Manamah Reisgids

Nachtleven in Manamah

In de hoofdstad van Bahrein is het nachtleven overvloedig, waardoor iedereen een locatie naar keuze kan kiezen.

Manama heeft een extreem actief nachtleven. Of u nu wilt ontspannen in een bar na een dag sightseeing of de hele nacht wilt dansen in een club, u vindt het allebei in de stad.

De meest populaire bars in Manama zijn die met zitplaatsen buiten. Blok 338 in Adlliya heeft de beste bars. Als je hoopt op een rustig drankje, houd er dan rekening mee dat na 23.00 uur veel bars de muziek opvoeren om een ​​feeststemming te creëren.

Manama heeft een overvloed aan nachtclubs voor degenen die op zoek zijn naar een feestelijke sfeer. Er is voor elk wat wils, of je nu naar westerse muziek wilt luisteren, zoals dance, pop en hiphop, of naar Arabische muziek.

Degenen die "alles tegelijk" willen, moeten een bezoek brengen aan de Bushido Lounge, die een uitstekend assortiment drankjes, een innovatief decor en kwaliteitsservice biedt. Fans van weelderige vrijetijdsbesteding komen samen in Elements Pool & Lounge InterContinental Regency Bahrain, maar degenen die livemuziek verkiezen boven een stevig drankje zullen blij zijn om Ibrida te ontdekken. Cigar Lounge is geschikt voor kenners van goede cocktails, terwijl Wrangler en Club XS opmerkelijke locaties zijn waar u kunt dansen tot het ochtendgloren.

Volgens de normen van de Golf heeft Manama een bruisend nachtleven. Adliya, Hoora, Juffair en het zakendistrict zijn de belangrijkste districten.

  • Digger's, Delmont Hotel. Een sportcafé met een Australisch motief in het hart van de stad. Vooral mannelijke expats die single zijn, zijn er dol op.
  • Gouden Club. Russische vrouwen voeren hun vertolking van traditionele buikdans uit in een Arabische nachtclub.
  • Hard Rock Cafe.
  • Harvesters, King Faisal Highway (Crowne Plaza). Populaire pseudo-Britse taverne met koel bier, pubmaaltijden en een Filippijnse band die wordt gekenmerkt door hun schaarse kleding in plaats van hun muzikale vaardigheden. Bieren gebrouwen in BD2.5.
  • JJ's (Al Bustan Hotel). De grootste Ierse bar van de stad.
  • Queensbury Arms. Een andere populaire locatie met redelijke bierprijzen.
  • Sherlock Holmes (Gulf Hotel). Mock-Britse pub.
  • Warbler's. Kroeg voor expats. Hoewel dit technisch gezien een privéclub is, lijken de uitsmijters bij de ingang meer bezig met het voorkomen dat Arabieren binnenkomen dan met het inspecteren van lidmaatschapskaarten.
  • Wrangler's, Best Western Juffair Hotel. Een pub en dansclub met een Amerikaanse vibe. Populair bij expats en zeelieden uit de Verenigde Staten.