Manama Útikalauz

Szállás Manamában

Manama egyes szállodái annyira jellegzetesek, hogy nem csak a városban, de még más nemzetekben is jól ismertek. Az egyik a Westin Bahrain City Centre, amely egy épületben osztozik Bahrein legnagyobb bevásárlóközpontjával. Ez a prémium szálloda népszerű a vásárlás és az aktív kikapcsolódás szerelmesei körében, mivel a látogatók ellátogathatnak Bahrein városközpontjába vagy a Wahooo-ba! vízi park bármikor. A szálloda ugyanabban az épületben található, mint a híres Magic Planet szórakoztató komplexum, amely a pénznyerő automaták széles választékáról és a város egyik legnagyobb, 20 termes színházáról híres. A Westin Bahrain City Center aligha minősül hagyományos értelemben vett hagyományos szállodának, mivel vendégei rengeteg szórakozási alternatívát és rekreációs helyszínt kapnak.

The K Hotel

Manama híres a rengeteg divatos, modern szállodáról, amelyek között a The K Hotel is különleges helyet foglal el. Belseje egyedi, mert a legszebb nemzeti hagyományokat tükrözi. A szobákban kényelmes matracok és magas falábak találhatók, a bútorok pedig természetes sötét fából készültek. Az áttetsző üvegkijelzők, a csillogó kristálycsillárok és a beépített világítótestek egyedi megjelenést kölcsönöznek a dekorációnak. Az érdekes kiadványok mellett a szálloda könyvtára műalkotások kiterjedt gyűjteményét is tartalmazza.

Bahrain Wellness Resort

Manama számos modern szállodája történelmi stílusú belső tereket rejt a fala mögött. A Bahrain Wellness Resort jól illusztrálja az előbb említetteket. Magával ragadó belső terét antik bútorok és különféle műalkotások alkotják. Minden szoba finom fabútorokkal és vintage stílusú dekorációval rendelkezik, mint például olvasólámpák, fából készült kézműves termékek és antik vázák. A szálloda egyetlen komplexum, híres gyógyfürdővel; az ingatlant egy gyönyörű parkosított park veszi körül tavakkal és csatornákkal.

Gulf Hotel

Manama büszke luxusszállodáira, amelyek mindegyike sajátos tulajdonságokkal rendelkezik. A Gulf Hotel vonzza a fényűző üdülőhelyek rajongóit. Ezt a szállást egy gyönyörű trópusi kert veszi körül, amelyben a lagúna stílusú medencét sűrű növényzet takarja. Tizenöt étterem és bár található, közülük az olasz La Pergola étterem a legkülönlegesebb. Az étterem auláját gyönyörű római stílusú freskók díszítik. A gazdag vendégek számára a szálloda 100 négyzetméteres lakosztályokat kínál, amelyek éjszakánként több mint 1000 dollárba kerülnek.

The Ritz-Carlton Bahrain Hotel & Spa

Egy másik fényűző helyszín a The Ritz-Carlton Bahrain Hotel & Spa, amely kortárs építészetéről nevezetes. A hatalmas, üvegezett homlokzatú kőépület művészi megvilágítású. A szálloda belső terei más érdekes jellemzőket is tartalmaznak. Széles előterét krémszínű falak és falfestményekkel és kőfaragványokkal díszített mennyezet díszíti. A vendégek igazán arisztokratikus szórakozással bővíthetik szabadidőüket, hiszen a szálloda privát Burlington Clubjában a legfinomabb évjáratú borokat, pálinkát és dohányt kínálják.

The Sea Loft Boutique Chalets

A Sea Loft Boutique Chalets jól láthatóan megjelenik a térképen az egyedi és autentikus szállásokat kedvelő utazók számára. Ez az üdülőhely az Amwaj-szigeteken található, így teljesen körülveszi az Arab-tenger. A lodge pazar faházakat kínál a part közelében. Némelyikük elegáns ülősarokkal, saját terasszal és tágas szabadtéri pezsgőfürdővel rendelkezik. A környéken egy nagy medence található. Ez az autentikus üdülőhely ideális hosszú távú tartózkodásra, és rendkívül népszerű a családok körében.

Dragon Hotel And Resort

A Dragon Hotel And Resort a város egyik legjelentősebb építészeti emblémája. Tetőjét kősárkánytüskék díszítik, amelyek rendkívül pompázatosak; tiszta napon ezek a díszek szó szerint a kék ég felé nyúlnak. Este, amikor a szálloda többszínű világítással van megvilágítva, különösen szép a szerkezet. Ez az üdülőhely különféle szobákat, lakosztályokat és villákat kínál. Szinte minden nap jelentős DJ-k lépnek fel a klub társalgójában, hetente egyszer pedig neves jazz-együttesek lépnek fel a klub társalgójában.

Moon Plaza Hotel

A Moon Plaza Hotel a nemzeti identitás és hagyományok valódi kifejezőjeként jelenik meg. Ez utóbbi egy csodálatos kőépítményben található, csodálatos külsővel és fedett fa fedélzettel. A rengeteg dizájner kiegészítőnek köszönhetően a hangulat egyszerű és vonzó. A recepciót három gyönyörű akvárium, stílusos, hagyományos stílusú bútorok és Bahrein legkiválóbb művészeinek festményei díszítik. Ez a hangulatos szálloda elegáns parkettája, festett falai és mennyezete, valamint rengeteg csillogó lámpa és csillár kiváló helyszínt biztosít a nemzeti hagyományok felfedezéséhez.

Sofitel Bahrain Zallaq Thalassa Sea & Spa

A Sofitel Bahrain Zallaq Thalassa Sea & Spa a múlt legkiválóbb hagyományainak megfelelően lett kialakítva. Minden felület természetes fával és márvánnyal van bevonva, a szobákban és a közös helyiségekben pedig pazar kézzel készített szőnyegek borítják a padlót. Egyes lakosztályok gyarmati stílusú king méretű kétszemélyes ággyal, míg mások panorámás ablakokkal és kárpitozott portékákkal rendelkeznek. A szálloda antik bútorok és csillárok széles választékát kínálja.

Sheraton Bahrain Hotel

A Sheraton Bahrain Hotel népszerű szálláslehetőség a város leggazdagabb és legbefolyásosabb látogatói számára. A szálloda fényűző gyógyfürdőjében különféle masszázsok és kozmetikai kezelések várják a vendégeket, valamint külön fitneszközpont áll rendelkezésre férfiak és nők számára. A Golestan, a szálloda előkelő iráni étterme fatüzelésű kályhában főzi meg ételeit. A klublakosztályok egyikében megszálló vendégek ingyenesen vehetik igénybe a Club Lounge szolgáltatásait és számos további exkluzív szolgáltatást.

InterContinental Regency Bahrain

Az InterContinental Regency Bahrain az egyik leglenyűgözőbb kortárs épületben található. A normál szoba minimális éjszakai díja körülbelül 300 dollár, és 800 dollárért az ügyfelek a hatalmas lakosztályok egyikét kaphatják meg. Az öt étterem mindegyike egyedi menüt kínál a turistáknak; a hús szerelmesei imádni fogják a Legendz éttermet. A nyár folyamán a szálloda számos további létesítményt kínál a családok számára, köztük egy gyerekklubot.

Crowne Plaza Bahrain

Az ötcsillagos Crowne Plaza Bahrain szálloda a város üzleti negyedében található. Ez a hely rendkívül népszerű az üzleti utazók körében. A szálloda fényűző bankett-teremmel rendelkezik, amely akár 1700 vendég befogadására is alkalmas; tapasztalt munkatársak segítenek minden rendezvény megtervezésében. A szálloda stílusos VIP-társalgója prémium alkoholos italok és finomságok széles választékával várja a pihenni vágyókat.