reiseguide

Overnatting i Manama

Noen hoteller i Manama er så særegne at de er velkjente ikke bare i byen, men til og med i andre nasjoner. En av dem er Westin Bahrain City Centre, som deler en bygning med det største kjøpesenteret i Bahrain. Dette førsteklasses hotellet er populært blant entusiaster av shopping og aktiv rekreasjon, siden besøkende kan besøke Bahrain sentrum eller Wahooo! badeland når som helst. Hotellet ligger i samme bygning som det berømte underholdningskomplekset Magic Planet, som er kjent for sitt brede utvalg av spilleautomater og en av byens største teatre med 20 saler. Westin Bahrain City Centre kvalifiserer neppe som et tradisjonelt hotell i konvensjonell forstand, siden gjestene har tilgang til en overflod av underholdningsalternativer og rekreasjonssteder.

The K Hotel

Manama er kjent for sin overflod av trendy, moderne hoteller, hvorav The K Hotel har en tydelig plass. Interiøret er unikt fordi det gjenspeiler de fineste nasjonale tradisjoner. Rommene har komfortable madrasser med høye treben, og alle møblene er laget av naturlig mørkt tre. Gjennomsiktige glassskjermer, glitrende krystalllysekroner og innebygde lysarmaturer gir dekoren et unikt preg. I tillegg til interessante publikasjoner, inneholder hotellets bibliotek en omfattende samling av kunstverk.

Bahrain Wellness Resort

Mange moderne hoteller i Manama skjuler interiør i historisk stil bak veggene. Bahrain Wellness Resort er en god illustrasjon av det nevnte. Det fengslende interiøret består av antikke møbler og en rekke kunstverk. Alle rommene har fine tømmermøbler og dekorasjoner i vintagestil, som leselys, trehåndverk og antikke vaser. Hotellet er et enkelt kompleks med et kjent spa; eiendommen er omkranset av en vakker anlagt park med dammer og kanaler.

Gulf Hotel

Manama er stolt av sine luksushoteller, som hver har sine egne særtrekk. Fans av overdådige feriesteder er tiltrukket av Gulf Hotel. Denne hytta er omgitt av en vakker tropisk hage der et basseng i lagunestil er skjult av tett vegetasjon. Det er femten restauranter og barer, med den italienske restauranten La Pergola som den mest unike. Restaurantens hall er utsmykket med utsøkte fresker i romersk stil. For velstående gjester tilbyr hotellet suiter på 100 kvadratmeter som koster mer enn 1000 dollar per natt.

The Ritz-Carlton Bahrain Hotel & Spa

En annen luksuriøs beliggenhet er The Ritz-Carlton Bahrain Hotel & Spa, som er bemerkelsesverdig for sin moderne arkitektur. Den enorme steinbygningen med innglasset front er kunstnerisk opplyst. Hotellets interiør inkluderer også andre spennende egenskaper. Den brede foajeen er dekorert med kremfargede vegger og et tak utsmykket med veggmalerier og steinutskjæringer. Gjestene vil kunne utvide fritiden sin med virkelig aristokratisk underholdning, ettersom hotellets private Burlington Club tilbyr de fineste årgangsviner, konjakk og tobakk.

The Sea Loft Boutique Chalets

Sea Loft Boutique Chalets vises fremtredende på kartet for reisende som foretrekker unike og autentiske overnattingssteder. Dette feriestedet ligger på Amwaj-øyene, så det er fullstendig omgitt av Arabiahavet. Hytta har overdådige hytter bygget nær kysten. Noen av dem har en elegant sittegruppe med egen terrasse og et romslig utendørs boblebad. Nabolaget har et stort svømmebasseng. Dette autentiske feriestedet er ideelt for lange opphold og er ekstremt populært blant familier.

Dragon Hotel And Resort

Dragon Hotel And Resort er et av byens mest fremtredende arkitektoniske emblemer. Taket er utsmykket med dragerygger i stein som er overmåte praktfulle; på en klar dag når disse ornamentene bokstavelig talt den blå himmelen. Om kvelden, når hotellet er opplyst med flerfarget belysning, er strukturen spesielt vakker. Dette feriestedet tilbyr en rekke rom, suiter og villaer. Nesten hver dag opptrer kjente DJ-er i klubbens lounge, og en gang i uken opptrer anerkjente jazzensembler i klubbens lounge.

Moon Plaza Hotel

Moon Plaza Hotel er avbildet som et sant uttrykk for nasjonal identitet og tradisjoner. Sistnevnte ligger i en praktfull steinstruktur med et praktfullt eksteriør og et overbygd tredekke. Som et resultat av en overflod av designertilbehør, er atmosfæren både ukomplisert og forlokkende. Resepsjonsdekket er utsmykket med tre vakre akvarier, stilige møbler i tradisjonell stil og malerier av Bahrains mest anerkjente kunstnere. Dette sjarmerende hotellet har elegante parkettgulv, malte vegger og tak, og overflod av skinnende lamper og lysekroner, gir det en flott beliggenhet for å utforske de nasjonale tradisjonene.

Sofitel Bahrain Zallaq Thalassa Sea & Spa

Sofitel Bahrain Zallaq Thalassa Sea & Spa er designet i samsvar med fortidens fineste tradisjoner. Alle overflater er ferdig med naturlig tre og marmor, og gulvene i rommene og fellesområdene er dekket med overdådige håndlagde tepper. Noen av suitene har en king-size-seng i kolonistil, mens andre har panoramavinduer med draperte portierer. Hotellet har et utvalg av antikke møbler og lysekroner.

Sheraton Bahrain Hotel

Sheraton Bahrain Hotel er et populært overnattingsalternativ for byens rikeste og mest innflytelsesrike besøkende. Hotellet har et luksuriøst spa med en rekke massasjer og kosmetiske behandlinger, samt separate treningssenter for menn og kvinner. Golestan, hotellets eksklusive iranske restaurant, tilbereder rettene sine i en vedovn. Gjester som bor i en av klubbsuitene har gratis tilgang til Club Lounge og en rekke ekstra eksklusive tjenester.

InterContinental Regency Bahrain

InterContinental Regency Bahrain ligger i en av de mest imponerende moderne strukturene. Minimumsprisen per natt for et vanlig rom er omtrent $300, og for $800 kan kundene få en av de enorme suitene. Hver av de fem restaurantene er forberedt på å tilby turister en unik meny; kjøttelskere vil elske Legendz-restauranten. Om sommeren tilbyr hotellet flere tilleggsfasiliteter for familier, inkludert en barneklubb.

Crowne Plaza Bahrain

Det femstjerners Crowne Plaza Bahrain-hotellet ligger i byens forretningsdistrikt. Denne beliggenheten er ekstremt populær blant forretningsreisende. Hotellet har en luksuriøs bankettsal som kan romme opptil 1700 gjester; erfarne ansatte vil hjelpe til med planleggingen av ethvert arrangement. Hotellet har en stilig VIP-lounge med et omfattende utvalg av førsteklasses alkohol og delikatesser for avslapning.