Manama reseguide

Nattliv i Manama

I Bahrains huvudstad är nattlivet rikligt, vilket gör att alla kan välja en plats som han eller hon väljer.

Manama har ett extremt aktivt nattliv. Oavsett om du vill varva ner i en bar efter en dags sightseeing eller vill dansa hela natten på en klubb, hittar du båda i staden.

De mest populära barerna i Manama är de med uteservering. Block 338 i Adlliya har de bästa barerna. Om du hoppas på en lugn drink, var medveten om att efter 23:00 kommer många barer att öka musiken för att skapa en feststämning.

Manama har ett överflöd av nattklubbar för dem som söker en feststämning. Det finns något för alla demografiska grupper, oavsett om du vill lyssna på västerländsk musik som dans, pop och hiphop, eller arabisk musik.

De som önskar "allt på en gång" bör besöka Bushido Lounge, som erbjuder ett enastående sortiment av drycker, en innovativ inredning och kvalitetsservice. Fans av överdådig fritid samlas på Elements Pool & Lounge InterContinental Regency Bahrain, men de som föredrar livemusik framför en hård drink kommer att bli glada över att upptäcka Ibrida. Cigar Lounge vänder sig till finsmakare av goda cocktails, medan Wrangler och Club XS är anmärkningsvärda platser där du kan dansa till gryningen.

Med golfens mått mätt har Manama ett blomstrande nattliv. Adliya, Hoora, Juffair och affärsdistriktet är nyckeldistrikten.

  • Digger's, Delmont Hotel. En sportpub med australiensiskt motiv i hjärtat av staden. Manliga expats som är singel är särskilt förtjusta i det.
  • Guldklubb. Ryska kvinnor utför sin återgivning av traditionell magdans på en arabisk nattklubb.
  • Hard Rock Cafe.
  • Skördarmaskiner, King Faisal Highway (Crowne Plaza). Populär pseudo-brittisk taverna med kall öl, pubmat och ett filippinskt band som kännetecknas av sina knappa kläder snarare än sin musikaliska förmåga. Öl bryggt i BD2.5.
  • JJ’s (Al Bustan Hotel). Stadens största irländska bar.
  • Queensbury Arms. En annan populär plats med rimliga ölpriser.
  • Sherlock Holmes (Gulf Hotel). Mock-brittisk pub.
  • Sångare. Pub för expats. Även om detta tekniskt sett är en privat klubb, verkar vaktarna vid ingången vara mer intresserade av att hindra araber från att komma in än att inspektera medlemskort.
  • Wrangler's, Best Western Juffair Hotel. En pub och dansklubb med amerikansk atmosfär. Populärt bland expats och sjömän från USA.