Utforsk de beste stedene i Riffa

Finn noen av de beste tipsene fra hele landet fra våre partnere og venner.

Riffa er den nest største byen når det gjelder landareal i kongeriket Bahrain. Riffa er delt inn i East Riffa, West Riffa og North Riffa. Byen ligger helt inne i det sørlige guvernementet.

I folketellingen for 2001 ble byens befolkning spådd å være 79 550; innen 2008 ble det estimert til 111 000.

Gjennom hele 1800-tallet overtok havnen i Manama Riffa som den primære bosetningen på Bahrain Island.

En av de mange attraksjonene i East Riffa er Riffa Fort, også kjent som Sheikh Salman Bin Ahmad Al Fateh Fort. Det er forskjellige kjøpesentre og to store shoppinggater i byen: Riffa Market (, Souk ar-Rifa) og Bukuwara Street Market. Den første er større, mens den andre er mer organisert og moderne. Golf på Royal Golf Club regnes som en av de beste tingene å gjøre i nabolaget. Riffa Views, en ny utvikling bygget av Arcapita, er et betydelig bolig- og kommersielt knutepunkt. Prosjektet vil ha kunstige innsjøer, en internasjonal skole, kommersielle områder, supermarkeder og forbindelse til det nyåpnede Royal Women's University. Enma Mall og Lulu Hypermarket Mall er nyere tillegg til East Riffas raskt voksende kommersielle distrikter.

West Riffa er først og fremst et boligområde. West Riffa er hjemsted for flertallet av regjeringsfamilien, ministre og bedriftsinvestorer. Kong Hamad bin Isa Al Khalifa av Bahrain og statsminister Sheikh Khalifa bin Salman Al Khalifa er bosatt der. Det historiske klokketårnet i Riffa ligger i hjertet av West Riffa.

Riffa-palasset, der de tidligere kongene av Bahrain, Sheikh Salman bin Hamad og Shaikh Isa bin Salman Al Khalifa, holdt til, ligger også i West Riffa. West Riffa er også hjemsted for kjente kilder, Al Hunaynya og Umm Ghwayfa, hvis vann tidligere ble sett på som det reneste og fineste i Bahrain.

Riffa - Info

Bahrainsk dinar (BHD)

Valuta

+973

Ringekode

195,606

Befolkning

15.8 sq mi (41 km2)

Område i kvadratkilometer (Mile)

arabisk

Offisielt språk

UTC + 3

Tidssone