Manama rejseguide

Ting at lave i Manama

Når det kommer til at karakterisere underholdningsmulighederne i Bahrain, er den første ting, der skal nævnes, overfloden af pulserende markedspladser og virksomheder. Hovedmarkedet i Manama er Bab Al Bahrain-markedet. Dette er stedet, hvor du kan købe alle tænkelige varer, inklusive tøj, unikke smykker, kosmetik og parfume, kunsthåndværk og souvenirs og autentiske østlige krydderier, der er guld værd for kokke over hele kloden. Hvis guldsmykker er dit primære mål, kan du også besøge Gold Souq Market, hvorimod Yatama Souq er det ideelle sted at finde keramik af høj kvalitet til en overkommelig pris. Dette marked kan findes i byen Hamad.

Perler er uden tvivl en af de mest populære souvenirer, som turister erhverver sig for at huske deres rejser. Med jævne mellemrum afholder Bahrain adskillige auktioner, hvor du kan købe de mest ejendommelige perleudsmykkede genstande. Du kan bestemt finde udsøgt perlebaseret kunsthåndværk og smykker i ethvert lands gavebutik. Bahrain er hjemsted for forskellige moderne detailcentre, hvor Yateem Centre, Bahrain City Centre, Dana Mall, Marina Mall, Al Mehza Complex og Isa Town er de mest fremtrædende.

En udflugt til Camel Farm, hvis primære beboere er kameler, efterlader generelt besøgende med adskillige gode erindringer. Mere end fire hundrede dyr bor i store udendørs indhegninger på denne gård. Alle kan fodre kameler og fotografere dem. Selv turister, der er villige til at ride på en kamel på gårdens ejendom, er velkomne. Bahrain forbindes almindeligvis af sportsfans med spændende autoracer, da det er stedet for verdensracerbanen Bahrain International Circuit. Golfentusiaster vil glæde sig over at besøge Club Riffa Golf, hvis bane vil blive nydt af selv de mest dygtige golfspillere. Klubben har en unik bane, hvor der kan spilles natkampe.

Bahrain tiltrækker konsekvent dykkere og strandferiegæster. Dykkere kan observere omkring 30 arter af koraller og 200 arter af fisk under en undervandsudflugt. Revene på den nordlige side af øen betragtes som de mest spektakulære og populære dykkersteder. Nogle dykkere er tiltrukket af sunkne skibe og fly, mens andre dykker bevidst over store afstande på jagt efter perler. De lokale strande er veludstyrede til en række sportsaktiviteter. Der vil være udlejningsbutikker til sportsudstyr og specifikke spilleklubber for børn på hver af dem.

Som ekstra strandunderholdning tilbyder firmaet Beach Culture sup-boarding, Aqua by Scubalife tilbyder ture til de tilstødende øer, og vandski er tilgængeligt på Extreme Sportz Beaucraft eller Into The Blue Dive Center for dem, der er adrenalinjunkier. Disse fritidsaktiviteter er lige så vellidte af både lokalbefolkningen og nyankomne turister i Bahrains hovedstad. Folk vælger en strand på øen AL Dar til solbadning og svømning i det krystalklare hav, men inden for byens grænser bruges kun Coral Bay Resort Bahrain til disse aktiviteter.

Du bør dog ikke begrænse din rejse til denne form for underholdning. De, der elsker elegante heste, bør ikke tøve med at bruge tjenesterne fra Ghazwan Equestrian Centre, som giver mulighed for at ride på smukke heste. Byens overflod af forlystelsesparker vil helt sikkert glæde alle unge feriegæster. Adhari Park, Pirate Land og Kids Kingdom er blandt de mest bemærkelsesværdige. Vandland har et lignende formål. Disse faciliteter kan findes i Manama ved Lost Paradise of Dilmun Water Park og "Wahooo!" Og efter et besøg på Dolphin Resort ville selv pessimister ikke være deprimerede.

Dykkerkrydstogtet, der tilbydes af Gravity Indoor Skydiving, er en engagerende form for underholdning. Alle vil være tilfredse, både spædbørn og voksne. Bowling, skøjteløb og en lille restaurant, der serverer vidunderlig mad, er blot nogle af de underholdningsmuligheder, der er til rådighed for Funland Center-gæster. Lokale og besøgende, der ønsker at se nogle fede film, køber billetter på Cineco20, som tilbyder et fremragende udvalg af film. De, der foretrækker at svømme, besøger Faran Swimming Pool.

Overvej at deltage i sportskomplekser som Al-Najmah Club og Al Hala Club, hvis du konstant er bekymret for dit fysiske udseende. De, der ikke kan forestille sig deres ferier uden sport, vil elske Khalifa Sports City, hvorimod fodboldfanatikere sandsynligvis vil foretrække Camp Nou Play-Ground. Country Club tilbyder en overflod af campingpladser. Ikke kun voksne, men også unge, der er givet med specialiserede grunde, går herfra med fantastiske erindringer. Et andet populært tidsfordriv er escape rooms. Det er repræsenteret i Manama af virksomheder som The Great Escape Challenge, Challenge Chambers og Escape Code.

Bahrains nationalmuseum adskiller sig fra andre nærliggende museer. Vi bør ikke engang overveje at besøge det, fordi det er en af de bedste metoder til at lære om den lokale kultur. De interesserede i østlige religiøse traditioner bør ikke overse det såkaldte "Museum of One Book" - Beit Al Qur’an. Khalaf House er et andet sted, der fordyber turister i atmosfæren fra svundne tider. Kunstentusiaster besøger typisk Al Hussaini Society for Arts, mens musikentusiaster besøger Mohammed Bin Faris House of Sout Music. Bait Shaikh Salman og Bahrain Pearling Trail er endnu et fantastisk sted for at opdage kongerigets historie og kultur.

Parkerne i Bahrains hovedstad er ideelle til at undslippe omverdenen. Og fordi perfektionisme er et af de lokales kendetegn, kan du her beundre nogle af verdens fineste parker. Parkerne i Budaya Beach, Water Garden, Marina Garden, Prince Khalifa Bin Salman og Andalus Garden bør vises fremtrædende. Hver park har en unik smag, hvilket gør det svært at vælge den fineste. Bahrain er også kendt for sine luksuriøse kurbade. Al Areen Spa, Mommmy Wellness Day Spa, Coral Spa And C Hotel og Dessange er de fineste etablissementer i denne kategori.

Manama er et populært feriested for arabere og expats, der bor i 'alkoholfrie' arabiske nationer. Bahrain er for det meste besøgt af turister, især saudiarabiske og borgere i Saudi-Arabien, som kommer for nattelivet.

Delfin-kiggeri

Tag en bådtur for at se delfiner og søkøer, der leger i det varme Golfhav, samt lokale fiskere, der fisker i traditionelle træ-dhows efter den skattede lokale hammor - en slags havabbor. Ture for at se delfiner tilbydes tre gange om dagen. Voksne bør tage BD6, mens børn under 12 år bør tage BD3.

Hestevæddeløb

Arabien er kendt for sine heste. Fra oktober til marts afholdes løb hver fredag på den nationale væddeløbsbane i Al Sakhir. Tribunen kan huse op til 3.000 personer og adgang er gratis, men besøgende skal være opmærksomme på, at væddemål ikke er tilladt.

Perledykning

Bahrains perler er også velkendte. Prøv din hånd med perledykning for at se, om du kan få en af disse havets naturskatte med hjem.

Fuglekiggeri

Flamingoer, løg, fiskeørne og sodfalke er blandt de indfødte og trækfugle, der kalder kongeriget og Hawar-øerne hjem. Den 20 kilometer lange bådudflugt til øerne anbefales kraftigt til enhver twitcher.

Al-Fateh store moske

Forestil dig en moske, der kan huse op til 7.000 tilbedere, huse et nationalt bibliotek, ligner et miniatureslot og har en 79 fods ydre kuppel. Det er Al-Fateh Grand Mosque. De importerede materialer af italiensk marmor, østrigsk glas og indisk teaktræ giver det følelsen af en befæstning snarere end en moske. Besøgende til moskeen kan tage på guidede ture, der begynder i moskéens nationalbibliotek og går gennem bedesalene og beundrer det smukke lokale håndværk, der kan findes i alle rum.

Bab Al Bahrain

Manama Bazaar, også kendt som en "souq", er det primære netværk af gader, hvor sælgere sælger gadgets, tøj, nødder og krydderier, vandpiber, etnisk kjole, urter, dufte og guld uformelt. "Bab" er indgangen til Manama Souq, som blev renoveret af arkitekten Sir Charles Belgrave i 1986. Indgangen har nu et mere "islamisk" aspekt til sig og er også hjemsted for landets føderale administration.

Qal'at al-Bahrain

Qal'at al-Bahrain, et UNESCOs verdensarvsmonument, var tidligere kendt som "Qal-at al-Portugal." Det er også kendt som Bahrain Fort, og det har været stedet for adskillige arkæologiske undersøgelser og udgravninger. Tidligere opdagede civilisationer omfatter kasitterne, grækerne, portugiserne og perserne. Stedet er en "fortælle", som er en kunstig høj dannet gennem tusinder af års besættelse - liv, død og begravelse bidrager alle til dannelsen af adskillige "lag". Denne centrale beliggenhed har tjent som en kommerciel havn, et "gudernes samlingssted", et sted for Barbar-templer og har andre indikationer på en tidlig eksistens. Fortet er storslået i sin rene fysiske storhed og tilstedeværelse med snoede trapper og storslået udskårne buegange inden for murene.

Bahrains nationalmuseum

Bahrains nationalmuseum står højt og stærkt om natten, oplyst; det er et moderne monument for design og en indsats for at bevare et lands gamle rødder og kulturelle praksis, der er værd at huske. Museet består af tre sale dedikeret til Dilmun-civilisationen (en af de ældste, der er udgravet fra den tilstødende Qal'at al-Bahrain), en naturhistorisk fløj (dedikeret til flora og dyreliv) og en fløj dedikeret til bevarelse af religiøse skrifter og manuskripter (såsom koranbreve, skrifter og markeringer).

Beit Sheikh Isa

Før olieboomet gjorde Mellemøsten til den varme zone, det er, havde ørkenerne en velordnet social struktur, der bestod af sheiken, familien, gæsten og tjenerne. Beit Sheikh Isa er bogstaveligt talt Sheikh Isas "hus", en perfekt demonstration af, hvordan livet i det tidlige Bahrain må have været. Udover de forventede smukke træudskæringer, kan besøgende beundre det smarte naturlige klimaanlæg, der er dannet af et vindtårn og skodder for at slå varmen.