Manama turistički vodič

Noćni život u Manami

U glavnom gradu Bahreina noćni život je bogat, dopuštajući svakome da odabere mjesto po svom izboru.

Manama ima iznimno aktivan noćni život. Bilo da se želite opustiti u baru nakon dana razgledavanja ili želite plesati cijelu noć u klubu, oboje ćete pronaći u gradu.

Najpopularniji barovi u Manami su oni sa stolovima vani. Block 338 u Adlliyi sadrži najbolje barove. Ako se nadate mirnom piću, imajte na umu da će nakon 23 sata mnogi barovi pojačati glazbu kako bi stvorili atmosferu zabave.

Manama ima obilje noćnih klubova za one koji traže zabavu. Postoji nešto za sve demografske skupine, bilo da želite slušati zapadnjačku glazbu kao što je dance, pop i hip hop ili arapsku glazbu.

Oni koji žele “sve odjednom” trebaju posjetiti Bushido Lounge koji nudi izvrstan asortiman pića, inovativan dekor i kvalitetnu uslugu. Ljubitelji raskošne zabave okupljaju se u Elements Pool & Lounge InterContinental Regency Bahrain, ali oni koji više vole živu glazbu umjesto žestokog pića bit će oduševljeni otkrićem Ibride. Cigar Lounge namijenjen je poznavateljima dobrih koktela, dok su Wrangler i Club XS značajna mjesta gdje možete plesati do zore.

Prema standardima Zaljeva, Manama se može pohvaliti uspješnim noćnim životom. Adliya, Hoora, Juffair i Business District ključne su četvrti.

  • Digger’s, Hotel Delmont. Sportski pub s australskim motivom u srcu grada. Muški iseljenici koji su samci to posebno vole.
  • Zlatni klub. Ruskinje izvode svoju izvedbu tradicionalnog trbušnog plesa u arapskom noćnom klubu.
  • Hard Rock Cafe.
  • Žeteoci, King Faisal Highway (Crowne Plaza). Popularna pseudobritanska taverna s hladnim pivom, pubovskom hranom i filipinskim bendom koji se odlikuje oskudnom odjećom, a ne glazbenim sposobnostima. Piva kuhana u BD2.5.
  • JJ’s (Hotel Al Bustan). Najveći gradski irski bar.
  • Queensbury Arms. Još jedno popularno mjesto s razumnom cijenom piva.
  • Sherlock Holmes (Gulf Hotel). Lažni britanski pub.
  • Čarka. Pub za iseljenike. Iako je ovo tehnički privatni klub, čini se da su izbacivači na ulazu više zabrinuti za sprječavanje Arapa da uđu nego za provjeru članskih iskaznica.
  • Wrangler’s, Best Western Juffair Hotel. Pub i plesni klub američkog ugođaja. Popularno među iseljenicima i mornarima iz Sjedinjenih Država.