Manama rejseguide

Indkvartering i Manama

Nogle hoteller i Manama er så karakteristiske, at de er velkendte ikke kun i byen, men endda i andre nationer. En af dem er Westin Bahrain City Centre, som deler en bygning med det største indkøbscenter i Bahrain. Dette førsteklasses hotel er populært blandt entusiaster af shopping og aktiv rekreation, da besøgende kan besøge Bahrains centrum eller Wahooo! vandland til enhver tid. Hotellet ligger i samme bygning som det berømte underholdningskompleks Magic Planet, som er kendt for sit brede udvalg af spilleautomater og et af byens største teatre med 20 sale. Westin Bahrain City Centre kvalificerer sig næppe som et traditionelt hotel i konventionel forstand, da dets gæster har adgang til en overflod af underholdningsalternativer og rekreative steder.

The K Hotel

Manama er kendt for sin overflod af trendy, moderne hoteller, blandt hvilke The K Hotel har en særlig plads. Dets interiør er unikt, fordi det afspejler de fineste nationale traditioner. Værelserne har komfortable madrasser med høje træben, og alle møblerne er lavet af naturligt mørkt træ. Gennemsigtige glasskærme, glitrende krystallysekroner og indbyggede lysarmaturer tilføjer et unikt touch til indretningen. Ud over interessante publikationer rummer hotellets bibliotek en omfattende samling af kunstværker.

Bahrain Wellness Resort

Mange moderne hoteller i Manama skjuler interiør i historisk stil bag deres vægge. Bahrain Wellness Resort er en god illustration af det førnævnte. Dens fængslende interiør består af antikke møbler og en række kunstværker. Alle værelser har fine træmøbler og vintage-stil dekorationer, såsom læselamper, træhåndværk og antikke vaser. Hotellet er et enkelt kompleks med en berømt spa; ejendommen er omkranset af en smuk anlagt park med damme og kanaler.

Gulf Hotel

Manama er stolte af sine luksushoteller, som hver især har særskilte egenskaber. Fans af overdådige feriesteder er tiltrukket af Gulf Hotel. Denne lodge er omgivet af en smuk tropisk have, hvor en pool i lagunestil er skjult af tæt vegetation. Der er femten restauranter og barer, hvor den italienske restaurant La Pergola er den mest unikke. Restaurantens sal er udsmykket med udsøgte fresker i romersk stil. Til velhavende gæster tilbyder hotellet suiter på 100 kvadratmeter, der koster mere end 1.000 USD per nat.

The Ritz-Carlton Bahrain Hotel & Spa

En anden luksuriøs beliggenhed er The Ritz-Carlton Bahrain Hotel & Spa, som er bemærkelsesværdig for sin moderne arkitektur. Den enorme stenbygning med en indglasset front er kunstnerisk oplyst. Hotellets interiør inkluderer også andre spændende karakteristika. Dens brede foyer er dekoreret med cremefarvede vægge og et loft prydet med vægmalerier og stenudskæringer. Gæster vil være i stand til at udvide deres fritid med virkelig aristokratisk underholdning, da hotellets private Burlington Club tilbyder de fineste årgangsvine, brandy og tobak.

The Sea Loft Boutique Chalets

Sea Loft Boutique Chalets er fremtrædende vist på kortet for rejsende, der foretrækker unikke og autentiske boliger. Dette resort er beliggende på Amwaj-øerne, så det er fuldstændigt omgivet af Det Arabiske Hav. Lodgen har overdådige hytter bygget nær kysten. Nogle af dem har et elegant opholdsområde med egen terrasse og et rummeligt udendørs spabad. Kvarteret har en stor swimmingpool. Dette autentiske feriested er ideelt til lange ophold og er ekstremt populært blandt familier.

Dragon Hotel And Resort

Dragon Hotel And Resort er et af byens mest fremtrædende arkitektoniske emblemer. Dens tag er prydet med dragepigge af sten, der er overordentlig storslåede; på en klar dag når disse ornamenter bogstaveligt talt efter den blå himmel. Om aftenen, når hotellet er oplyst med flerfarvet belysning, er strukturen særlig smuk. Dette resort tilbyder en række værelser, suiter og villaer. Næsten hver dag optræder bemærkelsesværdige DJs i klubbens lounge, og en gang om ugen optræder anerkendte jazzensembler i klubbens lounge.

Moon Plaza Hotel

Moon Plaza Hotel er afbildet som et sandt udtryk for national identitet og traditioner. Sidstnævnte ligger i en storslået stenstruktur med et storslået ydre og et overdækket træterrasse. Som et resultat af et væld af designertilbehør er atmosfæren både ukompliceret og dragende. Receptionsdækket er udsmykket med tre smukke akvarier, stilfulde møbler i traditionel stil og malerier af Bahrains mest fremtrædende kunstnere. Dette maleriske hotel har smarte parketgulve, malede vægge og lofter og overflod af skinnende lamper og lysekroner, hvilket giver det en fantastisk beliggenhed, hvorfra man kan udforske de nationale traditioner.

Sofitel Bahrain Zallaq Thalassa Sea & Spa

Sofitel Bahrain Zallaq Thalassa Sea & Spa er designet i overensstemmelse med fortidens fineste traditioner. Alle overflader er afsluttet med naturligt træ og marmor, og gulvene i værelser og offentlige områder er beklædt med overdådige håndlavede tæpper. Nogle suiter har en kingsize-seng i kolonistil, mens andre har panoramavinduer med draperede portier. Hotellet har et udvalg af antikke møbler og lysekroner.

Sheraton Bahrain Hotel

Sheraton Bahrain Hotel er et populært overnatningssted for byens rigeste og mest indflydelsesrige besøgende. Hotellet har en luksuriøs spa med et udvalg af massager og kosmetiske behandlinger samt separate fitnesscentre for mænd og kvinder. Golestan, hotellets eksklusive iranske restaurant, tilbereder sine retter i en brændeovn. Gæster, der bor i en af klubsuiterne, har gratis adgang til Club Lounge og en række ekstra eksklusive tjenester.

InterContinental Regency Bahrain

InterContinental Regency Bahrain ligger i en af de mest imponerende moderne strukturer. Minimumsprisen pr. nat for et almindeligt værelse er cirka $300, og for $800 kan kunderne få en af de enorme suiter. Hver af de fem restauranter er forberedt på at tilbyde turister en unik menu; kødelskere vil elske Legendz-restauranten. I løbet af sommeren tilbyder hotellet adskillige ekstra faciliteter for familier, herunder en børneklub.

Crowne Plaza Bahrain

Det femstjernede Crowne Plaza Bahrain hotel ligger i byens forretningskvarter. Denne placering er ekstremt populær blandt forretningsrejsende. Hotellet har en luksuriøs festsal, der kan rumme op til 1.700 gæster; erfarne medarbejdere vil hjælpe med planlægningen af enhver begivenhed. Hotellet har en stilfuld VIP-lounge med et omfattende udvalg af premium alkohol og delikatesser til afslapning.