Manama rejseguide

Ting at vide om Manama

Turisme i Manama

Manama er en populær destination for arabere og udlændinge, der bor i 'alkoholfrie' arabiske nationer. Turister, især saudiarabiske og saudiske borgere, besøger Bahrain mest for nattelivet.

Ting at se i Manama

 • Bahrains Bab Al Bahrain. Bahrain's Gateway, beliggende på det centrale Manamas toldplads. Turistinformationen og en kunsthåndværksbutik ligger i stueplan.
 • Souq Manama (Bag Bab Al Bahrain-bygningen). Souken er et netværk af smalle gange fyldt med beskedne butikker, der tilbyder alt fra souvenirs og gaver til elektronik. Mange guld- og smykkevirksomheder, såvel som skræddere, kan findes i souqen.
 • Al-Fateh-moskeen. En af verdens største moskeer, der er i stand til at huse over 7.000 tilbedere på én gang, og det største bedested i Bahrain. Det er også en af Bahrains mest populære turistattraktioner. Kuppelen er nu den største glasfiberkuppel i verden med en vægt på over 60.000 kg. Det nye Nationalbibliotek, der officielt åbnede for offentligheden i 2006, er en del af Al-Fateh.
 • Al-Fateh Corniche – Denne dejlige kystpromenade på byens østkyst giver en flot udsigt over bygningerne mod syd og fly, der letter fra den tilstødende lufthavn. Der er masser af spændende messeattraktioner for de unge samt shishabarer for det voksne publikum.
 • The Museum of Pearl Diving – anses for at være en af Bahrains mest betydningsfulde historiske strukturer. Det er vigtigt, fordi det er det første officielle sted for Bahrain-domstolene. Strukturen blev indviet den 18. oktober 1937 af afdøde H.H. Sh. Hamad Bin Isa Al-Khalifa, den tidligere guvernør i Bahrain. Ud over tre direktorater husede bygningen dengang fire højesteretter. Senere, i 1984, blev strukturen omdannet til et traditionelt kulturarvscenter. Museum of Pearl Diving er nu underlagt Direktoratet for Arkæologi og Kulturarv, et af Ministeriet for Ministeriets Anliggender og Informations hoveddirektorater.
 • Bahrain National Museum, Al Fateh Highway, Bahrains naturlige og kulturelle arv
 • Livets træ er placeret 30 kilometer syd for Manama. Det velkendte ensomme træ midt i en tør ørken. Forskere har ikke fundet ud af, hvordan den trives, da der ikke er nogen underjordisk akvifer eller kilde under denne region. Faktisk er alle underjordiske vandkilder omkring træet plettet med salt, hvilket tyder på, at træet kan have en mutation, der gør det salttolerant.

Ting at lave i Manama

 • Delfinsafari – På en bådtur kan du se delfiner og søkøer, der leger i det varme Golfhav, såvel som lokale fiskere, der tager ud i traditionelle træ-dhows for at fange den skattede lokale hammor, en slags havabborre . Delfinsafariture tilbydes tre gange hver dag. Voksne betaler BD6, mens børn under 12 år betaler BD3.
 • Scubadykning, Bahrain Yacht Club og feriestedet Al Bandar er alle i nærheden.
 • Ridning – Twin Palms Rideskole og Dilmun Club er vidunderlige steder at starte for dem, der er interesseret i rideinstruktion eller en lejlighedsvis hacking.
 • Horse racing. Arabia is well-known for its horses. From October through March, the national racetrack in Al Sakhir features races every Friday. The stadium can accommodate up to 3,000 spectators and admission is free, however visitors should be aware that betting is forbidden.

Handle ind

Shaikh Khalifa bin Salman Highway, Seef District, Al A'Ali Mall Inden for sine klimatiserede rammer har A'ali Mall udseendet og følelsen af en typisk udendørs souk. Et glasloft, butikker med gammeldags arabiske trædøre og souvenirvogne bidrager alt sammen til stemningen. Topdesignerbutikker kan findes i outlet-indkøbscentre.
Bahrain City Centre, Shaikh Khalifa bin Salman Highway, Seef District, Bahrain City Centre er Bahrains første og største kompleks med blandet brug, der giver sine kunder den største detailhandel, fritid og underholdning oplevelse under ét tag.

Bahrain City Centre har leveret et detailhandelsmiljø i verdensklasse såvel som hundredvis af andre 'firsts' til Kongeriget, inklusive premieren på 150 af dets omkring 350 globalt anerkendte mærker. Det enestående underholdningstilbud på centret inkluderer regionens første indendørs/udendørs temperaturkontrollerede 15.000 kvadratmeter Wahooo! Waterpark, Bahrains største biografkompleks Cineco 20, og Magic Planet, et familieunderholdningscenter for børn og unge. Over 50 food court-etablissementer er blevet oprettet for at levere de mest populære såvel som unikke valg fra hele kloden til mad- og drikkevarealternativer.

Bahrain's Mall. Bahrain Mall er centralt placeret i Bahrains nye shoppingsektor. Denne fremragende position er let tilgængelig fra den store motorvej og fra overalt i byen. Det indeholder over 120 multinationale mærker og specialbutikker og strækker sig over 750.000 kvadratmeter.

Dana Mall er placeret på Shaikh Khalifa bin Salman Highway. Oplev et væld af butikker til dit tøj, forkælede livsstil og enestående trends.

Familieferie i Manama

Manama er kendt for sit utrolige udvalg af forlystelsesparker, hvorfor det er så populært blandt familier. The Lost Paradise of Dilmun er det største og mest besøgte vandland i verden. Det vil forbløffe gæster med sit udvalg af pools og aktiviteter. For småbørn er der bittesmå bassiner med sjove attraktioner og oppusteligt legetøj, hvorimod unge i skolealderen vil nyde de store, ti meter lange rutsjebaner. Palmer og anden eksotisk vegetation pryder vandlandets landskab. Vandlandet ser ikke ud til at være travlt, selv i højsæsonen, på grund af dets ekspansive størrelse.

Hvis denne vandparks attraktioner er utilstrækkelige, kan du besøge en anden lignende populær park, Wahooo! Vandland. Dette er et indendørs vandland, så det kan besøges uanset årstid eller vejr. Der er en dejlig pool med kunstige bølger, samt adskillige børnebyer og farverige rutsjebaner. Vandlandet er udsmykket med en række fascinerende designerstrukturer, som man kan tage betagende fotografier imod. Der er også en dedikeret jacuzzi for unge i vandlandet, som primært er beregnet til familier.

Adhari Park er den mest populære forlystelsespark i byen. Der er karruseller og attraktioner for børn i alle aldre. Nogle besøgende er særligt begejstrede for at komme ind i parken om natten, når den er oplyst med blændende neonbelysning. Børn vil være i stand til at køre på storslåede karruseller, miniaturebiler og krydse vidstrakte grunde. Flere af parkens attraktioner henvender sig udelukkende til elskere af ekstremsport.

Den bybaserede Royal Camel Farm er et must-see for natur- og dyreelskere. Det er et ideelt sted for familieferier. Det er muligt at klappe, fodre og fotografere kameler. På gårdens ejendom er der en vidunderlig figenlund, hvor man til enhver tid kan tage hen for at slappe af i skyggen af palmer. På gården er der altid små kameler, som de unge kan lide.

Al Areen Wildlife Sanctuary er en usædvanlig zoologisk have i nærheden af Manama. Her er dyr opstaldet i enorme indhegninger med utydelige grænser. Unge turister er forbløffet over reservatets usædvanlige fugle, yndige skildpadder og pindsvin. Der er en vidunderlig dam med ænder i fredet. Også til stede er farlige rovdyr, såsom hyæner og løver. Reservatet rummer adskillige fritidssteder med vidtstrakte træer og bænke.

Challenge Chambers fortjener særlig overvejelse blandt byens spillefaciliteter. Det giver en bred vifte af flugt-quests, som er blevet en af de mest populære familie- og firmaaktiviteter. Dette center vil være spændende for teenagere at besøge. Kunder har adgang til både klassiske søgemissioner og mere kreative spiltyper.

Museum of Pearl Diving er blandt de kulturelle institutioner i Manama, der anbefales til familiebesøg. Dette museums samling er viet til perler. Besøgende bliver vist de mest værdifulde og usædvanlige racer og forklaret, hvordan perler blev udvundet for århundreder siden, og hvordan de udvindes i dag. En behagelig tilføjelse til turen vil være tilgængeligheden af bogstaveligt talt alle typer perler og smykker.

Klimaet i Manama

Manama har en ørken klima.

Manama har ligesom resten af ​​Bahrain barske vejrforhold, med sommertemperaturer på 48 °C (118 °F) og vintertemperaturer så lave som 7 °C (45 °F), med hagl i sjældne tilfælde.

Sommer- og vintergennemsnitstemperaturer varierer fra 17 °C (63 °F) til over 45 °C (113 °F).

Efteråret er den mest behagelige sæson i Bahrain, med lavt sollys og tempererede temperaturer modereret af blide brise.

Manama - Geografi

Bosættelsen er beliggende på en lille halvø i det nordøstlige hjørne af Bahrain. Topografien er hovedsageligt flad (eller moderat bølget) og tør, som den er på tværs af Bahrain.

Økonomien i Manama

Bahrains økonomi drejer sig om Manama. Mens betydningen af olie er faldet i de senere år på grund af faldende reserver og ekspansion i andre sektorer, er det fortsat rygraden i økonomien. Tung industri (f.eks. aluminiumssmeltning, skibsvedligeholdelse), bank og finans og turisme er nogle af de virksomheder, der for nylig er ekspanderet. En række globale virksomheder driver faciliteter og kontorer i og omkring Manama.

Finansielle tjenesteydelser er den vigtigste sektor i Manama, med over 200 finansielle institutioner og banker beliggende i CBD og det diplomatiske område. Manama er et finansielt center for den Persiske Golf-området samt et islamisk bankcenter. Indkøbscentrene i nærheden af Seef har også en stor detailsektor, selvom kernen af Manama er domineret af små værksteder og butiksejere.